Erg nat kutje neuken voor 100 euro

erg nat kutje neuken voor 100 euro

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Impulsieve Eveline laat zich neuken voor geld.

Tienertje geneukt op balkon van hotelkamer. Zij verkoopt haar kutje voor een lift. Heet amateurtje filmt haar seksuele escapades. Zij maakt een seksfilm met de vriend van haar beste vriendin. Keiharde contanten voor een heerlijk blondje. Hippie koppel wil best mee voor ritje in de seks bus.

Peter, wil jij over mijn kleine tieten spuiten? Huisvrouwtje wil best haar grote borsten laten zien voor euro's. Sandy wil snel cashen en zuigt Yuri af. Amateur koppel nodigt vriendje uit voor daverend trio. Het sletje van de koopjeshoek 19 wil best met Don en Ad mee. Schattig amateur meisje zuig en neukt vriendje klaar.

Blonde Esmee zit krap bij kas, maar wil toch die nieuwe telefoon. Speels tienertje voor het eerst in sterretje genaaid. Ik Geil er enorm op om je eerst lekker langdurig te pijpen voor ik em langzaam in mijn kutje schuif. Daarna mag jij me volpompen. Laat me uw naam nooit meer vergeten. Advertentie Foto's 2 dagen. Dé minnares waar jij zo van droomt. Hallo, Ik ben een 32jarige dame die het knallen van de zweep kent , een vrouw die u weet te verleiden.

Ik ben grappig , ondeugend en geil , geil als boter , ik beleef graag momenten die mij nog kunnen verrassen. Boeiende mannen die mij kunnen volgen in mijn passie voor sex en erotiek. Mannen die zich heel goed kunnen inleven en genieten van erotiek en uitdagingen. Die mij kunnen wegvoeren en meenemen naar hun wereld van fantasie. Mannen die echte mannen zijn die verlangen naar mijn zoenen , mijn lichaam en borsten , die kunnen genieten van mijn nat kutje en mee ontploffen in een gemeend en echt orgasme.

Ik wil je paal voelen in mijn paradijs het holletje van genot een deel van mij dat nooit genoeg krijgt van heerlijke sex. Neen ik droom niet ik weet dat zij er zijn die mij kunnen bevredigen en verwennen zoals ik dat graag heb en jou verwen. Advertentie Foto's E-mail 2 dagen. Koppel van V28 en M36, plannen voor haar de komende dinsdag een mini gangbang 3, max 4 mannen op hotel te Gent. Zij 1m67, 70kg, met mooie rondingen op de juiste plaatsen, natuurlijk F-cup, kaal en altijd nat kutje, geniet volop van de extra aandacht, altijd in sexy lingerie, Echte GFE in groep Veel kan, niks moet, intiem enkel met condoom, geen anaal en een “nee” is een “nee”.

We bieden en vragen hygiëne en discretie van de aanwezige mannen voorkeur tussen 30 en 45 jaar. Indien je interesse hebt, stuur dan een mail met een duidelijke gezichtsfoto van jezelf. Zij maakt haar selectie en de gelukkigen worden tijdig op de hoogte gebracht. Enkel deze dag, geen voorstellen voor andere dagen. Advertentie Foto's 3 dagen.

Advertentie Foto's E-mail 3 dagen. Milfje wilt uw harde piet diep in haar nat kutje voelen. Dag leuke Geile mannen, ik ben Daphne aangenaamd een stoute lekkere vlaamse meid van 28 en ontvang zeer discreet in eigen woning. Ik ontvang maar heel af entoe, ben voor veel in zoals, pzc, en je mag over mijn bekkie heen klaarkomen ben daar dol op, tongzoenen , intiem, meerdere orgasmes, je mag me beffen en vingeren. Intiem zonder condoom is niet bespreekbaar. Wel houd ik er van om goed stevig genomen te worden mhh lekker zeg, het liefste doggy En pijpen is een van mijn specialiteiten zo lekker waarddo je vaker voor terug zult komen Ik vraag voor een half uur euro en voor een vol uur euro Voor extra geld een meer prijs.

...

Neukkont b2b massage rotterdam
erg nat kutje neuken voor 100 euro

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Impulsieve Eveline laat zich neuken voor geld. Tienertje geneukt op balkon van hotelkamer.

Zij verkoopt haar kutje voor een lift. Heet amateurtje filmt haar seksuele escapades. Zij maakt een seksfilm met de vriend van haar beste vriendin. Keiharde contanten voor een heerlijk blondje.

Hippie koppel wil best mee voor ritje in de seks bus. Peter, wil jij over mijn kleine tieten spuiten? Huisvrouwtje wil best haar grote borsten laten zien voor euro's. Sandy wil snel cashen en zuigt Yuri af. Amateur koppel nodigt vriendje uit voor daverend trio. Het sletje van de koopjeshoek 19 wil best met Don en Ad mee.

Schattig amateur meisje zuig en neukt vriendje klaar. Blonde Esmee zit krap bij kas, maar wil toch die nieuwe telefoon. Speels tienertje voor het eerst in sterretje genaaid. Ik Geil er enorm op om je eerst lekker langdurig te pijpen voor ik em langzaam in mijn kutje schuif. Daarna mag jij me volpompen. Laat me uw naam nooit meer vergeten. Advertentie Foto's 2 dagen. Dé minnares waar jij zo van droomt. Hallo, Ik ben een 32jarige dame die het knallen van de zweep kent , een vrouw die u weet te verleiden.

Ik ben grappig , ondeugend en geil , geil als boter , ik beleef graag momenten die mij nog kunnen verrassen. Boeiende mannen die mij kunnen volgen in mijn passie voor sex en erotiek.

Mannen die zich heel goed kunnen inleven en genieten van erotiek en uitdagingen. Die mij kunnen wegvoeren en meenemen naar hun wereld van fantasie. Mannen die echte mannen zijn die verlangen naar mijn zoenen , mijn lichaam en borsten , die kunnen genieten van mijn nat kutje en mee ontploffen in een gemeend en echt orgasme. Ik wil je paal voelen in mijn paradijs het holletje van genot een deel van mij dat nooit genoeg krijgt van heerlijke sex.

Neen ik droom niet ik weet dat zij er zijn die mij kunnen bevredigen en verwennen zoals ik dat graag heb en jou verwen.

Advertentie Foto's E-mail 2 dagen. Koppel van V28 en M36, plannen voor haar de komende dinsdag een mini gangbang 3, max 4 mannen op hotel te Gent. Zij 1m67, 70kg, met mooie rondingen op de juiste plaatsen, natuurlijk F-cup, kaal en altijd nat kutje, geniet volop van de extra aandacht, altijd in sexy lingerie, Echte GFE in groep Veel kan, niks moet, intiem enkel met condoom, geen anaal en een “nee” is een “nee”.

We bieden en vragen hygiëne en discretie van de aanwezige mannen voorkeur tussen 30 en 45 jaar. Indien je interesse hebt, stuur dan een mail met een duidelijke gezichtsfoto van jezelf. Zij maakt haar selectie en de gelukkigen worden tijdig op de hoogte gebracht. Enkel deze dag, geen voorstellen voor andere dagen. Advertentie Foto's 3 dagen.

Advertentie Foto's E-mail 3 dagen. Milfje wilt uw harde piet diep in haar nat kutje voelen. Dag leuke Geile mannen, ik ben Daphne aangenaamd een stoute lekkere vlaamse meid van 28 en ontvang zeer discreet in eigen woning. Ik ontvang maar heel af entoe, ben voor veel in zoals, pzc, en je mag over mijn bekkie heen klaarkomen ben daar dol op, tongzoenen , intiem, meerdere orgasmes, je mag me beffen en vingeren.

Intiem zonder condoom is niet bespreekbaar. Wel houd ik er van om goed stevig genomen te worden mhh lekker zeg, het liefste doggy En pijpen is een van mijn specialiteiten zo lekker waarddo je vaker voor terug zult komen Ik vraag voor een half uur euro en voor een vol uur euro Voor extra geld een meer prijs.

...


Het ultra-kleine slipje kon ze amper bedekken. Bij het zwembad, kozen we een plekje uit in de schaduw van de bomen en zetten ons eerst even neer om de andere campinggasten te taxeren en eens te horen of er nog Vlamingen of Nederlanders tussen zaten.

Dat zou het al makkelijker maken om een praatje te slaan. Ook dat zat wel goed. Terwijl we daar zo zaten, merkte mijn man, Peter, al gauw op dat mijn figuur in dat minuscule dingetje al heel wat aandacht van de aanwezige mannen trok en dat hij onwillekeurig moest denken aan één van mijn fantasieën.

In een geile bui had ik 'm verteld dat ik er geregeld over had gefantaseerd om een keer een hele vakantie lang het campinghoertje te zijn. Me tegen me betaling te laten neuken door alle mannen op de camping die maar wilden en zo met een stapel geld terug naar huis te gaan. Eigenlijk voor de kick Maar de kick zat 'm voor mij net in het 'tegen betaling'. Dan kon ik eens écht ervaren wat het was om een hoer te zijn.

Wanneer ik met mijn vibrators of dildo's lig te genieten tijdens een alleenmomentje, kom ik daar meermaals ontzettend hard bij klaar. Vooral en nog harder wanneer ik me voorstel dat mijn klanten oudere mannen zijn met dikke buiken. Daardoor voel ik me nog meer gebruikt! Peter bracht nu net die fantasie ter sprake. Ik kreeg spontaan een geil glimlachje op m'n gezicht en voelde mijn kut spontaan nat worden.

Ik zei 'm dat ik het een heel erg geile gedachte vond en die fantasie in steeds wisselende gedaanten altijd maar weer opnieuw in me opkwam. Verdikke, zoals wel vaker als het om mijn fantasieën ging, had hij weer volkomen gelijk toen hij zei dat het misschien nu en hier wel het ideale moment en de ideale plaats was om mijn fantasie waarheid te maken. Ik had 'm een aantal jaren eerder ook vertelt over mijn fantasie om eens seks te hebben met meerdere mannen tegelijk.

Peter had me heel liefdevol en totaal onbaatzuchtig naar het moment begeleid dat ik het ook daadwerkelijk had gedaan en ik had het super gevonden. Ik was nu een echte hotwife geworden met een stag als echtgenoot. Hij had me geleerd om me voor de cam bloot te geven voor rukkende mannen, hij had me begeleid tijdens mijn eerste keer met een vrouw, hij bracht me zover dat ik naakt op straat en andere publieke plaatsen poseerde voor zijn lens Mijn schat begeleide me telkens weer naar het punt dat ik opnieuw een volgende van mijn fantasieën bewaarheide.

Overmoedig door de geilheid die me bekroop antwoorde ik dat het inderdaad wel het ultieme moment was en ik het best ook wel écht dacht aan te kunnen. Ik bedacht dat niemand ons hier kende en er dus geen risico was dat het verhaal aan de oren van onze vrienden en familie thuis zou komen.

Hier en nu zou het écht kunnen. Geen fantasie maar realiteit De gedachte maakte me ontzettend geil en ik vroeg Peter wat hij ervan dacht. Hij zei dat ik al zolang met die fantasie rondliep en me ondertussen toch al meermaals door een beperkt aantal mannen had laten neuken Als 'ik' het echt wou, zou hij me ook bij deze stap steunen. Zolang ik maar leefde en genoot van het leven en mijn lichaam, zonder beperkingen, zonder maatschappelijk opgelegde remmingen, zonder schroom Mijn man is echt fantastisch.

Hier lagen we dan en als in een film flitsten allerlei geile beelden door mijn hoofd. Ik had ondertussen ook al gemerkt dat ik hier aan 't zwembad de nodige mannelijke aandacht trok. Een aantal onder hen hadden zich strategisch neergezet in de hoop me tussen mijn dijen te kunnen gluren.

Wie was ik om hun dat pleziertje te onthouden? Ik deed alsof ik niks had gemerkt, trok mijn knieën op en liet alvast één been helemaal opzij vallen. Mijn tweede been liet ik een paar minuten later ook volgen. Voorzichtig trok ik m'n ogen slechts met een spleetje open om te zien of dit het verwachte effect had. Twee van hen moesten hun zwembroek al wat op z'n plaats trekken Ik genoot van de aandacht. Peter vroeg of ik plots geen zin meer had in een frisse duik.

Mijn al zo kleine broekje zou eens nat ook nog eens een keertje doorzichtig worden. Mmmmmmm ik genoot al bij het vooruitzicht om de mannen straks nog verder te kunnen ophitsen.

Heerlijk was het in het verfrissende water We zwommen een tijdje, stoeiden en lachten wat en keerden terug naar ons plekje. Toen ik uit het water stapte, fluisterde Peter me toe dat mijn slipje nu niets meer verborg en dat hij best wel gemerkt had hoe ik die kerels zat op te hitsen.

Doe maar lekker verder zo Ik antwoordde hem met een geile blik, legde me neer en begon opnieuw hetzelfde toneelstukje op te voeren van eerder. Ik had hun onverdeelde aandacht. Het smalle strookje stof dat over mijn kut gespannen stond, verborg niets meer.

Ik wachtte even af en maakte een nieuwe zet. Terwijl ik deed alsof ik sliep, bewoog ik mijn kont ietwat over en weer tot ik voelde hoe de stof in mijn kruis over mijn lippen heen weggleed zodat ik nu mijn grote kutlippen in volle glorie aanbood. Ik hield me natuurlijk slapende en tuurde af en toe voorzichtig naar de andere kant van 't water.

De groep was nog aangegroeid en allen keken ze naar mij. Ik was er vreselijk geil van geworden en fluisterde Peter toe dat ze me in mijn huidige gemoedstoestand gerust allemaal mochten neuken. Die reageerde rustig met Ik had 't niet meer van geilheid. Dat is dan beslist, zei ik. Peter stond op en wandelde naar de mannen toe. Ik merkte dat ze een beetje stiller en ongemakkelijk leken te worden toen hij op hen toe stapte. Ik kon zien hoe hij een praatje met hen begon en handen schudde.

Hij zette zich bij hen en niet veel later werd er terug gelachen en gingen de blikken al heel snel opnieuw richting mij en mijn blote kut. Een half uurtje later werd ik zogenaamd wakker en strekte ik me lui met gespreide benen en opgetrokken knieën uit en bleef even zo liggen om hen te laten wennen aan de idee dat ik terug op de wereld was. Ik keek rond alsof ik Peter zocht en zwaaide naar hem.

Ik stond recht, deed alsof ik niet had gemerkt dat mijn slipje was opgeschoven en heupwiegde naar hen toe. We wisselden wat hallo's, namen en beleefdheden uit en zo maakte ik nu ook deel uit van het groepje. Zonder uitzondering allemaal zaten ze naar mijn blote kut te staren.

Pas nadat ik een hele poos met mijn dijen open op een ligzetel bij hen had gezeten, deed ik alsof ik nu pas merkte dat mijn kut open en bloot lag. Ik vroeg of er niemand zin had om mee te gaan zwemmen. Ikzelf gaf het goede voorbeeld en als één volgden ze: Regelmatig voelde ik hier en daar verloren handjes 'per ongeluk' aan mijn borsten en mijn kont. Ik liet het allemaal gebeuren en lachend genoot ik van de aandacht.

Dat ik ze allemaal liet begaan, moedigde hen alleen maar aan om verder te gaan en de eerst voorzichtige gestolen aanrakingen werden nadrukkelijker. Ik voelde nu regelmatig handen bewust mijn borsten omvatten en strelen, er werd voorzichtig met mijn harde tepels. Ik voelde nu iemand's armen om mijn heupen heen naar voor gaan en het minieme streepje stof voor mijn kut wegschuiven.

Zijn vingers gleden over mijn kut. Ik was niet alleen aan de buitenzijde van mijn kut nat. Al die mannelijke aandacht had me zo vreselijk geil gekregen dat ik geen enkele remming meer had Blijkbaar vertelden ze 't aan elkaar door dat ik zo gemakkelijk was want tegen de tijd dat we terug uit het water gingen, denk ik niet dat er nog één onder hen niet met z'n vingers aan en in mijn kut gezeten had.

Tijd voor wat rust dacht ik. Ik haalde onze spulletjes op en legde me bij Peter tussen de groep. Ik deed de moeite niet meer om mijn kut te bedekken. Het onozele streepje stof bleef opzijgeschoven. Er werd flink gelachen en de gesprekken werden ook opener. Voorzichtig werd tegen Peter gezegd dat hij een gelukzak was met een vrouw als ik. En plots kwam er een wending in de gesprekken. Peter reageerde dat hij inderdaad geluk had met een mooie, lieve, 'trouwe en fantasierijke' hete vrouw als ik.

Het werd even stil. Hij keek me even aan om bevestiging te zoeken om het trouw en fantasierijk uit te leggen. Ik knikte en glimlachte hem toe terwijl de mannen toekeken, zich afvragend wat er nu zou gaan komen. Ik zei dat ik even ging douchen en liet hem zo de ruimte om de mannen ons verhaal te vertellen. Peter vertelde hen over het verwezenlijken van mijn trio fantasie, onze perceptie van trouw niets doen zonder dat de ander het weet en ermee instemt , onze ingesteldheid tegenover seksbeleving en hoe hij mij steeds opnieuw hielp om mijn fantasieën werkelijkheid te maken op voorwaarde dat ik er zeker van was dat ik het echt wou én er klaar voor was.

Daarna vertelde hij hen van mijn fantasie om mij hier, waar er geen van onze bekenden in de buurt waren, in alle anonimiteit én tegen betaling want enkel zo was het écht! Hier zou ik tijdens de vakantie mijn ultieme fantasie eindelijk echt kunnen beleven en WAS er inderdaad klaar voor. De mannen reageerden eerst ongelovig Ze begrepen niet hoe Peter dat ok kon vinden en zo legde hij uit dat wij elkaar ontzettend graag zien, een geweldig seksleven hebben en hoe hij uit liefde voor mij, mij gelukkig wou zien en mij al die dingen gunde die ik zelf verkoos om te doen.

Hij legde uit hoe dat onze liefde voor elkaar alleen maar nóg sterker en onze band alleen maar nóg hechter maakte. Jonger of ouder dat maakt me niks Man met grote lul zoek pijpslet Pijpslet gezocht ik man heb grote lul 23cm lang en 8cm dik kaal geschoren whatsapp. Welk vrouw wil heerlijk beffen en vinger worden dan Welk vrouw wil heerlijk vinger en beffen en ook dat heerlijk,kun genieten dan,als ik je heerlijk aan beffen en ook aan vinger ben dan.

Ik man zoek geile dame omgeving Nijmegen buiten sex Hoi dames Ik ben man met grote lul ik zou keer geile buiten sex willen hebben met dame Ik ben nette Hollandse man 31jaar oud donker blond haar blauwe ogen slank porstuur met grote lul 23cm lang en 8cm dik kaal geschoren Ik stuur foto als je intresse hebt gr marc whatsapp of site.

Pijpen is met of zonder condoom. Je mag dan op mijn borsten klaar komen. Ik ontvang 's avonds thuis. Vrolijke, gezellige en spontane milf ontvangt thuis Leuk dat je op mijn profiel kijkt. Ik ben een leuke, spontane vrouw van 48 die het je graag naar de zin maakt. Ik ben hoog opgeleid en hou van sex.

Dat is één van mijn hobbies. Ik ben 1,73m en weeg 78 kg. Alles veilig uiteraard, goed voor mij en jou. Het eerste contact via mail graag, telefoon neem ik dan niet op. Laat me per mail weten wat ik voor je betekenen kan, dan kunnen we daarna evt. Ik hou van respect Ik heb nog nooit een vrouw anaal geneukt en ben op dat gebied dus nog maagd.

Ik zou dit erg graag eens willen doen en heb er ook wel een vergoeding voor over. Hai geile mannen ik ben lilah een gezellige knappe meid met een lekker kutje en lekkere tietjes!!

Neuken nooit zonder condoom pijpen wel zonder! Ik kan alleen in de late avond uurtjes ontvangen! Geile meid ontvangt vandaag Hi guys!

Net als mij boterrrrgeil?! Ik ben een Nederlandse slanke sexy lady met cup c.
Dikke blote tieten thuisontvangst den haag


Hippie koppel wil best mee voor ritje in de seks bus. Peter, wil jij over mijn kleine tieten spuiten? Huisvrouwtje wil best haar grote borsten laten zien voor euro's. Sandy wil snel cashen en zuigt Yuri af. Amateur koppel nodigt vriendje uit voor daverend trio.

Het sletje van de koopjeshoek 19 wil best met Don en Ad mee. Schattig amateur meisje zuig en neukt vriendje klaar. Blonde Esmee zit krap bij kas, maar wil toch die nieuwe telefoon.

Speels tienertje voor het eerst in sterretje genaaid. Tienermeisje neukt voor geld. Volle kont danst gewillig op forse mannenstaaf.

Ik ben , heb een ondeugend koppie, mooie grote reebruine ogen, zwart haar, geil pijpmondje en grote dikke zachte tieten met dikke harde roze knoppen erop. Ben gezegend met een Grote Cup F en van horen zeggen een erg strak nat kutje. Mooi volslank figuurtje met een slankere taile en Bredere heupen, echte love handles.

Heb je al zin in mij? Eerst streel ik met mijn handjes over die grote bobbel in je broek om te voelen hoe hard ie al staat,laat mijn kutje zo langzaam natter worden en dan haal ik je harde Pik uit je broek en ga ik langzaam met mijn tong over je eikel daarna laat ik je kennis maken met mijn lippen diep om je pik heen glippen en zal ik je laten ervaren wat een echte "Deepthroat" pijpbeurt is!

Hierna wil je geen ander mondje meer om je lul dan die van mij. Ik Geil er enorm op om je eerst lekker langdurig te pijpen voor ik em langzaam in mijn kutje schuif. Daarna mag jij me volpompen. Laat me uw naam nooit meer vergeten. Advertentie Foto's 2 dagen. Dé minnares waar jij zo van droomt. Hallo, Ik ben een 32jarige dame die het knallen van de zweep kent , een vrouw die u weet te verleiden.

Ik ben grappig , ondeugend en geil , geil als boter , ik beleef graag momenten die mij nog kunnen verrassen. Boeiende mannen die mij kunnen volgen in mijn passie voor sex en erotiek. Mannen die zich heel goed kunnen inleven en genieten van erotiek en uitdagingen.

Die mij kunnen wegvoeren en meenemen naar hun wereld van fantasie. Mannen die echte mannen zijn die verlangen naar mijn zoenen , mijn lichaam en borsten , die kunnen genieten van mijn nat kutje en mee ontploffen in een gemeend en echt orgasme. Ik wil je paal voelen in mijn paradijs het holletje van genot een deel van mij dat nooit genoeg krijgt van heerlijke sex. Neen ik droom niet ik weet dat zij er zijn die mij kunnen bevredigen en verwennen zoals ik dat graag heb en jou verwen.

Ik loop naar mijn handtasje die op zijn bureau staat. Ik blijf hem aankijken. Ik zie dat hij stiekem door een spleetje kijkt. Anders gaan we niet neuken Marcel! Marcel luistert… Ik haal iets uit m’n handtasje… Luister goed naar wat ik tegen je zeg. Je gaat zo iets bijzonders meemaken De belangrijkste spelregel is simpel: Lukt het je niet, dan heb je verloren en dan ga je zonder met mij te neuken naar huis… Dan mag je mijn jonge geile lijfje niet nemen.

Denk goed na voordat je stopt Marcel, ook als je het even niet fijn vindt! Hopelijk gaat hij mijn spelletje volhouden. Het is alweer een week geleden dat ik voor het eerst met hem geneukt heb en jeeeeee wat kan deze man het lekker.

Ik moet er niet aan denken dat we het niet gaan doen, dus hij MOET het volhouden. Het wordt een zware beproefing. Wint zijn lust het van de..!? Weer ga ik gehurkt boven hem zitten. Mijn rokje, shirt en BH heb ik voor hem uitgedaan. Hij heeft het niet gemerkt… Ik zit nu helemaal bloot en gehurkt boven zijn gezicht.

Alleen mijn pumps heb ik nog aan. Het voelt lekker om zo bloot te zijn. Geil is het… Heb je je ogen nog dicht liefje? Zoek met je tong mijn heerlijk gaatjes weer en lik me!!! Hij zoekt en vindt ze snel, hij likt zó zalig. Ohhhh, ahhhh lekker schatje… Lik me! Ik ga je verassen… Auw Marloes, wat doe je??? Niet zeuren Marcel, denk aan de spelregel, het wordt hemels! Hou vol, hou je ogen dicht en vertrouw me! Een enorme pijn in mijn tepels!

Dat kan kloppen liefje, ik heb net klemmetjes uit mijn handtasje gehaald. Klemmetjes voor op je tepels… Er zaten rubbertjes op de uiteinden en zo heb ik ze zelf al uitgeprobeerd.

Jeemer wat deed het pijn, maar wat was het hemels! En dat hemelse gevoel gun ik jou nu ook. De rubbertjes heb ik er speciaal voor jou en voor deze beproeving afgehaald… het doet erg pijn Marcel en het gaat nog veel meer pijn doen… Een kwartier is lang schatje, maar het gaat om het hogere doel… Lekker samen neuken… Hou dus vol!

Ik ga staan, met aan elke kant van hem een been van mij. Mijn lekkere blote kont en mijn naakte poesje positioneer ik recht boven zijn ogen. Ook mijn borsten en mijn geile, priemende, harde tepels kan hij zo zien… Doe je ogen nu maar open lieverd… Marcel doet het… Oh… wauw, wat een uitzicht!!! Je bent helemaal bloot Marloes! Ohhh zalig Loesje, wat heb jij toch een mooi lijf. Je ronde billen zijn helemaal fantastisch… Zo mooi bollig naar achteren… Je kutlippen staat ietsje open… Wauw, wat lekker!

En ohhh je heerlijke borsten zien er zo prachtig uit. Wat staan je tepeltjes mooi strak. Ik ben in de hemel. Wat een mooi uitzicht!!!

Ahhh, Ohhh… wat doen die klemmen pijn… Ze zitten er nog maar vijf minuten op liefje, het wordt erger, maar we gaan heerlijk neuken, ik beloof het je… Hou vol! Ik wil dat je weer aan Noor denkt. Kijk naar mijn blote jonge vrouwenlijf en beeld je in dat Noor het is, doe het!!!

Jaha, ik doe het. Door de klemmen op zijn tepels wordt zijn lul echt kletsnat… Hij wordt er super geil van merk ik en dat is ook de bedoeling Ik buig voorover en zak wat door m’n knieën zo heeft hij een nog mooier uitzicht op ‘Noor’ haar billen en schaamlippen.

Ik maak het spannender voor hem en trek mijn billen weer uitelkaar. Zie je het kutje van ‘Noor’ liefje? Zie je haar kontgaatje? Beschrijf maar wat je nu ziet, denkt en wilt.! Ik zie ‘Noor’ haar kutlippen… open en bloot, ik zie haar kutvocht glinsteren!

Haar roze sterretje staat open en vraagt om gelikt te worden. Ik wil haar neuken! En ze is nog zo’n jonge vrouw, amper 27… Wil je haar neuken Marcel??? En ik knijp hard in de tepelklemmetjes… Auw, ohhhh, Auw Marloes dat deed zeer! Op dat moment gaat de deur open. Oh sorry… ik wist niet dat… Fuck! Ik schat dat ze net iets jonger is dan ik, ergens tussen de 20 en 25 jaar. Ze heeft echt een opvallend prachtig slank lijf… Ze wil weer weggaan, maar ik zeg: Uhh, ik weet het niet hoor, jullie zijn… Wil je niet kijken dan?

Nou ja, best geil, maar uhh… ik ken jullie niet, ik neem een dienst over van jullie vaste schoonmaakster. Reden genoeg om te blijven dus! Hij ligt nog steeds op z’n rug… Met gespreide benen gaat de schoonmaakster op de stoel zitten… Zullen we stoppen Marloes? Ik knijp weer hard in de tepelklemmetjes. Denk aan onze afspraak schatje! Ik bepaal de spelregels… Je mag met mij neuken, mijn jonge lijfje nemen, maar eerst een kwartier deze hemelse beproeving Marcel!

Ik kijk achterom en zie dat de schoonmaakster geniet van wat ze ziet. Ze likt met haar tong om haar lippen. Met haar rechterhand wrijft ze over haar kruis, haar benen nog steeds gespreid. Vind je dit lekker om te zien? Doe je kleren dan maar uit! Voor 50 Euro doe ik dat… Hoe heet je eigenlijk? Noem me maar Eva, mijn ‘artiestennaam’… Waarom 50 Euro en waarom geef je niet je echte naam???

Nou, uhh, ik heb mijn HBO niet afgerond, ik heb een behoorlijke studieschuld en daarom ben ik o. Dan noem ik mij Eva en… voor niets geef ik mij niet bloot!

Ja, in de la van mijn bureau ligt wat geld. Ik zeg… Zo, dus jij bent hoer… Ja, heb jij daar problemen mee? Tijdens het praten trekt ze rustig haar kleren uit.

Nee hoor, mijn spel wordt er alleen maar leuker van… Nu ze al haar kleren uit heeft kan Marcel al het moois van haar blote lijf zien. En ik zie het ook: Ze heeft een lief en geil gezichtje. Ze heeft een super taille! Ze is mooi slank en lang, ik schat haar zo’n 1. Ze heeft prachtige borsten, net iets kleiner dan die van mij, met heerlijke harde knopjes erop… In de navel van haar strakke buikje zit een piercing, een klein kettinkje van een centimeter of vijf met glinsterende diamantjes. Omdat ze zo mooi slang is komt de bolling van haar gladgeschoren venusheuvel mooi naar voren.

Je ziet de zalige kier tussenhaar kut. Marcel geniet zichtbaar van al het moois van haar mooie jonge blote vrouwenlijf. Eva gaat met haar lekkere blote billetjes weer op de stoel zitten die bij Marcel’s voeteinde staat.

Haar benen gaan wijd open… Ze kijkt rustig naar zijn naakte lijf… Ze staart naar zijn keiharde, natte, glimmende pik… Marcel voelt zich ongemakkelijk en gênant merk ik, nu deze jong vrouw hem geconcentreerd zit te begluren: Doe je benen maar een beetje wijd Marcel, da’s beter voor mijn uitzicht!

Hij doet wat ze zegt… De altijd aanwezige Marcel voelt zich bekeken en heeft niet meer zoveel praatjes… Onder Marcel’s hoofd heb ik een kussen gelegd.

Zo kan hij ook Eva begluren… Alsof Eva er niet bij is ga ik verder met waar ik gebleven ben… Ik ga weer boven hem staan, met het gezicht naar Eva toe, recht boven de ogen van Marcel met mijn naakte poes en lekkere blote billen… Marcel, je dacht toen Eva binnenkwam aan Noor en jij zei dat je Noor haar kutlippen open en bloot boven je zag en dat je haar wilde neuken… Kopt toch?

JA, zegt Marcel net iets te enthousiast en ik buk voorover en knijp keihard in zijn tepelklemmen. Auw, Ahhhh, dat deed pijn! Ik kijk Eva in de ogen en ik zie dat ze ervan geniet. Ik ga nu in standje Marcel heeft een prachtig uitzicht op mijn kontje en mijn kut.

Ik plaats mijn genot boven zijn mond. Hij proeft mijn sappen. Marcel likt hartstochtelijk aan mijn klitje en ik lik aan zijn lul. Marcel geniet als ik zijn zak lik tussen zijn ballen en zijn anus.

Ahhh, lekker Marloes, dat plekje voelt heerlijk! Tijdens het pijpen zie ik dat Eva haar benen over de leuningen van de stoel heeft gelegd en ze zo ver als mogelijk heeft gespreid. Haar kutje en schaamlippen zijn helemaal gladgeschoren en inmiddels heeft ze een vinger in haar natte kutje gestopt.

Zij lijkt zich helemaal nergens voor te generen… Ze moet wel erg nat zijn geworden van wat ze ziet, want ik hoor het enorm soppen in haar kutje… Ze stopt een tweede vinger tussen haar lekkere schaamlippen en roert wilt met haar vingers in haar grotje. De wijsvinger van haar andere hand stopt ze tijdens het vingeren telkens een klein stukje in haar nauwe kontgaatje. Er in… en er weer uit… Ze begint te schudden… Ohhh, ahhhh, lekkerrr, jaaaaaa, pijp Marcel!

Ook ik houdt het niet meer… Ahhh, Ohhh, lik me Marcel, hhhh, hhhh, hhhh, Ahhhhhhhhhhhhhhh, Ohhhh, lekkerrrrrrrr… Ik kom!!!