Nl mobiel opengetrokken kut

nl mobiel opengetrokken kut

De dokter klapte een leuning naar omhoog en zei ga maar op uw stoel zitten en steek die lul maar in je spleet, zo zal je goed vast zitten als we straks rijden. Ik ben naakt zei ik zo kan ik toch niet meegaan. Mieke sloeg me heel hard op een van mijn borsten en onmiddellijk ging ik boven de lul staan en liet me zakken. De lul opende mijn schaamlippen, en penetreerde me heel diep. Mieke nam mijn een been vast en stak het tussen de armleuning en de dokter nam mijn ander been en deed hetzelfde als Mieke.

Mijn kut werd helemaal opengerekt en de lul ging nog dieper in mijn spleet. Aaai riep ik, ik scheur vanbinnen. De dokter lachte en zei dat zien we straks wel.

Mieke deed nog een riem rond mijn buik en zette zich dan naast de dokter in de cabine. De vensters achteraan waren ondoorzichtbaar. De dokter startte de auto en reed weg. Na een kwartier rijden vertraagde de auto en sloeg rechts in. Het was een kassei weg, de wagen hobbelde geweldig en telkens ging ik enkele centimeters omhoog waardoor de lul iedere keer een deel uit mijn kutje kwam en dan er terug in schoot.

Telkens opnieuw stootte hij tegen mijn baarmoeder. Eindelijk stopte de wagen. De dokter deed de achterdeur open en Mieke deed de riem van mijn buik.

Meekomen zei hij en deed de armleuningen naar omhoog. Ik stapte van mijn lul die glinsterde van mijn kutsappen. Mijn spleet stond open. Het slijm liep langs mijn billen omlaag want, doordat de lul op de kasseiweg voortdurend in en uit mijn kut ging, stond ik op het punt om opnieuw klaar te komen. Hij trok me mee uit de auto en we stonden midden een veld waar alleen een loods stond. Ik schrok toen we de loods binnen stapten. Op het podium stond een kruis zoals bij de dokter en heel wat verschillende banken.

Boven het podium hingen takels en allerlei foltertoestellen. In een kast zag ik heel veel instrumenten waarvan ik niet wist waarvoor ze moesten dienen, maar dat zou ik later wel ondervinden. Dat is onze speelruimte zei de dokter en hier zal je nog heel dikwijls komen. Het voordeel is dat niemand je hier zal horen schreeuwen als we je gebruiken en ik beloof je dat we je heel dikwijls zullen gebruiken en dat je zal schreeuwen.

Mieke bind haar voeten vast aan de takels zei hij en Mieke trok me mee op het podium. Ga liggen zei ze waarna ze aan iedere voet een enkelband gespte die aan een touw vast waren. De uiteinden van iedere touw waren bevestigd aan twee takels die links en rechts van mij aan de balken van het dak hingen.

De dokter kwam en nam een afstandsbediening, drukte op een knopje. Ik voelde mijn benen omhoog gaan en enkele minuten later hing ik met wijd opengetrokken benen als een geslacht varken omhoog.

Omdat ik nu zo hing liep er geen slijm meer uit me. Vooraleer we uw kut helemaal gaan open splijten mag Mieke u nog eens klaar maken zei de dokter.

De dokter liet me naar beneden tot mijn kut op dezelfde hoogte kwam als Mieke haar neerhangende elleboog. Ze deed haar jasje, slipje en bh uit en stond ook helemaal naakt met haar benen wijd boven mijn hoofd. Ik zag haar spleet waar 2 ringen in haar schaamlippen zaten. Ze trok mijn schaamlippen open en duwde direct haar hand in mijn kut en trok die onmiddellijk terug. Toen stak ze 4 vingers van haar ene hand in mijn vagina en daarna 4 vingers van haar andere hand en trok zo mijn spleet helemaal open.

Ik zag hoe ze in mij keek. Ze heeft er zin in zei ze tegen de dokter, er komen grote vlokken slijm uit haar baarmoeder en ze is helemaal nat. Mieke boog haar hoofd tussen mijn billen en ik voelde hoe ze mijn clitoris in haar mond nam en erop begon te zuigen.

Meteen voelde ik in mijn buik hevige genotschuiten en begon ik luid te hijgen. Mieke liet mijn clitoris los en keek opnieuw in mijn spleet die nu voor de helft gevuld was met mijn kutsappen. Ik ga ze klaar maken zei ze tegen de dokter onze teef is voldoende loops, wil jij haar uiers melken.

De dokter nam mijn twee tepels vast en begon er aan te trekken. Mieke trok haar vingers uit mijn kut en stak haar hand diep in me. Ik zag dat haar hand tot aan haar elleboog in me stak. Ze trok haar arm terug tot aan haar pols en duwde hem dan terug in mijn kut. Ik kon mijn orgasme niet meer tegen houden en kwam schreeuwend klaar. Mieke trok haar hand uit mijn spleet en keek in mijn vagina. Ze stak haar hand terug in mijn kut en schepte met haar hand wat slijm die uit mijn baarmoeder gekomen was.

Doe je bek open zei ze tegen me, ik opende mijn mond en ze liet mijn eigen geil in mijn mond lopen. Whouuu zei Mieke die vuile teef slikt al haar eigen slijm. Toen keek ze opnieuw in mijn kut en zag dat mijn baarmoeder nog steeds open en toe ging. Opnieuw stak ze haar hand in me en wreef op mijn clitoris. Mijn buik trok samen en ik voelde terug een orgasme in me opkomen. Mieke trok haar hand terug en keek in mij, Ze komt opnieuw loops zei ze tegen de dokter.

Wacht zei hij ik neem de splijttang. De dokter nam een tang met 4 plaatjes die open gingen als je de tang dicht knijpt. Hij kneep ze even dicht om te zien hoever de plaatjes open gingen en knikte tevreden. Doe maar zei de dokter tegen Mieke. Mieke stak haar hand opnieuw in me en zocht er mijn gevoelig plekje en streelde het terwijl ze mijn clitoris met haar duim wreef.

Mijn slijm spoot uit mijn spleet en ik kreeg een buiten menselijk orgasme. Lang duurde het echter niet. De dokter stak onmiddellijk de tang in mijn kut en kneep ze zo hard mogelijk dicht. De plaatjes gingen open en mijn kut werd helemaal opengesperd.

Ik tierde van de pijn. De tranen liepen plots langs mijn wangen maar hij bleef duwen. Schitterend zei de dokter we hebben 15 cm opening. Het maximum was 11 cm en hij sloeg met zijn vlakke hand op mijn kont. Laat ze maar helemaal zakken zei hij tegen Mieke. Mieke liet de takels naar beneden en maakte de enkelbanden los. Sta maar recht zei de dokter tegen me. Moet dat met die tang in me vroeg ik. Natuurlijk zei de dokter straks mag ze eruit als je in de auto op de stoel zit maar dan op een lul van 15 cm en lachte.

Mijn kut deed geweldig veel pijn en met open benen stapte ik aan de leiband de auto binnen. De dokter verving de lul van 8 cm op mijn stoel door een van 15 cm en zei van zodra de tang uit je kut is steek je die lul van de stoel in je kut en ga je erop zitten begrepen. De dokter trok zomaar de tang uit mijn kut. Ik trok mijn schaamlippen open en nam plaats op de lul. Alleen de top van de lul ging een klein beetje in mijn spleet. De dokter zag het en drukte onmiddellijk heel zijn gewicht op mijn schouders en ineens verdween het monster helemaal in me.

Ik viel in zwijm van de pijn, maar niemand gaf er aandacht aan. Mieke bond me vast en beiden gingen vooraan in de auto zitten en reden naar het huis van de dokter. Onderweg kwam ik bij bewustzijn Ik voelde me helemaal opgevuld en vernederd.

Van mijn orgasme hadden ze gebruik gemaakt om mijn spleet afschuwelijk open te rekken. Maar ik denk dat ze er elk moment kan zijn. Zijn handen lagen stevig om haar billen. Simone duwde haar slanke lichaam tegen dat van de veel oudere man. Juist daarom deed ze het met hem dacht ze weleens. Ze voelde haar tepels harder worden tijdens de zoen. Ze legde haar hoofd tegen zijn schouder.

Zijn handen die zacht in haar ronde kontje knepen voelden prettig aan. Daarmee was hij ruim twee keer zo oud als zij. Het was leuk om seks met een ervaren rustige man die hebben die niet voortdurend probeerde zich te bewijzen.

Hij was aardig, had veel geld en zag er lang niet slecht uit. Breed en nog vrij slank. Achter hen zwaaide de deur met een klap tegen de post. Bonita grijnsde haar witte tanden bloot bij het zien van de omhelzing. Het lange, git zwarte haar krulde over haar blote schouders.

Vanwege het warme weer droeg ze alleen een klein topje van boven. Laurens en Simone lieten elkaar los. Ze dacht aan gisteravond. Zij en haar stiefvader hadden alvast een voorschotje op de gebruikelijke vrijdagmiddag orgie genomen. Vlug omhelsde ze haar vriendin. Hongerig kusten de meisjes elkaar. Roze en bruine lippen zogen zich vochtig aan elkaar. Tanden botsten in gretigheid.

Bonita schoof haar tong over haar onderlip de mond van de blondine in. De tong van de ander streelde de hare. Een rilling van hete lust trok over haar rug. De meisjes omhelsden elkaar.

Handen streelden ruggen, billen. Borsten duwden tegen borsten. Laurens liet zich op een stoel achterover zakken.

Het was geweldig om de twee jonge meisjes samen te zien kussen. Al ruim een jaar deed Simone soms met hem en zijn stiefdochter mee. De eerste keer had het blonde meisje met het ronde kontje en de volle borsten het moeilijk gevonden om het met de vader van haar vriendin te doen.

Pas de tweede keer had ze er echt plezier van gehad. Met een klein kusje sloten de meisjes hun zoen af. Hand in hand lieten ze naar Laurens. Eerst zwart en dan wit? Zijn knappe stiefdochter droeg behalve het kleine blauwe topje een nauwe spijkerbroek en sportschoenen. Het iets meer voluptueuze blondje had een flodderig wit jurkje en pumps aan. Hij wist dat ze rechtstreeks van haar werk kwam. Simone was sinds een paar maanden secretaresse bij een multinational in elektronica.

Zo kleedde de jonge vrouw zich om het haar bazen naar de zin te maken. Ze vond het wel leuk om begluurd te worden. Onder het rokje zag hij twee lange slanke benen. Heel wat mannen hadden daar vandaag naar gekeken, dacht Laurens. Hij pakte van elk van de meisje een hand en trok ze naar zich toe.

Hij streelde door haar lange kroezige haren. Simone likte haar lippen. Haar zwarte vriendin opende handig de gulp van haar stiefvader. Slanke vingers openden de broek en bewogen zich er zoekend rond. Laurens voelde zijn lid harder worden nog voor het knappe slanke meisje haar koele vingers hem raakten.

Blond en zwart haar rukte hij omhoog. De zachte kreten van protest hinderden hem niet de meisjes te dwingen naar hem te kijken. De achttien jarige vond het heerlijk om af en toe flink te worden aangepakt door haar stiefvader. Ze hield vreselijk veel van hem. Hij liet niet met zich spotten. Dat beviel haar aan hem. Haar kruis suisde dwingend.

Snel keek ze naar haar vriendin. De groene ogen van het blanke meisje glommen. Ze nam haar hand. Simone haalde de zak van Laurens gehoorzaam uit zijn broek. In haar kleine hand zag de pik er groot en machtig uit.

Bovendien wist ze dat hij nog meer zou groeien. Tenslotte had ze het ding al heel wat keren keihard gezien. Haar vingers knepen in de rimpelige zak. Onder haar hand bewogen de ovale ballen. De blondine staarde gefascineerd naar de zich vlak voor haar ogen verder oprichtende lul.

Haar tong bevochtigde haar lippen. Ze had meer dan eens die pik in haar mond gevoeld en erop gezogen. Het was fantastisch om die lul te zuigen. Het was de grootste pik die ze ooit in gezien had. Jongens van school waren lang zo fors niet gebouwd. Bovendien konden - of durfden - ze niet goed met hun apparaat omgaan. Voor Laurens ging dat niet op. De hand van Bonita kneep stevig terug in de hare. Simone draaide haar gezicht even naar haar vriendin.

De glimlach van het zwarte meisje, de vrolijke bruine ogen deden haar nog meer. Zonder de ballen los te laten kuste ze Bonita weer. Weer likten tongen langs elkaar.

De negerin legde een hand op een van haar borsten. De tepels rilde onder de lichte streling, zwol nog meer op. Hij trok aan hun haren. Haar hand ging van de tiet van Simone naar zijn lul. Alles wat u maar wilt Dan boog ze zich naar de lul van haar stiefvader, opende haar mond en hapte de eikel op. Vochtig sloten haar lippen zich om de schacht. Met gesloten ogen zoog ze zachtjes op de eikel. Haar tong lag drukkend tegen de onderkant. Zonder te bewegen trilde die tegen de gevoelige delen van de eikel.

Bonita spande en ontspande haar tong tegen de eikel terwijl ze op de lul zoog. Haar hand kneep in de schacht. Slanke bruine vingers bewogen op en neer over de paal. Zijn hand lag in het dikke haar van zijn stiefdochter, woelde het wild door elkaar. Simone stond op en hees het jurkje over haar hoofd. Snel schopte ze haar schoenen uit.

Vervolgens stroopte ze het broekje over haar billen en dijen omlaag. Naakt knielde ze achter haar bruine vriendinnetje en opende het topje zodat het van de rijpe bruine tieten afviel. Het was fijn om de meisjes samen bezig te zien. Bonita deed hem soms aan haar moeder denken. Het slanke meisje was het tegendeel van haar moeder.

Romana was een forse negerin geweest. De weduwe was 35 geweest toen hij haar had leren kennen, Bonita 6. Binnen het jaar na aankomst in Europa was Romana haar man verloren. Gedwongen een baan te zoeken was ze bij AEG terecht gekomen waar ze licht administratief werk deed. Laurens was de chef van een andere afdeling. Meteen klikte het tussen hen. Na een paar maanden gingen ze samen uit. Diezelfde nacht ontdekte hij dat ze er naakt veel beter uitzag dan met kleren aan.

Een net iets te zwaar lichaam, met een welvend platte buik, redelijk dun middel en stevige billen. De grootse attractie vormden natuurlijk haar borsten. De grootste en lekkerste tieten die een vrouw maar kon hebben.

De allergrootste beha maat snoerde de uiers pijnlijk strak samen. De rijpe vrouw had al een jaar geen seks meer gehad. Misschien wel daarom kreeg hij haar de eerste keer al in bed. Als een furie reageerde de negerin op zijn lul. Laurens en Romana trouwden toen Bonita pas 7 was.

Het huwelijk verliet fantastisch. De seks was vaak en hevig. De zwarte vrouw vond het normaal om haar man te gehoorzamen. Romana stopte met werkend, deed het huishouden en voedde Bonita op. Het jonge negerinnetje moest heel erg aan haar nieuwe "papa" wennen.

Op een keer had hij voorgesteld dat ze hem bij zijn voornaam moest noemen. Vanaf dat moment was het veel beter tussen hen gegaan. Niet dat hij overdreven aardig voor haar was. Hij was veel strenger voor haar dan zijn vrouw, haar moeder. De vrouw had medelijden met het meisje vanwege het overlijden van haar echte vader. Hij ook wel, maar liet zich daardoor niet leiden. Als Bonita iets deed wat ze niet mocht liet haar moeder het voorbij gaan zonder een bestraffing.

Soms kreeg ze een standje, maar soms ook slaag. Af en toe zelfs een ouderwets pak slaag op haar blote kont. Romana vond dat haar dochter vreemd op de slaag reageerde. Er was geen verzet tegen. Juist het tegendeel daarvan. Bonita kon respect opbrengen voor de manier waarop Laurens haar behandelde. Als ze met brandende billen op haar bed lag uit te huilen nam ze hem de klappen niet kwalijk.

Bonita was geen dom meisje. Wanneer ze iets deed wat niet mocht was ze zich daar maar al te goed van bewust. Dat Laurens dan de grenzen met harde klappen op haar bruine bips benadrukte was pijnlijk maar terecht.

Ook na het overlijden van haar moeder, ze was destijds net 15, veranderde zijn houding niet. Dat hij van haar hield twijfelde ze geen seconde aan. Hij bleef haar slaag geven tot na haar zestiende verjaardag. Daarna was het eigenlijk niet meer nodig. Haar pubertijd was voorbij. Bovendien vond Laurens dat ze rijp was om haar eigen beslissingen te nemen. Die bekritiseerde hij met verstand, niet met pijn. Simone knielde naast haar vriendin neer en boog zich ook naar de lul toe.

Haar tongpunt likte ze schacht. De blondine sloeg een arm om Bonita's dunne middel om meer steun te krijgen. Bonita trok haar mond van de erectie af. Haar volle bruine lippen glommen van het speeksel.

Zo bood het negerinnetje Simone de lul aan. Gretig slokte het blanke meisje de lul in haar mond op. Ze genoot van de dikke harde worst die tegen haar verhemelte drukte. Zo ver mogelijk hapte ze de lul op. Tot halverwege ging de dikke pik haar mond in. Bonita stond op, trok de sportschoenen uit en werkte zich vlug uit haar spijkerbroek en slipje. Nee, dacht Laurens, ze leek in bouw totaal niet op haar wat mollige moeder.

Haar huid was een tint lichter, leek meer op zachte melk chocolade. Romana was en diep bruine negerin geweest. Waar de moeder een rijpe vol lijf had dat geschapen leek voor onophoudelijke seks was de dochter eerder atletisch. Haar lichaam was gespierd en lenig. Haar gezicht had altijd iets vrolijks, maar in haar bruine ogen blonk soms een diep aards vuur. Dat bleek uit de manier waarop ze het nu kon doen.

Als twee harde, volmaakte appels verrezen de bruine tieten zich op haar borst, eindigend in twee altijd harde bruine spitsen. Vlakke, net niet helemaal ronde tepels. Vlug zakte ze weer voor zijn pik neer. Een beentje buiten adem liet Simone het wapen tussen haar lippen vandaan glijden. Samen likten de meisje zijn lul. Twee jonge blote schoonheden lagen geknield voor hem en likten zijn pik. Laurens voelde zich als een koning in zijn harem. Bonita hield zijn ballen in haar hand terwijl haar mond de top van de eikel zoende.

Haar brede lippen bewogen zich traag een vochtig over de harde lul. Simone likte en kuste iets lager de kop van de pik. Haar hand lag stevig om de basis van zijn paal. Tegen zijn dijen bengelden hun tieten. Simone verschoof haar hand wat omlaag en streelde de vingers van Bonita.

Hun monden kwamen op de lul kussend samen. Af en toe likten de tongen elkaar. Het blonde meisje ging helemaal op in haar werk. Volmaakt gelukkig sabbelde ze op de lul van de veel oudere man. Haar tieten waren heel warm en voelde gezwollen van geilheid aan. In haar lichaam wentelde de lust zich als een pulserende massa rond. Tussen haar dijen bereikte de sensuele warmte zijn hoogtepunt. Daar was het heet en kleverig. Haar schaamlippen waren groter dan normaal, wist ze.

Groter en heel vochtig. Met moeite kon ze zich inhouden. Eigenlijk wilde ze een hand tussen haar benen schuiven en haar kutje met een vinger neuken.

Prive ontvangst zaandam zij wil neuken

Ze lachte en vroegen waarom ik niet geheel naakt was. Zonder enige twijfel trok ik mijn zwembroek uit en liet die vrij de zee in drijven.

We dobberden een paar uur in zee zonder elkaar ook maar 1 keer aan te raken. We spraken over onze fantasieën en over onze ervaringen en belevenissen.

Ze stonden versteld van wat ik allemaal al had meegemaakt op seksueel gebied en zeiden dat zei allebei nog maar 1 vriendje hadden gehad. Ze kwamen allebei net uit een lange relatie en wilden hier op het eiland lekker bijkomen.

Zo ver ik het kon zien mede uit de eerdere ervaring met haar was Liesbeth degene die graag experimenteerde. Anna stond op in zee en ik zag haar natte borsten boven mij hoofd uitsteken. Ze had grote ronde tepels die langzaam steeds harder werden. Haar kutje was ook net zichtbaar hoewel er steeds kleine golfjes water tegenaan kletste.

Ze liep naar me toe en bleef direct voor mij gezicht staan. Haar kutje stond een beetje open en ze vroeg: Ik zei beleefd dat ik hem er lekker vond uit zien en dat ze hem mooi geschoren had. Plotseling stond Liesbeth ook naast me en vroeg me hetzelfde.

Ik antwoordde op dezelfde wijze en zei dat ik blij was op 2 paar zulke lekker kutjes te zien. Anna pakte mijn geschoren hoofd vast en drukte deze in de richting van haar kut. Ik durfde niet te weigeren en stak mijn tong tussen haar natte schaamlippen.

Liesbeth pakte mijn hoofd en deed hetzelfde… Ik vroeg aan ze of ze altijd alles hetzelfde deden: We gingen zo nog even een tijdje door in zee en ik befte de dames om de beurten. De ene keer hielt Anna het kutje van Liesbeth open en visa versa. Na een tijdje zei ik tegen ze: Ik zou er nu achter komen waarom ze zolang wegbleven in het oude vissershuisje. Ik stond op uit zee en voor het eerst zag Anna ook mijn harde en grote lul. Ze glunderde en pakte hem vast. Keek mij aan en zei: We liepen met zijn drieën naakt naar het huisje en binnen zag ik dat ze een compleet bed op de grond hadden gemaakt met diverse oliën en andere attributen.

Ik moest in het midden van het bed gaan staan en ze zakte beiden door hun knieën. Liesbeth pakte mijn lul vast en smeerde er heel veel olie over heen. Daarna zei ze tegen Anna: Ze gehoorzaamde en nam mijn pik zo diep dat ze bijna moest kokhalzen. Liesbeth liet haar niet los en duwde Anna haar hoofd in pijpbewegingen over mijn lul. Ze keek mij aan en vroeg aan me of ik dit lekker vond.

Ik zei al schokkend ja. Met een ruk trok Anna mijn lul uit haar mond en stopte deze net zo hard bij Liesbeth in haar mondje. Ik had het gevoel alsof ik in een carrousel terecht was gekomen. Alles 2 keer… Mijn lul werd harder en harder en ik wilde nu toch echt een van hun lekker neuken. Maar blijkbaar was het niet aan mij. Zoals ik eerder zei dacht ik dat Liesbeth degene was die graag experimenteerde. Maar ik had ongelijk.

Anna keek haar zus aan en zei dat ze wel eens haar kutje wilde proeven. Maar niet zo maar proeven. Ze wilde haar natte kutvocht van mijn penis aflikken. Ik had nog nooit eerder het met twee vrouwen gedaan laat staan 2 tweeling zusjes.

Ik kon het me ook niet voorstellen dat zij elkaar zouden beffen, proeven et cetera. Liesbeth vond het een goed idee en dook op haar handen en knieën. Ik nam stevig plaats achter haar en Anna leidde mijn penis in Liesbeth haar kutje. Voordat ik naar binnen mocht maakte ze eerst nog even mijn lul nat met olie en liet ze een flinke straal olie in het kutje van Liesbeth stromen. Stopte haar vingers bij haar zus naar binnen en draaide een paar keer. Zo nu is lekker open en wijd voor je.

Ze duwde mijn lul naar binnen en bij elke haal moest ik hem in haar mond stoppen. Heerlijk zei ze, echt heerlijk die smaak. Al tongzoenend kreeg ik de smaak ook tot me en ze liet haar zus haar eigen kutvocht ook proeven door af en toe haar vingers diep naar binnen te stoppen en nat in het mondje van Liesbeth te stoppen.

Anna wilde het ook, dus zoals alles hierboven werden de rollen weer om gedraaid. Anna had hele lekkere billen ik val op billen en ze vroeg me er af en toe goed in te knijpen. Ik hield haar billen stevig vast terwijl ik diep met mijn lul in haar stootte. Elke keer als ik mijn lul naar het mondje van Liesbeth draaide trok ik het kontje van Anna een beetje open waardoor je heel goed haar gladde anus kon zien.

Wat een heerlijk gezicht. Anna vroeg mij naar een tijdje of ik wel eens iemand in de kont had geneukt. Ik zei ja en zei dat het heel lekker was om te doen.

Ze keek haar zus aan en beide schudden zonder iets te zeggen ja. Liesbeth stond op en pakte een dildo dit was nog maar een kleintje. Ze boog over het kontje van Anna en vroeg mij haar billen uit elkaar te trekken. Ze nam de oliefles en spoot een flinke straal olie in de anus van Anna. Stopte in 1 keer de dildo naar binnen en Anna kreunde het uit van genot.

Naar de kleine een paar keer te hebben gebruikt pakte ze een andere dildo. Deze was net iets kleiner als mijn lul en ging met gemak bij haar naar binnen. Nu was het mijn beurt zei Liesbeth en ik ging gehurkt boven Anna hangen. Liesbeth duwde mijn penis een beetje naar beneden en tegen de ingang van Anna haar anus aan. Zo zei ze, en nu doorstoten. Ik liet mij gewicht zakken en verdween naar binnen.

Een paar flinke stoten waren nodig om het allemaal soepel en gemakkelijk te maken. Liesbeth stond plotseling op en liep naar mijn tas. Ze pakte mijn videocamera. Ze kwam terug en begon op te nemen hoe ik haar tweeling zusje diep in haar kontje nam. Elke keer als ik mijn lul even eruit haalde zei ze: Anna genoot van mijn harde lul, in haar inmiddels wijd openstaande anus, en vroeg heb je wel eens iemand zijn anus gelikt en zo ja hoe proeft dat dan.

Ik twijfelde, maar gaf toe. Ja, dat heb ik wel eens gedaan en als je wilt weten hoe het proeft. Voor dat ik mijn zin kon afmaken duwde ze mijn lul in haar kont, trok hem eruit en sabbelde hem helemaal af. Owh ja, dat smaakt inderdaad heerlijk dit moet je proeven Liesbeth. Opnieuw ging mijn lul diep in haar kont en nu likte Liesbeth hem schoon. Zalig vonden ze het. Maar ja als je de één proeft moet de andere ook. Dus nu was het de beurt aan Liesbeth om diep in haar kontje geneukt te worden.

Eerst olie, dan dildo’s en daarna mijn lul. We gingen als gekken te keer. We waren al heel wat uurtjes elkaar aan het verwennen toen ik plotseling op de grond werd gelegd. Ik moest helemaal plat gaan liggen op mijn rug. Ik durfde geen nee te zeggen dus daar lag ik. Liesbeth kwam boven mij staan en zakte met haar nat kut naar mijn gezicht. Ze duwde haar natte doos recht in mijn mond en beval mij om haar helemaal leeg te likken maar niet door te slikken.

Ik deed wat mij gevraagd werd terwijl Anna mijn lul bereed. Liesbeth vroeg of mijn mondje vol was met haar vocht en ik zei ja. Ze zei dan is het nu tijd voor Anna. Ze wisselde weer om en ik moest hetzelfde doen. Op een gegeven moment kan ik niet meer praten van de hoeveelheid kutvocht dat ik in mijn mond had. Anna stond op en tilde mij overeind. Ze zakte allebei door hun knieën en ik moest het vocht over hun borsten laten lopen. Daar zaten ze allebei besprenkeld met hun eigen kutvocht.

Ze likte elkaars tieten schoon en vingerde elkaar ondertussen. Uiteraard rukte ik heerlijk aan mijn lul. Ik moest weer gaan liggen. Zou je jezelf kunnen pijpen. Maar het mocht niet baten. Ze tilde mijn benen omhoog en duwde deze naar achteren zodat mijn lul richting mijn gezicht kwam. Anna zei nu je mondje open doen. En ja hoor, ik kon mezelf pijpen. Mijn lul kwam wel tot 5 cm mijn mond in.

Ik ben behoorlijk lenig aangezien ik jaren aan top niveau turnen heb gedaan. Anna zat vol genot te kijken en probeerde mijn lul steeds verder naar binnen te stoppen. Plotseling tikte Liesbeth haar zusje aan en zei kijk! Ik dacht wat is er te zien. Ze keken elkaar verlekkerd aan en lieten mij met mijn benen in mijn nek zitten terwijl ze een weg baande naar mijn kont. Ze zeiden tegen elkaar: Een voor één stopte ze hun tongetjes in mijn anus die steeds wijder begon te staan.

Anna, die nergens van terug deinsde, stopte 1 vinger in mijn anus en begon langzaam rond te draaien. Ik moet zeggen dat het wel een heerlijk gevoel is. Niet zo zeer een vinger in je anus, maar meer dat ze aan de binnenzijde mijn lul enorm stimuleerde.

Anna vond de smaak van mijn anus zo lekker dat ze bijna niet te stoppen was. Door dit zalige gevoel kwam ik bijna en liet ze deed weten. Liesbeth zei dat ze wilde dat ik in haar kontje klaar kwam. Ik stond op en stopte mijn inmiddels niet harder en groter kunnende worden lul diep in haar kont.

Met slechts een paar halen en stoten spoot ik mijn enorme lading sperma diep in haar. Ze kwam gillende klaar en spoot zelf ook flink van haar af. Uiteraard moest ik Anna ook dat gevoel geven dus wisselde ik snel over naar Anna en kwam ook nog een keer in haar kontje klaar. Nu beide kontjes gevuld waren met mijn warme sperma ging Anna onder de kont van Liesbeth zitten.

Toen hij met zijn gezicht zo dicht tegen mij stond, spuwde ik hem in het gezicht. Dit had ik beter niet kunnen doen daar ik nu alle woede had opgewekt en ze besloten dit katje eens aan te pakken met handschoenen. Hij rukte mijn jurk van mijn lijf, scheurde mijn slipje en trok mijn bh stuk. Naakt hing ik daar te bengelen. Even ging hij weg en kwam terug met twee tepelklemmen die hij kon bijstellen in sterkte.

Hij klemde deze op mijn tepels waarbij de pijn niet te harden was. Zo zei hij, we zullen eens zien hoe we je kunnen temmen. Toen nam hij 2 plastiek stukjes die hij in mijn mond stak waarbij hij zei dat ik er op moest bijten aan die twee stukjes gingen tamelijk zware gewichten en die werden verbonden met een kettinkje aan de tepelklemmen.

Ik had dadelijk door dat als ik mijn mond opendeed dat de gewichten naar beneden gingen vallen en gingen rukken aan de tepelklemmen. Toen begon hij aan de schroefjes van de tepelklemmen te draaien en was zo de druk aan het opdrijven ik hmmmmmmde het uit. De man achter me stak iets kouds in mijn vagina en duwde enkele draden onder mij door die ze koppelden aan een toestel die voor me stond. Ik verstond het niet goed tot ik er één de draad in de stekker zag steken.

Ik zag op het toestel een lampje flikkeren en voelde een kleine tinteling in mijn kut dit ieder keer dat het lampje flikkerde. Stroom, die kerels waren me onder stroom aan het zetten. Meer en meer mannen kwamen de kamer binnen en leken alle geamuseerd. We zijn in de warm up ronde jongens hoor de ik zeggen. Toen dreven ze de stroom ietsje op. Ik schokte en schokte en beet op de plastics.

Opnieuw dreven ze het op en ik voelde bij iedere schok mijn spieren samentrekken. Pijn maakte plaats voor licht genot en ik kwam klaar onder de stroom.

Toen dreven ze de stroom nog verder op en werd het echt menes. Ik krulde van de pijn en de schokken bleven komen harder en harder tot ik uiteindelijk het uitschreeuwde van de pijn waarbij de gewichten naar beneden vielen en met een ruk mijn tepels naar beneden trokken.

De tranen rolden over mijn wangen. De pijn was niet te doen. Het is tijd om ze te ringen hoorde ik zeggen. Een man kwam op me af trok mijn hoofd achteroveren en zei tegen me: Je krijgt nu je eerste aandenken van ons. In de tepelklemmen zat links en rechts een gat. Nu kwam hij voor me staan met een enorm dikke lange naald. Nee riep ik alsjeblief dit niet. Schreeuw maar zei hij, hoe luider hoe heter ik er van wordt. Hij zette de naald aan de buitenkant van mijn linker tepel en zei toen; voel hoe de naald door je tepels gaat.

Hij duwde en ik schreeuwde het uit. Toen hij erdoor zat ging hij gelijk naar de volgende borst waar hij opnieuw voor het gat van de tweede tepelklem zat. Weer duwde hij, en ging dwars door mijn rechter tepel. De pijn was enorm en ik schreeuwde het uit. Zo lieten ze me daar hangen met die enorme naald door mijn tepels. Ondertussen had er een zijn vingers in mijn aars gestoken en bracht zijn paal naar mijn kontgaatje.

Met een felle stoot bracht hij zijn paal in mijn kont en rukte mijn anus open. Zo bleef hij me neuken tot hij zijn zaad loste in mijn darmen. De man die mijn tepels doorboorde kwam terug met twee ringen en een tang hij trok de naald eruit en zette de ringen op zijn plaats die hij samenperste zodat ze er niet meer afkonden. Ze losten de gewichten en de tepelklemmen en maakten een ketting vast aan mijn tepelringen. Ga je nu meewerken of niet anders hebben we nog wat anders in petto voor je. Ik knikte en stemde toe.

Steeds meer mannen verschenen op het toneel en stonden hun penis te bewerken. Zaad zul je nu slikken. Zie je die mannen daar, er stonden er tien je hebt welgeteld 20 min om ze te doen klaarkomen in je mond. Krijg je dit niet voor elkaar dan krijg je straf, en pijn zal het doen.

Alle 10 stonden ze op een rij. Ik nam de eerste in mijn mond en begon er aan te trekken en zuigen tegelijkertijd en dit met alle macht. De eerste lading kwam in mijn mond en ik moest alles doorslikken. Dadelijk naar de tweede, de derde, de vierde, aan de negende was ik stik kapot en zat ik boven mijn tijd. Straf ging ik krijgen. Opnieuw bonden ze me vast nu met mijn benen wijd uit elkaar hing ik weer aan het plafond.

Een man kwam met een soort toestel een soort bok van school met een gigantische conische dildo op gemonteerd.

Zeker 15 cm breed ze spoten mijn kut vol met glijmiddel en zeiden me dat ze eens een goede kijk wilden op mijn grotje maar dat de poort eerst wat geopend zou moeten worden. Ik kon niet weg en ik voelde hoe ze me lieten zakken tot vlak boven de dildo en voelde het ding tegen mijn kutje aandrukken.

Weer lieten ze me zakken en ik voelde mijn kutje opentrekken. Met mijn eigen gewicht drukte ik dit ding steeds dieper. De pijn was enorm. Nooit had ik zo een ding in me gehad mijn kut scheurde zowat open en het was als een kind die erdoor moest.

Ik smeekte op te houden. En toen trokken ze me even terug. Waarbij ze een tweede iets fijnere dildo er bij plaatste die op mijn kontgaatje was gericht. Opnieuw lieten ze me zakken.

De pijn was afschuwelijk en ik smeekte en schreeuwde om hulp. Het duurde zeker 20 min alvorens het zover was dat de volledige dildo in me was verdwenen, mij kut en anus waren opengetrokken tot buitensporige afmetingen. Ze namen me van de bok en met de dildo’s in mij verplichte ze me weer alle sperma die ze maar konden spuiten door te slikken. Ik panikeerde toen ik zag dat mijn kutje bloede. Komt allemaal in orde zeiden ze. Toen trokken ze de dildo uit mijn kut en waren volop foto’s aan het nemen, één van de mannen stak zijn vuist in mijn kut en die ging er in alsof dat het niets was.

Mijn kut was zo opengetrokken dat ze hun zaad er zo in konden spuiten ze zeiden zelf dat mijn kut wijder was dan mijn mond. Ik voelde dan ook zo het zaad erin lopen. De man van de piercings vond dat ik nog recht had op een cadeautje en stelde voor er in elk schaamlipje er nog ééntje in te plaatsen. De mannen namen me vast bij mijn benen en daar was hij dan weer met zijn enorme naald.

Hij stak de naald door mijn schaamlipje en plaatste een ring in beide schaamlippen, ik gilde het uit. Daarna nam hij terug met zijn tang maar voordat hij die toekneep plaatste hij een kleine ketting met een gewicht eraan. De pijn aan pasdoorboorde schaamlippen en die gewichten zorgden voor onmetelijke pijn. Die dame is toch zo goed zei hij, voor we ze laten gaan wil ik haar een laatste cadeautje geven.

Ik wist het niet meer en schreeuwde steeds nee, nee genade laat me gerust. Één van de mannen nam mijn hoofd vast kneep mijn neus dicht waarbij ik mijn mond opende om adem te happen.

Een ander stak een soort rubber in mijn mond met een gat in het midden. De man van de piercings kwam voor me staan met een tang en zei dat ik geen schrik moest hebben dat ze er eentje in mijn tong zouden steken. Hij stak zijn tang door het gat, pakte en kneep daarmee in mijn tong en trok die naar buiten. Weer zag ik de naald en huiverde van de schrik. Hij drukte die door mijn tong en bracht mijn vijfde piercing aan. Toen maakte ze me los. Uitgeput lag ik op de grond waarbij er nog één was die nog niet klaargekomen was en me nog eens neukte vanachter.

De man die de piercings gestoken had vond dat ik hem ook nog eens moest bedanken, stak zijn penis in mijn mond en beviel me hem af te zuigen. Vlak voor hij klaar kwam trok hij zich terug en spoot zijn lading in mijn gezicht.

S’morgens vroeg kwam ik bij, waarbij er nog een paar mannen aanwezig waren. Ook zij hadden er nog niet genoeg van en wilden me nog om beurt eens nemen. Rond 7 uur kreeg ik de kans me te douchen en kreeg ik andere kleren, hoerigere kleren kon niet meer. Netkousen hoerige jurk andere schoenen met enorme hakken.


nl mobiel opengetrokken kut

De dokter klapte een leuning naar omhoog en zei ga maar op uw stoel zitten en steek die lul maar in je spleet, zo zal je goed vast zitten als we straks rijden. Ik ben naakt zei ik zo kan ik toch niet meegaan. Mieke sloeg me heel hard op een van mijn borsten en onmiddellijk ging ik boven de lul staan en liet me zakken. De lul opende mijn schaamlippen, en penetreerde me heel diep. Mieke nam mijn een been vast en stak het tussen de armleuning en de dokter nam mijn ander been en deed hetzelfde als Mieke.

Mijn kut werd helemaal opengerekt en de lul ging nog dieper in mijn spleet. Aaai riep ik, ik scheur vanbinnen. De dokter lachte en zei dat zien we straks wel. Mieke deed nog een riem rond mijn buik en zette zich dan naast de dokter in de cabine. De vensters achteraan waren ondoorzichtbaar. De dokter startte de auto en reed weg. Na een kwartier rijden vertraagde de auto en sloeg rechts in.

Het was een kassei weg, de wagen hobbelde geweldig en telkens ging ik enkele centimeters omhoog waardoor de lul iedere keer een deel uit mijn kutje kwam en dan er terug in schoot.

Telkens opnieuw stootte hij tegen mijn baarmoeder. Eindelijk stopte de wagen. De dokter deed de achterdeur open en Mieke deed de riem van mijn buik. Meekomen zei hij en deed de armleuningen naar omhoog. Ik stapte van mijn lul die glinsterde van mijn kutsappen. Mijn spleet stond open. Het slijm liep langs mijn billen omlaag want, doordat de lul op de kasseiweg voortdurend in en uit mijn kut ging, stond ik op het punt om opnieuw klaar te komen.

Hij trok me mee uit de auto en we stonden midden een veld waar alleen een loods stond. Ik schrok toen we de loods binnen stapten. Op het podium stond een kruis zoals bij de dokter en heel wat verschillende banken. Boven het podium hingen takels en allerlei foltertoestellen. In een kast zag ik heel veel instrumenten waarvan ik niet wist waarvoor ze moesten dienen, maar dat zou ik later wel ondervinden. Dat is onze speelruimte zei de dokter en hier zal je nog heel dikwijls komen. Het voordeel is dat niemand je hier zal horen schreeuwen als we je gebruiken en ik beloof je dat we je heel dikwijls zullen gebruiken en dat je zal schreeuwen.

Mieke bind haar voeten vast aan de takels zei hij en Mieke trok me mee op het podium. Ga liggen zei ze waarna ze aan iedere voet een enkelband gespte die aan een touw vast waren. De uiteinden van iedere touw waren bevestigd aan twee takels die links en rechts van mij aan de balken van het dak hingen.

De dokter kwam en nam een afstandsbediening, drukte op een knopje. Ik voelde mijn benen omhoog gaan en enkele minuten later hing ik met wijd opengetrokken benen als een geslacht varken omhoog. Omdat ik nu zo hing liep er geen slijm meer uit me. Vooraleer we uw kut helemaal gaan open splijten mag Mieke u nog eens klaar maken zei de dokter. De dokter liet me naar beneden tot mijn kut op dezelfde hoogte kwam als Mieke haar neerhangende elleboog. Ze deed haar jasje, slipje en bh uit en stond ook helemaal naakt met haar benen wijd boven mijn hoofd.

Ik zag haar spleet waar 2 ringen in haar schaamlippen zaten. Ze trok mijn schaamlippen open en duwde direct haar hand in mijn kut en trok die onmiddellijk terug. Toen stak ze 4 vingers van haar ene hand in mijn vagina en daarna 4 vingers van haar andere hand en trok zo mijn spleet helemaal open. Ik zag hoe ze in mij keek. Ze heeft er zin in zei ze tegen de dokter, er komen grote vlokken slijm uit haar baarmoeder en ze is helemaal nat.

Mieke boog haar hoofd tussen mijn billen en ik voelde hoe ze mijn clitoris in haar mond nam en erop begon te zuigen. Meteen voelde ik in mijn buik hevige genotschuiten en begon ik luid te hijgen. Mieke liet mijn clitoris los en keek opnieuw in mijn spleet die nu voor de helft gevuld was met mijn kutsappen.

Ik ga ze klaar maken zei ze tegen de dokter onze teef is voldoende loops, wil jij haar uiers melken. De dokter nam mijn twee tepels vast en begon er aan te trekken. Mieke trok haar vingers uit mijn kut en stak haar hand diep in me. Ik zag dat haar hand tot aan haar elleboog in me stak. Ze trok haar arm terug tot aan haar pols en duwde hem dan terug in mijn kut. Ik kon mijn orgasme niet meer tegen houden en kwam schreeuwend klaar.

Mieke trok haar hand uit mijn spleet en keek in mijn vagina. Ze stak haar hand terug in mijn kut en schepte met haar hand wat slijm die uit mijn baarmoeder gekomen was. Doe je bek open zei ze tegen me, ik opende mijn mond en ze liet mijn eigen geil in mijn mond lopen. Whouuu zei Mieke die vuile teef slikt al haar eigen slijm. Toen keek ze opnieuw in mijn kut en zag dat mijn baarmoeder nog steeds open en toe ging. Opnieuw stak ze haar hand in me en wreef op mijn clitoris.

Mijn buik trok samen en ik voelde terug een orgasme in me opkomen. Mieke trok haar hand terug en keek in mij, Ze komt opnieuw loops zei ze tegen de dokter. Wacht zei hij ik neem de splijttang. De dokter nam een tang met 4 plaatjes die open gingen als je de tang dicht knijpt. Hij kneep ze even dicht om te zien hoever de plaatjes open gingen en knikte tevreden. Doe maar zei de dokter tegen Mieke. Mieke stak haar hand opnieuw in me en zocht er mijn gevoelig plekje en streelde het terwijl ze mijn clitoris met haar duim wreef.

Mijn slijm spoot uit mijn spleet en ik kreeg een buiten menselijk orgasme. Lang duurde het echter niet. De dokter stak onmiddellijk de tang in mijn kut en kneep ze zo hard mogelijk dicht. De plaatjes gingen open en mijn kut werd helemaal opengesperd. Ik tierde van de pijn. De tranen liepen plots langs mijn wangen maar hij bleef duwen. Schitterend zei de dokter we hebben 15 cm opening.

Het maximum was 11 cm en hij sloeg met zijn vlakke hand op mijn kont. Laat ze maar helemaal zakken zei hij tegen Mieke.

Mieke liet de takels naar beneden en maakte de enkelbanden los. Sta maar recht zei de dokter tegen me. Moet dat met die tang in me vroeg ik. Natuurlijk zei de dokter straks mag ze eruit als je in de auto op de stoel zit maar dan op een lul van 15 cm en lachte.

Mijn kut deed geweldig veel pijn en met open benen stapte ik aan de leiband de auto binnen. De dokter verving de lul van 8 cm op mijn stoel door een van 15 cm en zei van zodra de tang uit je kut is steek je die lul van de stoel in je kut en ga je erop zitten begrepen. De dokter trok zomaar de tang uit mijn kut. Ik trok mijn schaamlippen open en nam plaats op de lul. Alleen de top van de lul ging een klein beetje in mijn spleet. De dokter zag het en drukte onmiddellijk heel zijn gewicht op mijn schouders en ineens verdween het monster helemaal in me.

Ik viel in zwijm van de pijn, maar niemand gaf er aandacht aan. Mieke bond me vast en beiden gingen vooraan in de auto zitten en reden naar het huis van de dokter. Onderweg kwam ik bij bewustzijn Ik voelde me helemaal opgevuld en vernederd. Van mijn orgasme hadden ze gebruik gemaakt om mijn spleet afschuwelijk open te rekken. Maar ik denk dat ze er elk moment kan zijn.

Zijn handen lagen stevig om haar billen. Simone duwde haar slanke lichaam tegen dat van de veel oudere man. Juist daarom deed ze het met hem dacht ze weleens. Ze voelde haar tepels harder worden tijdens de zoen. Ze legde haar hoofd tegen zijn schouder. Zijn handen die zacht in haar ronde kontje knepen voelden prettig aan. Daarmee was hij ruim twee keer zo oud als zij. Het was leuk om seks met een ervaren rustige man die hebben die niet voortdurend probeerde zich te bewijzen.

Hij was aardig, had veel geld en zag er lang niet slecht uit. Breed en nog vrij slank. Achter hen zwaaide de deur met een klap tegen de post. Bonita grijnsde haar witte tanden bloot bij het zien van de omhelzing. Het lange, git zwarte haar krulde over haar blote schouders. Vanwege het warme weer droeg ze alleen een klein topje van boven. Laurens en Simone lieten elkaar los. Ze dacht aan gisteravond. Zij en haar stiefvader hadden alvast een voorschotje op de gebruikelijke vrijdagmiddag orgie genomen.

Vlug omhelsde ze haar vriendin. Hongerig kusten de meisjes elkaar. Roze en bruine lippen zogen zich vochtig aan elkaar. Tanden botsten in gretigheid. Bonita schoof haar tong over haar onderlip de mond van de blondine in. De tong van de ander streelde de hare. Een rilling van hete lust trok over haar rug. De meisjes omhelsden elkaar. Handen streelden ruggen, billen. Borsten duwden tegen borsten. Laurens liet zich op een stoel achterover zakken.

Het was geweldig om de twee jonge meisjes samen te zien kussen. Al ruim een jaar deed Simone soms met hem en zijn stiefdochter mee. De eerste keer had het blonde meisje met het ronde kontje en de volle borsten het moeilijk gevonden om het met de vader van haar vriendin te doen. Pas de tweede keer had ze er echt plezier van gehad.

Met een klein kusje sloten de meisjes hun zoen af. Hand in hand lieten ze naar Laurens. Eerst zwart en dan wit? Zijn knappe stiefdochter droeg behalve het kleine blauwe topje een nauwe spijkerbroek en sportschoenen. Het iets meer voluptueuze blondje had een flodderig wit jurkje en pumps aan. Hij wist dat ze rechtstreeks van haar werk kwam. Simone was sinds een paar maanden secretaresse bij een multinational in elektronica.

Zo kleedde de jonge vrouw zich om het haar bazen naar de zin te maken. Ze vond het wel leuk om begluurd te worden. Onder het rokje zag hij twee lange slanke benen. Heel wat mannen hadden daar vandaag naar gekeken, dacht Laurens. Hij pakte van elk van de meisje een hand en trok ze naar zich toe. Hij streelde door haar lange kroezige haren. Simone likte haar lippen. Haar zwarte vriendin opende handig de gulp van haar stiefvader. Slanke vingers openden de broek en bewogen zich er zoekend rond.

Laurens voelde zijn lid harder worden nog voor het knappe slanke meisje haar koele vingers hem raakten. Blond en zwart haar rukte hij omhoog. De zachte kreten van protest hinderden hem niet de meisjes te dwingen naar hem te kijken. De achttien jarige vond het heerlijk om af en toe flink te worden aangepakt door haar stiefvader. Ze hield vreselijk veel van hem.

Hij liet niet met zich spotten. Dat beviel haar aan hem. Haar kruis suisde dwingend. Snel keek ze naar haar vriendin. De groene ogen van het blanke meisje glommen. Ze nam haar hand. Simone haalde de zak van Laurens gehoorzaam uit zijn broek. In haar kleine hand zag de pik er groot en machtig uit. Bovendien wist ze dat hij nog meer zou groeien.

Tenslotte had ze het ding al heel wat keren keihard gezien. Haar vingers knepen in de rimpelige zak. Onder haar hand bewogen de ovale ballen. De blondine staarde gefascineerd naar de zich vlak voor haar ogen verder oprichtende lul. Haar tong bevochtigde haar lippen. Ze had meer dan eens die pik in haar mond gevoeld en erop gezogen. Het was fantastisch om die lul te zuigen.

Het was de grootste pik die ze ooit in gezien had. Jongens van school waren lang zo fors niet gebouwd. Bovendien konden - of durfden - ze niet goed met hun apparaat omgaan. Voor Laurens ging dat niet op. De hand van Bonita kneep stevig terug in de hare. Simone draaide haar gezicht even naar haar vriendin. De glimlach van het zwarte meisje, de vrolijke bruine ogen deden haar nog meer.

Zonder de ballen los te laten kuste ze Bonita weer. Weer likten tongen langs elkaar. De negerin legde een hand op een van haar borsten. De tepels rilde onder de lichte streling, zwol nog meer op. Hij trok aan hun haren. Haar hand ging van de tiet van Simone naar zijn lul. Alles wat u maar wilt Dan boog ze zich naar de lul van haar stiefvader, opende haar mond en hapte de eikel op. Vochtig sloten haar lippen zich om de schacht. Met gesloten ogen zoog ze zachtjes op de eikel. Haar tong lag drukkend tegen de onderkant.

Zonder te bewegen trilde die tegen de gevoelige delen van de eikel. Bonita spande en ontspande haar tong tegen de eikel terwijl ze op de lul zoog.

Haar hand kneep in de schacht. Slanke bruine vingers bewogen op en neer over de paal. Zijn hand lag in het dikke haar van zijn stiefdochter, woelde het wild door elkaar.

Simone stond op en hees het jurkje over haar hoofd. Snel schopte ze haar schoenen uit. Vervolgens stroopte ze het broekje over haar billen en dijen omlaag. Naakt knielde ze achter haar bruine vriendinnetje en opende het topje zodat het van de rijpe bruine tieten afviel.

Het was fijn om de meisjes samen bezig te zien. Bonita deed hem soms aan haar moeder denken. Het slanke meisje was het tegendeel van haar moeder. Romana was een forse negerin geweest. De weduwe was 35 geweest toen hij haar had leren kennen, Bonita 6.

Binnen het jaar na aankomst in Europa was Romana haar man verloren. Gedwongen een baan te zoeken was ze bij AEG terecht gekomen waar ze licht administratief werk deed. Laurens was de chef van een andere afdeling. Meteen klikte het tussen hen. Na een paar maanden gingen ze samen uit.

Diezelfde nacht ontdekte hij dat ze er naakt veel beter uitzag dan met kleren aan. Een net iets te zwaar lichaam, met een welvend platte buik, redelijk dun middel en stevige billen.

De grootse attractie vormden natuurlijk haar borsten. De grootste en lekkerste tieten die een vrouw maar kon hebben. De allergrootste beha maat snoerde de uiers pijnlijk strak samen. De rijpe vrouw had al een jaar geen seks meer gehad. Misschien wel daarom kreeg hij haar de eerste keer al in bed.

Als een furie reageerde de negerin op zijn lul. Laurens en Romana trouwden toen Bonita pas 7 was. Het huwelijk verliet fantastisch. De seks was vaak en hevig. De zwarte vrouw vond het normaal om haar man te gehoorzamen.

Romana stopte met werkend, deed het huishouden en voedde Bonita op. Het jonge negerinnetje moest heel erg aan haar nieuwe "papa" wennen. Op een keer had hij voorgesteld dat ze hem bij zijn voornaam moest noemen. Vanaf dat moment was het veel beter tussen hen gegaan. Niet dat hij overdreven aardig voor haar was. Hij was veel strenger voor haar dan zijn vrouw, haar moeder.

De vrouw had medelijden met het meisje vanwege het overlijden van haar echte vader. Hij ook wel, maar liet zich daardoor niet leiden. Als Bonita iets deed wat ze niet mocht liet haar moeder het voorbij gaan zonder een bestraffing.

Soms kreeg ze een standje, maar soms ook slaag. Af en toe zelfs een ouderwets pak slaag op haar blote kont. Romana vond dat haar dochter vreemd op de slaag reageerde. Er was geen verzet tegen. Juist het tegendeel daarvan. Bonita kon respect opbrengen voor de manier waarop Laurens haar behandelde.

Als ze met brandende billen op haar bed lag uit te huilen nam ze hem de klappen niet kwalijk. Bonita was geen dom meisje. Wanneer ze iets deed wat niet mocht was ze zich daar maar al te goed van bewust. Dat Laurens dan de grenzen met harde klappen op haar bruine bips benadrukte was pijnlijk maar terecht.

Ook na het overlijden van haar moeder, ze was destijds net 15, veranderde zijn houding niet. Dat hij van haar hield twijfelde ze geen seconde aan. Hij bleef haar slaag geven tot na haar zestiende verjaardag. Daarna was het eigenlijk niet meer nodig. Haar pubertijd was voorbij. Bovendien vond Laurens dat ze rijp was om haar eigen beslissingen te nemen. Die bekritiseerde hij met verstand, niet met pijn.

Simone knielde naast haar vriendin neer en boog zich ook naar de lul toe. Haar tongpunt likte ze schacht. De blondine sloeg een arm om Bonita's dunne middel om meer steun te krijgen. Bonita trok haar mond van de erectie af. Haar volle bruine lippen glommen van het speeksel.

Zo bood het negerinnetje Simone de lul aan. Gretig slokte het blanke meisje de lul in haar mond op. Ze genoot van de dikke harde worst die tegen haar verhemelte drukte. Zo ver mogelijk hapte ze de lul op. Tot halverwege ging de dikke pik haar mond in. Bonita stond op, trok de sportschoenen uit en werkte zich vlug uit haar spijkerbroek en slipje. Nee, dacht Laurens, ze leek in bouw totaal niet op haar wat mollige moeder. Haar huid was een tint lichter, leek meer op zachte melk chocolade. Romana was en diep bruine negerin geweest.

Waar de moeder een rijpe vol lijf had dat geschapen leek voor onophoudelijke seks was de dochter eerder atletisch. Haar lichaam was gespierd en lenig. Haar gezicht had altijd iets vrolijks, maar in haar bruine ogen blonk soms een diep aards vuur. Dat bleek uit de manier waarop ze het nu kon doen. Als twee harde, volmaakte appels verrezen de bruine tieten zich op haar borst, eindigend in twee altijd harde bruine spitsen. Vlakke, net niet helemaal ronde tepels. Vlug zakte ze weer voor zijn pik neer.

Een beentje buiten adem liet Simone het wapen tussen haar lippen vandaan glijden. Samen likten de meisje zijn lul. Twee jonge blote schoonheden lagen geknield voor hem en likten zijn pik.

Laurens voelde zich als een koning in zijn harem. Bonita hield zijn ballen in haar hand terwijl haar mond de top van de eikel zoende. Haar brede lippen bewogen zich traag een vochtig over de harde lul. Simone likte en kuste iets lager de kop van de pik.

Haar hand lag stevig om de basis van zijn paal. Tegen zijn dijen bengelden hun tieten. Simone verschoof haar hand wat omlaag en streelde de vingers van Bonita. Hun monden kwamen op de lul kussend samen. Af en toe likten de tongen elkaar. Het blonde meisje ging helemaal op in haar werk. Volmaakt gelukkig sabbelde ze op de lul van de veel oudere man.

Haar tieten waren heel warm en voelde gezwollen van geilheid aan. In haar lichaam wentelde de lust zich als een pulserende massa rond. Tussen haar dijen bereikte de sensuele warmte zijn hoogtepunt.

Daar was het heet en kleverig. Haar schaamlippen waren groter dan normaal, wist ze. Groter en heel vochtig. Met moeite kon ze zich inhouden. Eigenlijk wilde ze een hand tussen haar benen schuiven en haar kutje met een vinger neuken.Gratis neuken belgie sex massage body to body


Bonita was geen dom meisje. Wanneer ze iets deed wat niet mocht was ze zich daar maar al te goed van bewust. Dat Laurens dan de grenzen met harde klappen op haar bruine bips benadrukte was pijnlijk maar terecht. Ook na het overlijden van haar moeder, ze was destijds net 15, veranderde zijn houding niet. Dat hij van haar hield twijfelde ze geen seconde aan.

Hij bleef haar slaag geven tot na haar zestiende verjaardag. Daarna was het eigenlijk niet meer nodig. Haar pubertijd was voorbij.

Bovendien vond Laurens dat ze rijp was om haar eigen beslissingen te nemen. Die bekritiseerde hij met verstand, niet met pijn. Simone knielde naast haar vriendin neer en boog zich ook naar de lul toe. Haar tongpunt likte ze schacht. De blondine sloeg een arm om Bonita's dunne middel om meer steun te krijgen.

Bonita trok haar mond van de erectie af. Haar volle bruine lippen glommen van het speeksel. Zo bood het negerinnetje Simone de lul aan.

Gretig slokte het blanke meisje de lul in haar mond op. Ze genoot van de dikke harde worst die tegen haar verhemelte drukte. Zo ver mogelijk hapte ze de lul op. Tot halverwege ging de dikke pik haar mond in. Bonita stond op, trok de sportschoenen uit en werkte zich vlug uit haar spijkerbroek en slipje.

Nee, dacht Laurens, ze leek in bouw totaal niet op haar wat mollige moeder. Haar huid was een tint lichter, leek meer op zachte melk chocolade. Romana was en diep bruine negerin geweest. Waar de moeder een rijpe vol lijf had dat geschapen leek voor onophoudelijke seks was de dochter eerder atletisch. Haar lichaam was gespierd en lenig. Haar gezicht had altijd iets vrolijks, maar in haar bruine ogen blonk soms een diep aards vuur. Dat bleek uit de manier waarop ze het nu kon doen. Als twee harde, volmaakte appels verrezen de bruine tieten zich op haar borst, eindigend in twee altijd harde bruine spitsen.

Vlakke, net niet helemaal ronde tepels. Vlug zakte ze weer voor zijn pik neer. Een beentje buiten adem liet Simone het wapen tussen haar lippen vandaan glijden.

Samen likten de meisje zijn lul. Twee jonge blote schoonheden lagen geknield voor hem en likten zijn pik. Laurens voelde zich als een koning in zijn harem. Bonita hield zijn ballen in haar hand terwijl haar mond de top van de eikel zoende. Haar brede lippen bewogen zich traag een vochtig over de harde lul. Simone likte en kuste iets lager de kop van de pik. Haar hand lag stevig om de basis van zijn paal.

Tegen zijn dijen bengelden hun tieten. Simone verschoof haar hand wat omlaag en streelde de vingers van Bonita. Hun monden kwamen op de lul kussend samen. Af en toe likten de tongen elkaar. Het blonde meisje ging helemaal op in haar werk. Volmaakt gelukkig sabbelde ze op de lul van de veel oudere man.

Haar tieten waren heel warm en voelde gezwollen van geilheid aan. In haar lichaam wentelde de lust zich als een pulserende massa rond. Tussen haar dijen bereikte de sensuele warmte zijn hoogtepunt. Daar was het heet en kleverig.

Haar schaamlippen waren groter dan normaal, wist ze. Groter en heel vochtig. Met moeite kon ze zich inhouden. Eigenlijk wilde ze een hand tussen haar benen schuiven en haar kutje met een vinger neuken. Zijn lul kon wat rust wel gebruiken, en neuken deed hij het liefst in een bed.

Haar tong likte door de speekselsporen die zij en Bonita op de gespannen huid achter hadden gelaten. Het zwarte meisje liet de lul los en stond op. Ze liep heupwiegend voor de twee anderen uit naar de slaapkamer. Achter zich hoorde nog steeds natte zuigende geluiden. Simone was een hete dondersteen, dacht ze. De negerin ging op en bed liggen en deed haar benen ver uit elkaar. Even kneep ze in haar tieten. De bruine tepels waren nog harder dan normaal.

Zelf was ze ook heet. Het was saai geweest op school, en ze had de hele tijd gedroomd over wat ze met Laurens en Simone zou gaan doen.

Ze bracht een hand tussen haar dijen en bevoelde haar behaarde kutje. Het dikke kroezende haar kriebelde haar vingers. Geroutineerd duwde haar vingers de bruine delta open en vonden haar clitoris en speelhoekje. De middelvinger zakte diep het soppende holletje in. Een genotzuchtige glimlach kleurde haar aantrekkelijke gezicht.

De duim lag plat op haar clitoris. Het kleine vleesbobbeltje sidderde, sidderingen diep zich in haar lichaam verspreiden. Alsof het een zendmast was die brandende onrustsignalen uit straalde.

Vocht smeerde haar snee. De bruine stevige kutlippen weken groeiend uiteen. Ze kende Simone van school. De blonde schoonheid was een jaar blijven zitten en was zo in haar klas terecht gekomen. Samen waren ze de mooiste meiden van de groep, en dus het meest populair. Vanzelf waren ze meer met elkaar omgegaan. Na een tijdje waren ze oprecht vriendinnen geworden.

Bonita duwde een tweede vinger haar gleuf in. Een zachte kreun ontsnapte haar mond. De vrije hand kneep beurtelings in haar tepels. De tepels deden pijn van stijfheid. Ze dacht aan die keer dat zijn bij Simone thuis had gelogeerd. Ze hadden samen in Simone 's grote bed geslapen met alleen kleine shirtjes aan.

Natuurlijk hadden ze het over seks en jongens op school gehad. De verhouding met haar stiefvader was al begonnen. Hoe het gekomen was wist ze eigenlijk niet meer maar plotseling lagen ze te zoenen. Hun slanke bijna blote lichaam tegen elkaar gedrukt, tongen in de mond van de ander. Een hand had de tiet van de ander gestreeld.

Proberende vingers op het kutje van de ander. Zoenend en vingerend hadden ze samen een orgasme gekregen. Beide hadden zich geschaamd. Een week was voorbij getrokken zonder dat ze het bespraken. Dan, hier in het appartement, wilden ze samen huiswerk maken. Ogen keken in elkaar. Handen raakten de huid van de ander. Bonita zelf had het initiatief genomen.

Hun lippen kusten elkaar. Emotioneel omhelsden de meisjes elkaar. Tieten wreven die van de ander. Ze belandden op het bed, kleren werden opengetrokken. Handen verkenden opnieuw het vrouwelijk lijf van de steunende ander. Daarna konden ze onmogelijk van elkaar afblijven. Meer en meer deden ze het samen. Zodra de laatste schroom overwonnen was durfden ze meer en meer samen.

Vingeren, kut likken en soms zelf een experiment met een kaars. Ze boog zich over haar vriendin heen en zoende haar warme lippen. De negerin duwde genietend haar tong in de hand van het blondje. Haar bruine vingers sloten zich om een van de volle borsten. De zware tiet gaf mee onder de druk van haar vingers. Simone 's hand ging strelend langs een chocolade bruine dijbeen omhoog. Bonita kreeg kippenvel van hitsigheid. De hand van de blanke schoonheid raakte haar kutje.

De vingertoppen masseerden de weke schaamlippen. Haar billen van het laken af. Simone legde haar handpalm vlak op de met dik zwart haar begroeide seksdelta. Dan bewoog ze haar hand over de scheur. Ze klampte zich vast aan Simone. In haar lichaam borrelde de erotische spanning.

Ongegeneerd reed ze met haar onderlichaam tegen de hand van haar vriendin. Die begreep de behoefte van het bruine meisje. Haar vingers bewogen sneller over het kutje. Ze schokte op, verkrampte bijna spastisch. De hand bleef onophoudelijk snel haar kutje neuken.

Twee vingers pompten snel in uit de trekkende passievrucht terwijl de muis van de hand de pulserende klit wreef. Kinetische golven spoelden door het onderlichaam van de jonge negerin. Simone kende het seksuele gedrag van haar geile vriendin ondertussen maar al te goed.

Bonita kwam gemakkelijk tot een hoogtepunt, maar ze had ook veel behoefte. Ze moest minstens twee a drie keer per dag een climax hebben om niet dol van frustratie te worden. Eindelijk, namen de krampen die haar lichaam teisterden wat af. Bonita billen kwamen weer op het laken. Haar armen klemden om Simone 's middel.

De blondine hield haar stevig vast. Ze kuste zachtjes de willige mond. Troostend lag ze op het bruine lijf. Nu was Bonita even heel zwak en kwetsbaar wist ze.

Beschermend hield ze haar in haar armen. Hij had van de gelegenheid gebruik gemaakt om zijn kleren uit te trekken. Simone keek haar vriendin aan. Die sloeg haar bruine ogen en lachte wat vermoeid.

Ze schoof haar handen in de blonde haren en kuste zacht de lippen van de blanke vrouw. Hij streelde de ronde kont van Simone. Bonita haakte haar kuiten achter die van Simone en hield haar billen vast zodat het blondje onmogelijk van haar af kon komen. Ik wil eerst Simone bedanken voordat je dat monster in haar lieve kutje ramt. Bonita was altijd al eigenwijs geweest. Maar dat was ook de oorzaak voor hun seksuele relatie.

Een klein jaar geleden hadden ze een hoogoplopende ruzie gehad. Laurens vond dat zijn stiefdochter wat verstandiger met haar geld om moest gaan. Ze verdiende wat bij in een winkel. Wat ze verdiende gaf ze onmiddellijk weer uit aan kleren en make-up. Hij was het wel met haar eens dat ze zelf over haar inkomsten mocht beschikken, maar dat nam niet weg dat hij het jammer van het geld vond. Ik geef mijn mening! De ruzie duurde al ruim een kwartier en hij kreeg en genoeg van.

Ga naar je kamer! En als je nu niet gauw Half buiten zinnen van kwaadheid voelde Bonita aan haar gezicht. Met haar verstand begreep ze wel dat haar stiefvader meer dan gelijk had om haar een lel te geven maar haar emotionele kant had het overgenomen. Ze weigerde tegen beter weten in toe te geven.

Hij ging zitten en Bonita tuimelde in zijn schoot. Hij dwongen haar met een ruwe beweging over zijn knie. Voor ze begreep wat hij van plan was stroopte hij het rokje over haar kontje omhoog.

Ze droeg een modieus oranje jurkje dat goed bij haar huidskleur paste. Even zag Laurens de ronde bruine billen van zijn stiefdochter. Op een kleine rode string na had ze er niets onder het jurkje aan.

Hoewel dat broekje haat totaal geen bescherming kon bieden rukte Laurens het omlaag. Dan haalde hij uit. Bonita gilde van pijn. Ze voelde een explosie op haar billen zodra zijn harde hand op haar billen neer smakte. Van vroeger wist ze nog hoeveel pijn een pak slaag van Laurens kon doen. Met een hand hield Laurens het kronkelende lichaam van zijn stiefdochter in bedwang.

Met de andere teisterde hij haar jonge stevige kontje. Snel achter elkaar liet hij zo hard het maar ging zijn hand kwetsend neer komen. Het bruine vlees gaf trillend mee onder zijn vingers.

Hij was echt kwaad op haar en dat zou ze weten ook. Af gaande op haar gedrag was ze nog niet te oud voor een ouderwets pak slaag op haar kont! Laurens gaf er niet om. Hij vond het prettig om haar te horen gillen en smeken. Ze was stevig genoeg om er tegen te kunnen. Hees kermde Bonita het uit.

Kletsend martelde de hand haar billen. Steeds weer smakten de vingers hard neer op het vlezige deel van haar achterste. Het vlees gaf aangenaam mee onder zijn hand.

Zij voelde een rode vlaag door haar kont trekken. De vlaag verflauwde, maar bijna meteen trof de volgende slag haar gat. Ondertussen gaf het meisje haar verzet op en onderging passief de bestraffing. Haar lichaam kronkelde van de pijn onder zijn schoot, niet uit verzet. Laurens merkte de verandering. Toen ze mijn grote stijve pik bijna helemaal in haar mondje had genomen maakte ze een kokhalzende beweging en ze plofte een flinke lading kwijl en speeksel tegen mijn schaamstreek heen, dat via mijn balzak op haar rijpe Turkse uiers droop.

Haar ogen schoten vol tranen maar ze hield vol. Ze was het blijkbaar gewend om gedomineerd te worden door een vent. Ook al zag ik dat ze niet verder kon, toch duwde ik haar lippen helemaal tegen mijn schaamstreek aan.

Het kwijl en spuug bleef maar uit haar mondje druipen en haar mascara begon nu ook echt uit te lopen. Ik hield dit een tijdje vol totdat ze langzaam naar adem begon te snakken.

Langzaam liet ik de kracht uit mijn armen vloeien zodat ze haar hoofd rustig kon terug trekken. Onder het langzaam weg trekken van haar hoofd droop het kwijl over mijn stijve pik heen.

Net voordat ze mijn pik uit haar strakke mondje had genomen drukte ik haar hoofd weer terug over de gehele lengte van mijn grote stijve pik heen. Ze probeerde niet weer zo ver te gaan maar tevergeefs. Terwijl ik de moedeloosheid in haar tranende ogen zag drukte ik mij stijve pik weer helemaal in haar strakke mondje totdat ze met haar lippen weer tegen mijn schaamstreek drukte.

Deze keer liet ik dit wel 2 x zo lang volhouden. Haar speeksel bleef maar lopen en om de paar seconden gaf ze kokhalzende bewegingen waarmee ze elke keer een hele lading spuug op mijn schaamstreek plofte dat weer via haar kin en de onderkant van haar hoofddoek op haar grote puntige borsten kledderde.

Terwijl ze keer op keer haar strakke mondje helemaal over mijn grote stijve pik liet zakken begon ze met haar rechter hand haar grote borsten en tepels te masseren die helemaal nat waren gekledderd door haar speeksel en kwijl.

Van haar bosten nog steeds zittend op knieën, haar mondje helemaal over mijn pik te laten glijden, begon ze haar eigen kwijl en speeksel over en door haar Turkse kut te heen te wrijven. Doordat ze nu haar rijpe Turkse kutje aan het vingeren was kreeg ze het steeds moeilijker en dat was goed te merken ook. Ze voerde al snel het tempo op en bleef het kwijl maar uit haar mond ploffen, haar lichaam begonnen te trillen en ze maakte harde en diepe neuriënde geluiden. Kort daarna drukte ze zich van mij af, haar speeksel vloeide uit haar kleine mondje dat alle kanten op kledderden.

Ze stond op en bracht haar mond naar mijn rechter oor toe. Ze pakte mijn handen en plaatse deze op haar kletsnatte slipje. Langzaam begon ik haar rijpe Turkse kut te masseren.

Mijn vingers verdwenen moeiteloos in haar lippen. Terwijl ze met haar billen tegen mijn stijve pik stond te rijen, vingerde ik haar grote Turkse neukgleuf! Vinger dat kale natte kutje van me”! Wat was Tugba nat zeg, en wat had zei dikke schaamlippen! Ik wil dat je me vingert”! Ze pakte mijn stijve pik vast en begon er lafjes aan te trekken wat een heerlijk gevoel geeft!

Kort daarna liep ze naar het bed en ging ze doggystyle op het bed zitten! Haar grote brede billen en brede dijen gehuld in witte strakke kousen met haar kletsnatte en druipende Turkse kutje die nog steeds bekneld zat in haar witte strakke slipje zorgde ervoor dat haar dikke ruwe schaamlippen als een strak gevuld netje bij elkaar gehouden werden. Ik liep naar haar toe en zag het kutvocht via haar dikke Turkse cameltoe, door haar strakke witte slipje naar beneden sijpelen.

Ik pakte mijn pik vast en drukte deze tegen haar dikke schaamlippen aan. Tugba gaf kleine schokjes en opeens stootte Tugba haar kont tegen mijn stijve pik die al een klein stukje tegen de ingang van haar neukgrot duwde! Mijn pik schoof razendsnel langs het kletsnatte slipje en gleed in een keer in haar Turkse kutje! Ik voelde haar dikke ruwe schaamlippen met snel en strak over mijn keiharde en kletsnatte paal heen krullen. Zonder waarschuwing schoot mijn dikke grote lul helemaal achter in haar strakke Turkse neukgrot waarna er meteen een klodder kutgeil uit schoot en tegen mijn schaamstrek plofte!

Ik drukte mijn stijve pik tot het uiterste in haar strakke gleuf die zich strak om mijn dikke stijve vast klampte waarna ze diep kreunde en mompelde. Haar dikke natte lippen die tegen mijn schaamstreek drukte en haar kutvocht dat in overvloed naar beneden sijpelde. Langzaam trok ik mijn dikke stijve pik terug, haar dikke ruwe schaamlippen gleden terug richting mijn eikel terwijl ze een slakkenspoor van neukslijm achter lieten.

Haar benen trilde van de dikte en grootte , en net toen mijn eikel bijna zichtbaar werd, schoof ik mijn stijve pik heel langzaam terug in haar natte strakke Turkse kut! Haar lichaam gaf kleine schokjes, haar benen trilden en terwijl mijn keiharde stijve steeds verder en verder door haar natte schede gleed merkte ik hoe haar Turkse kutje strakker en strakker om mijn stijve pik ging zitten.

Ik drukte mijn pik weer tot het uiterste in haar strakke gleuf zodat haar lippen tegen mijn schaamstreek drukte. Langzaam begon ik het tempo op te voeren. Steeds sneller en keer op keer stootte ik mijn dikke pik helemaal in haar strakke Turkse kutje. Haar dikke kale schaamlippen schoven snel heen en weer over mijn pik! Ze kreunde bij elke stoot terwijl dikke klodders van neukslijm keer op keer tegen mijn schaamstreek en balzak plofte!

Naarmate ik haar strakke Turkse neukgleuf aan het bewerken was kreeg ze het steeds moeilijker. In haar armen begon een constante trilling te komen en ook haar benen begonnen het te begeven in deze vermoeiende positie. Door haar zware ademhaling en diep geneurie werd ik nog geiler en begon ik haar nog harder en sneller te neuken waardoor ze al snel niet meer in deze positie kon zitten! Tugba liet zich op mompelend op haar zei vallen en ging op de rand van het bed zitten!

Ze keek en me aan en zie; “Wat heb jij een grote hengsten pik zeg! Terwijl ze me aankeek draaide ze om mij heen en duwde mij op het bed. Ze liep naar de rand toe en keek me aan. Haar grote stevige brede borsten met grote tepels hingen triomfantelijk op haar dikke buik! Haar dikke schaamstreek met kletsnatte lippen. Ze kroop op het bed en plaatse haar natte schaamstreek tegen mijn stijve pik die strak en hard tegen mijn buik stond. Ze druk haar schaamlippen er tegen aan, haar dikke vulva tegen mijn schaamstreek, haar buik op mijn buik en haar grote puntige borsten tegen mijn borst.

Ze bewoog haar lippen naar mijn oor toe en fluisterde Ze plaatste mijn stijve pik tegen haar dikke lippen aan terwijl ik haar aankeek. Mijn dikke eikel drukte langzaam tussen haar natte schaamlippen, tegen de voorkant van haar strakke Turkse grotje en terwijl ze me aankeek liet ze haar Turkse kutje over mijn dikke stijve heen zakken. Steeds verder schoof mijn pik achter in haar strakke Turkse kutje.

Haar strakke natte Turkse kut klemde zich om mijn eikel heen die er langzaam en strak overheen gleed. Haar Turkse kut werd steeds natter en zakte helemaal over mijn dikke stijve Nederlandse blanke pik heen. Ik voelde haar dikke schaamstreek en lippen tegen mijn schaamstreek drukken. Zonder ook maar te stoten voelde ik dik vagina slijm uit haar kutje op mijn schaamstreek stromen. Ze kirde en zag haar mond een beetje open trekken van pijn en genot.

Ze kwam wat voorover hangen waardoor mijn dikke pik iets uit haar natte schede schoof en ruimte kreeg om haar te neuken. Ik begon rustig mijn stijve pik in en uit haar te schuiven, haar ademhaling kreeg een wat hoger tempo.

Ze genoot sierlijk van mijn grote dikke pik die diep tot de wortel reikte. Ik voerde het tempo gelijkmatig op zodat haar ademhaling steeds sneller en sneller ging. Al snel neukte ik met een enorm snel tempo haar strakke kletsnatte kut.

nl mobiel opengetrokken kut