Sperma in kont geile marokkaanse meid

sperma in kont geile marokkaanse meid

Ze moest wel strings dragen! Op een woensdagmiddag kwam ik thuis en trof ik Touria aan in de keuken zoals gewoonlijk. Dit keer overtrof ze alles. Ze had een rode zomerjurk aan die kleefde aan haar lichaam. Je kon hierbij elke contour van haar goddelijke lichaam inzien. Haar brede heupen met haar dikke bovenbenen en dijen waren nu goed te zien.

Ik werd helemaal gek van binnen en bleef zonder dat ik het door had zeker 2 minuten staren naar haar achterwerk. Haar billen waren zo groot dat mijn hand er twee keer overheen zou passen.

Ze waren perfect als in een peer vorm. Wat een geile Marokkaanse slet! Die avond kon mijn vader zich ook niet meer inhouden. Rond een uur of Ik kon het niet geloven, mijn vader was Touria aan het neuken en had vast zijn handen op die grote Marokkaanse billen van haar.

Ik was jaloers tot over mijn oren. Hoe zou het zijn om die grote gebruinde tieten beet te pakken en aan haar donkere tepels te zuigen. Dat had ik dus mis Voorzichtig sneakte ik naar de deur van hun slaapkamer om mijn oor er tegen aan te houden. Ik hoorde het gekreun nu een stuk harder.

Ook hoorde ik het geklets van mijn vaders onderlichaam tegen haar lichaam. Ze waren hard bezig! Ik wilde zo graag de deur open doen en op een kiertje meekijken naar haar lekkere Marokkaanse lichaam die tekeer ging. Helaas kon dat niet en ging ik maar met mijn hand in mijn broek om mezelf af te trekken op hun gekreun.

Na ongeveer 10 minuten hoorde ik mijn vader kreunen en gokte ik dat hij klaar was gekomen in haar. Ik hoorde ze wat fluisteren en niet veel later hoorde ik voetstappen richting de deur naderen. Ik schrok en liep snel naar de badkamer ernaast omdat ik mijn eigen slaapkamer niet meer zou redden zonder gepakt te worden.

Daar deed ik net alsof ik water uit de kraan dronk toen Touria binnenliep en schrok. Ik keek haar half-geschrokken aan en vervolgens naar haar lichaam. Ze had een korte nachtjurk aan en haar tieten vielen er bijna uit. Ze had eronder verder niks aan en ik voelde dat ik meteen stijf werd. Toen ik nog verder naar beneden keek zag ik het sperma van mijn vader langs haar benen naar beneden glijden.

Het waren dikke klodders zaad, hij had haar helemaal volgespoten en nu kwam ze haar kutje schoonmaken in de badkamer. Toen Touria merkte dat ik dit zag draaide ze zich meteen om terug naar de slaapkamer. Ze draaide zich om en werd knalrood waarna ze me groette. Ik liep naar de koelkast om drinken te pakken toen ik haar aankeek.

Ze durfde me niet in mijn ogen aan te kijken. Even later plofte ik neer op mijn bed en begon mezelf weer zachtjes af te trekken op haar dikke reet.

Ik kwam bijna klaar toen ik een stem vanuit de deur opening hoorde zeggen: Ik weer binnenkomen op slechte moment! Touria had vandaag precies dezelfde zomerjurk aan als gisteren en om dit zo van dichtbij te kunnen zien was een genot. Ik voelde haar zware tieten tegen mijn lichaam wegen en voelde mijn weggestopte pik weer keihard worden. Dit merkte Touria ook aangezien ik een joggingsbroek aanhad.

Daarna gebeurde het ondenkbare, Touria streelde met haar hand voorzichtig over mijn lul heen terwijl deze nog harder werd. Ze bleef me strelen en begon nu me lul vast te grijpen vanuit boven me broek. Dit voelde heerlijk geil aan en ik genoot van de laaghangende grote Marokkaanse borsten van Touria.

Ik wilde net haar tieten aanraken toen ik de voordeur open hoorde gaan. Mijn vader was thuisgekomen. In een flits was alles voorbij en huppelde Touria geschrokken terug naar de keuken zonder mij verder aan te kijken. Ze was in de verlegenheid geraakt. Vijf minuten later kwam ik met veel sperma klaar terwijl ik de scene die zich zojuist afspeelde talloze keren herhaalde in mijn hoofd. Die avond kon ik niet slapen en hoopte op een nieuwe neukpartij tussen mijn vader en Touria.

Ik bleef tot Net toen ik wilde gaan slapen ging mijn voordeur zachtjes open. Touria kwam in de bekende Marokkaanse nachtjurk naar binnen geslopen. Op haar blote voeten en met niks onder haar japon pakte ze mijn dekens op en ging naast mij liggen in bed.

Het gebeurde allemaal razendsnel. Ik pakte haar beet bij haar taille en zoende haar voorzichtig. Ze beantwoorde mijn zoen met haar tong en greep direct naar mijn lul onder mijn pyjamabroek. Ze begon me heftig af te trekken terwijl ik alle rondingen van haar lichaam betaste. Haar Marokkaanse dikke billen waren enorm zacht en puddingachtig. Ik kon er maar niet vanaf blijven, en niet veel later trok ik het niet meer. Ik gooide de dekens omhoog en ging vanachter op haar kont zitten om deze met beide handen in me gezicht te douwen.

Haar dikke Marokkaanse kont was zo groot en zacht dat mijn handen erin verdwenen. Ik begon haar wild te zoenen op haar kont, tussen haar kont en bij haar sterretje.

Ik gaf geen antwoord en begon haar van achteren te likken. Ze proefde naar rozen en haar donkere kutje was al drijfnat. Ze had dit al helemaal voorbereid, hoe ze me kamer in zou lopen om met mij sex te hebben! Wat een geile Marokkaanse slet die Touria, dit had ik nooit achter haar gezocht. Haar lange zwarte haren duwde ik aan de kant om haar hele lichaam van achteren op haar buik te bekijken.

Haar heupen waren echt enorm breed en ik begreep waarom ze altijd lange kleding droeg als ze naar buiten ging. Iedereen zou naar haar enorme reet staren! Mijn lul was inmiddels al aan het druppelen van het voorvocht en het kostte me ook vrijwel geen moeite om mijn dikke onbesneden lul in haar Marokkaanse kutje te laten verdwijnen. Ik zag er helemaal niks meer van. Haar dikke billen waren zo groot dat alles werd opgeslokt.

Ik kneedde hard in haar billen terwijl ik haar neukte. Ze kreunde stilletjes want geluid konden wij alles behalve maken! Mijn vader lag immers te slapen in de kamer tegenover mij zonder dat hij wist dat zijn Marokkaanse vrouw met mij aan het neuken was. Daarna begon ik steeds harder te stoten en liet haar billen flink kletteren. Haar kutje werd ook steeds natter waardoor er een soppend geluid klonk door de kamer. Mijn droom was uitgekomen, ik had hier elke avond op gehoopt en op afgetrokken.

Ik was mijn Marokkaanse stiefmoeder Touria aan het neuken! Met haar handen spreidde ze haar billen voor mij en legde haar hoofd laag op bed. Ik neukte haar staand en greep haar brede heupen wild beet. Haar grote reet stak uit en de kamer begon langzaam te ruiken naar de geur van natte sex.

Ik voelde aan haar holle rug dat Touria langzaam begon te transpireren. Ook ik kreeg het steeds warmer en liet haar boven op mij liggen. Met mijn handen om haar grote dikke tieten heen bewoog ze langzaam op en neer. Ik probeerde oogcontact te zoeken maar Touria had haar ogen dicht. Ze durfde me niet aan te kijken omdat ze wist dat ze fout bezig was. Niet alleen had ze geen kokhalsreflex, ze kon haar mond ook heel wijd openen.

Ze had een natuurlijk talent voor pijpen, met een beetje oefenen zou ze een top pijpster kunnen worden. Khadija trok mijn hand uit haar mond, een groot hoeveelheid slijm vloeide uit en landde op haar dikke tieten. Ik liet haar de foto zien van mijn hand in haar kont, ze zei dat ze het super lekker vond uit zien en vroeg of ik het later naar haar kon opsturen. Khadija draaide zich om en nam de positie van daarnet weer aan. Ze presenteerde mij haar dikke kont door het hoog op te steken.

Ik streelde mijn pik een aantal keer om het lekker hard te krijgen en bereidde mij voor om het in haar kont te steken. Dit was overigens ook de eerste keer dat ik mijn pik in een kont zou steken, maar ik had genoeg porno gezien om te weten wat ik moest doen. Ik plaatste mijn eikel op haar anus en wreef er een aantal keer op. Voorvocht stroomde uit mijn plasgaatje wat alles lekker glad maakte.

Vervolgens duwde ik mijn pik in haar kont, het ging best wel makkelijk aangezien het al volledig uitgerekt was, maar al gauw begon het strakker te worden naarmate ik dieper binnendrong. Kreunend nam het sletje mijn pik volledig in tot mijn kloten tegen haar drijfnat kutje hingen. Voor mij gold hetzelfde, een ongelofelijk lekker gevoel was het met mijn pik diep in haar warm en vochtig darmkanaal. Ik trok mijn pik langzaam naar achteren en stootte keihard weer naar binnen.

Khadija gilde het uit van de pijn, maar tegelijkertijd vond het sletje het lekker, “Harder habibi, harder! Als een wild dier begon ik vervolgens met lange halen diep in haar kont te neuken. Mijn ballen die bij elke stoot haar poesje raakten, maakten smakkende geluiden. Ik deed het zo snel en ruig dat Khadija met korte en moeizame stoten ademhaalde.

Haar gekreun en gehijg werden luider en ze beet op haar tanden van de intense pijn, maar genade had ik voor dit moslim sletje niet en dat zou ze vast ook niet willen.

Ik boog voorover en begon ruw haar dikke bungelende tieten te kneden en haar harde tepels te knijpen terwijl zij drukbezig was met haar zeiknat kutje. Ik was onder de indruk van Khadija’s hoge pijngrens, het was ongelofelijk om te zien hoe iemand die nog nooit iets in haar kont heeft gekregen, zo’n en brute anale seks aan kon.

Na een minuutje of vijf intensief pompen voelde ik mijn tweede orgasme van vandaag al aankomen. Ze spande haar anus aan waardoor het nu extreem strak om mijn pik heen zat. Dit triggerde mijn orgasme waardoor ik een enorme hoeveelheid warm zaad golf na golf diep in haar kont spoot. Totaal verlept en afgewerkt zat Khadija hijgend voor me op haar elleboog en knieën. Met mijn pik nog steeds diep in haar kont leunde ik uitgeput op haar rug om even bij te komen. Khadija legde haar hoofd op de matras en draaide het naar mij toe, met haar make-up volledig uitgelopen zag ze er hoerig uit.

Ondanks alles toverde ze een grote glimlach, het sletje had met volle teugen genoten. Ik kuste op haar bezwete rug en trok zo voorzichtig mogelijk mijn halfstijve pik uit haar kont zodat mijn sperma er niet uit zou stromen.

Nadat ik mijn pik er helemaal uit had getrokken bleef er een groot gapend gat over, maar gelukkig bleef mijn sperma nog binnen. Khadija draaide zich om en pakte mijn pik vast, “Even schoonmaken haha”, zei ze lachend en nam gulzig mijn pik in haar mond om de restjes slijm en sperma af te likken. Nadat Khadija mijn pik en mijn ballen grondig had schoon gelikt kroop ik moe mijn bed in en ondanks het een éénpersoonsbed was kon Khadija er nog net bij.

Ze ging dicht tegen mij aan liggen en ik voelde haar grote borsten tegen mijn lichaam drukken. Haar stijve tepels prikten op mijn huid. Ik deed een arm om haar heen en streelde haar heupen en zachte billen terwijl ik diep in haar mooie groene ogen keek. Na deze ongelofelijke ervaring was ik op slag verliefd op Khadija en ik kon in haar ogen zien dat dat ook bij haar het geval was.

Ze legde vervolgens haar lippen op de mijne en ik voelde haar tong binnendringen, ik proefde de ranzige smaak van sperma en anus wat ik lekker geil vond. We begonnen vervolgens hartstochtelijk te tongen. Na een kwartiertje vrijen besloten we om er een punt achter te zetten, want we moesten nog aan ons verslag werken wat we totaal waren vergeten. Vlug trokken we onze kleren aan, Khadija ging nog even naar de badkamer om haar gezicht te wassen en nieuwe make-up op te doen.

Ze kwam de badkamer uit met een schoon en stralend gezicht. Vervolgens gingen we aan de slag met ons verslag. Na twee uur werken waren we eindelijk klaar. Khadija kreeg precies op dat moment een sms van haar vader dat het tijd was om naar huis te gaan. Maar voordat Khadija weg ging hadden we afgesproken om onze relatie geheim te houden en om condooms te kopen, want ze moest en zou de volgende keer in haar kutje geneukt worden.

Ten slotte gaf Khadija mij een kus op mijn mond en verliet mijn huis. Het was een hele mooie dag, dacht ik bij mijzelf en na vandaag zouden we nog heel wat keren seks hebben.

..

Vingeren in de douche strak poesje

Ze genoot ervan, 4 handen die haar vlees masseerden, loom lag ze te genieten hoe haar schouders, nek ,rug en benen gekneed en verwend werden. Dat die vingers ook de binnenkant van haar dijen masseerden was ook prima, haar kont werd ook bewerkt.

Hoewel Petra nooit wat met vrouwen gehad had voelde ze zich langzaamaan steeds geiler worden, goed dat ze op haar buik lg want anders zou iedereen kunnen zien dat haar tepels dik en stijf waren geworden. Opeens schrok ze op, ze voelde vingers in haar bilnaad richting haar kut gaan. Ze probeerde haar benen te sluiten maar de vingers waren al bij haar kut aangekomen en begonnen haar kutlippen te strelen. Petra schrok, ze wist dat haar kut kletsnat was geworden en nu zouden Sofia en Karima dat ook voelen.

De meiden zeiden niets maar gingen rustig door met Petra haar moederkut te strelen. Twee, drie vingers gleden in haar kut, een vierde vinger en opeens gleed Sofia haar hele hand in Petra wijde nederlandse moederkut. Petra kreunde terwijl Sofia steeds harder en wilder in Petra's hete kut begon te pompen. Sopgeluiden klonken door de ruimte, sopgeluiden veroorzaakt door een marokkaanse vrouw die een nederlandse geile moederkut aan het fisten was. Petra verkrampte, kreunde hard en kwam klaar.

Het was lang geleden dat ze zo'n intens orgasme had gehad. Toen ze bijgekomen was zag ze dat Karima de man op het bed links van haar aan het aftrekken was. Petra snapte nu waarom de lijven van Sofia en Karima zo glommen, want ze zag Karima het sperma uitsmeren over haar lijf. Rechts van haar hoorde ze gezucht en gesmak. Toen ze keek zag ze hoe Sofia een andere man aan het pijpen was. Eigenlijk was het meer dat die man Sofia in haar mond neukte want hij stootte iedere keer z'n marokkaanse pik in Sofia haar marokkaanse pijpmond terwijl hij haar hoofd vasthield en over z'n pik trok.

Petra hoorde aan de man z'n gesteun dat hij klaar zou komen- net op tijd wist Sofia de spuitende lul uit haar mond te krijgen en werd ze in haar gezicht gespoten.

Mannen klaar laten komen? Petra keek naar de marokkaan die met een keiharde lul al klaar lag. Hij zou een jaar of 60 kunnen zijn dacht ze. Ze voelde de man geiler worden terwijl ze haar kut ook steeds natter voelde worden. Trek hem af met je linkerhand hoorde ze Ali zeggen, je trouwring moet goed te zien zijn.

Petra voldeed aan Ali's verzoek en trok steeds steviger aan de marokkaanse pik. Opeens pakte de man haar grote borsten beed , duwde z'n onderlijf omhoog en spoot straal na straal sperma tegen haar borsten aan. Een klodder kwam zelfs tegen het kettinkje met haar naam aan. Ze nam Petra mee naar een volgend bed waar een grote, breedgeschouderde marokkaan lag, Petra schatte hem op hooguit 25 jaar. Youssef zo heet de man komt om te neuken vertelde Karima, hij heeft betaald voor pijpen, aftrekken en kut".

Petra wist niet waar ze moest beginnen, maar Youssef pakte haar hand en legde die om z'n pik. Instinctief begon Petra met aftrekken terwijl ze de man z'n handen over haar lijf voelde gaan. Grote handen over haar borsten, buik, kont. Petra kon niets anders dan slikken, het zaad smaakte haar wel. Marokkaans zaad in een nederlandse moeder haar mond. Petra dacht met de man klaar te zijn, maar daar vergiste ze zich in. Petra klom op het bed en liet zich op Youssef z'n pik zakken.

Die marokkaanse lul rekte haar kut heerlijk op. Ze dacht niet meer na, wilde alleen maar neuken, een keiharde pik in haar kut, zaad tegen haar baarmoedermond aan voelen spuiten. Harder en harder, dieper en dieper in haar hete hoerenkut voelde ze die pik.

Opeens voelde ze Youssef z'n pik nog harder worden en daar kwam haar beloning- warm marokkaans zaad diep in haar moederkut gespoten. Ook Petra kwam klaar. Tijd om bij te komen kreeg ze niet, want daar stond Karima al om haar me te nemen naar de volgende klant.

Petra zag de marokkaans meiden ook van pik naar pik gaan, pijpen ,neuken, een lul in hun kut, in hun reet, alles konden die 2 aan. Die avond kon Petra niet mee bijhouden hoeveel Marokkaanse pikken ze had afgetrokken, gepijpt, hoeveel pikken in haar kut hadden gespoten.

Haar dikke Marokkaanse kont was zo groot en zacht dat mijn handen erin verdwenen. Ik begon haar wild te zoenen op haar kont, tussen haar kont en bij haar sterretje. Ik gaf geen antwoord en begon haar van achteren te likken. Ze proefde naar rozen en haar donkere kutje was al drijfnat. Ze had dit al helemaal voorbereid, hoe ze me kamer in zou lopen om met mij sex te hebben! Wat een geile Marokkaanse slet die Touria, dit had ik nooit achter haar gezocht. Haar lange zwarte haren duwde ik aan de kant om haar hele lichaam van achteren op haar buik te bekijken.

Haar heupen waren echt enorm breed en ik begreep waarom ze altijd lange kleding droeg als ze naar buiten ging. Iedereen zou naar haar enorme reet staren! Mijn lul was inmiddels al aan het druppelen van het voorvocht en het kostte me ook vrijwel geen moeite om mijn dikke onbesneden lul in haar Marokkaanse kutje te laten verdwijnen.

Ik zag er helemaal niks meer van. Haar dikke billen waren zo groot dat alles werd opgeslokt. Ik kneedde hard in haar billen terwijl ik haar neukte.

Ze kreunde stilletjes want geluid konden wij alles behalve maken! Mijn vader lag immers te slapen in de kamer tegenover mij zonder dat hij wist dat zijn Marokkaanse vrouw met mij aan het neuken was.

Daarna begon ik steeds harder te stoten en liet haar billen flink kletteren. Haar kutje werd ook steeds natter waardoor er een soppend geluid klonk door de kamer. Mijn droom was uitgekomen, ik had hier elke avond op gehoopt en op afgetrokken. Ik was mijn Marokkaanse stiefmoeder Touria aan het neuken! Met haar handen spreidde ze haar billen voor mij en legde haar hoofd laag op bed. Ik neukte haar staand en greep haar brede heupen wild beet. Haar grote reet stak uit en de kamer begon langzaam te ruiken naar de geur van natte sex.

Ik voelde aan haar holle rug dat Touria langzaam begon te transpireren. Ook ik kreeg het steeds warmer en liet haar boven op mij liggen. Met mijn handen om haar grote dikke tieten heen bewoog ze langzaam op en neer. Ik probeerde oogcontact te zoeken maar Touria had haar ogen dicht. Ze durfde me niet aan te kijken omdat ze wist dat ze fout bezig was.

Ze neukte immers de zoon van haar nieuwe man. Ik zoog aan haar tepels en duwde mijn gezicht tussen haar tieten. Ik wil dit elke dag wel! Het tongen stopte en Touria kwam klaar en zette haar nagels in mijn nek en schouders.

Ze probeerde zo min mogelijk geluid te maken maar het gekreun was alsnog vrij hard. Je bent ook een beetje mijn mama geworden! De sex werd hierna veel wilder. Ik merkte aan mijzelf dat ik het ook geil vond om Touria mijn moeder te noemen. Ook Touria vond dit een genot om te horen. Ik ga elke dag na school jou lekker neuken. Jij mag mij pakken in douche, keuken, kamer overal! Dit maakte mij zo geil dat ik zonder waarschuwing klaarkwam in haar natte kutje. Daarna smeerde ik mijn zaad over haar dikke kont uit.

Je mag altijd in mij klaarkomen, is niet erg! Touria stond op en veegde haar kont schoon met wat doekjes die ik voor haar pakte. Haar kutje was nog steeds aan het lekken van mijn warme zaad. Dit was de geilste sex die ik heb gehad in mijn leven. Touria gaf me nog een zoen waarna ik mijn bedje bezweet weer instapte. Toen ik 10 minuten later nog even wilde gaan plassen zag ik dat de deur van mijn kamer en die van mijn vaders slaapkamer nog openstonden.

Waarom had Touria mijn deur en haar deur niet dichtgedaan? Ik sloop naar hun kamerdeur en gluurde er tussendoor. Het nachtlampje stond aan en ik zag dat mijn vader een pijpbeurt kreeg van Touria.

Had Touria mijn vader wakker gemaakt omdat ze nog geil was? Wat een Marokkaanse slet, ze was van mij naar mij vader gegaan om weer verder te gaan. Ik hoorde mijn vader vies naar haar fluisteren. Ga door, slobber maar lekker aan die lul. Zo had ik hem nog nooit horen praten. Ik zag dat hij haar haren in een staart maakte en zijn lul hard bij haar mond naar binnen duwde tot aan haar keelgat.

Touria kokhalste en paar keer waarna ze moest hoesten. Door pijpen zonder geluid jij! Mijn vader haalde daarna zijn lul uit haar mond en greep haar bij de keel. Ze schrok toen ze mij zag in de deuropening, daarna lachte ze verlegen en zag hoe ik mezelf aan het af trekken was. Ik zag dat zij hier nog geiler van werd en ze maakte haar vingers nat om deze in haar kut te stoppen. Even later kreeg ze de grote staaf van mij vader in haar kut en ze begonnen hard te neuken.

Het duurde niet lang of me vader kwam klaar waarna hij vrijwel direct in slaap viel. Touria stond op en liep richting de deur. Ik liep naar de badkamer waar ik haar opwachtte. Kijk, ik ben weer geil!

Ik wees naar mijn stijve pik. Ze keek onschuldig naar achteren en keek naar mijn lul. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen en zonder na te denken stopte ik mijn lul opnieuw in haar kutje. Haar kutje was nu al twee keer volgespoten. Door mij en daarna direct door mijn vader. Ze heeft geen tijd gehad om haar poes schoon te maken, het was een smeerboel daar beneden. Dit maakte mij echter alleen maar geiler en begon haar keihard in de badkamer van achteren te neuken.

Het licht was dit keer aan en ik had een goed uitzicht over haar reusachtige grote kont. Ik wilde weten hoe het was om deze dikke billen anaal te nemen. Ik haalde mijn lul uit haar kut en stopte hem zonder aan te kondigen in haar strakke sterretje.

Touria maakte een kermend geluid van pijn en genot terwijl ze mijn grote staaf naar binnen ontving. Mijn lul was nog helemaal nat en glibberig van de sperma van mij en mijn vader.

Ik begon haar snoeihard in haar strakke kontgaatje te neuken. Wat een Marokkaanse hoer was Touria. Ze wist precies hoe ze een man geil moest maken. Met haar geile blik keek ze me af en toe vragend aan alsof ze helemaal ondergespoten wilde worden. Ik vroeg me af hoeveel mannen Touria al had afgewerkt. Haar dikke billen kletterden tegen mijn onderbuik aan en ik zag haar blubber billen van links naar rechts vliegen.

Haar heupen waren 2x mijn breedte en de omvang van haar taille was te bizar voor worden. Ook haar lekkere bruine huidkleur winde mij enorm op. Ze was een echte Marokkaanse slet. Ook nu hield ik het niet lang meer vol. Ik wil jou gelukkig zien!


sperma in kont geile marokkaanse meid

Ze moest wel strings dragen! Op een woensdagmiddag kwam ik thuis en trof ik Touria aan in de keuken zoals gewoonlijk. Dit keer overtrof ze alles. Ze had een rode zomerjurk aan die kleefde aan haar lichaam. Je kon hierbij elke contour van haar goddelijke lichaam inzien. Haar brede heupen met haar dikke bovenbenen en dijen waren nu goed te zien. Ik werd helemaal gek van binnen en bleef zonder dat ik het door had zeker 2 minuten staren naar haar achterwerk. Haar billen waren zo groot dat mijn hand er twee keer overheen zou passen.

Ze waren perfect als in een peer vorm. Wat een geile Marokkaanse slet! Die avond kon mijn vader zich ook niet meer inhouden. Rond een uur of Ik kon het niet geloven, mijn vader was Touria aan het neuken en had vast zijn handen op die grote Marokkaanse billen van haar.

Ik was jaloers tot over mijn oren. Hoe zou het zijn om die grote gebruinde tieten beet te pakken en aan haar donkere tepels te zuigen. Dat had ik dus mis Voorzichtig sneakte ik naar de deur van hun slaapkamer om mijn oor er tegen aan te houden. Ik hoorde het gekreun nu een stuk harder. Ook hoorde ik het geklets van mijn vaders onderlichaam tegen haar lichaam. Ze waren hard bezig! Ik wilde zo graag de deur open doen en op een kiertje meekijken naar haar lekkere Marokkaanse lichaam die tekeer ging.

Helaas kon dat niet en ging ik maar met mijn hand in mijn broek om mezelf af te trekken op hun gekreun. Na ongeveer 10 minuten hoorde ik mijn vader kreunen en gokte ik dat hij klaar was gekomen in haar. Ik hoorde ze wat fluisteren en niet veel later hoorde ik voetstappen richting de deur naderen. Ik schrok en liep snel naar de badkamer ernaast omdat ik mijn eigen slaapkamer niet meer zou redden zonder gepakt te worden.

Daar deed ik net alsof ik water uit de kraan dronk toen Touria binnenliep en schrok. Ik keek haar half-geschrokken aan en vervolgens naar haar lichaam. Ze had een korte nachtjurk aan en haar tieten vielen er bijna uit.

Ze had eronder verder niks aan en ik voelde dat ik meteen stijf werd. Toen ik nog verder naar beneden keek zag ik het sperma van mijn vader langs haar benen naar beneden glijden. Het waren dikke klodders zaad, hij had haar helemaal volgespoten en nu kwam ze haar kutje schoonmaken in de badkamer. Toen Touria merkte dat ik dit zag draaide ze zich meteen om terug naar de slaapkamer. Ze draaide zich om en werd knalrood waarna ze me groette. Ik liep naar de koelkast om drinken te pakken toen ik haar aankeek.

Ze durfde me niet in mijn ogen aan te kijken. Even later plofte ik neer op mijn bed en begon mezelf weer zachtjes af te trekken op haar dikke reet. Ik kwam bijna klaar toen ik een stem vanuit de deur opening hoorde zeggen: Ik weer binnenkomen op slechte moment! Touria had vandaag precies dezelfde zomerjurk aan als gisteren en om dit zo van dichtbij te kunnen zien was een genot. Ik voelde haar zware tieten tegen mijn lichaam wegen en voelde mijn weggestopte pik weer keihard worden.

Dit merkte Touria ook aangezien ik een joggingsbroek aanhad. Daarna gebeurde het ondenkbare, Touria streelde met haar hand voorzichtig over mijn lul heen terwijl deze nog harder werd.

Ze bleef me strelen en begon nu me lul vast te grijpen vanuit boven me broek. Dit voelde heerlijk geil aan en ik genoot van de laaghangende grote Marokkaanse borsten van Touria. Ik wilde net haar tieten aanraken toen ik de voordeur open hoorde gaan. Mijn vader was thuisgekomen. In een flits was alles voorbij en huppelde Touria geschrokken terug naar de keuken zonder mij verder aan te kijken. Ze was in de verlegenheid geraakt. Vijf minuten later kwam ik met veel sperma klaar terwijl ik de scene die zich zojuist afspeelde talloze keren herhaalde in mijn hoofd.

Die avond kon ik niet slapen en hoopte op een nieuwe neukpartij tussen mijn vader en Touria. Ik bleef tot Net toen ik wilde gaan slapen ging mijn voordeur zachtjes open. Touria kwam in de bekende Marokkaanse nachtjurk naar binnen geslopen. Op haar blote voeten en met niks onder haar japon pakte ze mijn dekens op en ging naast mij liggen in bed. Het gebeurde allemaal razendsnel.

Ik pakte haar beet bij haar taille en zoende haar voorzichtig. Ze beantwoorde mijn zoen met haar tong en greep direct naar mijn lul onder mijn pyjamabroek. Ze begon me heftig af te trekken terwijl ik alle rondingen van haar lichaam betaste. Haar Marokkaanse dikke billen waren enorm zacht en puddingachtig. Ik kon er maar niet vanaf blijven, en niet veel later trok ik het niet meer.

Ik gooide de dekens omhoog en ging vanachter op haar kont zitten om deze met beide handen in me gezicht te douwen. Haar dikke Marokkaanse kont was zo groot en zacht dat mijn handen erin verdwenen. Ik begon haar wild te zoenen op haar kont, tussen haar kont en bij haar sterretje.

Ik gaf geen antwoord en begon haar van achteren te likken. Ze proefde naar rozen en haar donkere kutje was al drijfnat. Ze had dit al helemaal voorbereid, hoe ze me kamer in zou lopen om met mij sex te hebben! Wat een geile Marokkaanse slet die Touria, dit had ik nooit achter haar gezocht. Haar lange zwarte haren duwde ik aan de kant om haar hele lichaam van achteren op haar buik te bekijken. Haar heupen waren echt enorm breed en ik begreep waarom ze altijd lange kleding droeg als ze naar buiten ging.

Iedereen zou naar haar enorme reet staren! Mijn lul was inmiddels al aan het druppelen van het voorvocht en het kostte me ook vrijwel geen moeite om mijn dikke onbesneden lul in haar Marokkaanse kutje te laten verdwijnen. Ik zag er helemaal niks meer van. Haar dikke billen waren zo groot dat alles werd opgeslokt.

Ik kneedde hard in haar billen terwijl ik haar neukte. Ze kreunde stilletjes want geluid konden wij alles behalve maken! Mijn vader lag immers te slapen in de kamer tegenover mij zonder dat hij wist dat zijn Marokkaanse vrouw met mij aan het neuken was. Daarna begon ik steeds harder te stoten en liet haar billen flink kletteren.

Haar kutje werd ook steeds natter waardoor er een soppend geluid klonk door de kamer. Mijn droom was uitgekomen, ik had hier elke avond op gehoopt en op afgetrokken. Ik was mijn Marokkaanse stiefmoeder Touria aan het neuken! Met haar handen spreidde ze haar billen voor mij en legde haar hoofd laag op bed. Ik neukte haar staand en greep haar brede heupen wild beet. Haar grote reet stak uit en de kamer begon langzaam te ruiken naar de geur van natte sex.

Ik voelde aan haar holle rug dat Touria langzaam begon te transpireren. Ook ik kreeg het steeds warmer en liet haar boven op mij liggen. Met mijn handen om haar grote dikke tieten heen bewoog ze langzaam op en neer. Ik probeerde oogcontact te zoeken maar Touria had haar ogen dicht. Ze durfde me niet aan te kijken omdat ze wist dat ze fout bezig was.

Niet alleen had ze geen kokhalsreflex, ze kon haar mond ook heel wijd openen. Ze had een natuurlijk talent voor pijpen, met een beetje oefenen zou ze een top pijpster kunnen worden. Khadija trok mijn hand uit haar mond, een groot hoeveelheid slijm vloeide uit en landde op haar dikke tieten. Ik liet haar de foto zien van mijn hand in haar kont, ze zei dat ze het super lekker vond uit zien en vroeg of ik het later naar haar kon opsturen.

Khadija draaide zich om en nam de positie van daarnet weer aan. Ze presenteerde mij haar dikke kont door het hoog op te steken. Ik streelde mijn pik een aantal keer om het lekker hard te krijgen en bereidde mij voor om het in haar kont te steken.

Dit was overigens ook de eerste keer dat ik mijn pik in een kont zou steken, maar ik had genoeg porno gezien om te weten wat ik moest doen. Ik plaatste mijn eikel op haar anus en wreef er een aantal keer op. Voorvocht stroomde uit mijn plasgaatje wat alles lekker glad maakte. Vervolgens duwde ik mijn pik in haar kont, het ging best wel makkelijk aangezien het al volledig uitgerekt was, maar al gauw begon het strakker te worden naarmate ik dieper binnendrong.

Kreunend nam het sletje mijn pik volledig in tot mijn kloten tegen haar drijfnat kutje hingen. Voor mij gold hetzelfde, een ongelofelijk lekker gevoel was het met mijn pik diep in haar warm en vochtig darmkanaal.

Ik trok mijn pik langzaam naar achteren en stootte keihard weer naar binnen. Khadija gilde het uit van de pijn, maar tegelijkertijd vond het sletje het lekker, “Harder habibi, harder! Als een wild dier begon ik vervolgens met lange halen diep in haar kont te neuken. Mijn ballen die bij elke stoot haar poesje raakten, maakten smakkende geluiden. Ik deed het zo snel en ruig dat Khadija met korte en moeizame stoten ademhaalde. Haar gekreun en gehijg werden luider en ze beet op haar tanden van de intense pijn, maar genade had ik voor dit moslim sletje niet en dat zou ze vast ook niet willen.

Ik boog voorover en begon ruw haar dikke bungelende tieten te kneden en haar harde tepels te knijpen terwijl zij drukbezig was met haar zeiknat kutje. Ik was onder de indruk van Khadija’s hoge pijngrens, het was ongelofelijk om te zien hoe iemand die nog nooit iets in haar kont heeft gekregen, zo’n en brute anale seks aan kon.

Na een minuutje of vijf intensief pompen voelde ik mijn tweede orgasme van vandaag al aankomen. Ze spande haar anus aan waardoor het nu extreem strak om mijn pik heen zat. Dit triggerde mijn orgasme waardoor ik een enorme hoeveelheid warm zaad golf na golf diep in haar kont spoot. Totaal verlept en afgewerkt zat Khadija hijgend voor me op haar elleboog en knieën. Met mijn pik nog steeds diep in haar kont leunde ik uitgeput op haar rug om even bij te komen. Khadija legde haar hoofd op de matras en draaide het naar mij toe, met haar make-up volledig uitgelopen zag ze er hoerig uit.

Ondanks alles toverde ze een grote glimlach, het sletje had met volle teugen genoten. Ik kuste op haar bezwete rug en trok zo voorzichtig mogelijk mijn halfstijve pik uit haar kont zodat mijn sperma er niet uit zou stromen.

Nadat ik mijn pik er helemaal uit had getrokken bleef er een groot gapend gat over, maar gelukkig bleef mijn sperma nog binnen. Khadija draaide zich om en pakte mijn pik vast, “Even schoonmaken haha”, zei ze lachend en nam gulzig mijn pik in haar mond om de restjes slijm en sperma af te likken.

Nadat Khadija mijn pik en mijn ballen grondig had schoon gelikt kroop ik moe mijn bed in en ondanks het een éénpersoonsbed was kon Khadija er nog net bij. Ze ging dicht tegen mij aan liggen en ik voelde haar grote borsten tegen mijn lichaam drukken. Haar stijve tepels prikten op mijn huid. Ik deed een arm om haar heen en streelde haar heupen en zachte billen terwijl ik diep in haar mooie groene ogen keek.

Na deze ongelofelijke ervaring was ik op slag verliefd op Khadija en ik kon in haar ogen zien dat dat ook bij haar het geval was. Ze legde vervolgens haar lippen op de mijne en ik voelde haar tong binnendringen, ik proefde de ranzige smaak van sperma en anus wat ik lekker geil vond.

We begonnen vervolgens hartstochtelijk te tongen. Na een kwartiertje vrijen besloten we om er een punt achter te zetten, want we moesten nog aan ons verslag werken wat we totaal waren vergeten. Vlug trokken we onze kleren aan, Khadija ging nog even naar de badkamer om haar gezicht te wassen en nieuwe make-up op te doen. Ze kwam de badkamer uit met een schoon en stralend gezicht. Vervolgens gingen we aan de slag met ons verslag.

Na twee uur werken waren we eindelijk klaar. Khadija kreeg precies op dat moment een sms van haar vader dat het tijd was om naar huis te gaan. Maar voordat Khadija weg ging hadden we afgesproken om onze relatie geheim te houden en om condooms te kopen, want ze moest en zou de volgende keer in haar kutje geneukt worden. Ten slotte gaf Khadija mij een kus op mijn mond en verliet mijn huis. Het was een hele mooie dag, dacht ik bij mijzelf en na vandaag zouden we nog heel wat keren seks hebben.

..

Omdat ze vaak een enorm geil lichaam hebben met een grote dikke kont. Mijn Marokkaanse stiefmoeder Touria heeft zelf 2 zonen en 1 dochter uit een voorgaand huwelijk met een Marokkaanse man. Alle 3 haar kinderen zijn inmiddels zelf getrouwd. Touria is een stukje jonger als mijn vader, ze is 34 maar ziet er een stuk jonger uit door haar strakke huid en mooie postuur. Ze heeft de bekende Marokkaanse rondingen, dikke billen, extreem brede heupen, dikke bovenbenen en een small taille.

Haar borsten zijn ook niet misselijk en hangen vaak zichtbaar boven haar truitjes. Ik ga niet ontkennen dat ik enorm geilde op de nieuwe vrouw van mijn vader. Sinds 2 weken nu woont Touria bij ons in en alles loopt op rolletjes, mijn vader is blij, Touria is blij en ik ben blij.

Als ik thuis kwam van school stond Touria in de keuken en was mijn vader nog aan het werk. Ze maakte altijd de lekkerste Marokkaanse gerechten en stond vaak uren in de keuken te koken. Hierdoor zag ik altijd haar heerlijke Marokkaanse billen en liep ik vaak onnodig naar de keuken op drinken of eten te pakken.

Jammer genoeg trok Touria vaak lange kleren aan waardoor haar billen en heupen niet zichtbaar waren. Dit beeld bleef tot diep in de nacht in me geheugen gegrift staan. Ik kwam er zeker 3 keer per dag op klaar. Elke keer als ik klaar kwam riep ik haar naam omdat ik helemaal gek van haar was.

Touria was een moderne Marokkaanse dame en droeg vaak hippe kleren wat haar tien jaar jonger maakte. Ze moest wel strings dragen! Op een woensdagmiddag kwam ik thuis en trof ik Touria aan in de keuken zoals gewoonlijk. Dit keer overtrof ze alles. Ze had een rode zomerjurk aan die kleefde aan haar lichaam.

Je kon hierbij elke contour van haar goddelijke lichaam inzien. Haar brede heupen met haar dikke bovenbenen en dijen waren nu goed te zien. Ik werd helemaal gek van binnen en bleef zonder dat ik het door had zeker 2 minuten staren naar haar achterwerk. Haar billen waren zo groot dat mijn hand er twee keer overheen zou passen. Ze waren perfect als in een peer vorm. Wat een geile Marokkaanse slet! Die avond kon mijn vader zich ook niet meer inhouden.

Rond een uur of Ik kon het niet geloven, mijn vader was Touria aan het neuken en had vast zijn handen op die grote Marokkaanse billen van haar. Ik was jaloers tot over mijn oren. Hoe zou het zijn om die grote gebruinde tieten beet te pakken en aan haar donkere tepels te zuigen.

Dat had ik dus mis Voorzichtig sneakte ik naar de deur van hun slaapkamer om mijn oor er tegen aan te houden. Ik hoorde het gekreun nu een stuk harder. Ook hoorde ik het geklets van mijn vaders onderlichaam tegen haar lichaam.

Ze waren hard bezig! Ik wilde zo graag de deur open doen en op een kiertje meekijken naar haar lekkere Marokkaanse lichaam die tekeer ging. Helaas kon dat niet en ging ik maar met mijn hand in mijn broek om mezelf af te trekken op hun gekreun.

Na ongeveer 10 minuten hoorde ik mijn vader kreunen en gokte ik dat hij klaar was gekomen in haar. Ik hoorde ze wat fluisteren en niet veel later hoorde ik voetstappen richting de deur naderen.

Ik schrok en liep snel naar de badkamer ernaast omdat ik mijn eigen slaapkamer niet meer zou redden zonder gepakt te worden. Daar deed ik net alsof ik water uit de kraan dronk toen Touria binnenliep en schrok. Ik keek haar half-geschrokken aan en vervolgens naar haar lichaam.

Ze had een korte nachtjurk aan en haar tieten vielen er bijna uit. Ze had eronder verder niks aan en ik voelde dat ik meteen stijf werd. Toen ik nog verder naar beneden keek zag ik het sperma van mijn vader langs haar benen naar beneden glijden. Het waren dikke klodders zaad, hij had haar helemaal volgespoten en nu kwam ze haar kutje schoonmaken in de badkamer. Toen Touria merkte dat ik dit zag draaide ze zich meteen om terug naar de slaapkamer.

Ze draaide zich om en werd knalrood waarna ze me groette. Ik liep naar de koelkast om drinken te pakken toen ik haar aankeek. Ze durfde me niet in mijn ogen aan te kijken. Even later plofte ik neer op mijn bed en begon mezelf weer zachtjes af te trekken op haar dikke reet. Ik kwam bijna klaar toen ik een stem vanuit de deur opening hoorde zeggen: Ik weer binnenkomen op slechte moment!

Touria had vandaag precies dezelfde zomerjurk aan als gisteren en om dit zo van dichtbij te kunnen zien was een genot. Ik voelde haar zware tieten tegen mijn lichaam wegen en voelde mijn weggestopte pik weer keihard worden. Dit merkte Touria ook aangezien ik een joggingsbroek aanhad. Daarna gebeurde het ondenkbare, Touria streelde met haar hand voorzichtig over mijn lul heen terwijl deze nog harder werd.

Ze bleef me strelen en begon nu me lul vast te grijpen vanuit boven me broek. Dit voelde heerlijk geil aan en ik genoot van de laaghangende grote Marokkaanse borsten van Touria. Ik wilde net haar tieten aanraken toen ik de voordeur open hoorde gaan.

Mijn vader was thuisgekomen. In een flits was alles voorbij en huppelde Touria geschrokken terug naar de keuken zonder mij verder aan te kijken. Ze was in de verlegenheid geraakt. Vijf minuten later kwam ik met veel sperma klaar terwijl ik de scene die zich zojuist afspeelde talloze keren herhaalde in mijn hoofd.

Die avond kon ik niet slapen en hoopte op een nieuwe neukpartij tussen mijn vader en Touria. Ik bleef tot Net toen ik wilde gaan slapen ging mijn voordeur zachtjes open. Touria kwam in de bekende Marokkaanse nachtjurk naar binnen geslopen.

Op haar blote voeten en met niks onder haar japon pakte ze mijn dekens op en ging naast mij liggen in bed. Het gebeurde allemaal razendsnel. Ik pakte haar beet bij haar taille en zoende haar voorzichtig. Ze beantwoorde mijn zoen met haar tong en greep direct naar mijn lul onder mijn pyjamabroek. Ze begon me heftig af te trekken terwijl ik alle rondingen van haar lichaam betaste. Haar Marokkaanse dikke billen waren enorm zacht en puddingachtig. Ik kon er maar niet vanaf blijven, en niet veel later trok ik het niet meer.

Ik gooide de dekens omhoog en ging vanachter op haar kont zitten om deze met beide handen in me gezicht te douwen. Haar dikke Marokkaanse kont was zo groot en zacht dat mijn handen erin verdwenen. Ik begon haar wild te zoenen op haar kont, tussen haar kont en bij haar sterretje.

Ik gaf geen antwoord en begon haar van achteren te likken. Ze proefde naar rozen en haar donkere kutje was al drijfnat. Ze had dit al helemaal voorbereid, hoe ze me kamer in zou lopen om met mij sex te hebben! Wat een geile Marokkaanse slet die Touria, dit had ik nooit achter haar gezocht.

Haar lange zwarte haren duwde ik aan de kant om haar hele lichaam van achteren op haar buik te bekijken. Haar heupen waren echt enorm breed en ik begreep waarom ze altijd lange kleding droeg als ze naar buiten ging.

Iedereen zou naar haar enorme reet staren! Mijn lul was inmiddels al aan het druppelen van het voorvocht en het kostte me ook vrijwel geen moeite om mijn dikke onbesneden lul in haar Marokkaanse kutje te laten verdwijnen. Ik zag er helemaal niks meer van. Niet alleen had ze geen kokhalsreflex, ze kon haar mond ook heel wijd openen.

Ze had een natuurlijk talent voor pijpen, met een beetje oefenen zou ze een top pijpster kunnen worden. Khadija trok mijn hand uit haar mond, een groot hoeveelheid slijm vloeide uit en landde op haar dikke tieten. Ik liet haar de foto zien van mijn hand in haar kont, ze zei dat ze het super lekker vond uit zien en vroeg of ik het later naar haar kon opsturen. Khadija draaide zich om en nam de positie van daarnet weer aan. Ze presenteerde mij haar dikke kont door het hoog op te steken.

Ik streelde mijn pik een aantal keer om het lekker hard te krijgen en bereidde mij voor om het in haar kont te steken. Dit was overigens ook de eerste keer dat ik mijn pik in een kont zou steken, maar ik had genoeg porno gezien om te weten wat ik moest doen. Ik plaatste mijn eikel op haar anus en wreef er een aantal keer op. Voorvocht stroomde uit mijn plasgaatje wat alles lekker glad maakte. Vervolgens duwde ik mijn pik in haar kont, het ging best wel makkelijk aangezien het al volledig uitgerekt was, maar al gauw begon het strakker te worden naarmate ik dieper binnendrong.

Kreunend nam het sletje mijn pik volledig in tot mijn kloten tegen haar drijfnat kutje hingen. Voor mij gold hetzelfde, een ongelofelijk lekker gevoel was het met mijn pik diep in haar warm en vochtig darmkanaal.

Ik trok mijn pik langzaam naar achteren en stootte keihard weer naar binnen. Khadija gilde het uit van de pijn, maar tegelijkertijd vond het sletje het lekker, “Harder habibi, harder!

Als een wild dier begon ik vervolgens met lange halen diep in haar kont te neuken. Mijn ballen die bij elke stoot haar poesje raakten, maakten smakkende geluiden. Ik deed het zo snel en ruig dat Khadija met korte en moeizame stoten ademhaalde. Haar gekreun en gehijg werden luider en ze beet op haar tanden van de intense pijn, maar genade had ik voor dit moslim sletje niet en dat zou ze vast ook niet willen. Ik boog voorover en begon ruw haar dikke bungelende tieten te kneden en haar harde tepels te knijpen terwijl zij drukbezig was met haar zeiknat kutje.

Ik was onder de indruk van Khadija’s hoge pijngrens, het was ongelofelijk om te zien hoe iemand die nog nooit iets in haar kont heeft gekregen, zo’n en brute anale seks aan kon. Na een minuutje of vijf intensief pompen voelde ik mijn tweede orgasme van vandaag al aankomen. Ze spande haar anus aan waardoor het nu extreem strak om mijn pik heen zat. Dit triggerde mijn orgasme waardoor ik een enorme hoeveelheid warm zaad golf na golf diep in haar kont spoot.

Totaal verlept en afgewerkt zat Khadija hijgend voor me op haar elleboog en knieën. Met mijn pik nog steeds diep in haar kont leunde ik uitgeput op haar rug om even bij te komen. Khadija legde haar hoofd op de matras en draaide het naar mij toe, met haar make-up volledig uitgelopen zag ze er hoerig uit. Ondanks alles toverde ze een grote glimlach, het sletje had met volle teugen genoten.

Ik kuste op haar bezwete rug en trok zo voorzichtig mogelijk mijn halfstijve pik uit haar kont zodat mijn sperma er niet uit zou stromen. Nadat ik mijn pik er helemaal uit had getrokken bleef er een groot gapend gat over, maar gelukkig bleef mijn sperma nog binnen. Khadija draaide zich om en pakte mijn pik vast, “Even schoonmaken haha”, zei ze lachend en nam gulzig mijn pik in haar mond om de restjes slijm en sperma af te likken.

Nadat Khadija mijn pik en mijn ballen grondig had schoon gelikt kroop ik moe mijn bed in en ondanks het een éénpersoonsbed was kon Khadija er nog net bij. Ze ging dicht tegen mij aan liggen en ik voelde haar grote borsten tegen mijn lichaam drukken.

Haar stijve tepels prikten op mijn huid. Ik deed een arm om haar heen en streelde haar heupen en zachte billen terwijl ik diep in haar mooie groene ogen keek. Na deze ongelofelijke ervaring was ik op slag verliefd op Khadija en ik kon in haar ogen zien dat dat ook bij haar het geval was. Ze legde vervolgens haar lippen op de mijne en ik voelde haar tong binnendringen, ik proefde de ranzige smaak van sperma en anus wat ik lekker geil vond.

We begonnen vervolgens hartstochtelijk te tongen. Na een kwartiertje vrijen besloten we om er een punt achter te zetten, want we moesten nog aan ons verslag werken wat we totaal waren vergeten. Vlug trokken we onze kleren aan, Khadija ging nog even naar de badkamer om haar gezicht te wassen en nieuwe make-up op te doen.

Ze kwam de badkamer uit met een schoon en stralend gezicht. Vervolgens gingen we aan de slag met ons verslag. Na twee uur werken waren we eindelijk klaar. Khadija kreeg precies op dat moment een sms van haar vader dat het tijd was om naar huis te gaan. Maar voordat Khadija weg ging hadden we afgesproken om onze relatie geheim te houden en om condooms te kopen, want ze moest en zou de volgende keer in haar kutje geneukt worden. Ten slotte gaf Khadija mij een kus op mijn mond en verliet mijn huis.

Het was een hele mooie dag, dacht ik bij mijzelf en na vandaag zouden we nog heel wat keren seks hebben.


Sex betaling in natura natte open kut


Maar Janny was nog niet tevreden. Ik haalde mijn nog steeds stijve lul uit haar kut en stak hem in haar strakke kontje. De lul van Frits zat nog steeds in haar kut en was ook nog keihard. We neukten haar beiden hard en diep en het duurde niet lang voor Janny schreeuwend en schokkend klaar kwam.

Even later duwde ze ons weg en onze lullen glipten uit haar kut en kont. Ik ging bij haar hoofd staan, ze pakte mijn lul beet en begon als een gek aan mijn lul te trekken en te likken. Het duurde dan ook maar even of ik spoot weer dikke stralen zaad, maar nu over haar gezicht en in haar mond. Frits zat op zijn knieën achter Janny en ze trok hem zo goed af dat hij een tweede lading sperma over haar kont en kut spoot. Het bleef niet bij deze ene keer, we hadden gelukkig veel vaker een trio en experimenteerden ook veel.

Frits en ik begonnen elkaar regelmatig af te trekken, onder Janny’s toeziend oog. Het werd later nog gekker, we pijpten en neukten elkaar ook nog en Janny pakte dan de eerste beschikbare lul en pijpte of neukte er lekker mee. Dat was dan zo ontzettend geil, ik zat dan bijvoorbeeld met een stijve op de bank en Frits liet zijn kont dan over mijn lul zakken en Janny klemde haar kut om de lul van Frits.

Het was heerlijk om mijn sperma dan in zijn kont te spuiten en hij kwam dan ook al gauw snel in de kut van Janny. Ik wilde dan vaak dat ze voor me ging staan en dan likte ik het zaad van Frits uit haar kut.

Helaas zijn ze later geëmigreerd, ik krijg nog wel eens een mailtje met een geile foto van Janny, maar haar kutje, kontje of mondje zal ik waarschijnlijk nooit meer rond mijn lul voelen. Trouwens dat strakke kontgaatje van Frits mis ik eigenlijk ook wel. Dit had ik nooit verwacht. Neuken met Shemales, vrouwen met een pik zoeken contact!

Marokkaanse moslima met grote borsten! Mooie Marokkaanse moslima laat haar prachtige grote borsten zien. Ze heeft haar pikante sexy BH nog om. Ze heeft ook haar hoofddoekje nog om. Kom jij haar verder uitkleden? Kom hier in contact! Frits en ik zijn al jaren goede vrienden en nadat hij getrouwd was veranderde dat ook niet.

Ik kwam vaak bij hem en zijn aantrekkelijke vrouw Janny langs om samen tv te kijken of een borreltje te drinken. Janny was een uitdagende vrouw en ik zocht er niet echt iets achter toen ze ongeveer een half jaar na hun huwelijk bij mij op schoot kwam zitten.

Ze sloeg haar armen om me heen terwijl Frits grijnzend toe keek. Ze bracht haar mond naar mijn oor en fluisterde “ik wil je pijpen en met je neuken”. Dat was weer een van haar geintjes dacht ik, maar deze keer ging ze wel erg ver! Haar moeder kwam boven haar hoofd zitten en plaste in haar gezicht. Terwijl ze door haar tante uitgewoond werd met komkommers en courgettes, dwong haar moeder haar om haar kut schoon te likken.

Hier had haar moeder gelijk in, sperma vond ze inderdaad niet vies meer. Ze slikte het door als vla. Terwijl ze haar moeder klaar moest beffen, ramde haar tante komkommers en courgettes diep in haar kut en kont tegelijk, ze werd helemaal uitgewoond.

Nadat haar moeder was klaargekomen, wisselden haar moeder en tante van rol. Ook twee zussen en twee nichten kwamen de kamer binnen om gore dingen met haar uit te spoken. Uiteraard werd het allemaal gefilmd. Nadat ze helemaal vernederd was, moest ze haar kleren weer aantrekken en werd ze naar beneden gestuurd, waar de mannen haar weer te grazen mochten nemen en ze weer het voor haar zo vertrouwde sperma mocht slikken.

Die avond moest ze terugdenken aan de blik van haar jongere zusje, net 18 jaar, toen ze genomen werd. Die arrogante, triomfantelijke blik, die beviel haar niet. Ze kwam met een goor plannetje. Op een avond liep ze naar de kamer van haar zusje. Ze had een sexy lingeriesetje voor haar gekocht, en toen haar zusje onder de douche vandaan kwam had ze dit hoerige setje voor haar klaar gelegd en de andere kleren verstopt.

Met een smoesje lokte ze haar zusje mee naar beneden, en zei daar dat ze haar zusje betrapt had tijdens het vingeren. Haar zusje ontkende, maar het verhaal was natuurlijk te mooi om niet te geloven. Voordat een van haar ooms haar zusje te grazen kon nemen, greep Nadia haar jongere zusje vast en trok haar minuscule stringetje uit, en maakte met een beetje spuug het maagdelijke kutje vochtig.

Ze duwde de benen van haar jongere zusje uit elkaar en daagde de mannen uit om zich aan haar te vergrijpen. Die lieten zich dat geen tweede keer zeggen. Voordat ze het wist had de jongedame een pik in haar kut en haar mond, en werd ze bruut uitgewoond. Haar moeder keek goedkeurend toe. Na afloop werd het nieuwe familiehoertje uitgewoond met komkommers en courgettes, waarbij Nadia het voortouw nam.

Neuk kijken dominant gezocht


Dat was dan zo ontzettend geil, ik zat dan bijvoorbeeld met een stijve op de bank en Frits liet zijn kont dan over mijn lul zakken en Janny klemde haar kut om de lul van Frits. Het was heerlijk om mijn sperma dan in zijn kont te spuiten en hij kwam dan ook al gauw snel in de kut van Janny. Ik wilde dan vaak dat ze voor me ging staan en dan likte ik het zaad van Frits uit haar kut.

Helaas zijn ze later geëmigreerd, ik krijg nog wel eens een mailtje met een geile foto van Janny, maar haar kutje, kontje of mondje zal ik waarschijnlijk nooit meer rond mijn lul voelen. Trouwens dat strakke kontgaatje van Frits mis ik eigenlijk ook wel. Dit had ik nooit verwacht. Neuken met Shemales, vrouwen met een pik zoeken contact! Marokkaanse moslima met grote borsten! Mooie Marokkaanse moslima laat haar prachtige grote borsten zien.

Ze heeft haar pikante sexy BH nog om. Ze heeft ook haar hoofddoekje nog om. Kom jij haar verder uitkleden? Kom hier in contact! Frits en ik zijn al jaren goede vrienden en nadat hij getrouwd was veranderde dat ook niet.

Ik kwam vaak bij hem en zijn aantrekkelijke vrouw Janny langs om samen tv te kijken of een borreltje te drinken. Janny was een uitdagende vrouw en ik zocht er niet echt iets achter toen ze ongeveer een half jaar na hun huwelijk bij mij op schoot kwam zitten. Ze sloeg haar armen om me heen terwijl Frits grijnzend toe keek. Ze bracht haar mond naar mijn oor en fluisterde “ik wil je pijpen en met je neuken”. Dat was weer een van haar geintjes dacht ik, maar deze keer ging ze wel erg ver!

Ze bezorgde me daarmee echt wel een stijve lul die tegen haar billen aan drukte. Petra kreunde terwijl Sofia steeds harder en wilder in Petra's hete kut begon te pompen. Sopgeluiden klonken door de ruimte, sopgeluiden veroorzaakt door een marokkaanse vrouw die een nederlandse geile moederkut aan het fisten was. Petra verkrampte, kreunde hard en kwam klaar. Het was lang geleden dat ze zo'n intens orgasme had gehad.

Toen ze bijgekomen was zag ze dat Karima de man op het bed links van haar aan het aftrekken was. Petra snapte nu waarom de lijven van Sofia en Karima zo glommen, want ze zag Karima het sperma uitsmeren over haar lijf. Rechts van haar hoorde ze gezucht en gesmak.

Toen ze keek zag ze hoe Sofia een andere man aan het pijpen was. Eigenlijk was het meer dat die man Sofia in haar mond neukte want hij stootte iedere keer z'n marokkaanse pik in Sofia haar marokkaanse pijpmond terwijl hij haar hoofd vasthield en over z'n pik trok. Petra hoorde aan de man z'n gesteun dat hij klaar zou komen- net op tijd wist Sofia de spuitende lul uit haar mond te krijgen en werd ze in haar gezicht gespoten.

Mannen klaar laten komen? Petra keek naar de marokkaan die met een keiharde lul al klaar lag. Hij zou een jaar of 60 kunnen zijn dacht ze. Ze voelde de man geiler worden terwijl ze haar kut ook steeds natter voelde worden.

Trek hem af met je linkerhand hoorde ze Ali zeggen, je trouwring moet goed te zien zijn. Petra voldeed aan Ali's verzoek en trok steeds steviger aan de marokkaanse pik. Opeens pakte de man haar grote borsten beed , duwde z'n onderlijf omhoog en spoot straal na straal sperma tegen haar borsten aan.

Een klodder kwam zelfs tegen het kettinkje met haar naam aan. Ze nam Petra mee naar een volgend bed waar een grote, breedgeschouderde marokkaan lag, Petra schatte hem op hooguit 25 jaar. Youssef zo heet de man komt om te neuken vertelde Karima, hij heeft betaald voor pijpen, aftrekken en kut". Petra wist niet waar ze moest beginnen, maar Youssef pakte haar hand en legde die om z'n pik.

Instinctief begon Petra met aftrekken terwijl ze de man z'n handen over haar lijf voelde gaan. Grote handen over haar borsten, buik, kont. Petra kon niets anders dan slikken, het zaad smaakte haar wel.

Marokkaans zaad in een nederlandse moeder haar mond. Petra dacht met de man klaar te zijn, maar daar vergiste ze zich in. Petra klom op het bed en liet zich op Youssef z'n pik zakken. Die marokkaanse lul rekte haar kut heerlijk op. Khadija’s gekreun werd nu veel luider, “Doet dat pijn, Khadija?

Het wond me enorm op toen ze dat zei. Ik duwde mijn hand nog verder in haar anus. Khadija gilde het uit, maar dat hield mij niet tegen, dit sletje zou mijn hele hand in haar hoerenkont gedouwd krijgen. En het feit dat ze sneller over haar klitje begon te wrijven was een indicatie dat ze er heel erg veel van genoot. Na flink wat duwen en gegil vanuit Khadija’s kant, lukte het mij eindelijk om mijn hele hand in haar kont te krijgen. Ik was zo onder de indruk van dit gezicht dat ik vlug mijn mobiele telefoon uit mijn nachtkastje pakte, dat gelukkig in handbereik was, om er een foto van te nemen.

Nadat ik de foto had genomen vroeg ik of zo klaar was voor mijn pik. Ze antwoordde ja en langzaam trok ik mijn hand uit haar hoerenkont. Ik keek nu recht in haar groot gapend gat. Khadija draaide zich om en pakte mijn hand vast, het sletje begon mijn vingers af te likken terwijl ze mij strak aankeek met haar geile ogen. Vervolgens stopte ze al mijn vier vingers in haar mond en nam het zo diep mogelijk in.

Niet alleen had ze geen kokhalsreflex, ze kon haar mond ook heel wijd openen. Ze had een natuurlijk talent voor pijpen, met een beetje oefenen zou ze een top pijpster kunnen worden. Khadija trok mijn hand uit haar mond, een groot hoeveelheid slijm vloeide uit en landde op haar dikke tieten. Ik liet haar de foto zien van mijn hand in haar kont, ze zei dat ze het super lekker vond uit zien en vroeg of ik het later naar haar kon opsturen.

Khadija draaide zich om en nam de positie van daarnet weer aan. Ze presenteerde mij haar dikke kont door het hoog op te steken. Ik streelde mijn pik een aantal keer om het lekker hard te krijgen en bereidde mij voor om het in haar kont te steken. Dit was overigens ook de eerste keer dat ik mijn pik in een kont zou steken, maar ik had genoeg porno gezien om te weten wat ik moest doen.

Ik plaatste mijn eikel op haar anus en wreef er een aantal keer op. Voorvocht stroomde uit mijn plasgaatje wat alles lekker glad maakte. Vervolgens duwde ik mijn pik in haar kont, het ging best wel makkelijk aangezien het al volledig uitgerekt was, maar al gauw begon het strakker te worden naarmate ik dieper binnendrong. Kreunend nam het sletje mijn pik volledig in tot mijn kloten tegen haar drijfnat kutje hingen. Voor mij gold hetzelfde, een ongelofelijk lekker gevoel was het met mijn pik diep in haar warm en vochtig darmkanaal.

Ik trok mijn pik langzaam naar achteren en stootte keihard weer naar binnen. Khadija gilde het uit van de pijn, maar tegelijkertijd vond het sletje het lekker, “Harder habibi, harder! Als een wild dier begon ik vervolgens met lange halen diep in haar kont te neuken. Mijn ballen die bij elke stoot haar poesje raakten, maakten smakkende geluiden.

Ik deed het zo snel en ruig dat Khadija met korte en moeizame stoten ademhaalde. Haar gekreun en gehijg werden luider en ze beet op haar tanden van de intense pijn, maar genade had ik voor dit moslim sletje niet en dat zou ze vast ook niet willen.