De kut van de buurvrouw mooi klein kutje

de kut van de buurvrouw mooi klein kutje

Vette wijven dikketeten

Ja hoor meisje en ze knoopte haar rok los en trok hem met slip en al onder haar mooie billen vandaan. Ze opende haar benen een beetje en ik keek mijn ogen uit naar de grote kale kut van mijn buurvrouw. Vind je hem mooi Klaas vroeg Lydia die even met haar hand over de grote gleuf gleed. Jeetje wat mooi en ook geschoren en nog mooi gesloten. Magi k lekker voelen mamma?

Ja hoor meisje laat aan Klaas maar eens zien hoe lekker Jij aan mijn kut kan voelen. Lydia wreef over de grote lippen en masseerde ze langzaam open, ze wreef lekker aan de bovenkant tussen de lippen over de kut van haar moeder. Klaas keek toe ondertussen de tieten van van de buurvrouw beetpakkkend. Buurvrouw sloeg een arm om de jongelui en trok ze dicht tegen zich aan, ze deed haar benen flink wijd en zowel Klaas als Lydia pakten een been beet.

Lydia gleed ondertussen met drie vingers van haar slanke hand in de kut van haar moeder. Je mag gook wel voelen hoor Klaas zie de buurvrouw aanmoedigend. Ik voelde voorzichtig aan de kut van mijn buurvrouw waar drie vingers van Lydia lekker in sopten.

Kom stop er rook maar twee vingers in Klaas er is ruimte genoeg hoor zei Lydia lachend. Langzaam duwde ik twee vingers langs de vingers van Lydia in de geile kut.

Ja jongelui vinger mij maar eens lekker. De vingers pompten en wrikten nu lekker in de gleuf. De buurvrouw lag wat met haar kont te draaien terwijl haar benen wijd gehouden warden door Lydia en Klaas die beiden met hun vingers in haar kut zaten. Haar grote tieten zwollen van geilheid wat verder op en lagen log tegen haar lijf aan. Ik zat met een superstijve lul en ook Lydia haar kutje was nat en opgezwollen.

We waren lekker bezig toen ineens de vader van Lydia in de kamer stond. Ik schrok maar werd gerustgesteld door Lydia. Zo jongelui kunnnen jullie niet van mijn vrouw afblijven. Nee pap dat kan jij toch ook niet ik heb jullie vanmorgen wel horen neuken hoor. Dat was zo hij had heerlijk met zijn vrouw een geile ochtendwip gemaakt. Pap mag ik je lul nog eens zien?

Toe maar met je vingers in mamma haar kut en nu wil je mijn lul zien zei haar vader lachend. Ach doe maar Piet je kleine meisje kun je dat toch niet weigeren zei buurvrouw Siem. Langzaam haalde Piet zijn al halfstijve paal uit zijn broek. Kom eens dichterbij Piet dan kan Lydia en Klaas hem beter zien. Met een heen en weer wiegende verstijvende paal liep Piet naar de bank en begon, geil kijkend naar de soppende vingers in de kut van zijn vrouw, zijn lul helemaal stijf te masseren.

Ik was weer gerustgesteld en keek naar Lydia die nu gebiologeerd naar de lul van haar vader keek. Ik zal je helpen pap en ze trok haar vingers uit haar moeders kut en pakte haar vader bij zijn lul beet. Langzaam masseerde en trok ze de lul superstijf. Hmm wat voelt dat lekker meisje. Ik trok mijn vingers uit de kut van de buurvrouw en ging zo verzitten dat mijn lul voor het grijpen lag en ik lekker met de tieten van Siem kon spelen.

Siem trok lekker aan mijn lul. Kom KLaas we zullen de dames eens gaan verwennen. We gaan ze lekker vingeren en liken tegelijkertijd. Hij duwde zijn dochter achterover op de bank en Lydia trok haar benen wijd en omhoog. Ja lik mij lekker pap. Piet gleed met twee vingers in het geile kutje en likte over de clit van het jonge kutje. Zou jij dat ook bij mij willen doen Klaas vroeg Siem geil.

Binnen de kortste keren flitste mijn tong over de klit van Siem terwijl ik met drie vingers in haar kut zat. Zowel Siem als Lydia draaiden met hun kont en kwamen al snel kirrend tot een orgasme.

Zo Klaas de dames zijn er nu helemaal klaar voor om goed geneukt te worden. Kom meiden we gaan jullie bij de tafel neuken. Buk maar voorover en duw je tieten tegen het tafelblad terwijl je het blad met je handen vasthoud. Geil lachend stonden Siem en Lydia met hun kont in de lucht te wachten op de geile kerels. Zo Klaas ga jij Siem lekker neuken dan neuk ik Lydia. Langzaam duwde ik aangemoedigd door Siem mijn lul voor de eerste keer in een kut. Het voelde lekker warm aan.

Ja jongen pak mijn heupen maar vast en duw je lul in mij. Ik pakte de brede geile heupen van Siem beet en zat met mijn lul helemaal in haar kut. Goed zo jongen en nu lekker in en uit stoten, toe maar. Langzaam begon ik te neuken.

Ondertussen stond Piet zijn dochter lekker te neuken. Zijn paal zat lekker in haar jonge kutje. Ja Klaas stoot maar neuk je buurvrouw maar goed.

Ik kreeg de smaak te pakken en stond lekker tegen de kont van Siem te stoten. De meiden duwden hun kont goed omhoog zodat ze lekker diep geneukt konden worden.

Piet pakte zijn dochter bij haar heupen en neukte zich bedaard en rustig naar een orgasme, ook Lydia was lekker klaargekomen. Ik stond daarentegen als een wilde jonge hengst te stampen in de kut van Siem. Ja jongen neuk er op los, pak me. Lydia en Piet stonden toe te kijken hoe Siem flink geneukt werd. Lydia masseerde de paal van haar vader nog wat na.

Jeetje wat is neuken lekker. Ohh en ik duwde mijn lul zover mogelijk in de kut van Siem mij vastpakkend aan haar heupen en met mijn buik tegen haar kont en schokkend spoot ik voor de eerste keer mijn zaad in een kut. Trillend op haar benen kwam Siem nog een keer klaar. Nederlandse meisje 18 laat na schooltijd haar kale kutje zien ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 1.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Tiener brunette laat zien wat voor lekkers ze heeft. Nederlandse MILF neukt, pijpt, slikt haar beloning in de duinen. Meisje laat zich makkelijk uit de kleren praten. Rijpe buurvrouw laat haar kutje aan Handyman zien.

Jong meisje speelt met haar grote, zachte uiers. Blond tienertje filmt haar orgasme. Nederlandse Jessica laat haar kale doosje beffen en neuken. Botergeile brunette laat eigen poesje spuiten.

Hollandse brunette laat met liefde haar strakke gleufje zien. Sexy Nederlandse Sandra Kalerman solo. Grote borsten, geile netkousen en een dildo in haar nachtkastje. Hollandse amateur laat zich met dildo gaan voor webcam. Tiener amateur laat haar prima maten zien. Nederlandse huisvrouw showt lenige trucjes met vibrator.
de kut van de buurvrouw mooi klein kutjeLogin om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Nederlandse meisje 18 laat na schooltijd haar kale kutje zien ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 1.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Tiener brunette laat zien wat voor lekkers ze heeft. Nederlandse MILF neukt, pijpt, slikt haar beloning in de duinen. Meisje laat zich makkelijk uit de kleren praten. Rijpe buurvrouw laat haar kutje aan Handyman zien. Jong meisje speelt met haar grote, zachte uiers. Blond tienertje filmt haar orgasme. Nederlandse Jessica laat haar kale doosje beffen en neuken. Botergeile brunette laat eigen poesje spuiten.

Hollandse brunette laat met liefde haar strakke gleufje zien. Johan wordt hard aangepakt door zijn meesteres en in zijn kont vuist geneukt! De buurvrouw en haar mooie dochter Categorie: Inmiddels 3 jaar gescheiden van m'n vrouw. Sindsdien probeer ik seksueel aan m'n trekken te komen door allerhande losse contacten en one-night-stands.

In de flat boven me woonde een ouder echtpaar, waarvan de man een jaartje geleden is opgenomen in een verpleeghuis. Z'n vrouw is vervolgens na een paar weken bij haar dochter gaan inwonen, zodat de flat leeg kwam te staan. Een paar maanden geleden kwam er een verhuiswagen voorrijden en diende zich nieuwe bewoners aan. Ik was wel benieuwd wie er boven me kwamen te wonen, maar wilde niet al te nieuwsgierig overkomen, door al te nadrukkelijk te observeren wie de flat betrokken.

De volgende avond al werd er bij me gebeld en stond een goed geproportioneerde vrouw voor de deur. Ze stak haar hand uit: Ik had je komst al opgemerkt. Ik hoop dat je het naar je zin krijgt in je nieuwe woning. Maar kom even naar binnen, dat praat makkelijker dan aan de deur; trouwens, ik ben Peter. Ze ging zitten en ik liet me op de bank ploffen. Omdat je in die fauteuil iets naar achteren wegzakt, kroop haar rok, die toch al aardig aan de korte kant was, behoorlijk hoog op over haar dijen.

Ze ondernam geen enkele poging om verbetering te brengen in die situatie. Sterker nog, ze deed zelfs naar benen subtiel iets verder uit elkaar, kennelijk onder het mom dat ze een makkelijkere zitpositie zocht. Hierdoor kreeg ik zicht op naar broekje, dat naar mijn idee meer iets weg had van een string.

Haar dijen waren in de categorie zoals ik ze graag bij een vrouw zag en bij het uitdelen van tieten had ze ook bepaald niet achteraan gestaan; kortom een heerlijk stuk neukvlees dacht ik, en ik kan je vertellen, ik kreeg het er behoorlijk warm van; temeer daar ik al zeker een week niet geneukt had.

Ik stond maar snel op, omdat ik wel voelde aankomen dat ik door m'n geile gedachten straks met een knoert van een pik in m'n broek zou komen te zitten en dit wellicht een te gênante situatie zou kunnen worden.

Wat wil je drinken? Anders geef je maar iets anders; wijn is ook goed,” zei ze. Dan kan je gelijk met haar ook even kennismaken. Hier had ik even niet op gerekend. Ik kan moeilijk haar moeder gaan versieren als dat kind erbij is, dacht ik.

Maar niet getreurd; er zal zich ongetwijfeld een betere gelegenheid aan gaan dienen. Even later kwam Tessa terug met een lief meisje met een guitig kopje, met donker bruin lang haar. Ze neigde een beetje naar overgewicht. Ze had onmiskenbaar de bouw van haar moeder. Dat officiële buurman dat hoeft niet,” zei ik. Tessa plofte in de fauteuil neer. Haar rok zat nu bijna helemaal tot haar kruis opgestroopt. Iets wat bepaald niet ging bijdragen aan mijn gemoedsrust, want m'n ogen konden haar heerlijke benen maar niet loslaten.

Ik serveerde haar, ik zeg het eerlijk, met bijna klamme handen, een glas rode wijn en schonk daarna voor Manon een glas cola in. Ik nam zelf een pilsje en ging weer op de bank zitten. Ik kon nu duidelijk meer van haar kruis zien dan daar straks en mijn god, ze had nu geen string meer aan, maar zat onmiskenbaar in haar blote kut.

Ik keek ook eens goed naar haar boezem en het was buiten kijf, ze had nu ook geen BH meer aan, die ze volgens mij wel degelijk eerder had aangehad. Ik snapte er even geen hout van waarom ze überhaupt haar dochter had gehaald, als ze bij de eerste kennismaking, door haar provocerende wijze waarop ze in de fauteuil haar kruis en dijen aan me toonde, zo duidelijk signalen gaf dat ze er kennelijk niet vies van zou zijn als ik avances zou maken bij dit kennismakingsgesprekje.

Wat een feeks, dacht ik; mij eerst ontiegelijk opgeilen, en dan haar dochter erbij halen, waardoor ik buiten spel sta.

Oké, ik zal het spel meespelen en doe net of je me niks doet, dacht ik. Ik informeerde hoelang ze single was en wat voor werk ze deed. Vijf jaar gescheiden en werkzaam in de verpleging, vernam ik. Van haar kant wilde ze soortgelijke dingen over mij weten.

Met name of ik er een vriendin op na hield en zo. Ik hield me een beetje op de vlakte en zei dat ik af en toe wel een vriendinnetje had, maar niet iets voor vast. Beduusd door die vraag mompelde ik: Als je seks met me wil dan doe ik daar helemaal niet moeilijk over. Ik doe het ook graag en ik vind jou wel een lekkere vent. Ik ben wel geil op je. Ik heb trouwens aan je lichaamstaal wel gezien dat je ook geil op mij bent; wat dat aangaat verraad de knuppel in je broek je,” zei ze lachend.

Ik was even totaal sprakeloos, zeg maar stom verbaasd over zo'n onverbloemde uitnodiging om haar te neuken. Ik weet wel, er zijn vrouwen die heel onbevangen met seks omgaan en openlijk hun verlangens op dat gebied uiten, en mijn god, zo iemand is nu recht boven me komen wonen. Manon weet wat seks is en vind dat ook heel lekker. We kunnen gewoon neuken waar ze bij is, en als ze zin heeft mag ze ook meedoen. Zou jij het niet geil vinden om een kutje van 11 jaar te neuken? Dat is toch de natte droom van veel mannen?

Tessa riep haar bij zich. Tessa kleedde zich ook uit en moeder en dochter waren heerlijk naakt. M'n pik stond als een stormram overeind. Ze had voor haar leeftijd behoorlijk dikke schaamlipjes en stevige dijtjes; wellicht kwam dat ook door haar bouw. Kortom, ik zag een heerlijk, sappig, kinderkutje en een stevig lijfje waar het eerste begin van tietjes al goed zichtbaar was. Ik stond een beetje bedremmeld naar haar te kijken. Ze is nu neukbaar en je kan wat dat betreft dus rustig je gang gaan.

Je mag in haar kutje of mondje klaarkomen. Ik ging voorzichtig dieper bij haar naar binnen. Ik gebruikte een tweede vinger en begon daarna met m'n hele hand aan haar kutje te voelen. Ik keek opzij naar Tessa, die wijdbeens in de fauteuil zat en haar eigen kut vingerde, terwijl ze mijn handelingen met haar dochtertje observeerde.

M'n hand werd nat van Manon’s kutvocht en ik likte m'n vingers af. Ik ging met m'n tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen om de binnenzijde van haar kutje te likken en haar sap te proeven. Door de spierspasme in haar kutje merkte ik dat ze begon te reageren. Mijn god, ongelooflijk, ik was bezig een jarig grietje klaar te likken. Tessa was op de grond naast me komen zitten en nam m'n pik in haar mond en begon me te pijpen. Haar fluweel zachte tong speelde om m'n eikel en met haar hand masseerde ze zachtjes m'n ballen.

Ik voelde dat ik het niet veel langer zou kunnen volhouden om een zaadlozing tegen te houden. Tessa voelde kennelijk die spanning ook aan, want ze stopte met het zuigen aan m'n lul.

Waar is de slaapkamer? Je bed lijkt me fijner dan de vloer,” zei ze. We gingen met ons drieën naar m'n slaapkamer. Manon ging met hoog opgetrokken benen op haar rug liggen en Tessa nam de beide hoofdkussens en propte die onder het kontje van haar kind, zodat haar kontje een stuk hoger lag dan haar hoofd.

Haar kutje was dus maximaal geopend om m'n stijve pik in ontvangst te nemen. Ik ben redelijk tevreden over lengte en dikte van m'n lul. Veel vrouwen hebben daar naar ik mag aannemen aangename herinneringen aan. Een kutje van een jarig kind had ik echter nog nooit geneukt.

Kan ze een pik van mijn afmetingen wel hebben, is wat ik me afvroeg. Wacht als je eerst je pik wat glad maakt met mijn kutsap, want ik ben intussen ook zeiknat van de aanblik van je heerlijke lul; dan glijdt ie zo bij haar naar binnen.

Ik maakte m'n hand goed nat en smeerde het over m'n lul. Ook smeerde ik wat asl glijmiddel in Manon’s kutje en plaatste toen m'n eikel voorzichtig tussen haar schaamlipjes. Tessa hielp me door naar schaamlipjes wat uit elkaar te trekken. Ik drukte door en m'n pik gleed in haar heerlijke kinderkutje.

De binnenzijde van haar schede en haar baarmoeder voelde fluweelzacht aan en haar kutje zat als een strakke handschoen om m'n lul. Ik voelde dat m'n eikel tegen de achterzijde van haar baarmoeder kwam. Voorzichtig gaf ik haar wat stootjes met m'n van geilheid superharde lul. Tessa frommelde op een gegeven moment een vinger tussen m'n pik en haar kutje en masseerde Manon’s klitje.Lul leeg zuigen uitgerekte kut