Erotische massage hotel bengelende tieten

erotische massage hotel bengelende tieten

Dus bij de receptie maakten we voor die avond een reservering. De eerste keer was er geen plaats meer omdat er slechts twee personen per sessie genomen werden. Dus de volgende dag maar. Die dag was heel warm geweest en tegen de avond werd de kleine wat ziekjes en mijn vrouw had helemaal geen zin meer in een sauna.

Omdat de reservering toch gemaakt was besloot ik te gaan en mijn vrouw op de kamer te blijven. Ik was een beetje te vroeg op de afspraak. De deur van de sauna was op slot en ik ging wat zitten in het wachthoekje.

Enkele minuten later kwam een vrouw toe. Ik dacht dit is mijn masseuse en dacht al recht te staan, maar ze trok ook aan de deur. Toen herkende ik ze. Ze was een gaste. Ik had ze eerder bij het zwembad gezien toen ze topless lag te zonnen. Het was mij toen opgevallen dat ze behoorlijk stevige borsten had want toen ze neer lag bleven ze stevig op hun plaats staan terwijl meestal ze langszij naar beneden zakken.

Ze leek een jaar of 40, behoorlijk knap. De zon had ze toen al en mooi kleurtje gegeven en haar fris ruikend parfum vulde snel het kleine wachtplaatsje. Ik had ze Frans horen praten tegen haar dochtertje en vroeg haar in mijn mooiste schoolfrans of ze ook voor de sauna kwam.

Stom eigenlijk, want waarom zat ze hier anders. We raakten wat aan de praat en ik vernam dat ze hier alleen verbleef zonder haar man. Toen kwamen twee jonge meisjes binnen. Ze hadden een witte schort aan. Dit waren de masseuses. Terwijl ze de deur openden giechelden ze en smoezelden wat wat in het turks tegen elkaar.

Ze loodsten ons een kamer binnen waar twee massage tafels stonden. Een meisje wees me de kapstok in de hoek van de kamer. Er hing een witte badjas. Ik kleedde me uit. Het meisje stond naast me. Ze nam mijn kleren aan en hing die op de kapstok. Toen ik de Franse vrouw in bikini zag, realiseerde ik me dat ik geen zwembroek bij had. Ik trok als laatste wat aarzelend mijn slipje uit en gaf het terwijl ik recht in de ogen van het meisje keek.

Glimlachend gleed haar blik ging omlaag naar mijn half stijve penis. Ze gaf me de badjas en ging het slipje op de kapstok. Het andere meisje kwam terug de kamer in en maande de vrouw om haar bikini uit te trekken.

Ik werd ondertussen naar de naastliggende ruimte gebracht. Daar stond een groot bubbelbad. Ik trok de badjas uit en stapte in het bad. Ik ging aan de overkant zitten. Toen kwam de vrouw binnen. Het andere meisje nam de badjas van de vrouw.

Even stond ze daar naakt voor me. Ik bekeek die stevige borsten , mooi gebruind en een deftig geschoren plukje boven twee strakke schaamlipjes. Ze stapte het bad in en ging recht voor me zitten.

Een van de meisjes zette het massagebad in werking. Ik genoot van het warme bubbelende water en raakte weer wat aan de praat met de vrouw. Ik vernam dat ze Crista heette. We spraken wat over de gemaakte uitstappen van de voorbije dagen. Zo kon ik mijn aandacht van de hele situatie wat afhouden. Het gesprek viel stil en ik begon in gedachten te fantaseren over Crista.

Het idee de liefde te bedrijven met een knappe gehuwde vrouw die zeker 15 jaar ouder was gaf me een tintelend gevoel.

Ondertussen had ik een stijve als een paard gekregen. Dankzij de bellen in het bad was daar gelukkig niets van te zien. Haar tenen betasten de binnenkant van mijn been en klommen langzaam omhoog. Ik schoot rood tot achter mijn oren toen haar tenen mijn stijve begonnen te betasten. Ze glimlachte uitdagend toen ze met haar beide voeten met mijn penis begon te spelen.

Ik zocht met mijn voet haar spleetje op en merkte dat ze zich zat te vingeren. Ze nam mijn voet vast en streelde haar kut ermee. Ik voelde mijn dikke teen tussen de schaamlippen gaan. Ze probeerde een teen naar binnen te brengen maar dat lukte niet zo best. Haar knobbeltje lag wel binnen bereik. Ze kronkelde en haar borsten kwamen af en toe boven het kolkende water uit. Met haar vrije hand masseerde ze haar borsten en neep in de flink stijf geworden tepels. De meisjes kwamen weer binnen.

We moeten meekomen naar de voorverwarmde sauna. Crista stapte als eerste uit het bad. Ik bleef nog wat zitten.

Het meisje maande mij aan mee te komen maar toen ik uit het bad stapte wees mijn penis nog flink omhoog. De twee meisjes giechelden en zeiden iets onverstaanbaar tegen mekaar waardoor ze nog meer pret hadden. Ik werd rood van schaamte naar de sauna cabine gebracht waar Crista al zat. Het meisje goot nog wat water op de hete stenen en sloot de deur achter zich. Er waren in de cabine twee banken met verschillende hoogte. Crista zat op de bovenste bank recht tegen over mij. Ze zat met opgetrokken benen en ik keek recht in roze kut.

Ik kon het nu rustiger en dichter bekijken dan daarstraks. Ze had twee volle schaamlippen die nauw tegen elkaar aangeschoven zaten. Er was enkel een smalle roze spleet zichtbaar. Crista kreeg in de gaten dat haar ik merkbaar opgewonden zat te bekijken.

Ze vroeg me ongegeneerd wat ik van haar kutje vond. Ik vroeg haar of ik haar mocht strelen. Ze zette het been dichtst bij mij op de bank. Zo zat ze met haar benen open. Haar bolle schaamlippen kwamen nu iets verder uiteen zodat de glimmende binnenkant zichtbaar werd. Voorzichtig gleed mijn wijsvinger bij haar binnen.

Ze voelde nauw maar vochtig. Ze genoot met gesloten ogen toen ik haar met wijs- en middenvinger betaste terwijl mijn duim haar gezwollen clitoris streelde. Toen ik na enkele minuten het ritme wat opdreef kwam ze discreet bevend klaar.

Even later ging de deur van de cabine open en werden we naar een douche gebracht. Daar werden we beiden met koud water bespoten. Na een hete sauna de perfecte afkoeling maar mijn penis kromp ineen. Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes?

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince.

..

Erotisch massage deventer gratis neuken nijmegen

Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Blondje met dikke tieten geeft ontspanningsmassage ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Vind je echtgenoot dit wel goed? Jonge milf doet auditie en gaat uit de kleren. Door haar dikke tieten heeft ze last van haar rug! Mia spreid haar benen voor een happy end op de massagetafel.

Vullen dat kutje, met alles dat voorhanden is. Jong bloempje masseert opa naar een hoogtepunt. Sensuele meisjes gul met zeep. Blondje gaat vreemd met straatartiest. Peta Jensen is toe aan ontspanning. Blondje met een paardenkont.
erotische massage hotel bengelende tieten

Dus bij de receptie maakten we voor die avond een reservering. De eerste keer was er geen plaats meer omdat er slechts twee personen per sessie genomen werden. Dus de volgende dag maar. Die dag was heel warm geweest en tegen de avond werd de kleine wat ziekjes en mijn vrouw had helemaal geen zin meer in een sauna. Omdat de reservering toch gemaakt was besloot ik te gaan en mijn vrouw op de kamer te blijven.

Ik was een beetje te vroeg op de afspraak. De deur van de sauna was op slot en ik ging wat zitten in het wachthoekje. Enkele minuten later kwam een vrouw toe.

Ik dacht dit is mijn masseuse en dacht al recht te staan, maar ze trok ook aan de deur. Toen herkende ik ze. Ze was een gaste. Ik had ze eerder bij het zwembad gezien toen ze topless lag te zonnen. Het was mij toen opgevallen dat ze behoorlijk stevige borsten had want toen ze neer lag bleven ze stevig op hun plaats staan terwijl meestal ze langszij naar beneden zakken. Ze leek een jaar of 40, behoorlijk knap.

De zon had ze toen al en mooi kleurtje gegeven en haar fris ruikend parfum vulde snel het kleine wachtplaatsje. Ik had ze Frans horen praten tegen haar dochtertje en vroeg haar in mijn mooiste schoolfrans of ze ook voor de sauna kwam. Stom eigenlijk, want waarom zat ze hier anders. We raakten wat aan de praat en ik vernam dat ze hier alleen verbleef zonder haar man. Toen kwamen twee jonge meisjes binnen.

Ze hadden een witte schort aan. Dit waren de masseuses. Terwijl ze de deur openden giechelden ze en smoezelden wat wat in het turks tegen elkaar. Ze loodsten ons een kamer binnen waar twee massage tafels stonden.

Een meisje wees me de kapstok in de hoek van de kamer. Er hing een witte badjas. Ik kleedde me uit. Het meisje stond naast me. Ze nam mijn kleren aan en hing die op de kapstok. Toen ik de Franse vrouw in bikini zag, realiseerde ik me dat ik geen zwembroek bij had. Ik trok als laatste wat aarzelend mijn slipje uit en gaf het terwijl ik recht in de ogen van het meisje keek.

Glimlachend gleed haar blik ging omlaag naar mijn half stijve penis. Ze gaf me de badjas en ging het slipje op de kapstok. Het andere meisje kwam terug de kamer in en maande de vrouw om haar bikini uit te trekken. Ik werd ondertussen naar de naastliggende ruimte gebracht. Daar stond een groot bubbelbad. Ik trok de badjas uit en stapte in het bad.

Ik ging aan de overkant zitten. Toen kwam de vrouw binnen. Het andere meisje nam de badjas van de vrouw. Even stond ze daar naakt voor me. Ik bekeek die stevige borsten , mooi gebruind en een deftig geschoren plukje boven twee strakke schaamlipjes. Ze stapte het bad in en ging recht voor me zitten. Een van de meisjes zette het massagebad in werking. Ik genoot van het warme bubbelende water en raakte weer wat aan de praat met de vrouw. Ik vernam dat ze Crista heette.

We spraken wat over de gemaakte uitstappen van de voorbije dagen. Zo kon ik mijn aandacht van de hele situatie wat afhouden. Het gesprek viel stil en ik begon in gedachten te fantaseren over Crista. Het idee de liefde te bedrijven met een knappe gehuwde vrouw die zeker 15 jaar ouder was gaf me een tintelend gevoel.

Ondertussen had ik een stijve als een paard gekregen. Dankzij de bellen in het bad was daar gelukkig niets van te zien. Haar tenen betasten de binnenkant van mijn been en klommen langzaam omhoog. Ik schoot rood tot achter mijn oren toen haar tenen mijn stijve begonnen te betasten. Ze glimlachte uitdagend toen ze met haar beide voeten met mijn penis begon te spelen.

Ik zocht met mijn voet haar spleetje op en merkte dat ze zich zat te vingeren. Ze nam mijn voet vast en streelde haar kut ermee. Ik voelde mijn dikke teen tussen de schaamlippen gaan.

Ze probeerde een teen naar binnen te brengen maar dat lukte niet zo best. Haar knobbeltje lag wel binnen bereik.

Ze kronkelde en haar borsten kwamen af en toe boven het kolkende water uit. Met haar vrije hand masseerde ze haar borsten en neep in de flink stijf geworden tepels. De meisjes kwamen weer binnen. We moeten meekomen naar de voorverwarmde sauna.

Crista stapte als eerste uit het bad. Ik bleef nog wat zitten. Het meisje maande mij aan mee te komen maar toen ik uit het bad stapte wees mijn penis nog flink omhoog. De twee meisjes giechelden en zeiden iets onverstaanbaar tegen mekaar waardoor ze nog meer pret hadden.

Ik werd rood van schaamte naar de sauna cabine gebracht waar Crista al zat. Het meisje goot nog wat water op de hete stenen en sloot de deur achter zich. Er waren in de cabine twee banken met verschillende hoogte. Crista zat op de bovenste bank recht tegen over mij.

Ze zat met opgetrokken benen en ik keek recht in roze kut. Ik kon het nu rustiger en dichter bekijken dan daarstraks. Ze had twee volle schaamlippen die nauw tegen elkaar aangeschoven zaten. Er was enkel een smalle roze spleet zichtbaar. Crista kreeg in de gaten dat haar ik merkbaar opgewonden zat te bekijken.

Ze vroeg me ongegeneerd wat ik van haar kutje vond. Ik vroeg haar of ik haar mocht strelen. Ze zette het been dichtst bij mij op de bank. Zo zat ze met haar benen open. Haar bolle schaamlippen kwamen nu iets verder uiteen zodat de glimmende binnenkant zichtbaar werd. Voorzichtig gleed mijn wijsvinger bij haar binnen. Ze voelde nauw maar vochtig.

Ze genoot met gesloten ogen toen ik haar met wijs- en middenvinger betaste terwijl mijn duim haar gezwollen clitoris streelde. Toen ik na enkele minuten het ritme wat opdreef kwam ze discreet bevend klaar.

Even later ging de deur van de cabine open en werden we naar een douche gebracht. Daar werden we beiden met koud water bespoten.

Na een hete sauna de perfecte afkoeling maar mijn penis kromp ineen. Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ».

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre!

Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince.

..

Crista stapte als eerste uit het bad. Ik bleef nog wat zitten. Het meisje maande mij aan mee te komen maar toen ik uit het bad stapte wees mijn penis nog flink omhoog. De twee meisjes giechelden en zeiden iets onverstaanbaar tegen mekaar waardoor ze nog meer pret hadden. Ik werd rood van schaamte naar de sauna cabine gebracht waar Crista al zat. Het meisje goot nog wat water op de hete stenen en sloot de deur achter zich. Er waren in de cabine twee banken met verschillende hoogte.

Crista zat op de bovenste bank recht tegen over mij. Ze zat met opgetrokken benen en ik keek recht in roze kut. Ik kon het nu rustiger en dichter bekijken dan daarstraks. Ze had twee volle schaamlippen die nauw tegen elkaar aangeschoven zaten. Er was enkel een smalle roze spleet zichtbaar. Crista kreeg in de gaten dat haar ik merkbaar opgewonden zat te bekijken.

Ze vroeg me ongegeneerd wat ik van haar kutje vond. Ik vroeg haar of ik haar mocht strelen. Ze zette het been dichtst bij mij op de bank. Zo zat ze met haar benen open. Haar bolle schaamlippen kwamen nu iets verder uiteen zodat de glimmende binnenkant zichtbaar werd.

Voorzichtig gleed mijn wijsvinger bij haar binnen. Ze voelde nauw maar vochtig. Ze genoot met gesloten ogen toen ik haar met wijs- en middenvinger betaste terwijl mijn duim haar gezwollen clitoris streelde. Toen ik na enkele minuten het ritme wat opdreef kwam ze discreet bevend klaar. Even later ging de deur van de cabine open en werden we naar een douche gebracht.

Daar werden we beiden met koud water bespoten. Na een hete sauna de perfecte afkoeling maar mijn penis kromp ineen. De meisjes droogden ons af met extra veel aandacht voor de plek tussen mijn benen die ze zacht en sensueel afdroogde. We kwamen terug in de eerste kamer en ik mocht plaats nemen op een massagetafel. Tussen de twee tafels werd een wit gordijn dichtgetrokken en de massage begon. Eerst werd mijn rug en benen gemasseerd. De meisjes bleven even onverstaanbaar verder converseren terwijl ze duchtig masseerden.

Even later moest ik me omdraaien. Nu kwam de voorkant aan de beurt. Normaal ligt er op uw middel een handdoek maar dit bleek hier niet de gewoonte. Door de sensuele strelingen van de niet onknappe masseuse begon er tussen mijn benen weer iets te groeien. Het trok al hou de aandacht van het meisje en ik vermoed dat dit het onderwerp werd van hun conversatie. En voor ik kon ja of nee zeggen begon het meisje mijn stijf geworden penis te likken. Ze nam hem dieper in de mond en zoog me zalig af.

Ik begon haar billen te betasten en vond snel de voorkant. Ze spreidde lichtjes haar benen en mijn hand gleed onder haar schort. Door haar slipje voelde ik een vochtig kutje. Ze stopte even met zuigen en liet haar slipje op haar enkels vallen.

Nu had ik vrij spel. Haar heupen volgden schokkend het ritme van mijn strelingen. Mijn hele hand raakte nat van haar sappen. Hoe sneller ik haar vingerde hoe minder geconcentreerd ze kon zuigen. Dit was voor mij best ok want ik had niet veel meer nodig om mijn ballen leeg te spuiten. Toen vroeg het andere meisje iets. Omdat praten met je mond vol en terwijl je naar een hoogtepunt gevingerd wordt moeilijk gaat duurde het even voor ze kon antwoorden.

Het andere meisje kwam even langs het gordijn gluren en zag net haar collega schokkend klaarkomen. Ze zei nog iets en verdween weer achter het gordijn. Toen ze wat bekomen was zei ze iets terug en begon me met overgave terug af te zuigen. Nu was er echt geen houden meer aan en ik spoot een straal recht haar keel binnen.

Ze schrok even liet los en een tweede straal kwakte op haar gezicht. Die veegde ze met haar hand af en likte het op. Ze likte zachtjes mijn eikel schoon en trok haar slipje weer aan. Ze nam wat massage olie en masseerde mijn borst verder alsof er niets gebeurd was.

Toen merkte ik enkele geile geluidjes van Crista. Ik hoorde een zacht zoemend geluid dat ik enkel kon thuiswijzen als een vibrator. Even later zei mijn masseuse iets en er kwam niet onmiddellijk reactie. Toen schoof het gordijn weg en zag ik Crista wijdbeens op haar rug liggen. De schort van het meisje was open geknoopt. Crista zat met een hand in het slipje van het meisje en was haar aan het vingeren.

Ze had een mooi zuiders bruin lichaam met hele kleine borsten met puntige bruine tepels. Ook zij kwam klaar. Mijn masseuse had ondertussen twee krukjes genomen. Ze maakten iets los aan de tafel waar Crista op lag en klapten het deel waar de benen op lagen neer. De krukjes werden erbij gehaald en ze zetten de voeten op de krukjes.

Zo lag Crista nu comfortabel met haar benen open. Het meisje met de openstaande schort kwam mij halen en bracht mij tot bij de tafel. Ze hurkte en nam zonder aarzeling mijn slappe pik in haar mond.

Ze had duidelijk meer pijptalent dan haar collega want in geen tijd stond weer klaar voor de actie. Toen ze voelde dat hij stijf genoeg werd stopte ze. Ze stond recht en leiden me naar Crista. Ik stond nu voor Crista. Het meisje nam mijn penis vast en stuurde hem recht de soppige kut van Crista in. Ik nam Crista bij de heupen en begon aan wat er van mij verlangd werd. De twee meisjes gingen even verder staan. Ik stond daar een totaal onbekende vrouw te neuken terwijl twee jonge snotneuzen toekeken.

Ze bekeken ons alsof ze dit voor de eerste keer zagen. Ik zou die jonge teefjes eens tonen hoe het gedaan werd. Eerst traag maar dan steeds sneller en harder. Ik betaste haar stevige borsten. Crista kreunde van genot. Ze kwam kwam klaar en ik voelde haar spieren rond mijn pik spannen.

De meisjes keken geanimeerd toe. Gelukkig had ik juist voordien gespoten en kon ik het nu nog wat uitstellen. Mijn pik schoof in en uit haar gleuf. Ze was zo nat dat het sap langs mijn benen naar beneden liep. Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes.

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous?