Geile strakke kutjes moslima geneukt

geile strakke kutjes moslima geneukt

..

Pijpdate friesland seks previews

Johan wordt hard aangepakt door zijn meesteres en in zijn kont vuist geneukt! Moslima Bousjra een onvermijdelijk vervolg Categorie: Pfff, het was druk in de tram! Omringd door de jongens stond Bousjra in de overvolle tram, ze kon zich nauwelijks vast houden aan de metalen buis die tussen bodem en dak van de tram stond.

Er kon echt niemand meer bij en toch stopte de bestuurder bij de volgende halte, nog meer mensen vulde de toch al overvolle tram.

De tram was zo vol dat er continu wel een van de jongens tegen haar aandrukte. Ze kon de stang niet langer vast houden en stond nu midden in de tram omringd door haar knullen. Plots stokte haar adem in haar keel! Een hand zat aan haar billen! Bousjra wist dat het een van de jongens moest zijn! De kleinere Bousjra wilde om zich heen kijken maar ze verdween tussen de grotere jongens en zag niets meer dan hun borstkassen.

Wie zat er aan haar billen? Nu ze er op ging letten voelde ze meer dan alleen die strelende hand. Iets hards reed tegen een bil op en een zoekende hand gleed om haar middel en kroop omhoog. Reinier stond min of meer voor haar en keek haar opgewonden aan, ze voelde zijn hand langs haar buik omhoog kruipen. Een bijna geluidloos kreuntje ontsnapte aan haar sensuele lippen, al die handen, strelend en knedend op haar lijf! Ze was toch al zo opgewonden! Maar niet hier, niet nu!

Twee gretige handen kneedden haar borsten. Al snel knepen opgewonden vingers in haar harde tepels. Een geil kreuntje gaf aan dat zij zich gewonnen gaf, een zoekende hand kroop tussen haar benen en wreef gekmakend over haar venusheuvel. Haar hand zocht het tegen haar billen oprijdende harde ‘ding’. Ze voelde haar kutje wild knijpen toen ze plots het warme hete vlees in haar hand hield, hij had hem uit zijn broek gehaald!

Bousjra trilde over haar hele lijf van opwinding, haar ademhaling ging net zo snel als haar hand op en neer ging. Ze stond midden in een tram vol mensen een jonge knul af te trekken terwijl zijn vriendjes haar onzedelijk betasten!

Verontrust keek ze om zich heen en zag niets dan Reinier en ongeïnteresseerde ruggen. Ondertussen bood zich ook nog een ander stijf stuk mannenvlees aan. Gretige vingers gleden nu over de dunne stof tussen haar schaamlippen door.

Ze was bloedgeil en al snel doorweekte haar geil de strak om haar schaamlippen gespannen stof van de sexy legging. Ze kronkelde met haar onderlijf, een orgasme was niet ver weg. De kans om betrapt te worden en de onervaren vingers die haar lustknopje bespeelden maakte haar uitzinnig van genot en gesmoord kwam Bousjra klaar.

Het zeldzaam heftige orgasme schokte door haar lijf, haar tepels waren zo hard dat ze door de Djellaba heen te zien waren. Ze wist dat zij niet de enige was die wilde klaar komen, zonder tegenstand liet Bousjra zich door de jongens op de knieën dwingen. Het enige dat ze zag waren benen en drie flinke stijve piemels die maar een ding wilden! Rachid was stiekem achter ze aan gegaan en de laatste wagon van de tram ingegaan.

Langzaam maar vooral moeizaam was hij iets dichterbij gekomen. Ook hij was knap opgewonden en snapte er niets van, wat was er met Bousjra aan de hand?

Zijn altijd nette en beschaafde vrouwtje had schijnbaar een duistere kant. De tram zat absurd vol en hij kon maar niet echt dichterbij komen. Gelaten wachtte hij af, wat zouden ze nog meer van plan zijn? Plots werd zijn aandacht getrokken, hij herkende de gesmoorde kreun die door elke andere passagier als een teken van ongenoegen zou worden gehoord.

Bij Allah, Bousjra kwam klaar! Terwijl Rachid zich afvroeg hoe je hier in deze tram een orgasme zou kunnen krijgen rukte de jongens zich af. Bousjra, op haar knieën vastgeklemd door jongens benen, keek van pik naar pik. Haar ademhaling was gejaagd, de opwinding was groot en de bizarre situatie maakte haar zo geil als ze nog nooit geweest was, ze wilde het, ze verlangde ernaar!

Jonge knuisten omklemde gezwollen piemels, snel en wild trokken zij zich af, kijkend naar het moslim vrouwtje. Haar mooie gezichtje, haar haren bedekt door het zedige hoofddoekje en dan die intens geile blik in haar ogen, haar mond geopend, hongerig naar hun zaad! Bousjra nam het van de jongens over, ze opende haar mond en rukte twee piemels tegelijk af. Ze boog voorover en liet een van de glimmende eikels haar mondje inglijden.

Een hand op haar hoofd dwong de stijve diep haar keel in. Ze voelde de van opwinding keiharde pik kloppen in haar mond. Gulzig draaide haar tong eromheen en haar geraffineerde zuigen dwong de jonge knul om klaar te komen. Plots steigerde de stijve piemel, twee handen grepen haar hoofd stevig vast en perste zo de keiharde lul nog dieper haar keel in, dikke stralen sperma perste zich haar slokdarm in.

Bousjra proestte gesmoord en voelde hoe het hete jongens zaad haar keel en mond vulde. Snel slikte ze het warme spul door. Net op tijd liet ze de harde lul uit haar mond glippen, ze rukte dikke stralen zaad uit de andere twee stijve pikken. Bousjra voelde het warme zaad op haar tong en in haar gezicht spatten.

Snel nam ze een van de spuitende piemels in haar mond en voelde hoe die andere pik zich schokkend op haar leegspoot. Zaad vulde haar mond en droop langs haar kin. Het was maar net op tijd, hun halte was niet ver meer en zo goed en kwaad als het maar kon fatsoeneerde zij zich. Het zaad van de jongens was met dikke spetters op haar zwarte hoofddoek terecht gekomen, ze wist dat die duidelijk zichtbare vlekken hadden achtergelaten, wat had haar bezielt?

O, het zaad van de jongens zat overal! Met haar hoofd iets voorover gebogen, zodat haar gezicht niet te zien was verliet zij de tram, de knapen in haar kielzog. Snel haastte zij zich naar huis, haar hoofddoekje moest schoon zijn voordat Rachid thuiskwam! Opgewonden bleven de jongens haar maar complimenteren over haar seksuele vaardigheden en roemde ze haar schoonheid. Bousjra wilde maar een ding. Ze verlangde er intens naar om zich door deze jongens te laten neuken, JA!

Neuken, ze wilde hard geneukt worden! Gebruikt worden als een seksspeeltje! Bijna bij haar huis aangekomen stopte ze: Morgenochtend, om dezelfde tijd als vandaag, als jullie zien dat ik de gordijnen van de woonkamer half sluit mogen jullie bij mij thuis komen!

Als ze open zijn is mijn man thuis, dan lopen jullie door! Ze wisten, hoopten dat, dat ze misschien, zou het dan echt? En alleen morgen, hoor je!

Ze konden het maar nauwelijks geloven! Als je het zo wilt noemen! Nou, zeg het dan! Door jullie alle drie! Morgenochtend mogen jullie mij voor een keer gebruiken, met mij doen wat je maar wilt! Ze voelde hoe de stijve pik hard tegen haar onderbuik duwde. Morgen stop in hem diep in je kut! Ik ga je morgen echt zo vreselijk hard neuken! Bousjra had thuis al haar kleding gecontroleerd en zo nodig gewassen. Toen Rachid thuiskwam had ze het moeilijk, haar verraad viel haar zwaar!

Ze hield van Rachid maar ze kon de dierlijke lust die haar gedachten bepaalde niet verdringen. Het was maar voor een keer, een keer zou ze toegeven aan die heerlijke lustgevoelens en daarna de rest van haar leven een toegewijde echtgenote zijn voor Rachid.

Ze wist natuurlijk niet dat Rachid van haar uitspattingen op de hoogte was en dat haar vreemde gedrag hem opwond. Rachid merkte aan zijn vrouw dat er nog wat te gebeuren stond. Hij merkte duidelijk dat Bousjra nerveus was en had, als zelfstandig ondernemer kon hij zijn eigen tijd bepalen, dus besloten het af te wachten en had de volgende dag vrij genomen.

Bousjra viel die avond snel in slaap en wilde dromen over jonge mannen met stijve pikken zorgden ervoor dat ze de volgende morgen met een opgewonden en nat poesje wakker werd. Ze kon nauwelijks haar ongeduld verbergen en ze ergerde zich aan de maar niet opschietende Rachid.

Bousjra was geil en verlangde naar de jongens. Terwijl ze met de dingen van alle dag bezig was fantaseerde ze over wat er straks zou gaan gebeuren, in gedachte zag ze de enorme lul van ‘Dikke’ voor zich, god wat hoopte zij dat hij haar zo vreselijk zou neuken, haar strakke kut oprekken en vol spuiten met zijn geile jongenszaad!

Rachid kuste haar zoals altijd als hij wegging, ze hoorde nauwelijks wat hij zei en zodra de voordeur dicht was haastte zij zich naar de slaapkamer. Ze schoof de gordijnen dicht en deed de lampen aan, dempte het licht wat zodat er een sfeertje ontstond. Ze trok het beddengoed van het bed en verving het door een geil rood onderlaken.

Zodra ze met de slaapkamer klaar was en er genoeg tijd was verstreken, en ze zeker wist dat Rachid naar zijn werk was, liep ze naar de woonkamer en deed de gordijnen half dicht. Nu was het dus echt, ze ging hier echt mee door! Ze voelde de seksuele spanning in haar lijf toenemen.

Lenher Shaitan, ze zou zich door drie geile jongens in haar eigen bed laten neuken! Ze stond voor de kast en keek in de la waarin ze haar lingerie bewaarde, wat zou ze aan trekken? Bousjra wilde de jongens compleet gek van verlangen maken, het moest iets super geils zijn en toch stijlvol maar vooral opwindend.

Na even in de la gerommeld te hebben vond ze wat ze zocht, iets wat ze voor Rachid had gekocht maar dat hij te ordinair had gevonden. Het was donker rood van kleur en doorschijnend. Simpel maar o zo sexy! Ze borstelde haar haren en trok een legging aan met eroverheen een lange slank afkledende jurk tot net boven haar knieën.

Nauwelijks had ze de jurk aan of de deurbel rinkelde. Onmiddellijk voelde ze hoe het kleine beetje rust uit haar lijf verdween en een ongemakkelijke spanning haar de keel snoerde. Daar waren die jongens! De twijfel sloeg toe, nu kon ze nog terug! Nee, dit kon ze niet maken, Rachid zou haar dit nooit vergeven!

Bousjra wist niet dat Rachid er voor had gezorgd dat hij een goed zicht had op wat er zich in hun slaapkamer zou gaan afspelen en ongeduldig wachtte op wat er komen ging.

Hij zag de twijfels op haar gezicht en net toen hij dacht dat ze er vanaf zou zien zag hij haar de slaapkamer uit lopen. Zou ze nu wel of niet? Bousjra besloot de deur niet open te doen tot ze zich plots weer herinnerde hoe ‘Dikke’ zijn harde stijve lul tegen haar kont aan had geduwd. Die heerlijke dikke stijve pik! Bousjra voelde weer het verlangen van die drie jongens om haar te neuken, niet zomaar iemand wilde ze neuken, nee haar!

Ze verlangde naar haar kont, haar tieten! Ze voelde haar kutje nat worden en de argumenten om haar Rachid trouw te blijven bleken ineens zinloos en ongegrond! Bij Allah, ze wilde gepakt worden door deze knullen! Snel liep ze naar de voordeur en opende die. Drie jongens keken haar aan, het verlangen in hun ogen sprak boekdelen, hun ogen vraten haar op, zogen zich vast aan haar vrouwelijke lichaam!

Seks, de seksuele spanning was voelbaar en onwennig stonden ze daar even. Bousjra voelde hoe ze begerig werd bekeken en lachte verleidelijk: Willen jullie een glaasje limonade jongens? Bousjra draaide zich om en liep voor de jongens de gang door, direct de slaapkamer in. De stoere jongens, zelfs de altijd zelfverzekerde ‘Dikke’, waren nu even niet zo stoer. Ze stonden vlakbij de deur, klaar om weg te rennen zo leek het. Bousjra wist dat het nu aan haar was en ze liep naar de rand van het bed, keek over haar schouder naar de jongens en boog langzaam voorover en trok tegelijkertijd het jurkje omhoog.

Bij Rachid werkte het altijd en het zou de jongens ook wel gek maken, Bousjra schudde met haar kont. Haar heerlijke billen wiebelden uitdagend heen en weer, de jongens zuchtte hoorbaar. Ze verhoogde het tempo en maakte ook nog langzaam een op en neer gaande beweging, net alsof ze een denkbeeldige lul neukte.

Elke keer als ze met haar kont omhoog ging spreidde haar billen zich iets. Net genoeg om de jongens te laten zien wat voor een heerlijke kut ze had. Haar schaamlippen tekende zich duidelijk af in de dunne stof van de dunne grijze legging.

Met zijn vlakke hand sloeg hij hard op haar billen, pats! Terwijl ‘Dikke’ haar weer een flinke pets op haar geile kont gaf wreef hij met zijn andere over haar nog onder de legging verstopte schaamlippen. Zou jij dit voor ons willen aandoen? Bousjra glimlachte, meer om de verlegenheid van Reinier dan om het verzoek.

Snel verwijderde ze het papier en hield een zwart minuscuul uitziend jurkje voor zich. Het staat je vast erg goed! Eh, eh, nog iets, pff, ik weet niet hoe ik dat moet vragen hoor! Of je ook je hoofddoekje wil opdoen, dat maakt het nog spannender voor ons, de verboden vrucht weet je! Ze grinnikte, het hoofddoekje, bron van vele fantasieën en meningen! De jongens draaide zich onmiddellijk om en terwijl Bousjra zich omklede, kleden de jongens zich snel uit. Bousjra hield de jongens via de spiegel stiekem in de gaten, ze grinnikte.

Ik wist het wel! Af en toe keek er toch een van de jongens om. Rustig trok ze al haar kleren uit, ook het sexy ondergoed. Daarna deed ze het flinterdunne en super strakke korte rokje over haar naakte lijf aan. Ze deed het rustig, ze wist dat de knapen stiekem naar haar loerde terwijl ze tergend langzaam het jurkje over haar heerlijke billen naar beneden trok. Toen ze laatste hand legde aan het hoofddoekje viel haar blik via de spiegel op de enorme stijve lul van ‘Dikke’.

Haar kutje leek nog natter te worden toen ze zich realiseerde dat ze zo meteen door die dikke paal geneukt ging worden, O, Lenher Shaitan! Wat een grote pik , zoveel groter dan die van Rachid! Een rilling trok over haar ruggengraat en toen ze zich naar de jongens omdraaide priemde haar harde tepels duidelijk zichtbaar door de dunne stof van haar jurkje.

Ze pakte haar borsten met beide handen vast, boog iets voorover en schudde weer met haar billen. De drie stijve piemels spraken boekdelen, keihard en ze had ze nog niet eens aangeraakt! Bousjra was nauwelijks uitgesproken of de jongens omringde haar, betasten haar borsten en knepen in haar tepels! Bousjra had verwacht de jongens te moeten aanmoedigen maar dat was duidelijk niet nodig! Bousjra kreunde luid toen ze besefte dat het nu echt gebeurde!

Die grote lul wrong zich haar natte kut in! Lenher Shaitan, wat was dat ding groot! Zo veel groter dan die van Rachid! Hij zat er in! Mijn lul is vast ook veel groter dan die van Rachid he? Ik wil het horen voordat ik je gezicht neuk! Ondertussen was ‘Dikke’ op snelheid gekomen en beukte er met zijn dikke lul flink op los, af en toe gaf hij een flinke klap op haar deinende billen.

Je hebt een grote lul, veel groter dan die van mijn man! Reinier geleide haar hand naar zijn lul. Kom op, trek mij af! Hij greep haar hoofd vast en duwde opgewonden zijn lul tot achter in haar keel. Het gekreun van Bousjra vermengde zich met soppende en zuigende geluiden. Rachid, die in de achtertuin door een spleet tussen gordijn en kozijn meekeek, kreeg de show van zijn leven. Haar schaamlippen hingen nu bungelend tussen haar brede dijen!

Langzaam liet ze zichzelf zakken en plaatste haar grote schaamlippen net boven mijn stijve pik. Ik pakte mijn stijve pik en bewoog hem richting haar grote hangende schaamlippen.

Langzaam drukte ik mijn stijve pik tegen haar schaamlippen. Langzaam wreef ik mijn stijve pik over en door de gehele lengte van haar dikke schaamlippen heen. Af en toe drukte ik mijn stijve pik in het midden van haar kutje zodat haar dikke schaamlippen over mijn eikel heen krulde waardoor er kleine schokjes door haar lichaam gingen en haar benen begonnen te trillen! Wat een heerlijk gevoel was dat! Mijn harde ontblootte gladde eikel die moeiteloos door haar dikke schaamlippen heen gleed.

Al snel begon haar kutje nat te worden waardoor haar slipje om haar dikke schaamlippen gingen zitten. Haar slipje was nu zo nat dat haar kutvocht door haar slipje heen begon te soppen en ik merkte dat ze het steeds moeilijker kreeg in deze positie. Haar benen trilden nu constant en ze had steeds de nijging om haar kutje over mijn stijve pik te laten zakken. Op dit moment had Tugba het niet meer. Haar benen trilde nu hevig en haar ademhaling was diep en ging langzaam over in zacht gehijg!

Langzaam en met trillende benen kwam ze langzaam overeind. Ze draaide zich om en gebaarde met haar wijsvinger dat ik mee moest komen. Ik deed mijn broek iets omhoog en volgde haar als een slaafje. Ze opende de woonkamer deur en liep langzaam de trap op. Eenmaal boven opende ze de meest linker deur.

Het was een grote lege kamer waar alleen een groot 2 persoonbed stond met daarnaast een nachtkastje waar een glas water stond. Het raam stond open waardoor de zomerwind de vitrage en de opengetrokken gordijnen wat heen en weer liet wapperen.

Voor het bed draaide Tugba zich om, met haar mantel nog steeds tot haar heupen opgetrokken zodat haar witte kousen en witte vochtige slipje goed zichtbaar waren.

Wat een geil gezicht was dat zeg. Haar witte kousen die strak om haar brede dijen heen zaten en haar dikke kale Turkse schaamlippen en haar harige schaamstreek die strak bij elkaar werden gehouden door haar vochtige slipje. Haar grote ronde puntige borsten met harde tepels die flink naar voren stonden en haar hoofddoek waar haar donkere zwarte haren een beetje onderuit waren gegleden. Ze glimlachte zwoel en spreidde haar benen wat uit elkaar. Ik trok mijn spijkerbroek helemaal uit een gooide deze in de hoek van de kamer.

Daar stond ik dan, tegenover haar in het slipje van mijn moeder waarvan mijn stijve pik aan de zijkant uit stak. Langzaam begon Tugba haar grote gladde cameltoe te masseren. Terwijl ik me langzaam aftrok begon Tugba de knoopjes van haar mantel te ontknopen die liepen van haar hals tot het midden van haar boezem. Op haar gemak duwde ze haar mantel naar beneden en een voor een kwamen haar enorme puntige bosten tevoorschijn. Tot mijn verbazing droeg ze onder haar mantel geen BH waardoor voor het eerst haar tepels zichtbaar werden.

Ze had grote dikke stijve tepels die brutaal naar voren stonden. Hierdoor werd ik nog geiler en begon ik onbewust mezelf sneller af te trekken. Rustig liet ze haar mantel over haar brede heupen glijden. Ze stapte naar me toe, totdat ze recht voor me stond. Ze kwam net zo dichtbij totdat haar schaamstreek tegen mijn stijve pik drukte.

Ik voelde haar dikke schaamlippen tegen de schaft van mijn pik drukken en voelde haar grote puntige borsten tegen mijn borst drukken. Terwijl ze dit fluisterde manoeuvreerde ze haar schaamlippen verder over mijn stijve pik heen. Ik voelde haar kutvocht door haar slipje heen komen wat over de gehele schaft van mijn stijve pik kwam te zitten.

Een van haar grote puntige borsten raakte mijn stijve pik en zorgde ervoor dat het slipje wat ik aanhad strakker kwam te zitten waardoor mijn stijve pik meteen na de aanraking van haar borsten werd gestreeld door het fluwelen stofje van mijn moeders slipje.

Haar dikke stijve tepel die langs de gehele lengte van mij pik heen ging. Keer op keer schoot er een golf van warmte en geilheid door mijn hele lichaam, mijn stijve pik was nu op zijn hardst en ik voelde hem bij elke aanraking kloppen. Bij alles wat ze deed bleef ze me aankijken met haar grote zaadvragende ogen! Terwijl ze aan mijn eikel likte kneedde ze voorzichtig met haar andere hand mijn balzak.

Al snel, terwijl ze me aankeek zette ze haar kleine strakke mondje op de bovenkant van mijn eikel en liet haar mondje langzaam over mijn eikel heen schuiven. Mijn pik was duidelijk te dik voor strakke mondje maar het lukte haar toch met moeite. Steeds verder schoof ze naar beneden totdat ze niet meer verder kon. Ik plaatste mijn handen op de achterkant van haar hoofddoek en terwijl ze me bleef aankijken drukte ik heel langzaam haar strakke mondje verder door over mijn stijve pik heen.

Met moeite zakte ze er steeds verder overheen. Toen ze mijn grote stijve pik bijna helemaal in haar mondje had genomen maakte ze een kokhalzende beweging en ze plofte een flinke lading kwijl en speeksel tegen mijn schaamstreek heen, dat via mijn balzak op haar rijpe Turkse uiers droop. Haar ogen schoten vol tranen maar ze hield vol. Ze was het blijkbaar gewend om gedomineerd te worden door een vent. Ook al zag ik dat ze niet verder kon, toch duwde ik haar lippen helemaal tegen mijn schaamstreek aan.

Het kwijl en spuug bleef maar uit haar mondje druipen en haar mascara begon nu ook echt uit te lopen. Ik hield dit een tijdje vol totdat ze langzaam naar adem begon te snakken. Langzaam liet ik de kracht uit mijn armen vloeien zodat ze haar hoofd rustig kon terug trekken. Onder het langzaam weg trekken van haar hoofd droop het kwijl over mijn stijve pik heen. Net voordat ze mijn pik uit haar strakke mondje had genomen drukte ik haar hoofd weer terug over de gehele lengte van mijn grote stijve pik heen.

Ze probeerde niet weer zo ver te gaan maar tevergeefs. Terwijl ik de moedeloosheid in haar tranende ogen zag drukte ik mij stijve pik weer helemaal in haar strakke mondje totdat ze met haar lippen weer tegen mijn schaamstreek drukte.

Deze keer liet ik dit wel 2 x zo lang volhouden. Haar speeksel bleef maar lopen en om de paar seconden gaf ze kokhalzende bewegingen waarmee ze elke keer een hele lading spuug op mijn schaamstreek plofte dat weer via haar kin en de onderkant van haar hoofddoek op haar grote puntige borsten kledderde.

Terwijl ze keer op keer haar strakke mondje helemaal over mijn grote stijve pik liet zakken begon ze met haar rechter hand haar grote borsten en tepels te masseren die helemaal nat waren gekledderd door haar speeksel en kwijl.

Doordat ze nu haar rijpe Turkse kutje aan het vingeren was kreeg ze het steeds moeilijker en dat was goed te merken ook. Kort daarna drukte ze zich van mij af, haar speeksel vloeide uit haar kleine mondje dat alle kanten op kledderden.

Ze stond op en bracht haar mond naar mijn rechter oor toe. Ze draaide zich om ontdeed zich van haar hoofddoek en drukte haar brede billen tegen mijn kei harde paal. Ze pakte mijn handen en plaatse deze op haar kletsnatte slipje. Langzaam begon ik haar rijpe Turkse kut te masseren. Mijn vingers verdwenen moeiteloos in haar lippen. Terwijl ze met haar billen tegen mijn stijve pik stond te rijen, vingerde ik haar grote Turkse neukgleuf! Wat was Tugba nat zeg, en wat had zei dikke schaamlippen!

Ze pakte mijn stijve pik vast en begon er lafjes aan te trekken wat een heerlijk gevoel geeft! Kort daarna liep ze naar het bed en ging ze doggystyle op het bed zitten! Haar grote brede billen en brede dijen gehuld in witte strakke kousen met haar kletsnatte en druipende Turkse kutje die nog steeds bekneld zat in haar witte strakke slipje zorgde ervoor dat haar dikke ruwe schaamlippen als een strak gevuld netje bij elkaar gehouden werden. Ik liep naar haar toe en zag het kutvocht via haar dikke Turkse cameltoe, door haar strakke witte slipje naar beneden sijpelen.

Ik pakte mijn pik vast en drukte deze tegen haar dikke schaamlippen aan. Tugba gaf kleine schokjes en opeens stootte Tugba haar kont tegen mijn stijve pik die al een klein stukje tegen de ingang van haar neukgrot duwde! Mijn pik schoof razendsnel langs het kletsnatte slipje en gleed in een keer in haar Turkse kutje! Ik voelde haar dikke ruwe schaamlippen met snel en strak over mijn keiharde en kletsnatte paal heen krullen.

Zonder waarschuwing schoot mijn dikke grote lul helemaal achter in haar strakke Turkse neukgrot waarna er meteen een klodder kutgeil uit schoot en tegen mijn schaamstrek plofte! Ik drukte mijn stijve pik tot het uiterste in haar strakke gleuf die zich strak om mijn dikke stijve vast klampte waarna ze diep kreunde en mompelde.

Haar dikke natte lippen die tegen mijn schaamstreek drukte en haar kutvocht dat in overvloed naar beneden sijpelde.

Langzaam trok ik mijn dikke stijve pik terug, haar dikke ruwe schaamlippen gleden terug richting mijn eikel terwijl ze een slakkenspoor van neukslijm achter lieten. Haar benen trilde van de dikte en grootte , en net toen mijn eikel bijna zichtbaar werd, schoof ik mijn stijve pik heel langzaam terug in haar natte strakke Turkse kut!

Haar lichaam gaf kleine schokjes, haar benen trilden en terwijl mijn keiharde stijve steeds verder en verder door haar natte schede gleed merkte ik hoe haar Turkse kutje strakker en strakker om mijn stijve pik ging zitten.

Ik drukte mijn pik weer tot het uiterste in haar strakke gleuf zodat haar lippen tegen mijn schaamstreek drukte. Langzaam begon ik het tempo op te voeren. Steeds sneller en keer op keer stootte ik mijn dikke pik helemaal in haar strakke Turkse kutje. Haar dikke kale schaamlippen schoven snel heen en weer over mijn pik!

Ze kreunde bij elke stoot terwijl dikke klodders van neukslijm keer op keer tegen mijn schaamstreek en balzak plofte!

Naarmate ik haar strakke Turkse neukgleuf aan het bewerken was kreeg ze het steeds moeilijker. In haar armen begon een constante trilling te komen en ook haar benen begonnen het te begeven in deze vermoeiende positie. Door haar zware ademhaling en diep geneurie werd ik nog geiler en begon ik haar nog harder en sneller te neuken waardoor ze al snel niet meer in deze positie kon zitten!

Tugba liet zich op mompelend op haar zei vallen en ging op de rand van het bed zitten! Terwijl ze me aankeek draaide ze om mij heen en duwde mij op het bed. Ze liep naar de rand toe en keek me aan. Haar grote stevige brede borsten met grote tepels hingen triomfantelijk op haar dikke buik! Haar dikke schaamstreek met kletsnatte lippen. Ze kroop op het bed en plaatse haar natte schaamstreek tegen mijn stijve pik die strak en hard tegen mijn buik stond. Ze druk haar schaamlippen er tegen aan, haar dikke vulva tegen mijn schaamstreek, haar buik op mijn buik en haar grote puntige borsten tegen mijn borst.

Ze bewoog haar lippen naar mijn oor toe en fluisterde: Ze plaatste mijn stijve pik tegen haar dikke lippen aan terwijl ik haar aankeek. Mijn dikke eikel drukte langzaam tussen haar natte schaamlippen, tegen de voorkant van haar strakke Turkse grotje en terwijl ze me aankeek liet ze haar Turkse kutje over mijn dikke stijve heen zakken.

Steeds verder schoof mijn pik achter in haar strakke Turkse kutje. Haar strakke natte Turkse kut klemde zich om mijn eikel heen die er langzaam en strak overheen gleed. Haar Turkse kut werd steeds natter en zakte helemaal over mijn dikke stijve Nederlandse blanke pik heen.

Ik voelde haar dikke schaamstreek en lippen tegen mijn schaamstreek drukken. Zonder ook maar te stoten voelde ik dik vagina slijm uit haar kutje op mijn schaamstreek stromen. Ze kirde en zag haar mond een beetje open trekken van pijn en genot.

Ze kwam wat voorover hangen waardoor mijn dikke pik iets uit haar natte schede schoof en ruimte kreeg om haar te neuken. Ik begon rustig mijn stijve pik in en uit haar te schuiven, haar ademhaling kreeg een wat hoger tempo. Ze genoot sierlijk van mijn grote dikke pik die diep tot de wortel reikte.

Ik voerde het tempo gelijkmatig op zodat haar ademhaling steeds sneller en sneller ging. Al snel neukte ik met een enorm snel tempo haar strakke kletsnatte kut. In een snel en strak tempo neukte ik deze rijpe Moslima in haar vieze Turkse kutje.

Bij elke harde stoot hoorde je haar kutje om mijn grote neukstaaf heen slurpen. Ik voerde het tempo nog harder op waardoor ze begon te kreunen in een constant ritme. Hard stootte ik haar en bij elke stoot voelde ik haar natte dikke vulva op mijn schaamstreek stuiteren.

Na een tijdje haar hard te neuken, had ze het niet meer. Haar gezicht trok bleekjes, haar mond trok in een statische beweging open en haar ogen rolden lichtjes naar boven. Haar hele lichaam trilden en verkrampte zich. Ik voelde haar Turkse kutje zich strak om mijn grote stijve pik heen klemmen wat een ongelooflijk gevoel gaf en waardoor ik het niet meer uit kon houden. Ik stopte met penetreren, ze keek me aan en begreep het.

Ze begon haar heupen op en neer te bewegen zodat ze zichzelf over mijn pik heen liet glijden. Het kutvocht vloeide uit haar en daar kwam het. Met een enorme ontlading en kracht schoot ik mijn warme sperma diep in haar vieze Turkse Moslim kutje!

Haar hele lichaam verkrampte en schokte hard op mijn grote stijve pik. Haar kutvocht schoot als een waterval uit haar Turske kut. Terwijl ze klaar kwam, masseerde ze met haar kut over mijn pik heen. Mijn warme sperma bleef maar uit mijn harde pik schieten en vloeide met een grote hoeveelheid uit haar vieze kutje.

Langzaam zakte de verkramping weg uit haar lichaam en liet ze zichzelf ontspannen. Ze draaide rustig van mijn stijve pik af waardoor er een hele lading sperma mee uit vloeide.

Ze draaide door totdat ze op haar rug lag. Haar grote dikke borsten vielen naar een kant. En terwijl haar hele lichaam naschokte smeerde ze het sperma verder over haar kutje en buik. Ik stond op en liep naar mijn telefoon. Tugba lag nog rustig op bed na te gloeien van mijn grote stijve pik terwijl ik mij rustige aankleedde.

Ik pakte het natte witte slipje van Tugba dat ik aan trok. Die zou nog wel een keertje van pas komen. Ik pakte ook het slipje van mijn moeder wat ik natuurlijk niet mocht vergeten.


geile strakke kutjes moslima geneukt

..

 grote kut met haar

  • Geile strakke kutjes moslima geneukt
  • 960
  • 634


Gratis sex anaal dikke vrouwen


Op dat moment liet Tugba haar benen vallen en stond op. Ze kwam naar me toe gelopen en plaats haar rechter voet naast mijn heup. Ze trok haar mantel op waardoor ik op nog geen 30 centimeter, recht in haar grote vochtige rijpe Turkse kut keek. Ze had een grote kale gladde kut met een mooi bijgewerkte harig schaamplukje aan de bovenkant.

Langzaam kwam ze met haar grote schaamstreek en vochtige strakke slipje naar mijn gezicht toe. Voorzichtig drukte ik mijn neus in haar dikke vochtige schaamlippen die nog bekneld in haar slipje zaten.

Haar dikke schaamlippen krulde met gemak om mijn neus heen. Ik rook haar, ik rook haar kut! Ik rook haar geil en kutvocht. Langzaam begon ik mijn gezicht door haar dikke schaamlippen heen te wrijven.

Al snel pakte ze mijn hoofd vast en drukte stevig mijn gezicht in haar vochtige schaamstreek. Ze begon kleine kreetjes te geven terwijl ze vertelde dat haar kutje jeukte. Steeds harder en steviger begon ze met haar rijpe vochtige kut over mijn gezicht te rijen.

Ik voelde haar dikke vochtige schaamlippen door mijn gezicht heen glijden. Al snel stopte ze en naam plaats naast me. Een beetje onderuit met haar benen weid zodat ik haar Turkse kut goed kon zien en haar grote ronde puntige borsten op haar redelijke dikke buik leunden. Langzaam begon ze mijn spijkerbroek te ontknopen. Na het 3de knoopje keek ze geschrokken op. Doordat ik zo bezig was geweest was ik helemaal vergeten dat ik het witte fluwelen slipje van mijn moeder aan had!

Ik werd knalrood want dit had zij natuurlijk niet mogen zien. Knalrood en bang knikte ik nee. Bang een geschrokken knikte ik ja! Ik kon mijn geluk niet op, ik was hier namelijk nog lang niet klaar mee en zij blijkbaar ook niet. Langzaam ging ze door met het ontknopen van mijn spijkerbroek.

Eindelijk kreeg mijn stijve pik de ruimte die al lang uit de zijkant van het fluwelen slipje was gegleden. Terwijl ze langzaam met haar linkse hand mijn stijve pik streelde waarvan de voorhuid nog steeds strak om mijn harde eikel heen zat, masseerde ze met haar andere hand haar eigen vochtige Turkse schaamstreek. Langzaam plaatste ik mijn hand op haar strakke witte slipje.

Wat had zijn een lekker hangend kutje zeg. Haar dikke schaamlippen die tegen de binnenkant van haar slipje drukte. Langzaam werd haar Turkse kutje natter waardoor haar slipje klammer werd en steeds strakker om haar Turkse schaamlippen heen ging zitten. Langzaam zag ik haar tepels groeien die nu door haar mantel heen kwamen. Ze had grote borsten en ze moest wel grote tepels hebben want ze waren nu echt goed zichtbaar.

Heel langzaam trok ze voorhuid die nog strak om mijn harde eikel heen zat naar beneden. Wat voelde dat geweldig zeg. Een golf van warmte en geilheid klapte door mijn hele lichaam heen. Terwijl ze mijn voorhuid naar beneden trok, keek ze me recht in mijn ogen aan.

Ze stond weer op en draaide zich om zodat ze met haar rug naar mij toe zat. Terwijl ze haar benen wat uit elkaar zette trok ze haar mantel nog wat omhoog. Langzaam boog ze voorover en plaatse haar handen op het lage salontafeltje. Ik keek recht tegen haar grote billen aan met haar te strakke witte slipje waardoor haar grote hangende schaamlippen goed zichtbaar werden!

Haar schaamlippen hingen nu bungelend tussen haar brede dijen! Langzaam liet ze zichzelf zakken en plaatste haar grote schaamlippen net boven mijn stijve pik. Ik pakte mijn stijve pik en bewoog hem richting haar grote hangende schaamlippen. Langzaam drukte ik mijn stijve pik tegen haar schaamlippen. Langzaam wreef ik mijn stijve pik over en door de gehele lengte van haar dikke schaamlippen heen.

Af en toe drukte ik mijn stijve pik in het midden van haar kutje zodat haar dikke schaamlippen over mijn eikel heen krulde waardoor er kleine schokjes door haar lichaam gingen en haar benen begonnen te trillen! Wat een heerlijk gevoel was dat! Mijn harde ontblootte gladde eikel die moeiteloos door haar dikke schaamlippen heen gleed.

Al snel begon haar kutje nat te worden waardoor haar slipje om haar dikke schaamlippen gingen zitten. Haar slipje was nu zo nat dat haar kutvocht door haar slipje heen begon te soppen en ik merkte dat ze het steeds moeilijker kreeg in deze positie. Haar benen trilden nu constant en ze had steeds de nijging om haar kutje over mijn stijve pik te laten zakken. Op dit moment had Tugba het niet meer. Haar benen trilde nu hevig en haar ademhaling was diep en ging langzaam over in zacht gehijg!

Langzaam en met trillende benen kwam ze langzaam overeind. Ze draaide zich om en gebaarde met haar wijsvinger dat ik mee moest komen. Ik deed mijn broek iets omhoog en volgde haar als een slaafje. Ze opende de woonkamer deur en liep langzaam de trap op. Eenmaal boven opende ze de meest linker deur. Het was een grote lege kamer waar alleen een groot 2 persoonbed stond met daarnaast een nachtkastje waar een glas water stond.

Het raam stond open waardoor de zomerwind de vitrage en de opengetrokken gordijnen wat heen en weer liet wapperen. Voor het bed draaide Tugba zich om, met haar mantel nog steeds tot haar heupen opgetrokken zodat haar witte kousen en witte vochtige slipje goed zichtbaar waren. Wat een geil gezicht was dat zeg. Haar witte kousen die strak om haar brede dijen heen zaten en haar dikke kale Turkse schaamlippen en haar harige schaamstreek die strak bij elkaar werden gehouden door haar vochtige slipje.

Haar grote ronde puntige borsten met harde tepels die flink naar voren stonden en haar hoofddoek waar haar donkere zwarte haren een beetje onderuit waren gegleden. Ze glimlachte zwoel en spreidde haar benen wat uit elkaar. Ik trok mijn spijkerbroek helemaal uit een gooide deze in de hoek van de kamer. Daar stond ik dan, tegenover haar in het slipje van mijn moeder waarvan mijn stijve pik aan de zijkant uit stak.

Langzaam begon Tugba haar grote gladde cameltoe te masseren. Terwijl ik me langzaam aftrok begon Tugba de knoopjes van haar mantel te ontknopen die liepen van haar hals tot het midden van haar boezem. Op haar gemak duwde ze haar mantel naar beneden en een voor een kwamen haar enorme puntige bosten tevoorschijn. Tot mijn verbazing droeg ze onder haar mantel geen BH waardoor voor het eerst haar tepels zichtbaar werden. Ze had grote dikke stijve tepels die brutaal naar voren stonden.

Hierdoor werd ik nog geiler en begon ik onbewust mezelf sneller af te trekken. Rustig liet ze haar mantel over haar brede heupen glijden. Ze stapte naar me toe, totdat ze recht voor me stond. Ze kwam net zo dichtbij totdat haar schaamstreek tegen mijn stijve pik drukte. Ik voelde haar dikke schaamlippen tegen de schaft van mijn pik drukken en voelde haar grote puntige borsten tegen mijn borst drukken. Terwijl ze dit fluisterde manoeuvreerde ze haar schaamlippen verder over mijn stijve pik heen.

Ik voelde haar kutvocht door haar slipje heen komen wat over de gehele schaft van mijn stijve pik kwam te zitten. Een van haar grote puntige borsten raakte mijn stijve pik en zorgde ervoor dat het slipje wat ik aanhad strakker kwam te zitten waardoor mijn stijve pik meteen na de aanraking van haar borsten werd gestreeld door het fluwelen stofje van mijn moeders slipje. Haar dikke stijve tepel die langs de gehele lengte van mij pik heen ging.

Keer op keer schoot er een golf van warmte en geilheid door mijn hele lichaam, mijn stijve pik was nu op zijn hardst en ik voelde hem bij elke aanraking kloppen. Bij alles wat ze deed bleef ze me aankijken met haar grote zaadvragende ogen! Terwijl ze aan mijn eikel likte kneedde ze voorzichtig met haar andere hand mijn balzak. Al snel, terwijl ze me aankeek zette ze haar kleine strakke mondje op de bovenkant van mijn eikel en liet haar mondje langzaam over mijn eikel heen schuiven.

Mijn pik was duidelijk te dik voor strakke mondje maar het lukte haar toch met moeite. Steeds verder schoof ze naar beneden totdat ze niet meer verder kon. Ik plaatste mijn handen op de achterkant van haar hoofddoek en terwijl ze me bleef aankijken drukte ik heel langzaam haar strakke mondje verder door over mijn stijve pik heen.

Met moeite zakte ze er steeds verder overheen. Toen ze mijn grote stijve pik bijna helemaal in haar mondje had genomen maakte ze een kokhalzende beweging en ze plofte een flinke lading kwijl en speeksel tegen mijn schaamstreek heen, dat via mijn balzak op haar rijpe Turkse uiers droop. Haar ogen schoten vol tranen maar ze hield vol.

Ze was het blijkbaar gewend om gedomineerd te worden door een vent. Ook al zag ik dat ze niet verder kon, toch duwde ik haar lippen helemaal tegen mijn schaamstreek aan. Het kwijl en spuug bleef maar uit haar mondje druipen en haar mascara begon nu ook echt uit te lopen. Ik hield dit een tijdje vol totdat ze langzaam naar adem begon te snakken. Langzaam liet ik de kracht uit mijn armen vloeien zodat ze haar hoofd rustig kon terug trekken. Onder het langzaam weg trekken van haar hoofd droop het kwijl over mijn stijve pik heen.

Net voordat ze mijn pik uit haar strakke mondje had genomen drukte ik haar hoofd weer terug over de gehele lengte van mijn grote stijve pik heen. Ze probeerde niet weer zo ver te gaan maar tevergeefs. Terwijl ik de moedeloosheid in haar tranende ogen zag drukte ik mij stijve pik weer helemaal in haar strakke mondje totdat ze met haar lippen weer tegen mijn schaamstreek drukte. Deze keer liet ik dit wel 2 x zo lang volhouden. Haar speeksel bleef maar lopen en om de paar seconden gaf ze kokhalzende bewegingen waarmee ze elke keer een hele lading spuug op mijn schaamstreek plofte dat weer via haar kin en de onderkant van haar hoofddoek op haar grote puntige borsten kledderde.

Terwijl ze keer op keer haar strakke mondje helemaal over mijn grote stijve pik liet zakken begon ze met haar rechter hand haar grote borsten en tepels te masseren die helemaal nat waren gekledderd door haar speeksel en kwijl.

Doordat ze nu haar rijpe Turkse kutje aan het vingeren was kreeg ze het steeds moeilijker en dat was goed te merken ook. Kort daarna drukte ze zich van mij af, haar speeksel vloeide uit haar kleine mondje dat alle kanten op kledderden.

Ze stond op en bracht haar mond naar mijn rechter oor toe. Ze draaide zich om ontdeed zich van haar hoofddoek en drukte haar brede billen tegen mijn kei harde paal. Ze pakte mijn handen en plaatse deze op haar kletsnatte slipje. Langzaam begon ik haar rijpe Turkse kut te masseren.

Mijn vingers verdwenen moeiteloos in haar lippen. Terwijl ze met haar billen tegen mijn stijve pik stond te rijen, vingerde ik haar grote Turkse neukgleuf! Wat was Tugba nat zeg, en wat had zei dikke schaamlippen! Ze pakte mijn stijve pik vast en begon er lafjes aan te trekken wat een heerlijk gevoel geeft! Kort daarna liep ze naar het bed en ging ze doggystyle op het bed zitten!

Haar grote brede billen en brede dijen gehuld in witte strakke kousen met haar kletsnatte en druipende Turkse kutje die nog steeds bekneld zat in haar witte strakke slipje zorgde ervoor dat haar dikke ruwe schaamlippen als een strak gevuld netje bij elkaar gehouden werden.

Ik liep naar haar toe en zag het kutvocht via haar dikke Turkse cameltoe, door haar strakke witte slipje naar beneden sijpelen. Ik pakte mijn pik vast en drukte deze tegen haar dikke schaamlippen aan. Tugba gaf kleine schokjes en opeens stootte Tugba haar kont tegen mijn stijve pik die al een klein stukje tegen de ingang van haar neukgrot duwde!

Mijn pik schoof razendsnel langs het kletsnatte slipje en gleed in een keer in haar Turkse kutje! Ik voelde haar dikke ruwe schaamlippen met snel en strak over mijn keiharde en kletsnatte paal heen krullen. Zonder waarschuwing schoot mijn dikke grote lul helemaal achter in haar strakke Turkse neukgrot waarna er meteen een klodder kutgeil uit schoot en tegen mijn schaamstrek plofte! Ik drukte mijn stijve pik tot het uiterste in haar strakke gleuf die zich strak om mijn dikke stijve vast klampte waarna ze diep kreunde en mompelde.

Haar dikke natte lippen die tegen mijn schaamstreek drukte en haar kutvocht dat in overvloed naar beneden sijpelde.

Langzaam trok ik mijn dikke stijve pik terug, haar dikke ruwe schaamlippen gleden terug richting mijn eikel terwijl ze een slakkenspoor van neukslijm achter lieten. Haar benen trilde van de dikte en grootte , en net toen mijn eikel bijna zichtbaar werd, schoof ik mijn stijve pik heel langzaam terug in haar natte strakke Turkse kut!

Haar lichaam gaf kleine schokjes, haar benen trilden en terwijl mijn keiharde stijve steeds verder en verder door haar natte schede gleed merkte ik hoe haar Turkse kutje strakker en strakker om mijn stijve pik ging zitten. Ik drukte mijn pik weer tot het uiterste in haar strakke gleuf zodat haar lippen tegen mijn schaamstreek drukte.

Langzaam begon ik het tempo op te voeren. Steeds sneller en keer op keer stootte ik mijn dikke pik helemaal in haar strakke Turkse kutje.

Haar dikke kale schaamlippen schoven snel heen en weer over mijn pik! Ze kreunde bij elke stoot terwijl dikke klodders van neukslijm keer op keer tegen mijn schaamstreek en balzak plofte! Naarmate ik haar strakke Turkse neukgleuf aan het bewerken was kreeg ze het steeds moeilijker.

In haar armen begon een constante trilling te komen en ook haar benen begonnen het te begeven in deze vermoeiende positie. Door haar zware ademhaling en diep geneurie werd ik nog geiler en begon ik haar nog harder en sneller te neuken waardoor ze al snel niet meer in deze positie kon zitten! Tugba liet zich op mompelend op haar zei vallen en ging op de rand van het bed zitten! Terwijl ze me aankeek draaide ze om mij heen en duwde mij op het bed.

Ze liep naar de rand toe en keek me aan. Haar grote stevige brede borsten met grote tepels hingen triomfantelijk op haar dikke buik! Haar dikke schaamstreek met kletsnatte lippen. Ze kroop op het bed en plaatse haar natte schaamstreek tegen mijn stijve pik die strak en hard tegen mijn buik stond.

Ze druk haar schaamlippen er tegen aan, haar dikke vulva tegen mijn schaamstreek, haar buik op mijn buik en haar grote puntige borsten tegen mijn borst. Dit zalfje was geen glijmiddel! Dokter Carl wist dat het zalfje eerst warm zou aan voelen en dan langzaam aan zou gaan kriebelen.

Hij hoopte dat ze er naar zou gaan smachten om daar door hem aangeraakt te worden. Aicha lag met gesloten ogen in de stoel, haar hoofddoekje kuis omgeknoopt, wachtend op wat komen ging.

Een schok trok door haar lijf toen ze de vingers Van Dokter Carl over haar kutje voelde glijden. Ze kreunde ingehouden toen een golf van geiligheid door haar lichaam trok, ze voelde hoe haar kutje reageerde en voor haar gevoel nog verder open ging staan, een warme gloed verspreidde zich over haar toch al opgewonden kutje.

Carl had nu glijmiddel op zijn vingers gedaan en draaide langzaam rondjes rond haar neukgaatje. Ze verlangde ernaar om aangeraakt te worden, eigenlijk wilde ze klaarkomen, geneukt worden! Dokter Carl wist dat hij nu fout bezig was, dit zou hem wel eens zijn baan kunnen kosten, wat! De manier waarop hij nu glijmiddel aanbracht op en in dit heerlijke Moslima kutje had niets, maar dan ook niets meer te maken met een inwendig onderzoek!

Een tweede vinger gleed nu het geil openstaande kutje van de zwangere vrouw in. Langzaam neukte hij haar met twee vingers. Aicha kon een zachte kreun niet inhouden toen een tweede vinger haar lustgrotje ingleed en langzaam in en uit bewoog. Ze wilde dat hij doorging, sneller en dieper! Het leek wel alsof haar kutje in brand stond zo verlangde ze ernaar om daar flink gepakt te worden, plots voelde ze zich slecht, ze was Moslima, geen goedkope geile hoer!

Ze zuchtte geil en bedacht zich, ze was wel een hoer! Ze wilde geneukt worden! Dokter Carl ritste stiekem zijn broek open en haalde zijn stijve lul eruit. Even haalde hij zijn vingers uit haar kutje en smeerde haar kutgeil af aan zijn pik.

Hij rook aan zijn vingers, wat een heerlijk geil luchtje! Shit wat een heerlijke vrouw! Hij pakte nu de in een condoom gehulde probe: Aicha kon zich niet inhouden toen ze de dunne staaf haar kutje voelde inglijden. Ze kreunde van frustratie, ze wilde geneukt worden en dit plagerige gedoe maakte haar gek van verlangen! Carl bewoog de probe heen en weer in haar kutje, ze kreunde!

Had hij het goed gehoord? Hij luisterde naar haar en trok zich af. Zijn oren luisterde maar zijn ogen keken naar de heerlijke doos die door de probe geneukt werd. Ze vond het lekker! Shit, wat een sletje! Hij had dit niet verwacht! Hij bewoog de probe wat sneller heen en weer en hoorde haar hijgen, hij voelde haar frustratie, en hoorde haar ongedurig kreunen en hijgen! Hij zag de geile opgewonden blik in haar ogen, Aicha keek niet naar het beeldscherm, maar naar hem.

Haar borstkas ging gejaagd op en neer, haar geile zuigmond stond iets open, haar ogen vroegen om zaad! God, ze was bloedgeil! Ze kon zijn dikke lul niet zien maar zou hem zo wel voelen! Carl gooide alle voorzichtigheid overboord: Dokter Carl ging tussen haar benen staan, zijn lul klopte van opwinding in zijn hand, hij kon nu nog terug!

Er was nu nog de kans dat hij er zonder kleerscheuren vanaf zou komen! Hij keek Aicha recht in haar ogen: Ik breng de sonde in! Aicha ogen werden groot! Ze sperde haar ogen wijd open en kreunde! Hij stootte zijn pik diep in haar kutje dat zijn lul gretig verzwolg. Aicha kreunde geil en wellustig, ze had dit niet durven dromen maar verlangde er naar, ze wilde geneukt worden! Wat haar zo vreselijk geil had gemaakt? Ze wist het niet en het kon haar nu ook niets meer schelen, ze wilde door de Dokter geneukt worden!

Aicha, ik neuk je! Hij was onzeker, hij hoopte dat hij gelijk had en dat ze inderdaad zo geil was als hij dacht en zich door hem zou laten neuken! Of zou ze woedend worden? Ik weet niet hoe het komt maar ik wil dat je mij neukt, keihard die lul van je in mijn kut ramt! Aicha zag hoe de Dokter het groene schort van haar af trok, het gleed van haar armen af en viel op de grond. Carl zag nu haar heerlijke zwangere lijf in al zijn glorie.

Ze masseerde de striemen die de knellende Bh op haar dikke melktieten had achter gelaten. Haar dikke joekels van melkborsten hadden te strak in de Bh gezeten en de stiknaden hadden diepe groeven in het zachte vlees achtergelaten. Haar mooie bruine tepels stonden stijf, haar tepelhof was gebobbeld door de opgewonden melkklieren in haar grote borsten. Carl keek naar haar geweldige geile zwangere lijf. Haar navel werd door de omvang van de baby naar buiten geperst en was een bultje geworden in plaats van een kuiltje, het litteken van de blindedarm operatie was uitgerekt en een vage streep geworden.

Hij vrat haar geweldige geile lijf met huid en haar op! Shit wat zag ze er geil en opwindend uit! Terwijl hij haar neukte pakte hij de fles gel en spoot een dikke straal, van het glibberige goede over haar lijf.

Aicha smeerde het spul met beide handen over haar hele lijf uit, de dikke buik en geweldige grote borsten glommen al snel als een spiegel van de gel. En ze genoot ervan! Je mag nu helemaal geen seks hebben! Dit is niet goed en toch neuk ik je dikke moederkut! Shit, ik neuk je geile moederkut! De opwinding steeg met elke stoot van zijn lul.

Aicha was al zo vreselijk geil, maar de vieze en beschuldigende praatjes van de Dokter maakte haar nog geiler. Ze was een hoer en een overspelige zondaar! Dat ze alle regels aan het overtreden was maakte de toch al niet zo fanatieke Moslima nog geiler.

Mohammed was gelovig, zij een stuk minder, voor het eerst in haar leven brak ze alle wetten en regels, schaamteloos! De al die jaren gespeelde vroomheid zorgde ervoor dat de remmen compleet los gingen en ze genoot van het perverse van haar overspel. Ze was zwanger, vierendertig weken! Haar kut werd geneukt door haar arts terwijl haar man de kinderen uit school haalde!

Shit, wat ze fout, slecht! Maar ook vreselijk geil! O, ja dokter, neuk mij hard en diep! Spuit je zaad in mijn kutje! Haar melkborsten schudde wild onder de harde stootten van de dokters stijve lul.

Wild neukte hij er op los, aangespoord door haar geile praatjes. Voor beide stond er veel op het spel, dat verhoogde de spanning enorm!

Beide konden ze alles verliezen, hun partner, zijn baan, haar toekomst als Moslima! Mohammed zou haar waarschijnlijk verstoten en verafschuwen, dit was waar hij het meeste voor vreesde! Zijn vrouw geneukt door een ander en ze werd er zo vreselijk geil door!

Carl stopte met neuken en pakte de fles glijmiddel en kneep wat van het spul op haar kontgaatje. Aicha voelde het koude spul langzaam over haar sterretje glijden.

geile strakke kutjes moslima geneukt