Je eigen kut likken opengetrokken kut

je eigen kut likken opengetrokken kut

Prive sex rotterdam sexvoorgeld
je eigen kut likken opengetrokken kut
Sadistische meesteres harde lesbo sex


Er werd haar gezegd nog dieper voorover te bukken, met haar handen haar enkels te grijpen, en haar voeten te spreiden en zo met haar billen achteruit omhoog gestoken te blijven staan. Een van hen kwam naar voren, spreidde haar prachtige billen en haar donkere schaamlippen en er werd druk gesproken over wat er te zien was van haar kont en kut. Ze werd overstelpt met schunnige vragen, of ze nog maagd was, of ze al met een jongen geneukt had, en hoe vaak ze zichzelf vingerde, en of ze wel eens klaargelikt was door een meisje enzovoort.

Onderwijl dat ze de antwoorden gaf, keek ik toe hoe ze door allen in haar kruis werd gevoeld en gevingerd, aan die vinger roken, hoe haar binnenste kutlipjes werden gespreid en opengehouden en hoe de huidplooien van haar clitoris naar achter werd gedrukte en haar genotsknopje uitgebreid werd bekeken en betast.

En toen, veronderstel ik, gaven ze haar een intern onderzoek om te zien hoe het met haar eierstokken was? Ze had wel verwacht dat haar vriendinnen haar verhaal niet zouden geloven als ze hen de waarheid zou vertellen. Ik deed daar zo lang mogelijk over, en aan hun commentaar te horen begreep ik dat ze precies van elkaar wisten hoe de ander haar kut er uitzag, kennelijk hadden ze daar geen geheimen over voor elkaar!

In elk geval, ik was klaar met serveren en moest weer bij de anderen op de rand gaan zitten. Een van hen hoorde ik de opmerking maken dat nummer acht veel uitgebreider werd onderzocht dan al de anderen, en ik begreep dat het spoedig mijn beurt zou zijn. Het duurde toch nog wel een tijdje voor het donkere meisje zich weer bij ons mocht voegen, en tot op dat moment heb ik niet geweten dat donkergekleurde meisje ook konden blozen van schaamte.

Na zowat een kwartier werd mijn nummer afgeroepen en moest ik me naar hun groepje begeven, en begreep dat mijn beurt nu gekomen was. Ook ik moest gebukt, met mijn handen op mijn enkels, voorover gaan staan. Het was een wonderlijk gevoel te ervaren hoe, in die schaamteloze en alles onthullende positie mijn billen en even later mijn schaamlippen werden gespreid, maar er was kennelijk niet veel bijzonders aan mijn kont te beleven, want ze begonnen onmiddellijk door elkaar heen te praten over mijn kut.

Waar men wel waarderende woorden voor had waren mijn binnenlipjes, die vonden ze mooi groot en het voelde heel vreemd te ervaren hoe ze ze spreiden en er zachtjes aan trokken. Elk onderdeel van mijn kut werd grondig bekeken en besproken, zelfs de kleur van mijn kutlippen, de opening van mijn plasgaatje en de binnenkant van mijn schede werd bekeken!

De huidplooien van mijn klit werden naar achter gehouden om de grootte ervan te exposeren en te laten zien hoe groot die wel was. Op het laatst werd er zelfs ook besproken hoe mijn schaamspleet rook, en een van hen snoof zelfs aan mijn kontgaatje! Het was toch maar een goed ding dat ik tevoren uitgebreid gedouched had!

Nadat ze mijn lichaamsgeuren hadden besproken mocht ik gaan. Het was een heel raar ding te weten naakt beoordeeld te worden, terwijl ik niet wist wie mijn billen spreidde en wie mijn kutlippen en daarna mijn binnenlipjes open had getrokken, en wie er aan mijn kut en mijn kont had staan snuffelen. Ik voelde me vernederd, gekleineerd en hulpeloos… Romy en Julia keken grinnikend elkaar aan met een blik van verstandhouding.

Ze hadden het idee gekregen dat Suzie het hele verhaal had verzonnen en zo het pad wilde effenen voor meer intieme activiteiten met elkaar die avond.

Aan de andere kant, het was een amusante geschiedenis, en het gebeuren liet hen niet onaangeroerd. Romy schonk de anderen een rondje Cola in en vroeg hun vriendin de geschiedenis af te vertellen. Suzie nam een slok Cola en haalde diep adem om het verhaal af te vertellen. We moesten toen diep voorover buigen zodat ons bovenlichaam bijna op het toneel kwam te liggen, onze rug hol gekromd was en onze kontjes omhoog staken, en we moesten onze knieën zo wijd mogelijk spreiden.

Een van de meisjes die ik bediend had kwam aandragen met een doos en de andere toeschouwers schoven hun stoel dichterbij. Het meisje stond achter ons en zette de doos op de grond. Toen nam ze iets uit de doos en liep naar nummer een, maar ik kon niet zien wat ze uit de doos had gehaald, maar te oordelen naar het verraste geluid dat nummer een maakte was het niet wat ze verwachtte dat er met haar zou gebeuren.

Even later was het mijn beurt, mijn billen werden gespreid, er werd iets op mijn gaatje gesmeerd, achteraf bleek het een beetje glijmiddel te zijn en er werd iets in mijn kont geschoven. Op dat moment had ik nog geen idee wat het zou kunnen zijn! Toen alle nummers voorzien waren, kwam het meisje dat de voorwerpen bij ons naar binnen geschoven had langs met naar het geluid te oordelen een sigarettenaansteker.

Plots begreep ik, dat we een kaars in onze kont geschoven hadden gekregen, en alarmerend genoeg wist ik niet hoever het stuk uit mijn kont stak, of hoe lang het zou duren voor ik me zou branden.

Ik vroeg me af wat dit weer voor een test was. Geen van ons durfde te bewegen of maar een woord te zeggen. We zaten daar maar geknield totdat een van ons een angstige schreeuw gaf, niet van pijn maar van angst. We vroegen ons af waarom, niemand had haar aangeraakt, maar opeens realiseerde ik me wat er gebeurde met haar, want op dat moment voelde ik het kaarsvet druppelen en voelde ik de hitte van de vlam tegen mijn kont. Kort daarna werd door het gastmeisje de eerste kaars gedoofd met het overgieten ervan met een glas wijn.

Links en rechts hoorde ik de kaarsvlam sissend uitgaan door de wijn, en even later voelde ik ook de plens koele wijn over mijn kont, en die was meer dan welkom tegen de bedreiging van het hete kaarsvet. Dan moest nummer een ruggelings en wijdbeens op het podium liggen, en moest nummer twee haar gezicht tussen haar dijen doen.

Dan moest nummer twee de kaarsstomp met haar mond uit de ander haar kont trekken en daarna de resten van de wijn van haar af likken. Toen nummer een gezegd werd dat ze met haar werk klaar was moest ze gaan liggen zodat nummer drie haar dezelfde behandeling kon geven.

Ik kreeg voor mijn beurt de kut en kont van nummer vijf onder mijn neus. Ze was een volkomen vreemde voor je, toch? Suzie knikte en ging verder: In elk geval, ik heb haar kut uitgebreid kunnen bewonderen, ze was bijna geheel kaal geschoren, ze had alleen een streepje haar op haar venusheuvel.

Haar buitenste schaamlippen waren dikker dan de mijne en haar binnenlipjes waren echt klein en dun, ik kon haar klitje duidelijk zien zitten. Ik vond haar wel een mooi kutje hebben. Ik haalde mijn tong over haar kutlippen van beneden naar boven zoals ik het meisje naast me had zien doen.

Alles bij elkaar was het geen onaangenaam spel, en ze smaakte lekker naar wijn! Toen ik haar een tijdje gelikt had leek het, of haar kutlippen aan het opzwellen waren, en opeens werd ik me bewust dat ik haar geil aan het maken was. Ik dacht eraan dat over enkele ogenblikken het mijn beurt zou zijn, en ik kreeg een raar gevoel in mijn buik.

Hoe langer ik bezig was, hoe opgewondener en geiler ik werd! Maar, uiteindelijk was ze schoon, werd ik gezegd op te houden en kon ik haar laten. Nu kon ik op mijn rug op het podium gaan liggen. Ik was wel erg nerveus toen ik mijn knieën optrok. Nummer zes keek even geïnteresseerd naar mijn snee en even later voelde ik haar tong door mijn gleuf gaan. Ik zag ook hoe het donkere meisje, je weet wel, die met nummer acht, naar mijn kut keek juist voordat ik mijn ogen sloot. Het was echt een bloedgeil idee om zo gelikt te worden en ik voelde mezelf botergeil worden.

Ik was teleurgesteld toen ze gezegd werd ermee te stoppen, nog voor ik klaarkwam. Ze stond op en kwam naast me liggen. Ik keek toe hoe nummer acht haar bewegingen volgde met haar grote donkere ogen en ze was het eerste meisje dat ik zag dat ook haar handen erbij gebruikte om de ander haar schaamlippen te spreiden.

Ik kon niet echt zien wat ze deed maar het meisje naast me begon zacht te kreunen. Toen haar beurt voorbij was stond nummer acht op en ging terug liggen op het podium.

Op dat moment was ik stinkend jaloers op nummer negen, zij mocht immers die mooie heerlijke kut likken van dat donkere meisje! Ik werd kleddernat in mijn kutje, alleen al van het daaraan denken. Het leek wel een eeuw te duren tot nummer twaalf opstond en schoongelikt werd door nummer een. Julia kon haar mond niet langer houden. Met een rode blos van schaamte moest ze toegeven dat ze er geiler en geiler van werd. Romy gleed met een hand onder haar nachtpon en trok op slinkse wijze het kruisje van haar slipje tussen haar nu vochtig wordende kutlipjes vandaan.

Ook al zou het een geheel verzonnen verhaal zijn, het geile verhaal had toch meer uitwerking op haar verbeelding dan ze verwacht had. Aan het glibberige van haar kruisje voelde ze hoe nat haar slipje al geworden was, en ze werd ongeduldig om de rest van het verhaal te horen. Er moest ongeveer een meter ruimte zijn tussen ons. De toeschouwers die we daarstraks bediend hadden, schoven hun stoel in een cirkel om ons heen, zodat ze goed zicht hadden op het podium.

Ik keek om ons heen en vroeg me af wat het volgende onderwerp zou gaan worden, dat werd me snel duidelijk toen onze gastvrouw met een kappersschaar in beeld kwam. Voor ik het wist werd ik door een aantal leden beetgehouden, en mijn benen wijd gespreid. Ik protesteerde niet, hoewel ik begreep dat ze mijn schaamhaar zouden gaan kortwieken. Ik keek om me heen, en constateerde dat we allemaal dezelfde behandeling ondergingen.

Een van de toeschouwers liep weg en kwam even later terug met een groot dienblad met kommen en plaatste er een naast elk meisje. Toen nam een van de meisjes die mijn benen hadden vastgehouden een klodder scheerschuim en smeerde die uit over mijn kut, bilnaad en venusheuvel.

Het was een wonderlijke ervaring hoe ze het schuim uitsmeerde, en geloof me, ze sloeg geen plekje over! Even later begon een van hen mij te behandelen, en ik lag angstig en bezweet achterover, me voor te stellen wat er zou gebeuren als ze uit zou schieten.

Romy haalde haar hand onder haar nachtpon vandaan en snuffelde er onopvallend aan, en Julia schonk nog een rondje Cola in. Ze overpeinsde hoe graag ze had willen zien hoe al die verschillende kutjes op een rij er kaal geschoren uit zouden zien zonder de krulletjes om de details van de schaamspleetjes te verbergen. Ze was brandend nieuwsgierig naar de afloop, en het kon haar onderhand al helemaal niet meer schelen of het verhaal nou geheel verzonnen, gedeeltelijk verzonnen ofwel de waarheid was, ook zij was zo door de hitsigheid van het vertelsel zo in beslag genomen dat haar kutje al doornat was geworden.

Ik wist niet precies wat er nu ging gebeuren, maar ik hoorde het geritsel van kleding en het gerammel van riemgespen en begreep dat de toeschouwers zich aan het ontkleden waren. Ik hoorde hoe een van de toeschouwers tegen een andere zei dat de sappen onderhand uit haar kutje dropen, ik begreep daaruit dat die al behoorlijk opgewonden was geraakt.

Mijn nummer werd genoemd en er werd me verteld dat we weer op handen en knieën moest gaan zitten. Ik hoorde hoe de andere meisjes dezelfde opdracht kregen, dus ik vermoedde dat we allemaal in dezelfde positie stonden. Ik voelde hoe ik vanuit alle posities door verschillende handen betast werd en ik voelde hoe er aan mijn tieten gefrunnikt werd en hoe een ander stel handen aan mijn tepels zat te plukken. Toen werd me verteld mijn benen verder te spreiden.

Ik voelde hoe mijn billen gespreid werden en weer die flits en de klik van de camera. Hetzelfde gebeurde met mijn kut, mijn schaamlippen werden wijd gespreid en opengetrokken en gefotografeerd, de huidplooi van mijn klit werd naar achter geduwd en natuurlijk, ook daar werd een foto van genomen. Ik voelde vingers diep in mijn kut, mijn spleet werd wijd opengetrokken, mijn plasgaatje werd op de foto gezet, nog verder werd mijn kut opengetrokken en ook de ingang van mijn baarmoeder moest kennelijk op de foto.

Romy voelde hoe haar slipje drijfnat was geworden van haar kutsap, en ze kon zich goed voorstellen hoe botergeil en opgewonden ze zelf zou zijn als ze op die manier werd behandeld en betast zoals door Suzie beschreven. Ze was er heilig van overtuigd dat Suzie het hele verhaal uit haar duim zat te zuigen, ze wist ondertussen zeker dat haar slipje en ook haar pyjamabroek niet meer kon verbergen dat ook zij drijf- en drijfnat was geworden.

Als ze hier de hele maand mee bezig zou zijn had ze tijd zat. Verveeld keek ze een beetje rond door de immense kamer, pffff, wat een rare dingen allemaal. Even op Omegle en chatroulette kijken, dacht ze, ik verveel me dood. Op chatroulette zag ze allemaal mannen die zich aan het aftrekken waren, bah zei ze toen ze een dikke ouwe vent bezig zag. Nah, dat was wel spannend dacht ze.

Doe je broek maar uit hoorde ze zichzelf opeens zeggen. En nu je onderbroek! Er kwam een mega lul tevoorschijn en hij begon zich te masturberen. Ze was helemaal nat geworden van die mooie jongen met die knoert van een stijve, ze begon zich te vingeren en voor ze het wist, kwam ze zuchtend klaar. Ohhh, wat geil was dat, ze deed de pagina snel dicht en stond op.

Nog een beetje hijgend liep ze is door de immense kamer, het was pas kwart over elf, dus tijd zat voor dat de professor weer thuis zou komen. Voor de rare stoel bleef ze even stil staan, wat een gek ding toch, om te ontspannen, voor een rijke gravin, pffff. Ze werd steeds nieuwsgieriger. Nou een beetje ontspannen kon geen kwaad, opeens drukte ze op de rode knop On. Ze legde haar armen op de armleuningen alsof om zich vast te houden voor wat de uitvinding ging doen, misschien masseren of zo, of ontspannende muziek met kalme schommelbewegingen.

Shit, ze probeerde haar polsen los te trekken maar de stalen banden zaten muurvast! Wat een sukkel ben ik nou toch, FUCK. Opeens hoorde ze weer een zoemend geluid, Bzzzzzzzt, iets voelde ze, wat was dat nou? Heel langzaam schoof het binnenste gedeelte van de zitting naar achteren, het verdween helemaal naar achteren en ze zat nu op een soort van wc bril van mooie stof.

Ze werd bloednerveus, Bzzzzzzt, ging het weer, een soort van stalen grijpertje raspte zachtjes langs haar bilspleet, ze schrok zich rot. Riep ze angstig, wat is dit voor een rot stoel? Het was aan flarden gerukt door dat grijpertje! Ze werd gek nu! Ze begon een beetje te jammeren en een paar tranen biggelden over haar wangen, ze zweette als een gek van de angst.

Heel langzaam bewogen ze nu naar haar borsten, Godever! Wanhopig drukte ze op de Off On knop die ze zo stom was geweest om in te drukken, helemaal niks gebeurde er! Het werd in tweeën gescheurd! Nu staken haar prachtige jonge borsten door de flarden van het witte T shirt helemaal ontbloot naar voren. Ze viel bijna flauw van schaamte, dit was een soort perverse seks stoel of zo begon ze te denken. Die gravin was waarschijnlijk helemaal gestoord en pervers, die dat ding had besteld.

Ze drukte wild nog een paar keer op de On OFF knop, Bzzzzzzzzzzt, klonk het weer, precies op de zelfde manier als de grijpertjes die haar T shirt verscheurden, kwamen er nu aan beide kanten twee robot armen tot voor haar borsten tot stilstand.

Ze keek met doodsangst ernaar en probeerde te zien wat het waren, er zaten twee lange slangetjes met aan het uiteinde een soort van heel kleine trechtertjes eraan. Heel langzaam kwamen de robot armen met de slangetjes precies voor haar tepels tot stilstand. Ze probeerde iets naar achteren te gaan maar ze zat helemaal tegen de rugleuning aan, Godver, wat nou?? Van schrik werden ze keihard door de aanraking! Toen begon het pas echt. Het deed echt een beetje pijn. Iets klemde zich aan de uiteinden van haar beide schaamlippen vast en begon ze nu zachtjes van elkaar te trekken, naar beide kanten, arch!!

Ze werd opengetrokken, aahhiii, Nee stop!!! Brulde ze, het stopte pas toen ze helemaal opengesperd waren. Ze voelde hoe er nu allemaal kutsappen vanaf haar schaamlippen langs haar billen droop. Ze was nu helemaal de kluts kwijt en dacht alleen maar aan wanneer het in godsnaam op zou houden allemaal. Klik, Bzzzzzzt, Klik Bzzzzzt, ze kon het niet zien, maar recht onder haar opengetrokken kut kwam een robotarm met daarop een stalen fallus tot stilstand.

Langzaam kwam de robotarm net tegen haar uitgerekte schaamlippen tot stilstand, haar kut vocht sijpelde aan alle kanten over de enorme stalen pik. Ahhhh, schrok ze, wat nou, Godver!! De enorme stalen eikel duwde zich langzaam naar binnen in haar krappe 18 jaar jonge kutje, Ahhhhhhh, Ahhhh, kermde ze en ze voelde hoe de koude stalen veel te grote paal in haar kut ging, 2cm, 5 cm, 8,10,15, 20, STOPPPPP!!!! Ahhhhh Aiii, wat nou? Daar staat ook wat elektriciteit op, kon ze nog bedenken.

Ze keek naar haar tepels, die zag ze in de doorschijnende slangetjes, helemaal rood en wel 2 centimeter naar binnen gezogen, Auww. Nu begon de stalen joekel van een pik ook nog eens heen en weer te bewegen, steeds ietsje sneller, zo;n 12 cm naar buiten en dan weer 12 cm naar binnen, schurend met de enorme eikel steeds weer langs haar opgezette klit en de branderige schaamlippen.

Ze begon te hijgen en te kreunen, ze wilde dat het stopte, nee nu niet meer, steeds sneller ramde de grote inmiddels van al haar kutsappen glibberende paal in en uit haar arme kutje. De stroom op haar schaamlippen werd intenser, Ahhhh, Ahhhhh, Ahhh, brulde ze. Ze kwam zo hard klaar dat ze kwijlde en spontaan begon te plassen, Ahhhhhrg. Alles onder haar billen sopte. Het stonk nu naar zweet, kutsappen en pis, haar mooie zwarte haar hing helemaal in de war voor haar prachtige gezicht.

Ze probeerde na te denken, Godver, hoe laat is het? ZE moest van die kut stoel af zien te komen! Misschien stopt alles wel met die zwarte knop, klak ze drukte er met de achterkant van haar hoofd tegen Bzzzzzt.

De vuurrode open gesperde schaamlippen waren kledder nat, en door al dat vocht waren de elektrische tintelingen nu zo intens dat het leek of er vuur onder haar kut gehouden werd. De zwarte knop betekent 3x On de borsten de kut en? Haar tepels branden en schrijnden en tot overmaat van ramp trokken de slangetjes nu aan haar muurvast gezogen tepels, aauww!

Haar mooie ronde borsten werden helemaal uitgerekt naar voren. En toen begreep ze dat de zwarte knop niks stopte, het tegendeel! Plop, gelukkig zat alles bij haar billen onder het kutsap, pis en zweet, daardoor ging de dikke paal soepel naar binnen. Ze kneep haar ogen dicht van de pijn en beet op haar lippen. De puntjes rond om de paal in haar kontje priemden in de kont opening en ook van binnen. Ohhhhh, ze probeerde iets te verzitten maar daardoor was de grote stalen pik met ribbels nu tegen haar klit gekomen, hij pompte op en neer steeds langs haar klit, AHHHHH.

Nu voelde ze ook stroomstootjes in haar kont en die paal begon ook nog is een beetje op en neer te bewegen. De stalen trechtertjes die rond haar tepels vastgezogen zaten, begonnen ook elektrische tintelingen rond haar pijnlijke tepels af te geven, alles stond overal in brand. Ze verloor nu al haar hoop en kon niet meer goed nadenken, het ging maar door. Ze keek weer naar haar arme tepeltjes, er werdt aan getroken door die robot armen maar de stalen kleine trechtertjes zaten zo vast gezogen dat ze er echt niet af konden.

Ze raakte buiten zinnen, dit kon niet waar zijn allemaal! Ze was ee nette studente die naar heer eerste werkdag was gegaan. Ze vingerde best vaak en ze had een paar keer lekker geneukt met jongens en dat was het, meer was er nooit met haar gebeurd. Ze voelde zich intens misbruikt door dit apparaat. Haar schaamlippen met de electriciteits klemmen erop deden eerst pijn en de kartelige klemmen waren pijnlijk een beetje in het vlees van de schaamlip randen gepriemd. Als hij mij met dat ding ruw in mijn kont neukt dan scheur ik open, hij zal toch wel voorzichtig zijn hoopte ik maar.

Ik deed de boeien om mijn enkels en polsen en zette de kap op. Ging op bed liggen en sloot de boeien om de spijlen van het bed.

De laatste handboei kon ik niet meer vast doen want daar kwam ik niet meer bij. Even later kwam Jan naar boven en sloot de laatste handboei aan het bed vast en zei" jij preutse trut nu ben je in mijn macht.

Ik geef je de keuze, je doe wat ik zeg of wij gaan uit elkaar want ik ben dat preutse gedoe van jouw meer als zat. Als je er niet meer tegen kan mag je dat zeggen en dan stop ik. Alleen verwacht ik dat niet van je want er zit meer geiligheid in jouw hoerige lichaam dan je zelf verwacht begrijp je dat".

Ik schrok van zijn uitval maar ik begreep het wel [wij deden namelijk niet zo veel aan sex en dan vaak alleen nog standje recht op en neer]. Ik knikte deels uit angst deels uit geiligheid. Laat hij me maar gauw neuken dacht ik geil want daar ben ik wel aan toe en dan is dit zo gauw mogelijk voorbij. Daar had ik toch een beetje buiten de waard ge rekent. Ik hoorde dat jan wat uit het nachtkastje pakte voelde hoe hij mijn benen uit elkaar trok en langzaam iets in mijn kut duwde.

Jan duwde mijn benen bij elkaar en bond ze ergens mee bij elkaar. Eerst was het wel uit te houden maar na verloop van tijd leek het wel of de trillingen in mijn kutje steeds erger werden. Ik voelde dat mijn kut steeds natter werd en ik steeds geiler. Na ongeveer een half uur hoorde ik Jan de trap op komen. Ik voelde hoe mijn kutje open bleef staan Jan duwde 2 of 3 vingers naar binnen en zei" Zie je wel dat je een geile hoer ben, je ben zo nat en heet als het maar zijn kan".

Hij trok zijn vingers uit mijn hete flamoes en maakte mijn beenboeien los. Jan liep naar de badkamer en toen hij terug kwam zei hij "nu ga ik iets doen wat jij niet zo leuk zal vinden.

Ik hoorde een gezoem en schrok "hij zal mijn kut toch niet willen kaal scheren" dacht ik" mijn mooie vachtje". Maar Jan ging op mijn benen zitten en trok mijn kuthaar strak en knipte er plukken vanaf "ik kon wel janken". Snel en secuur schoor Jan de haartjes eraf , voor de laatste stoppeltjes gebruikte hij een scheermesje. Ik schokte geil omhoog toen zijn vingers diep in mijn kut verdwenen. Jan zei "je bent al flink heet, maar ik zal je zo opgeilen dat je op je knieën vraag of ik je a.

Mijn andere been volgde de zelfde weg alleen naar de andere kant. Daar lag ik dan "rond gebogen als een hoepel met als hoogste punt mijn wijd uit elkaar getrokken billen en mijn geile kale lekkende kut.

Ik voelde mij net zo'n hoertje. Jan speelde wat met mijn kutje en begon er wat in te duwen. Wat het was kon ik niet begrijpen. Het was rond en glad en zo te voelen wel 5 of 6 cm in doorsnee. Ik voelde hoe mijn kutje tot het maximale werd opgerekt en het begon zeer te doen. Ineens schoot het in mijn kut en ik voelde iets tegen mijn schaamlippen duwen. Jan werkte nog zo'n zelfde ding half tussen mijn gemartelde schaamlipjes. Nu was mijn kontje aan de beurt en daar werd iets glads ingeduwd van ongeveer 2 cm dik.

Hij liep naar de gordijnen en trok ze open. Ik voelde de warme zon op mijn kutje schijnen. Hij schoof iets hards tegen mijn billen en zei "zo kan je hete kut tenminste geen kwaad". Ik hoorde hoe hij een lucifer aanstak en op bed kwam zitten. Hij zal mij toch niet met vuur gaan martelen dacht ik verschrikt. Maar twee tellen later was hij weer van het bed af en liep naar de deur. Bij de deur riep hij "ik kom straks wel weer terug als je kut te heet wordt roep je maar" Ik lag na te denken wat hij had gedaan.

Als ik goed luisterde hoorde ik iets spetteren. Ineens voelde ik iets warm door mijn bilnaad glijden en gelijk realiseerde ik wat Jan had gedaan. In de woonkamer hebben wij een kaarsenstandaard met van die kaarsbollen aan een touwtje daar zat er nu een van in mijn kut en de andere brandend en wel half tussen mijn kale schaamlipjes. In mijn kont stak waarschijnlijk nog een kaars die ook wel zou branden.

Ik hoorde iemand de trap op komen. Ineens hoorde ik heel harde muziek en ik dacht aan buurjongen die nu naast mij naar de muziek lag te luisteren. Ik hoopte maar dat hij niet op het balkon kwam en lag te luisteren of ik iets hoorde.

De buurvrouw schreeuwde dat de muziek zachter moest en tegen de gewoonte in werd die gelijk zachter gezet, normaal duurde dat wel even of werd dat niet gedaan voordat ze naar boven kwam. Nu hoorde ik zacht geschuifel op het balkon. Ben { 17 jaar oud ] zat zich nu vast op te geilen aan iets wat zijn voorstellingsvermogen te boven ging. Een geile vrouw vast gebonden op bed in een houding dat hij alles op zijn gemak kon bekijken en tot slot nog twee brandende kaarsen in haar kale geile kut en kont.

Ik voelde nu constant warme kaarsvetdruppels door mijn bilnaad en over mijn kut glijden. Dan moet Ben maar goed genieten. Ik dacht aan die gladde jongenspik waar hij vanavond of misschien nu wel mee aan het spelen was. Nu voelde ik hoe de kaars in mijn kut steeds dieper inbrandde en de hitte op mijn schaamlippen was bijna niet uit te houden.

Mijn kut brandde nu zo dat ik blij was dat Jan de kaarsen uitblies. Met een ruk trok hij de kaarsen uit mijn hete kut en kont. Ik voelde dat mijn kutje en kontje open bleven staan. Diverse maten kaarsen ,bananen,een dikke wortel en als klapstuk wat denk je van een dikke komkommer van 5 cm in doorsnede.

Ik rilde maar was zo heet en geil dat ik alleen maar kon knikken. Jan werkte het een na het andere in mijn gemartelde flamoesje, tussen door steeds foto's makend.

Toen hij bij de komkommer aangekomen was zei hij" we zullen eens zien hoe geil je bent en hoever je deze reus naar binnen gewerkt krijg. Maar eerst krijg je nog een vibrator in je kont en voegde woord bij daad. Hij zette de vibrator in zijn hoogste stand en duwde hem tussen mijn billen opzoek naar m'n kontgaatje. Brommend en vibrerend voelde ik de vibrator in m'n kontje verdwijnen. Daarna begon hij langzaam de komkommer in mijn kutje naar binnen te werken.

Ik voelde hoe mijn schaamlippen uit elkaar werden gerekt. Ik dacht dat ik scheurde maar langzaam maar zeker schoof het geweldige gevaarte mijn kut in. IK voelde de top van de komkommer tegen mijn baarmoeder. Jan hield op met duwen en begon weer de ene na de andere foto te maken. Ik voelde de pijn weg zakken en werd steeds geiler. Jan kwam bij mij op bed en begon de komkommer zachtjes in mijn kut op en neer te schuiven. Door de combinatie van die trillende vibrator in mijn kont en die zacht op en neer schuivende komkommer in mijn kut voelde ik mij zo geil worden dat ik ondanks de moeilijke houding heen en weer schokte.

Ik voelde een orgasme opkomen en begon te hijgen, Jan merkte dat ik op het punt stond om klaar te komen en trok de komkommer uit mijn kale kutje en de nog trillende vibrator uit mijn kont. Hij snelde naar beneden en kwam snel weer omhoog. Even later voelde ik hoe hij ijsklontjes in mijn kut duwde. Gelijk keek ik naar het balkon maar het enige wat ik zag was dat er grote druppels over het glas naar beneden dropen.

De gordijnen waren gelukkig dicht. Op tafel stonden twee grote glazen cognac. Jan gaf er een aan mij met de woorden "die heb je alvast verdiend".

Genieten van de cognac zakte ik onderuit in een gemakkelijke stoel. Op de klok zag ik dat het pas kwart over vijf was en besefte dat ik nog eenentwintig en driekwart uur voor de boeg had.

Na nog twee grote glazen cognac zei Jan dat het hoogste tijd werd en gaf mij een lange jas met een grote split vanachter. Er zaten geen knopen aan maar werd dicht gehouden door een ceintuur. Ik trok de jas aan over mijn naakte lichaam en voelde hoe [nu ik stond] het smeltwater van de ijsblokjes uit mijn kale kut lekte. Ik volgde Jan naar de auto.

In de hal zag ik in de spiegel dat er wel heel erg veel bloot been door de split te zien was en probeer zo klein mogelijke passen te nemen. In de auto gaf Jan mij een zonnebril {je kent ze wel die spiegelende die helemaal door lopen naar de zijkant van je hoofd].

Toen ik de bril opzette merkte ik dat Jan de binnenzijde zwart had geschilderd. Ik was zo goed als geblinddoekt zonder dat iemand het ook maar zou merken. Nam mij bij de arm en begeleide mij ergens naar binnen.

Jan plantte mij in een stoel trok mijn benen langszij de poten van de stoel en mijn armen naar achter. Ik hoorde de handboeien weer klikken en zat met mijn polsen aan mijn enkels vast. Ik voelde hoe de ceintuur van mijn jas werd los gemaakt en mijn jas helemaal werd opengeslagen. Er werd flink over mijn kutlippen en clitoris gewreven en ik voelde hoe mijn grotje en lipjes goed schoon gemaakt werden met een koude vloeistof.

Door de muziek heen hoorde ik onophoudelijk gefluister en vroeg mij af wie dat waren. Even later werd er aan mijn kutje gefrommeld en getrokken, maar het voelde heel vreemd aan, net of mijn kutje verdoofd was. Eerst werd er flink aan mijn ene kutlipje getrokken en gerommeld toen aan de andere tenslotte werd mijn klitje bewerkt.

Alles bij elkaar zeker een minuut Nou ik verzeker je dat daar niemand koud onder blijft en ik werd er dan ook flink nat van. Hij beaamde dat en zei: Ik nam de verduisterde bril af en zag mijn eigen in een manshoge spiegel.

Ik moet er wel aan wennen " zei ik verschrikt " ofschoon ik het wel een heel geil gezicht vind. Kom we gaan, ik heb al afgerekend "zei jan. Toen ik mij om draaide en mijn jas dicht wilde knopen zag ik dat er nog 4 mensen in de tattoeshop zaten. Een jong koppel en twee oudere heren waarvan er eentje helemaal onder de tatoeëringen zat. Beschaamd liep ik de winkel uit ondertussen mijn jas dicht knopend. Jan liep achter mij aan en pakte mij bij mijn arm. Ho ho niet zo snel de 24 uur zijn nog niet om en ik denk dat je ondanks alles niet wil stoppen want ik merk dat je steeds geiler wordt of niet soms.

Ik antwoordde dat ik inderdaad steeds heter werd en gek van de spanning voor wat hij nog meer voor mij in petto had. Mijn kale geringde kut vond ik hartstikke sexy staan en het feit dat ik nu alleen met mijn jas aan over straat liep wond mij erg op. Alleen hoop ik dat we wel wat gaan eten want het is al 7 uur geweest. We gaan een kleine pizzeria in en de eigenaar wilde onze jassen aan pakken. Jan gaf zijn jas af en drong er bij mij op aan om dat ook te doen.

Ik wist niet hoe ik het had en ging gauw achter in de zaak zitten. Jan kwam bij mij zitten we bestelden 2 pizza's en een lekker flesje wijn. Jan zorgde wel dat mijn glas vol bleef ik denk dat ik op een glas na de hele fles heb leeg gedronken. Nou als Jan dat wilde dan zou hij dat weten ook. Ik knoopte mijn jas los gaf honderd gulden en wachtte op wisselgeld met mijn jas open.

De pizzabakker kon zijn ogen niet geloven en staarde naar mijn kale geringde kut. Hij pakte het geld aan en telde het wisselgeld heel langzaam voor mij op de toonbank uit.

Steeds gluurde hij naar mijn kut maar ik deed net of ik niets zag. Mij omdraaiend naar Jan stopte ik dat in mijn portemonnee zodat hij goed kon zien dat ik mij naakt aan de eigenaar had laten zien.

We gingen naar buiten en liepen langzaam de roze buurt in. Jan stopte bij een seksshop keek in de etalage en ging naar binnen. Jan stond al overal tussen te snuffelen toen ik achter hem aan de winkel in kwam. De aanwezige mannen keken vol verwachting naar mij en probeerde onder mijn jas te gluren.

Langzaam kwam er een man dicht bij mij staan en gluurde naar mij. Ik gluurde terug en zag dat hij er best kon zijn. Goed gebouwd en een lekker kontje. Ik werd er opgewonden van en trok de ceintuur van m'n jas een beetje los zodat m'n tieten van opzij zichtbaar werden. Ik ging iets dichterbij hem staan en zakte door m'n hurken om de slips in de onderste vakken te bekijken. Nu kon hij boven in m'n jas naar m'n tieten kijken en m'n jas stond van onderen ook open zodat m'n blote benen zichtbaar waren.

Door wat slips te pakken en omhoog te houden kon ik m'n benen zo manoeuvreren dat m'n jas ervan af gleed. Nu hoorde ik de man slikken en ik gluurde opzij. Ik zag dat hij door z'n broek heen over z'n stijve lul wreef.

Zo jongen ik zal je eens wat opgeilen. Ik stak m'n hand tussen m'n benen en stak m'n middelvinger in m'n kale geringde kut. Met m'n andere hand pakte ik een grote vibrator uit het rek en bewonderde die van alle kanten. Ik kantelde m'n heupen en trok aan m'n ringetjes. Nu moest hij wel zien dat ik hier in mijn blote kont zat. Ik was zo geil dat ik ging staan met m'n hand nog tussen m'n benen en keek de man aan.

Hij kreunde en werd rood tot achter z'n oren draaide z'n eigen om en ging verder weg staan. Jan gaf wat kleding aan mij en zei dat ik dat aan moest passen. De winkelier zei dat ik dat wel in de film cabine kon doen. Jan duwde mij een deur door en kwam achter mij aan.

Ik trok m'n jas uit en bekeek de kleding. Het mini rokje was opgebouwd uit horizontale banen zwart satijn en doorzichtig kant het bloesje was van doorzichtig kant.

Tot slot nog een paar zelf ophoudende kousen. Ik trok het aan. Het rokje zat strak over m'n billen en m'n kutheuvel werd bedekt door een strook satijn die daardoor glanzend afstak.

M'n kut was waarschijnlijk goed zichtbaar door het kant heen. De kousen reikte tot net onder m'n kale kutje. Ik trok het bloesje aan en Jan zei " zo zie je er lekker geil uit, kijk zelf maar in de spiegel in de winkel. Hij nam m'n jas over z'n arm en ging het hokje uit. Aarzelend volgde ik hem en zag dat iedereen naar me keek.

In de spiegel zag ik waarom. Ik zag eruit als een hoer. M'n stevige tieten waren goed zichtbaar m,n billen en m'n kale geringde kut waren ook goed zichtbaar door het kant heen.

Ik bewonderde m'n eigen in de spiegel en trok me van niemand meer iets aan, zo heet was ik. Jan zocht nog in de stellingen en pakte twee buttpluggen een van 3 en een van 6 cm dik een tube glijmiddel en een reuze vibrator van 7 cm dik en 28 cm lang.

Hij rekende af bij de kassa en zei tegen mij dat ik gebukt moest gaan staan. Toen ik dat deed trok hij m'n rokje omhoog smeerde wat glijmiddel op m'n kontgaatje en perste de dunste buttplug in m'n reet. Ik kwam overeind en draaide mij om. Jan duwde mij achterover tegen de kassa trok van voren mijn rokje omhoog pakte wat uit z'n jaszak en klikte een klein belletje aan m'n clitorisringetje vast.

Hun ogen puilde bijna uit hun kassen, een man stond ongegeneerd met zijn hand in zijn broek z'n pik te strelen.

Ik moet er ook niet aan denken dat ik zonder jas en met deze kleren aan over straat zou moeten lopen. Ik kreeg zo wie zo al een hoop aandacht want bij elke stap die ik doe hoorde je het belletje rinkelen en voelde ik de buttplug tussen m'n billen. De mensen keken verbaast op, om te zien waar dat rinkelen vandaan kwam en als ze dan naar mij keken dacht ik, je moest een weten wat voor geile geringde hoer hier loopt.

Bij de auto gekomen stapte ik in en zag dat de man uit de seksshop ons gevolgd was en een taxi aanhield. Jan stapte in en reed weg. Toen ik eenmaal zat voelde ik de buttplug dieper in m'n reet gaan en zakte onderuit om de druk te verminderen. Jan sloeg men jas open en begon met het belletje te spelen. Bij elke tingel schoot er een geile scheut door m'n klit en m'n kutje werd steeds natter. Ik spreidde m'n benen zodat Jan er goed bij kon en werd steeds heter.

Ze gleden heel gemakkelijk m'n kut in en Jan stak er nog maar een vinger bij en probeerde er nog een bij te krijgen. Toen ik met 4 vingers in m'n kut zat hield ik het niet meer. Ik pakte Jan z'n hand en begon die hard in m'n kut op en neer te raggen. Nu hield ik het niet meer en kwam gierend klaar. Ik drukte Jan z'n hand zo ver mogelijk in m'n kut en lag hijgend bij te komen. Je maakt me ook zo geil met al die onverwachtse situaties. Nou wees maar gerust het is nu pas 11 uur en voor dat het morgen 3 uur is maak je nog wel wat mee en parkeerde de auto.

Ik maakte m'n kleren in orde en liep achter Jan aan. Op de hoek van een zijstraatje van de Overtoom gingen we een glazen deur door en kwamen in een klein halletje waar een luik zat voor de garderobe. Er kwam een jonge man en nam Jan z'n jas en z'n tas aan. Ik keek hem verwonderd aan " ik kan zo toch niet in een café gaan zitten Jan, als ik niet uitkijk word ik terplekke aangerand.

Ik gaf m'n jas af en ging met Jan de bar in. Aan de bar zaten 7 mannen en 2 vrouwen die allemaal op keken toen wij binnen kwamen. Ik zag dat een man mij goed in zich opnam en goedkeurend knikte. Jan ging vlak bij de wc deur aan de bar zitten en zei dat ik moest blijven staan. Iedereen die naar het toilet ging kon mij in mijn blote billen met daar tussen de buttplug bewonderen. We bestelden wat te drinken en terwijl we op onze drankjes wachtte ging de deur bel.

Even later kwam de man die ons uit de sekswinkel gevolgd was binnen. We kregen onze drankjes en terwijl we wat kletsten stak Jan ineens z'n hand tussen m'n benen en begon met het belletje die aan m'n clitoris hangt te spelen. De man naast ons zat me zeer geil aan te kijken. Ik vond dit eigenlijk toch wel te gek worden, om me in een bar met toeschouwers in m'n kaal geschoren en geringde kut klaar gevingerd te worden dus ik probeerde Jan z'n hand voorzichtig weg te duwen. Dat had ik beter niet kunnen doen.

Jan voer tegen me uit en vroeg of ik nog wist wat ik op het spel zette. Ik knikte en omdat ik bang was m'n huwelijk te verspelen en hartstikke geil was zei ik tegen Jan dat ik er spijt van had en dat hij alles met me mag doen wat hij wilde.

Jan zei dat het beter was om me maar gelijk te straffen voor m'n vrijpostigheid.

je eigen kut likken opengetrokken kut