Geile sex meiden geile broer en zus

geile sex meiden geile broer en zus

Broer bespioneerd zus wat leidt tot taboe sex Taboo relatie voor broer en zus Broer en zus maken ruzie en neuken Cam betrapt broer en zus als ze het doen met elkaar Shockerend gedrag van amateur broer en zus Broer neukt zijn zus hard Echte broer en zus 1: Vunzige broer neukt zijn zus Geile broer en zus neuken Geile liefde tussen broer en zus Broer en zus neuken in de badkamer Rijpe broer en zus neuken echt hard Broer en zus gaan elkaar in het geheim oraal stimuleren Echte broer en zus beeldmateriaal Geile zus zuigt voordat haar grote schaamlippen geneukt worden Mollige broer en zus nemen een ondeugende show op Ondeugende broer en zus neuksessie Broer vraagt zus om hem te ontmaagden Vrijdag middag vertrekken de mensen en komen pas zondagmiddag laat weer thuis, Joost is al vroeg thuis en zorgt voor het eten.

Zijn zus zal niet eerder thuis komen dan zeven uur, eerst wil Joost snel eten maar besluit het toch niet te doen. Hij gaat naar boven en ruimt zijn schoolspullen op en trekt zijn kleren uit, naakt loopt hij naar de badkamer. In de wasmand liggen een paar slipjes, hij herkent de slipjes als van zijn moeder.

Verbaasd kijkt hij naar de vlek in het kruis, hij pakt het slipje en als hij eraan ruikt komt de geur van sperma hem tegemoet. Glimlachend legt hij het terug en pakt het tweede slipje, deze is ook van zijn moeder. Het is nat maar niet van het zaad van zijn vader, heel even ruikt Joost eraan en weet gelijk dat het urine is. Heeft zijn moeder in haar broek geplast?

Met een harde paal stapt hij onder de douche, als hij zijn pik aan het wassen is voelt hij de opwinding toenemen. Resoluut laat hij hem los en richt zijn aandacht op andere dingen, na de douche loopt hij terug naar zijn kamer. De deur van Germa staat open en op het bed liggen twee stapeltjes met wasgoed. Bovenop liggen twee slipjes die Joost al vaker aan heeft gehad om maar het gevoel te hebben dat zijn zus hem verwend.

Hij pakt het bovenste slipje en schuift het rond zijn billen, zijn pik kan er maar net in blijven als hij erover heen streelt. Ineens hoort hij de stem van zijn zus, zij is thuis gekomen en in de keuken roept ze zijn naam. Snel trekt hij het slipje uit en vouwt het ruw op en rent dan zijn kamer in, net als hij zijn slip aan heeft komt zijn zus de slaapkamer in gelopen.

Met een geile glimlach kijkt ze haar broer aan en ziet dat er een grote bobbel in zijn broek zit. Lachend loopt ze de kamer uit en zegt dat ze het eten opzet. Tijdens de afwas loopt Germa iedere keer tegen Joost aan, de spanning in zijn broek is voor Germa goed te zien zijn.

Na de afwas gaat Joost naar boven, Germa gaat in de kamer zitten en kijkt even naar de televisie. Als er niets interessant is staat ze op en rent naar boven, snel gooit zij haar kleren uit en gaat de badkamer in. In de wasmand ziet zij ook de beide slipjes liggen, al snel ziet zij dat haar moeder nog een beurt heeft gehad voor zij weggingen. Zij kijkt naar het andere natte slipje en weet dat haar moeder soms wel eens in haar broekje plast om de sensatie ervan te voelen.

Toen zij dat bij haar moeder zag gebeuren heeft zij dat zelf ook geprobeerd, tijdens het urineren was Germa hevig klaar gekomen. Later had ze het niet meer gedurfd omdat de natte slipjes erg opvielen in de wasmand. Na een uitgebreide douche, waar zij haar kutje weer netjes heeft geschoren, loopt zij terug naar de slaapkamer.

Met alleen een slipje aan staat zij voor de kledingkast, wat zal zij aantrekken? Vanaf het moment dat haar ouders vertelde dat zij het weekend weg zouden zijn, had zij zich voor genomen om Joost te verleiden. Met een redelijk kort rokje, een blouse die ver openstaat, gaat zij naar beneden en zet koffie. Als de koffie bijna klaar is stuurt ze een smsje naar Joost, zij zit met opgetrokken benen op de bank.

Als Joost voor haar gaat zitten op de stoel moet hij haar slipje kunnen zien, Joost komt binnen en Germa vraagt of hij de koffie wil inschenken. Een beetje mokkend loopt hij naar de keuken en komt terug met twee kopjes koffie, als hij het kopje bij zijn zus neer zet kijkt hij recht tegen haar licht blauwe slipje aan. In zijn broek ziet zijn pik gelijk omhoog, hij gaat tegenover haar zitten en drinkt trillend zijn koffie.

Germa blijft gewoon zitten en als ze het kopje pakt krijgt Joost even een diepe inkijk in haar bloes. Ze ziet dat zijn pik beweegt, glimmend drinkt zij haar koffie. Nu moet zij een volgende stap zetten anders loopt Joost dadelijk weg en trekt zich dan af. Ik wil de was even doen want als die natte slipjes van mama zo blijven liggen kunnen ze wel eens verpest zijn.

In zijn hoofd draaien allerlei vragen en hij zoekt de goede om te kijken hoever zijn zus zal gaan. Jij hebt toch zeker ook wel vaker iets gehoord in hun kamer? Oudere mensen hebben toch geen seks meer? Heb jij geen seks dan? Ze ziet dat Joost heel moeilijk stil kan blijven zitten en daagt hem nog verder uit door naar voren te bukken.

Heb jij nog seks dan? Jij zit te kijken naar mijn slipje en borsten maar ik zie van jou helemaal niets. Ik zou het eerlijker vinden als jij je kleren uit deed en mij ook iets moois liet zien.

Kom trek je kleren uit, ik wil je naakt zien. Germa zucht diep en laat Joost dichterbij komen, haar hand pakt het kloppende lid beet en als zij er zachtjes aan trekt voelt ze dat de opwinding heel erg hoog is.

Langzaam loopt het zaad tussen haar borsten wat Germa een zachte kreun van opwinding laat uiten. Ze blijft de pik van haar broer strelen en likt de eikel zachtjes schoon, door deze behandeling blijft hij hard. Met een opgewonden blik kijkt Germa haar broer aan, ze laat zijn pik los en trekt aan zijn hand zodat hij op zijn knieen voor haar komt te zitten.

Haar billen laat ze van de zitting af schuiven en trekt haar slipje een stukje opzij. Joost ziet het kale kutje voor de eerste keer van zo dichtbij, in de boekjes heeft hij vaak gelezen dat een man het kutje likt. Hij drukt zijn lippen op het warme en natte kutje van zijn zus en begint haar wild te kussen. Met haar handen pakt Germa zijn hoofd en zegt dat hij het zachtjes en rustig moet doen.

Iedere keer als ze voelt dat Joost te snel of te wild gaat doen begeleid zij hem even. Een paar minuten later doet Joost precies zoals zij het graag heeft, de opwinding groeit snel in haar buik.

Germa duwt haar kutje tegen de likkende tong van haar broer en komt ineens hevig schokkend klaar. Joost likt haar sappen op en komt omhoog en zet zijn harde paal tussen de lipjes van zijn zus. Zonder af te wachten drukt hij zijn kloppende paal helemaal in haar, met grote ogen kijkt Germa hem aan en legt haar voeten tegen zijn billen. Joost begint haar te neuken met de snelheid die haar voeten hem aangeven, Germa laat zich helemaal gaan en voelt haar tweede orgasme opkomen.

Met haar armen rond de hals van haar broer drukt zij zich helemaal tegen hem aan, de grote paal van Joost zit zover in haar dat het orgasme geen einde kent. Ze kijkt Joost strak aan en geeft hem een lange hete tongzoen dan voelt ze het zaad van Joost in haar buik stromen. Met wilde bewegingen neukt Joost zijn zus en spuit zijn zaad zo diep mogelijk in haar buik. De beide blijven lang zitten, iedere keer geven zij elkaar een lange zoen.

Dan staat Joost op en strekt zijn arm naar zijn zus uit. Samen lopen zij de trap op en gaan de badkamer in.

..

Neuken in groningen gratis sexadressen

Blonde milf vrouw hard geneukt door een 6: Tiener Anaal Geneukt Voor Geld 8: Opgehaald Tiener Geneukt Voor Geld 7: Mijn Stap Dochter - Mi querida Hijastra Amateur broederschap hete tiener geneukt 5: Kraag pijpbeurt grote tieten Stap-Moeder 5: Slapen milf geneukt inbraak Poging 5: Aayla Secura Wordt Geneukt op een Tafel Mannelijke Hoer Bareback geneukt en Crè Newbie honing Bondgenoot Breelsen dubbel 7: Strak barmeisje alle gaten geneukt voor 5: Nare Secretaris geneukt in het Kantoor Rondborstige Secretaresse wordt geneukt 7: Duits Stap-Vader neukt zijn grote tit Ta Karlee Grey wordt gestampt door een vuil 8: Broer neukt een babe die ook nog zijn zus is Broer bespioneerd zus wat leidt tot taboe sex Echte broer en zus 1: Wat broer en zus doen als ouders weg zijn Broer en zus breken een taboe Broer en zus maken ruzie en neuken Shockerend gedrag van amateur broer en zus Coole broer en zus pijpbeurt videoo Rijpe broer en zus neuken echt hard Geile broer en zus neuken Mijn zus is zo geil!

Mollige broer en zus nemen een ondeugende show op Maagdelijke broer geneukt door sletterige zus Broer straft hete zus Broer vraagt zus om hem te ontmaagden Broer neukt zijn zus hard Broer en zus verliefdgeile sex meiden geile broer en zus

Broer bespioneerd zus wat leidt tot taboe sex Taboo relatie voor broer en zus Broer en zus maken ruzie en neuken Cam betrapt broer en zus als ze het doen met elkaar Shockerend gedrag van amateur broer en zus Broer neukt zijn zus hard Echte broer en zus 1: Vunzige broer neukt zijn zus Geile broer en zus neuken Geile liefde tussen broer en zus Broer en zus neuken in de badkamer Rijpe broer en zus neuken echt hard Broer en zus gaan elkaar in het geheim oraal stimuleren Echte broer en zus beeldmateriaal Geile zus zuigt voordat haar grote schaamlippen geneukt worden Mollige broer en zus nemen een ondeugende show op Ondeugende broer en zus neuksessie Broer vraagt zus om hem te ontmaagden Vrijdag middag vertrekken de mensen en komen pas zondagmiddag laat weer thuis, Joost is al vroeg thuis en zorgt voor het eten.

Zijn zus zal niet eerder thuis komen dan zeven uur, eerst wil Joost snel eten maar besluit het toch niet te doen. Hij gaat naar boven en ruimt zijn schoolspullen op en trekt zijn kleren uit, naakt loopt hij naar de badkamer. In de wasmand liggen een paar slipjes, hij herkent de slipjes als van zijn moeder. Verbaasd kijkt hij naar de vlek in het kruis, hij pakt het slipje en als hij eraan ruikt komt de geur van sperma hem tegemoet. Glimlachend legt hij het terug en pakt het tweede slipje, deze is ook van zijn moeder.

Het is nat maar niet van het zaad van zijn vader, heel even ruikt Joost eraan en weet gelijk dat het urine is. Heeft zijn moeder in haar broek geplast? Met een harde paal stapt hij onder de douche, als hij zijn pik aan het wassen is voelt hij de opwinding toenemen.

Resoluut laat hij hem los en richt zijn aandacht op andere dingen, na de douche loopt hij terug naar zijn kamer. De deur van Germa staat open en op het bed liggen twee stapeltjes met wasgoed. Bovenop liggen twee slipjes die Joost al vaker aan heeft gehad om maar het gevoel te hebben dat zijn zus hem verwend. Hij pakt het bovenste slipje en schuift het rond zijn billen, zijn pik kan er maar net in blijven als hij erover heen streelt.

Ineens hoort hij de stem van zijn zus, zij is thuis gekomen en in de keuken roept ze zijn naam. Snel trekt hij het slipje uit en vouwt het ruw op en rent dan zijn kamer in, net als hij zijn slip aan heeft komt zijn zus de slaapkamer in gelopen. Met een geile glimlach kijkt ze haar broer aan en ziet dat er een grote bobbel in zijn broek zit. Lachend loopt ze de kamer uit en zegt dat ze het eten opzet.

Tijdens de afwas loopt Germa iedere keer tegen Joost aan, de spanning in zijn broek is voor Germa goed te zien zijn. Na de afwas gaat Joost naar boven, Germa gaat in de kamer zitten en kijkt even naar de televisie. Als er niets interessant is staat ze op en rent naar boven, snel gooit zij haar kleren uit en gaat de badkamer in.

In de wasmand ziet zij ook de beide slipjes liggen, al snel ziet zij dat haar moeder nog een beurt heeft gehad voor zij weggingen. Zij kijkt naar het andere natte slipje en weet dat haar moeder soms wel eens in haar broekje plast om de sensatie ervan te voelen. Toen zij dat bij haar moeder zag gebeuren heeft zij dat zelf ook geprobeerd, tijdens het urineren was Germa hevig klaar gekomen. Later had ze het niet meer gedurfd omdat de natte slipjes erg opvielen in de wasmand. Na een uitgebreide douche, waar zij haar kutje weer netjes heeft geschoren, loopt zij terug naar de slaapkamer.

Met alleen een slipje aan staat zij voor de kledingkast, wat zal zij aantrekken? Vanaf het moment dat haar ouders vertelde dat zij het weekend weg zouden zijn, had zij zich voor genomen om Joost te verleiden. Met een redelijk kort rokje, een blouse die ver openstaat, gaat zij naar beneden en zet koffie. Als de koffie bijna klaar is stuurt ze een smsje naar Joost, zij zit met opgetrokken benen op de bank. Als Joost voor haar gaat zitten op de stoel moet hij haar slipje kunnen zien, Joost komt binnen en Germa vraagt of hij de koffie wil inschenken.

Een beetje mokkend loopt hij naar de keuken en komt terug met twee kopjes koffie, als hij het kopje bij zijn zus neer zet kijkt hij recht tegen haar licht blauwe slipje aan. In zijn broek ziet zijn pik gelijk omhoog, hij gaat tegenover haar zitten en drinkt trillend zijn koffie. Germa blijft gewoon zitten en als ze het kopje pakt krijgt Joost even een diepe inkijk in haar bloes.

Ze ziet dat zijn pik beweegt, glimmend drinkt zij haar koffie. Nu moet zij een volgende stap zetten anders loopt Joost dadelijk weg en trekt zich dan af. Ik wil de was even doen want als die natte slipjes van mama zo blijven liggen kunnen ze wel eens verpest zijn. In zijn hoofd draaien allerlei vragen en hij zoekt de goede om te kijken hoever zijn zus zal gaan.

Jij hebt toch zeker ook wel vaker iets gehoord in hun kamer? Oudere mensen hebben toch geen seks meer? Heb jij geen seks dan? Ze ziet dat Joost heel moeilijk stil kan blijven zitten en daagt hem nog verder uit door naar voren te bukken. Heb jij nog seks dan?

Jij zit te kijken naar mijn slipje en borsten maar ik zie van jou helemaal niets. Ik zou het eerlijker vinden als jij je kleren uit deed en mij ook iets moois liet zien. Kom trek je kleren uit, ik wil je naakt zien.

Germa zucht diep en laat Joost dichterbij komen, haar hand pakt het kloppende lid beet en als zij er zachtjes aan trekt voelt ze dat de opwinding heel erg hoog is. Langzaam loopt het zaad tussen haar borsten wat Germa een zachte kreun van opwinding laat uiten. Ze blijft de pik van haar broer strelen en likt de eikel zachtjes schoon, door deze behandeling blijft hij hard. Met een opgewonden blik kijkt Germa haar broer aan, ze laat zijn pik los en trekt aan zijn hand zodat hij op zijn knieen voor haar komt te zitten.

Haar billen laat ze van de zitting af schuiven en trekt haar slipje een stukje opzij. Joost ziet het kale kutje voor de eerste keer van zo dichtbij, in de boekjes heeft hij vaak gelezen dat een man het kutje likt. Hij drukt zijn lippen op het warme en natte kutje van zijn zus en begint haar wild te kussen. Met haar handen pakt Germa zijn hoofd en zegt dat hij het zachtjes en rustig moet doen.

Iedere keer als ze voelt dat Joost te snel of te wild gaat doen begeleid zij hem even. Een paar minuten later doet Joost precies zoals zij het graag heeft, de opwinding groeit snel in haar buik. Germa duwt haar kutje tegen de likkende tong van haar broer en komt ineens hevig schokkend klaar. Joost likt haar sappen op en komt omhoog en zet zijn harde paal tussen de lipjes van zijn zus.

Zonder af te wachten drukt hij zijn kloppende paal helemaal in haar, met grote ogen kijkt Germa hem aan en legt haar voeten tegen zijn billen. Joost begint haar te neuken met de snelheid die haar voeten hem aangeven, Germa laat zich helemaal gaan en voelt haar tweede orgasme opkomen. Met haar armen rond de hals van haar broer drukt zij zich helemaal tegen hem aan, de grote paal van Joost zit zover in haar dat het orgasme geen einde kent.

Ze kijkt Joost strak aan en geeft hem een lange hete tongzoen dan voelt ze het zaad van Joost in haar buik stromen. Met wilde bewegingen neukt Joost zijn zus en spuit zijn zaad zo diep mogelijk in haar buik. De beide blijven lang zitten, iedere keer geven zij elkaar een lange zoen. Dan staat Joost op en strekt zijn arm naar zijn zus uit. Samen lopen zij de trap op en gaan de badkamer in.

..
Lesbische vrouwen videos voor 50 euro neuken


Op Facebook delen Op Twitter delen Embed: Broer deelt geile zus met vriend angeboden door pornozot. Tienermeid en haar vriend verleiden broer Maagd broer geneukt door slet zus Tiener broer en zus duo filmen hun seks! Nieuwsgierig broer gezogen door zus Geile liefde tussen broer en zus Ondeugende broer en zus neuksessie Broer en zus neuken in de badkamer Echte broer en zus beeldmateriaal Echte broer en zus op cam 1: Broer neukt een babe die ook nog zijn zus is Broer bespioneerd zus wat leidt tot taboe sex Echte broer en zus 1: Wat broer en zus doen als ouders weg zijn Broer en zus breken een taboe Broer en zus maken ruzie en neuken Maar mijn broer nee!!

Zoals jij zegt meisje 14, zou je broer dan meer willen! Maar tegen jou zou ik dan wel eens willen lopen ; xxxx. Ok dan , dan is het ok! Zou mijn broer het geil vinden? En waar denken jongens aan als ze zich rukken? Ik denk dan aan wat als er een jongen bij mij zat en het dan bij mij deed. Ik doe het redelijk veel ma het begint "saai" te worden. Hebben jullie nog tips om het "spennender" te maken! Ik denk vaak aan geneukt te worden als ik mezelf vinger of met me vibo speel.

Maar wel heel liefdevol en niet zo bruut neuken klinkt zo bruut Ik fantaseer dan vaak over een ouder persoon die heel lief voor me is en waar alles mag en niets moet.

Iemand die er voor me is. Zou je broer het geil vinden? Ik vroeg me dat ook af, als mijn broer onder de douche staat, hoor ik heb soms gewoon rukken!!

Ik vindt het gewoon kei geil! Maar mij betrappen heeft die nog nooit gedaan!! Maar als wa hier zo over bezig zijn, zijn we dan "seksverslaafd"? Ik ben al eens een keer betrapt toen ik lag te vingeren. Dacht dat ik alleen thuis was en lag bloot op bed. Inneens kwam me moeder binnen  Ze vroeg of alles goed was en ging toen weer weg. Denk dat me moeder het wel snapt, ben benieuwd wat me vader gedaan zou hebben.

Denk daar wel eens aan als ik me vinger. Ik snap het wel, maar het is misschien beter om dat gewoon met een vriend je vriend te doen en niet met je broer. En nog lekkerder ook Waarom staat mijn reactie niet direct online?

Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy.

Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 10 augustus   [ Als zij weleens is geneukt vind ze het vast niet erg om nog een keer geneukt te worden. Ik ben gwn bang dat ze me eng gaat vinden enzo Zelf fantaseer ik elke dag ook wel over seks enzo hoor Ik trek best wel vaak alleen wil het nu wel met iemand doen alleen is er niemand die het wil doen ben ook nog maagd wie heeft er iedeeen.

Vinden alle meisjes fijn dat jongens hun zomaar beginnen te vingeren???? Hey, meisjes gister was ik me erg lekker aan het vingeren, mijn vriendje kwam binnen. Toen vroeg ik aan hem wil je proberen te vingeren? Ik denk wel dat jongens alles geil vinden? Moet je maar is proberen meisjes als je opgewonden bent een lekker ding uit zoeken zijn handen naar je borsten graaien en de jongen is al weer geil als je verder wilt moet je het zelf uitvinden, xx.

Hey meisje 13 van hierboven Geloof het of niet, mijn broer heeft het ook al geprobeerd bij mij, maar doe dit niet mee ajb. Straks willen ze dingen doen die jij helemaal niet wilt en dan is de situatie wel helemaal anders he Stop er gewoon mee, dit was een pleziertje voor die ene keer, laten we zeggen een one-night stand he Doe dit gewoon niet meer, later zal je merken dat dat inderdaad de juiste keuze is.

Kus meisje 14 jaar XXX donderdag 27 maart   [ Ik ben een meisje van 13 en gsiteren kwam mijn broer van 16 plotseling binnen lopen terwijl ik me lkkr aan het vingeren was Hij heeft me toen gevingered en gelikt totdat ik klaarkwam en daarna heb ik hem klaargelikt en gezogen Op deze leeftijd is het heel normaal dat je op deze leeftijd je lichaam wilt ontdekken.

Ik vinger me ook veel, maar er is nog altijd een verschil tussen een jongen en een meisje Maar nee dat is heel normaal dat je dit doet. Kusje Meisje 14 jaar maandag 24 maart   [ Hey Ik heb nooit gezegd dat ik dat leuk vindt van een vreemde jongen. Als mijn vriendje dat doet is dat wel helemaal anders he. Dit is niet normaal nee.

Meisje van 14 dus als een onbekende jongen je bv. Mijn kaak staat strak van al die onzin die ik hier tegenkom, bedtijd verhaaltje complete. Kan hij ook lekker spuiten. Hoi Hoi ik lig mezelf voor ik ga slapen zeker drie keer te vingeren. Ook doe ik soms wat naar binnen. Ik denk dat ik verslaafd ben aan sex.

Welk meisje is ook steeds opgewonden voor het slapen gaan? Ik ben 14 en hou het meestal 15 minuten vol snel rukken tot mijn arm moe word. Ik heb de laatste tijd het probleem dat mijn arm moe word in plaats van dat ik klaarkom. En natuurlijk vinden meisjes het ook leuk! XXX meisje 14 van hierboven. Vraagje Dus meiden zouden het gwn geil vinden als je ze in het zwembad vingert?

Laatste recties Hey mensen van de laatste reacties! Ik heb nog nooit een bruggetje gedaan maar lijkt me wel geil! Jullie zijn allemaal zo geil?! In het engels "backbend" maar je moet er wel lenig voor zijn. Het kan als je sterk genoeg bent met 1 hand staan maar meeste keren sta ik gewoon met handen en voeten.

Als een man dat doet met een stijve dan staat zijn lul helemaal strak. Lang Als je dan je broertje zou zien rukken en je ziet dat hij een lange lul heeft, zou je dit dan nog spannender vinden? In een bruggetje Hoe kan je dan vingeren in een bruggetje. Klinkt in ieder geval spannend. Heb zelf geen broertje of zusje. Ja jongens, dat denk ik ook Kusje meisje 14 jaar van de laatste reactie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.

Hulp Mijn zus heeft me gisteren betrapt ze zei niksmaar ik zag haar en ze liep rustig naar boven we hebben een goeie band maar ik word altijd zo geil van haar en ik wil meer tips graag. Heb ik nog nooit echt gedaan en het lijkt me heel speciaal. Dag jongen 18 jaar Heb jij dan ook een zus of broer waarmee je geile dingen deed? Ik ben ondertussen 14 jaar geworden en ik ben gestopt met naar mijn broer te gaan. Kusjes van mij xxx. Hoi meisje van 13, Sorry van deze late reactie En dat is niet op 14 jarige leeftijd hoor zelfs op 21 jarige leeftijd kun je moeilijk zonder haha.

Maar met je broer.. Wat vinden je vriendinnen ervan? Mijn advies gewoon een leuke jongen zoeken ; En je broer gewoon links laten liggen. Hoi meisje van Ik zou gewoon op je broer afstappen en zeggen dat je het niet wil hebben als je je er vies bij voelt. En dat moet hij dan maar accepteren en van jou afblijven. Geil van je broer? Ik voel me nu een beetje vies omdat ik weet dat mijn broer in mijn broekje heeft gezeten Maar het gekke is dat ze vroeg of ze me mocht helpen..

Dus ik ben 17 en m'n nichtje 13 die mij dus getrokken en gepijpt heeft.. En sindsdien word ik altijd geil van meisjes van ongeveer 13 jaar. Ze lag op haar bed en de deur stond op een kier. Tegen de zijkant op de muur hangt een grote passpiegel. Als je vlak langs de muur loopt en je kijkt in de spiegel kun je haar op bed zien liggen zo ook gisteren. Toen ik langs de muur liep zag ik haar op bed liggen en zij speelde met haar kutje.

Ze had geen slipje aan en haar kutje was kaal geschoren. Ze ging met 2 of 3 vingers behoorlijk in haar kutje heen en weer en kwam korte tijd later klaar. Ik werd bij het zien super geil en heb mezelf lekker afgetrokken.