Poepseks films kittelaar likken

poepseks films kittelaar likken

Man zoekt man groningen veel sperma in kutpoepseks films kittelaar likken


Hun vingers en tongen maakten overuren en hun kutten en aarsen werden helemaal uitgelikt. Het duurde niet lang of de eerste hoogtepunten trokken door hun lijven en op het laatst schokten hun lichamen onophoudelijk. Daarna was het over en moesten ze eerst recupereren. Het laatste en grootste orgasme had al hun energie opgeëist en uitgeput en bezweet plakten hun lichamen aan elkaar. Carmen draaide zich om en gaf haar vriendin een tongkus, die meteen beantwoord werd.

Ze kwamen omhoog en schonken zich eerst een kop koffie in. In elkaars armen dronken ze het op en bleven voortdurend elkaars lichaam strelend liefkozen. Na de tweede kop koffie vroeg Manuela: Carmen had zulke slanke handen en zulke iele polsen, dat ze Manuela regelmatig vuistneukte. Diens stevige kont was daar ondertussen helemaal aan gewend en ze had inmiddels een zeer soepele kringspier, waar Carmen d’r hand moeiteloos in ging.

Maar vuistneuken en schijten tegelijk hadden ze nog nooit gedaan en het leek hun beiden zeer opwindend. Een nieuwe dimensie aan hun seksleven en als het goed beviel zouden ze het vaker doen. Carmen haalde een fles glijmiddel uit hun slaapkamer en toen ze terug kwam, zette ze Manuela voorover gebogen op de bank, rustend met de knieën op de grond en de armen op de bank. Carmen smeerde haar hand helemaal in met het glibberige spul en Manuela vingerde haar eigen aars om die wat op te rekken en in te vetten.

Toen was ze er klaar voor en begon ze te persen. Haar aarsgat ging open staan en Carmen stopte er meteen drie vingers in. Ze begon haar vriendin te vingeren, wat een hevig kreunende Manuela opleverde. Carmen likte de sappen op, die Manuela’s kut begon te produceren en stak haar pink bij de reet van Manuela in.

Na enige in en uit gaande bewegingen kon haar duim er ook wel bij en nu ging ze telkens tot aan haar knokkels naar binnen. Manuela was bloedgeil geworden en bewoog kronkelend heen en weer. Carmen liet nog wat glijmiddel door de bilnaad omlaag lopen en toen die haar pompende hand bereikte, gleden haar hand tot over de knokkels naar binnen. Het leverde een luide kreun van Manuela op en Carmen ging dieper naar binnen tot over haar pols.

Het was haast niet te geloven hoe ver ze haar hand naar binnen had gestoken en ze begon Manuela heftig te bewerken. Na enige kleine orgasmes trok Carmen de hand er helemaal uit en maakte een vuist. De kont van haar liefste stond wijd open en ze stompte haar vuist tot aan haar onderarm naar binnen.

Manuela ging uit haar dak en voelde trilling na trilling door haar lendenen trekken. Carmen trok haar vuist er weer uit en ramde die opnieuw naar binnen.

Dit herhaalde ze eindeloos en likte de klit van haar lieveling. Manuela kreeg op een gegeven ogenblik een daverend orgasme en huilde het haast uit. Daarna zakte ze slap op de bank neer en Carmen wilde haar vuist terug trekken. Laat je vuist erin zitten en hou het tegen”. Dat leek Carmen onwijs gaaf en bleef haar vriendin neuken met haar vuist. Ze voelde nog niets en trok haar vuist er eventjes uit. Meteen daarna zag ze de keutel in het openstaande gat aankomen en ramde direct haar vuist weer naar binnen.

Ze voelde de drol tegen haar vingers aan en drukte hem ver terug in de darm. Manuela kreunde en leek haast te bezwijmelen van genot. Ze trok haar vuist naar buiten en het harde stuk stront kwam er uit gezet. Het brak af op de plek, waar de poep wat zachter werd en Carmen boorde toen haar vuist weer in de schijtende kont van haar vriendin. Ze stompte in de warme drek en Manuela bleef persen en zo waar krulde de weke poep zich langs de hand van Carmen.

Die ging nog verder naar binnen en het leek wel of ze Manuela leeg drukte. Tot haar genoegen begon haar vriendin ook nog te zeiken en snel plaatste ze haar hoofd onder de urinestraal, die in hoog tempo de kut van haar vriendin verliet.

Het werd “n smeerboel en Carmen hoofd was kleddernat gepiest. Ze was botergeil van het hele gebeuren geworden en trok haar vuist terug. Die was helemaal bruin en nog steeds loosde de darm van Manuela zijn inhoud. Vlug zette Carmen haar mond ervoor en liet zich vol schijten.

Met haar besmeurde hand kneep ze in haar tietjes en wreef daarna over haar kut. Manuela liet een serie knetterende scheten en de laatste restjes stront werden in de mond van Carmen gedeponeerd. Die kauwde het fijn en slikte het genietend door. Ze graaide door de poep, die op de grond beland was en smeerde haar schaamlippen er overdadig mee in. Ze drukte hard op haar klit en een heleboel trillinkjes trokken door haar lichaam. Het wachten was op de grote finale en Manuela kwam van de bank af.

Ze wierp Carmen op de grond en dook vliegensvlug op diens kut af. Ze likte de stront van de schaamlippen af en zette haar tong op de keiharde klit van haar vriendin. Die hield het niet meer uit en bleef klaar komen. Manuela wreef over het poepgat van Carmen en stak toen twee vingers naar binnen. Nu had die het niet meer en gillend en kwijlend kreeg ze een alles overheersend orgasme.

Ze drukte haar bekken ver omhoog en de tong van Manuela kwam tot halverwege de baarmoeder. Een serie schokken trokken door haar heen en aan haar hoogtepunten leek geen einde te komen totdat Manuela voorzichtig in haar kittelaar beet.

Carmen gierde en schudde helemaal. Buiten adem zakte ze terug op de grond en was zo goed als buiten westen. Minuten lang lag ze snel hijgend bij te komen en Manuela kuste alle tedere plekjes op haar lichaam. Toen Carmen enigszins hersteld was, sloeg ze de ogen op en keek in de lieve ogen van haar vriendin. Hun monden zaten onder de poep, maar vormde geen enkel beletsel om lang en vurig te gaan liggen tongzoenen.

Hilde versnelde het tempo en hij voelde het bloed jagen door de dikke aderen die als pezen over zijn lul kronkelden. Wim wist dat het niet lang meer zou duren, zijn zaad begon te borrelen en met een luide brul liet hij zich gaan. Vijf keer spoot er een flinke straal van zijn jonge witte zaad zo'n twintigtal centimeter de lucht in.

Beide vrouwen waren verwonderd van de flinke dosissen zaad die door de jonge knul zijn grote ballen werden uitgestoten. Hilde slurpte aan het witte papje dat op zijn buik was beland en Wonnie nam zijn verslapte lul in haar mond.

Ze klemde haar dikke zwoele lippen achter zijn eikelrand en begon heftig te zuigen. Wim genoot van de zuigende mond en zijn lul wist dat ook te waarderen. Hilde had zijn piemel zien groeien naar een volwaardige neukpaal. Ze wilde hem voelen, voelen of haar kut zijn enorme joekel wel aankon want ze was de pik van zijn vader gewoon en die was de helft dunner dan dit exemplaar “ opzij Wonnie … ik wil zijn jonge pik eindelijk eens in mijn kut voelen “ Wonnie liet het neukbeest van Wim uit haar mond glippen en schuifelde wat achteruit.

Hilde stond recht en gooide haar ene been over de salontafel. Hilde besefte op dat ogenblik niet dat ze door de ontmaagding van haar stiefzoon de aanzet gaf tot een heel bewogen seksleven voor Wim.

Eindelijk zat Wim zijn lul in een kut, de kut van zijn stiefmoeder waar hij zolang naar gesnakt had om ze te mogen bezitten. Ze was erg krap en sappig en Wim voelde een druk tegen zijn eikel toen Hilde zijn ganse achtien centimeter tot zich nam. Even wipte Hilde op en neer over zijn lul “ maak hem los Wonnie dan kan hij met mijn tieten spelen “. Wim was verlekkerd op de borsten van Hilde maar evenzeer op de donkere meloenen van Wonnie.

Die zou hij later wel voelen dacht hij en greep meteen Hilde 's bolle borsten beet yoen zsijn handen brij waren. Hij kneedde ze en draaide de stijve tepels tussen zijn duimen en wijsvingers. Hilde kreunde en versnelde haar rijdende tempo. De soppende geluiden van haar kut klonken alsmaar luider en plots gilde ze dat ze klaarkwam. Haar kut verkrampte en spande zich rond zijn vleesboom. Wim voelde hoe een warme vloed langs zijn lul werd gestuwd en zijn ballen kregen de volle lading.

Wonnie had zich naast het parende koppel in de sofa gezet. Ze had haar benen opgetrokken en opengevouwen. Met duim en wijsvinger liet ze het vel boven haar grote kittelaar over en weer gaan alsof ze een pik aan het aftrekken was. Wim die het in de gaten had gekregen keek gebiologeerd naar de masturberende donkere vrouw. Haar kut stond ver open en in de fluweel rode tunnel zag hij een rode vleesprop die wel leek te ademen, telkens het kleine gaatje erin openging rolden er enkele druppels vocht uit dat er zo wit uitzag dat het net sperma leek.

Wim nam zijn stiefmoeder bij de heupen en hield haar stevig vast. Hilde had hem zo heftig bereden dat ze nog drie orgasmes had ondergaan en ze had daarbij haar stiefzoon zo ver gebracht dat hij zijn zaad kwijt wilde. Van onderen uit ramde hij zijn lul in de hete natte kut van de geile vrouw die bovenop zijn borst was gezakt “Ik ga spuiten mam … ik hou van jou” kreunde hij in de euforie dat hij voor het eerst in zijn leven een zaadlozing zou krijgen in een kut.

De kut van zijn stiefmoeder. Met enkele krachtige stoten werd zijn zaad gedwongen om zijn omhulsels te verlaten en met een viertal flinke stralen vulde hij het buikje van zijn vaders vrouw. Die moest het eens weten wat er thuis gebeurde. Wim besefte maar al te goed dat ook Wonnie zijn pik zou willen voelen. Zijn lul stak nog wel stijf in de volgespoten kut van zijn stiefmoeder doch het zou niet lang duren voor hij zou gaan krimpen. Als Wonnie hem een kwartiertje gunde om te recupereren dan kon hij haar kut ook vullen met zijn witte pap.

Wim had genoeg potentie om meerdere malen achter elkaar te spuiten, dat had hij ooit eens uitgeprobeerd als hij masturbeerde. Met tussenpozen van een tiental minuten had hij er iets meer dan een uur over gedaan om de som van vijf zaadlozingen te bereiken. Hilde ging zwaar hijgend van hem af, zijn pik glibberde uit haar kut en erachteraan volgde een flinke kwak sperma. Wim zag het langs de binnenkanten van haar dijen naar beneden tot op de brede randen van de nylonkousen glijden.

Hilde raapte een lapje stof van Wim 's stukgesneden T – shirt van de grond en veegde het zaad ermee van haar billen en maakte daarna haar vettige pruim proper. Wonnie haalde de drie vingers waarmee ze zich ondertussen aan het masturberen was uit haar kut. Zowel de grote lange schaamlippen als de vingers waren bedekt met een witte substantie.

De donkere vrouw kwam uit haar zetel en deed enkele stappen tot ze tegen de salontafel stond waar Wim zijn hoofd lag. Die had meteen door wat ze van plan was, ze wilde over hem komen en haar vettige kut op zijn mond drukken. Wim haastte zich om recht te komen en zijn lichaam zo te draaien dat hij zijn voeten op de grond kon zetten.

Zo voorkwam hij dat hij het witte slijmerige vocht dat aan de zwarte grimmig gevormde lellen die uit Wonnie's kut hingen zou moeten aflikken. Wonnie verplaatste zich en kwam voor hem staan “ open je mond jochie “, ze haalde haar hand met de besmeurde vingers omhoog en hield ze voor zijn mond “ aflikken “ gebood ze.

Een sterke geur van kutgeil maakte hem wel hitsig maar Wim had geen zin om het witte slijm van haar vingers af te zabberen en hij hield zijn mond gesloten “ je zult doen wat wij je opdragen … vanaf vandaag en in de toekomst … heb je dat goed begrepen brave jongen anders zullen we jouw vader inlichten wat voor een vunzig kereltje ge zijt en NU aflikken “.

Wim begreep meteen dat hij zich volkomen aan hun grillen zou moeten onderwerpen. Zijn stiefmoeder en Wonnie hadden hem in hun macht en hij besefte dat ze hem zouden blijven chanteren.

Tegen zijn zin opende hij zijn mond en de Surinaamse vrouw aarzelde niet om haar vingers erin te steken. Ze wist dat ze gewonnen had want Wim sabbelde er gretig op. Tot zijn verbazing smaakte het niet slecht waardoor hij vol overgave deed wat hem opgedragen was. Wonnie trok haar hand terug en wilde weggaan maar hij hield haar tegen.

Hij was al heel lang verzot op haar volle memmen en nu ze naakt voor hem stond kreeg hij de gelegenheid om te doen waarvan hij al zoveel gedroomd had. Met beide handen omklemde hij haar ene zware borst.

Hij tilde ze op tot hij zijn lippen over de zwarte stijve tepel kon zetten en begon er als een baby op te zuigen waardoor de vrouw begon te kreunen. Hilde verstoorde het tweetal door te vragen wie er nog een wijntje lustte. Wonnie trok zich terug en Wim moest haar donkere melkmeloen lossen. Het was niet helemaal tegen zijn zin want hijzelf lustte ook nog wel een wijntje. Van één kwamen er twee en een volgende fles werd aangestoken. Omdat hij voor het eerst in zijn leven alcohol tot zich nam werd Wim na zijn zoveelste glas behoorlijk tipsy.

Weer was het Hilde zijn stiefmoeder die een kwartiertje later het woord nam “ zullen we boven verder gaan … je zult nog één en ander moeten presteren jongeman “ zei ze terwijl ze even aan zijn oor rukte. Wim had door de drank echter geen zin meer in seks maar volgde gedwee de beide vrouwen. Op de trap liep hij achter Wonnie aan.
Vingeren en klaarkomen lekkere gay


Ze keek naar onderen en zag, dat haar broek een natte, gelige vlek vertoonde. Je zit toch niet op mijn schoot te zeiken, he? Ze hadden elkaar wel vaker nat gepiest, maar nog nooit door de kleren heen.

Carmen’s slipje zat ook vastgeplakt een haar huid en ze ging maar door. Ze kwam nu pas goed op dreef en de zeik klaterde op de grond. Manuela werd kleddernat en ze drukte haar mond nog vaster op de mond van Carmen en fluisterde geil: Carmen wilde niets liever en hoopte al, dat Manuela hiervoor in stemming was.

Carmen kwam overeind en haar vriendin trok haar rok omhoog en zette haar mond op de doordrenkte slip, precies op de plek, waar haar clitoris zat. Ze kreunde en haar kut werd nog vochtiger, maar nu door haar kutgeil.

Manuela zoog de urine eruit en slikte het door. Haar rok viel omlaag en snel deed ze hem uit. Haar slipje wilde ze ook uit trekken, maar Manuela verhinderde dat, want ze wilde er nog meer pies uit zuigen.

Carmen ontdeed haar levensgezellin van d’r bloes en BH en legde haar op de rug neer op de grond. Ze kroop er omgekeerd bovenop en streek met d’r haar over de nat gezeikte broek van Manuela. Die zat op haar beurt alweer driftig aan d’r kut te likken en had haar slipje helemaal aan de kant getrokken.

Af en toe zoog ze er nog op om de warme pies nog die te kunnen proeven en richtte zich daarna weer op het kruis om uitgebreid haar kut en aars te likken. Carmen’s haren plakten aan elkaar door gewrijf over de natte broek van haar vriendin en snel maakte ze de kleding los.

Ze schoof die naar beneden en likte de natte dijen van haar partner af. Heerlijk vond ze het en trok het slipje van Manuela aan de kant om haar vriendin op dezelfde manier te verwennen als zij zelf verwend werd. Na enige tijd was het een gekreun en gehijg van jewelste en beide meiden deden elkaars slipjes helemaal uit. Hun vingers en tongen maakten overuren en hun kutten en aarsen werden helemaal uitgelikt. Het duurde niet lang of de eerste hoogtepunten trokken door hun lijven en op het laatst schokten hun lichamen onophoudelijk.

Daarna was het over en moesten ze eerst recupereren. Het laatste en grootste orgasme had al hun energie opgeëist en uitgeput en bezweet plakten hun lichamen aan elkaar. Carmen draaide zich om en gaf haar vriendin een tongkus, die meteen beantwoord werd. Ze kwamen omhoog en schonken zich eerst een kop koffie in.

In elkaars armen dronken ze het op en bleven voortdurend elkaars lichaam strelend liefkozen. Na de tweede kop koffie vroeg Manuela: Carmen had zulke slanke handen en zulke iele polsen, dat ze Manuela regelmatig vuistneukte. Diens stevige kont was daar ondertussen helemaal aan gewend en ze had inmiddels een zeer soepele kringspier, waar Carmen d’r hand moeiteloos in ging.

Maar vuistneuken en schijten tegelijk hadden ze nog nooit gedaan en het leek hun beiden zeer opwindend. Een nieuwe dimensie aan hun seksleven en als het goed beviel zouden ze het vaker doen. Carmen haalde een fles glijmiddel uit hun slaapkamer en toen ze terug kwam, zette ze Manuela voorover gebogen op de bank, rustend met de knieën op de grond en de armen op de bank.

Carmen smeerde haar hand helemaal in met het glibberige spul en Manuela vingerde haar eigen aars om die wat op te rekken en in te vetten. Toen was ze er klaar voor en begon ze te persen. Haar aarsgat ging open staan en Carmen stopte er meteen drie vingers in.

Ze begon haar vriendin te vingeren, wat een hevig kreunende Manuela opleverde. Carmen likte de sappen op, die Manuela’s kut begon te produceren en stak haar pink bij de reet van Manuela in. Na enige in en uit gaande bewegingen kon haar duim er ook wel bij en nu ging ze telkens tot aan haar knokkels naar binnen. Manuela was bloedgeil geworden en bewoog kronkelend heen en weer.

Carmen liet nog wat glijmiddel door de bilnaad omlaag lopen en toen die haar pompende hand bereikte, gleden haar hand tot over de knokkels naar binnen. Het leverde een luide kreun van Manuela op en Carmen ging dieper naar binnen tot over haar pols.

Het was haast niet te geloven hoe ver ze haar hand naar binnen had gestoken en ze begon Manuela heftig te bewerken. Na enige kleine orgasmes trok Carmen de hand er helemaal uit en maakte een vuist. De kont van haar liefste stond wijd open en ze stompte haar vuist tot aan haar onderarm naar binnen. Manuela ging uit haar dak en voelde trilling na trilling door haar lendenen trekken.

Carmen trok haar vuist er weer uit en ramde die opnieuw naar binnen. Dit herhaalde ze eindeloos en likte de klit van haar lieveling.

Manuela kreeg op een gegeven ogenblik een daverend orgasme en huilde het haast uit. Daarna zakte ze slap op de bank neer en Carmen wilde haar vuist terug trekken. Laat je vuist erin zitten en hou het tegen”. Dat leek Carmen onwijs gaaf en bleef haar vriendin neuken met haar vuist.

Ze voelde nog niets en trok haar vuist er eventjes uit. Meteen daarna zag ze de keutel in het openstaande gat aankomen en ramde direct haar vuist weer naar binnen. Ze voelde de drol tegen haar vingers aan en drukte hem ver terug in de darm. Manuela kreunde en leek haast te bezwijmelen van genot. Ze trok haar vuist naar buiten en het harde stuk stront kwam er uit gezet.

Het brak af op de plek, waar de poep wat zachter werd en Carmen boorde toen haar vuist weer in de schijtende kont van haar vriendin. Ze stompte in de warme drek en Manuela bleef persen en zo waar krulde de weke poep zich langs de hand van Carmen.

Die ging nog verder naar binnen en het leek wel of ze Manuela leeg drukte. Tot haar genoegen begon haar vriendin ook nog te zeiken en snel plaatste ze haar hoofd onder de urinestraal, die in hoog tempo de kut van haar vriendin verliet. Het werd “n smeerboel en Carmen hoofd was kleddernat gepiest. Ze was botergeil van het hele gebeuren geworden en trok haar vuist terug. Ze was lekker en pas zevenentwintig.

Mijn vader was toen al zeventig en al heel gauw was ik erachter dat hij haar met zijn handen, tong of een vibrator klaar moest maken. Tot haar grote verdriet overigens, want zij deed alles om zijn rimpelige kanariepietje stijf te krijgen. Pa had zijn jaren echter gehad en zijn lul kon hij nog slechts gebruiken voor het plasje. Zelfs de zalige lippen van Jane konden het ding niet omhoog krijgen.

Ze was jong en heet, had het lekkerste onderlichaam dat een man zich maar kon wensen en pronkte er schaamteloos mee. Ik verkeerde in de mening dat ze mij wilde verleiden en op zekere middag, het was zondag en pa deed zijn tukje, probeerde ik het bij haar. Ze zat in de tuin van het aprilzonnetje te genieten en helaas was het nog net wat te fris voor een bikini. Ze droeg dus een jurk en toen ik naast haar ging zitten sloeg ze haar oogleden traag op en keek me aan met haar geile ogen dat ik er een erectie van kreeg.

Ze gaf me een venijnige tik en snauwde: Ik moest en zou haar neuken! Dag en nacht dacht ik aan haar mooie kut en voelde ik al hoe mijn lil in en uit zou glibberen. Op een middag ging ik naar boven en keek door het sleutelgat van de slaapkamerdeur.

Ze lag op het bed, had haar jurk nog aan en zat met haar vingers te soppen. Ik keek onder haar opgeschorte jurk en zag de glinstering van haar kutsappen. Ze hijgde en zuchte, wipte met haar kont en stopte toen. Ik opende de deur en zei: Weinig was het niet en met opperste verwondering keek de jonge vrouw naar mijn snikkel, die zich rukkend oprichtte en naar haar hoofd wees als een kanon dat schietklaar is. Meid, twee keer in en uit je kutje en je komt gillend klaar.

Zou je niet verslaafd willen zijn aan mijn pik? Haar ogen werden groter en heter, haar mond ging open en de rode tong flitste langs haar lippen. Alsof ze mijn piemel wilde likken! Of kan je kleine kutje hem niet hebben soms. Ze keek me met felle ogen aan en brieste: Om die pik van jou lach ik. Aan twee van dat kaliber heb ik nog niet genoeg! Ze ging rechtop zitten en keek dromerig naar mijn rechtopstaande leuter.

Ze vond hem in ieder geval leuk, dat zag ik aan haar ogen. Met me naar bed? Je vader schiet je dood als hij het weet. Je bent met hem getrouwd voor zijn geld en wacht tot hij de pijp uit is. Je durft niet omdat je bang bent dat het uitkomt. Met mij hoef je daar niet bang voor te zijn, ik zal er met geen woord over reppen, wees maar niet bang.

Ze stroopte het velletje langzaam terug en bekeek de eikel van onderen en van boven. Toen keek ze me aan met die hete ogen van haar en vroeg met een diepe stem: Kom nu op het bed staan, dan zuig ik je lekker!

Ze zoog als een hoer, met geraffineerd bewegende lippen en een brutale tong. Ze liet hem smekend los, keek me aan en vroeg: Terwijl ze mijn halve lul naar binnen zoog en met haar tong aan het werk ging, bevoelden haar handen mijn volle zak. Haar vingers drukten en wreven, rolden mijn ballen en maakten mij zo geil dat ik niet veel meer nodig had om klaar te komen. Haar jurk bedekte haar edele delen en ik wilde graag wat met haar billen en kut spelen. Dat was me toch een onbekend lekker gevoel!

Jane kreunde zacht en ik voelde hoe haar kut nog natter werd onder mijn tastende hand. Met een glibberig geluid verdween een vinger in haar botermalse schede en haar lichaam schokte. Dat ik zomaar met een volwassen vrouw aan het geilen was! En bovendien nog mijn stiefmoeder, het was ongelooflijk. Een ogenblik dacht ik dat ik droomde maar de felle mond van Jane bewees dat het niet zo was en dat ik alles echt beleefde.

Van haar plukkende handje werd ik dermate heet dat ik het niet meer kon volhouden. Mag ik mijn hete lul diep in je kut steken en je naaien, lekkere hoer? Ik ging achter haar liggen en zag hoe mijn snikkel in haar kutje gleed. Zacht en glibberig ontving ze me, ik voelde haar schede pulseren rond mijn indringende pik. Zachtjes begon ik mijn pik in en uit haar soppende schede te neuken. Buiten mezelf van wellust streelde ik haar hele lichaam en luisterde opgewonden naar haar snikken en gilletjes, het zompige smakken van haar kut en het slaan van mijn buik tegen haar billen.

Ik voel aan je grote ballen, je eieren, kun je al spuiten? Oh, ik geloof dat ik kom! Dat was een vreemde gewaarwording en hoe ik ook aan haar billen voelde en mezelf aan haar lichaam opgeilde, hij floepte op het allerhoogste hoogtepunt van mijn schattig neukwijfje naar buiten. Ik keek naar haar draaiende en schokkende billen, zag hoe ze haar kontspieren spande en ontspande en porde een vinger diep in haar klaarkomende kut.