Tieten kneden geile carolien

tieten kneden geile carolien

...

Gangbang alkmaar buurvrouw met grote borsten


tieten kneden geile carolien

...

Na een minuutje zie ik het douchelicht aangaan om vervolgens te vervagen door de condens tegen het glas. Tien minuten, misschien een kwartier later gaat het licht uit en is alles donker. Ik ga ook maar eens douchen en naar bed. Wie weet hoe het volgende week allemaal gaat lopen. De week erop ben ik gestart. Eerst alles besproken met Carolien en Dirk hoe ze het precies willen hebben. Tijdens het gesprek en de dagen dat ik bezig ben laat Carolien niets merken van wat er is gebeurt.

Ik heb toegang tot de tuin en in de middag komt Carolien thuis. Niets meer dan een goedemiddag en wat later komt ze met wat drinken een praatje maken. Dirk is deze week ook steeds vroeg thuis. Rond de klok van zessen komt hij binnengestapt en komt dan net als Carolien met wat drinken een praatje maken waarna ik opruim voor de volgende dag.

Zoals Carolien had gezegd had ik de dinsdagavond vrij gehouden maar Dirk was ook thuis. Aan het gezicht en de reactie van Carolien kon ik merken dat ze dit niet had verwacht. Tijdens het brengen van een glas koud water melde ze ook even snel “Volgende week beter! In de middag hoor ik een auto waarvan ik nu weet dat het geluid van de auto van Carolien is. Een paar minuten later hoor ik haar hakken op het straatje tikken en volgt er een goedemiddag.

Ik beantwoordt de groet en kijk gelijk om. Ze ziet er lekker uit! Blauw rokje, schoenen en jasje. Haar blouse is wit en schijnt iets door. Haar haren heeft ze los hangen en wuift met haar loopje mee heen en weer en op en neer.

In mijn broek wordt het al snel weer wat krapper en ik besluit ook maar om snel verder te gaan voor ik helemaal niet meer kan doen. Hier een koud biertje!

Het is weer warm he?! Als je glas leeg is kom je wel even vullen he! Vanachter het keukenraam zie ik haar weer naar me kijken en glimlachen als ze merkt dat ik haar ook ziet. Ik ruim mijn spullen op. Het is wel half zes maar het is eigenlijk gewoon te warm om langer door te gaan. Met een leeg glas loop ik richting het huis en in de keukendeuropening roep ik Carolien. Wil je nog een glaasje of. Misschien vlug wat anders?! Vanaf hier kan je de oprit zien, glimlacht ze en voorover op het kookeiland steunt.

Morgenavond staat zijn agenda vol en de rest van de week is hij in buitenland. Maar kunnen we nu even een vluggertje doen. Ik heb er zo zin in. Ik dacht na vorige week.. Dat ik het miss..! In een paar tellen sta ik achter Carolien met mijn stijve in mijn hand om onder haar rok door in haar natte gleuf te stoten. Wild en hard blijf ik door stoten terwijl Carolien me rustig hijgend en kreunend opvangt. Ik voel mijn hoogtepunt komen en gelijk laat Carolien mij glippen.

In bijna dezelfde seconde draait ze om en zakt tussen het kookeiland en mij door haar knieën. Gelijk neemt ze mijn kloppende paal in haar hand en begint te trekken in hetzelfde tempo als ik haar stond te neuken. Anders heb je pech hoor! Ik ohhh Ik gaahhh komen! Je ziet er zo oververhit uit?! Het is erg warm! Ze moest even wat doen, zeg ik schouderophalend! Ik ben geloof ik oververhit! De volgende dag is het gelukkig minder warm en laat de zon het af en toe afweten.

Toch is de temperatuur hoog genoeg om flink te zweten. Op mijn horloge zie ik dat het alweer richting vier uur loopt. Nog een kleine twee uur en dan komt Carolien thuis. Ik hoop alleen dat de agenda van Dirk ongewijzigd is gebleven wat betekent dat Carolien vanavond alleen is. En dat betekent dan ook dat ik een leuke avond met haar kan hebben. Allebei hebben we nu al een paar keer pech gehad. Eerst dat Dirk thuis was. Toen weer visite van mijn moeder enzovoort, enzovoort.

Maar nu hoop ik dat we eindelijk met zijn tweeën kunnen zijn. Ineens hoor ik de auto van Carolien. Is die twee uur zo snel gegaan, denk ik en op mijn horloge kijk. Nu is ze de laatste dagen toch al anders. Een beetje te neergeslagen of bedroeft.

Ze praat er niet over en ze doet verder gewoon. Als je gisterenavond gewoon noemt tenminste. Ik wacht even om te kijken of ze weer naar buiten gelopen komt. Uiteindelijk besluit ik dan toch om eens voorzichtig te vragen wat er scheelt. In de keukendeur hoor ik Carolien vanuit de woonkamer snikken. Mag ik verder komen?! Natuurlijk, roept Carolien terug.

Met betraande ogen kijkt ze me aan en barst in huilen uit. Snel ga ik naast haar zitten en bijna gelijk zoekt ze huilend mijn schouder op. Even laat ik haar lekker huilen tot ze wat bedaart waarna ik haar vraag wat er scheelt. Ik horten en stoten verteld ze dat een collega van haar is overleden.

Ze was al een paar dagen in kritieke toestand door een ongeluk. Vanochtend is ze overleden. Nu snap ik ook waarom Carolien al een paar dagen zo afwezig is. Snikkend praat ze over hoe haar collega was en hoeveel lol ze altijd hadden. Bij de schemering ga ik pas weer naar buiten om mijn spullen op te ruimen.

Als ik klaar ben loop ik weer naar binnen. Naast elkaar op de bank drinken we een wijntje en praten we wat tot het tegen elven loopt. Je kan beter naar bed gaan en wat proberen te slapen. Ik zie je morgen wel weer! Dit waardeer ik heel erg van je. Als we toch wat hadden gedaan dan was ik..! Nagekeken door Carolien loop ik richting mijn huis.

Thuis aangekomen zie ik boven bij Carolien thuis haar slaapkamer licht net uitgaan. Hopen dat ze wat slaapt! De dagen erna is Carolien wel wat opgewekter maar toch ook stil en wat afwezig. Vrijdagavond komt ze bij me staan en tijdens het drinken van een biertje vraagt ze wat ik de volgende dag in de planning heb.

En ehhh… Zou jij ehh.. Een vreemde vraag misschien maar zou jij met mij mee willen gaan?! Het is een idioot idee. Ik had het niet moeten vragen. Alleen ik ken verder niemand! Je gaat ook met mij mee! Ik snap als je niet wil! Ik ga wel met je mee. Alleen ehh… Wat zullen je andere collega’s denken?!

Maar ik zou het heel erg lief vinden! Dat had ik al gezegd. Verder zien we het wel! Alleen mijn moeder komt weer bij mijn eten. Dat ehh…Dat maak niets uit. Ik zie je morgen! Hoe laat zal ik bij je zijn?! Stil staan we tegen elkaar aan en kijken we elkaar diep in de ogen. Een vreemd en warm gevoel krijg ik in mijn maagstreek. Een gevoel wat ik niet zo goed ken en daarbij Carolien een zoen op haar voorhoofd geeft.

Ik moet gaan, zeg ik zachter dan ik zelf had verwacht! Morgen ben ik van jou, zucht ik zacht en zwaar. Ik moet nu echt gaan! Anders…” “Anders wat, zucht Carolien en zich weer tegen mij opduwt?! Ik had je wel gehoord. Alleen zo smoes heb ik nog nooit meegemaakt, lacht Carolien. Maar morgen eet je mee! Morgen sta ik tot uw beschikking! Pratend over van alles en nog wat is de avond heel snel voorbij. De volgende dag trek ik mijn pak uit de kast en zorg ik dat alles er perfect uitziet. Zowel mijn kleding als ik zelf.

Alles moet gewoon perfect zijn. Iets voor half twee stap ik in mijn auto en rij ik naar Carolien toe. Normaal gesproken zou ik rond lopen en via de tuin en keuken naar binnengegaan zijn. Nu bel ik netjes aan bij de voordeur en na een paar tellen gaat de deur open. Ik heb ik alle tijd. Na een minuut of vijf komt Carolien weer de woonkamer binnen waarop ik mijn keurende blik opzet.

Een zwart jasje met zover ik kan zien niets eronder. Een soort van parelketting klikt ze vast om haar nek en uit een doos die ze mee heeft genomen haalt ze een zwarte hoed. Wat een lekker wijf, denk ik en in mijn broek wat voel groeien. Zo meteen moet ik nog een kwijlbakje onder je kin hangen.

Zo bijzonder ben ik nu ook niet he! Maar het komt wel goed! Ik pies zo in mijn broek hoor! Het is een drukte van de jewelste en met moeite heb ik een parkeerplaatje gevonden.

Er word door elkaar heen gelopen en gepraat. Het is een kippenhok vol mensen maar als dan de dienst begint is het ineens heel toepasselijk, doodstil. Hier en daar hoor je wat gesnotter en gekuch of iemand die iets te hard fluistert. Na de dienst loopt Carolien aan mijn arm mee terug naar de auto. Vlakbij de auto komt er een collega naast ons lopen.

Je buurman, zegt Anita glimlachend en half vragend?! Rij maar achter ons aan?! Ik hoop alleen dat ze niet te veel heeft verteld. Nadat we bij Carolien thuiskomen stel ik voor om naar mijn eigen huis te gaan. Hierop maakt Carolien bezwaar en overtuigd mij om te blijven. Haar collega zal een glaasje drinken en dan snel vertrekken waarna wij de tijd hebben.

Nu is het ook geen straf om Anita te zien. Ze is van dezelfde leeftijd als Carolien, ook dus 8 jaar ouder dan ik. Anita is slank, zo rond de 1,70meter met lang blond haar. Ook net als Carolien nu in het zwart gestoken waardoor haar flinke tieten en billen mooi uitkomen.

We hebben met zijn drieën een gezellig en leuk gesprek. Het is wel een kort gesprek zoals Carolien als zei. Nadat Anita besloten heeft om te vertrekken wil ze eerst nog even bij mij werk kijken. Met zijn drieën lopen we de tuin in. Niet alleen leuk maar inderdaad ook erg handig.

Ik heb ook nog wel wat klusjes! Mike is voorlopig nog wel met…ehh hier bezig! Hij moet ook een dakkapel bij mij plaatsen! Het lijkt wel of beide vrouwen een oorlog aan het ontketenen zijn. Ik kan me niet in tienen delen maar ik kan wel tussendoor even bij Anita kijken terwijl ik hier nog… een dakkapel plaats.

Of is dat een verkeerd idee?! Als dit klaar is! Dan kijk ik even bij Anita thuis wat zij wil en of het mogelijk. Dan plaats ik het dakkapel en erna…Als het kan de klus bij Anita! Wanneer kom jij dan? Ik ga hier er wel uit! Vuil kreng is dat!

Niet alles in detail maar schijnbaar goed genoeg om Anita zover te krijgen dat zij nu ook mij wil hebben. Voor zogenaamde klusjes die ze volgens Carolien ter plekke stond te verzinnen. Ik had tijdens de kennismaking met Anita al een vermoede dat Carolien iets te veel had verteld. Het verhaal van Carolien en het bekvechten bevestigen dit ook.

Carolien heeft in ieder geval spijt als de haren op haar hoofd dat ze te open is geweest over mij. Voorlopig ben ik nog voor jou bezig en die klusjes kunnen misschien niet eens worden uitgevoerd! Ik heb geen zin meer om uit eten te gaan of eten klaar te maken.

Morgen gaan we uit eten. Wil je nog wat drinken?! Nieuwe schoenen lopen toch niet zo lekker als wat oudere werkschoenen of gympen. Als Carolien terug komt ploft ze weer naast mij op de bank. Strelend en knuffelend praten we over vandaag, de tweestrijd om mij en hoe het weer is en wordt dit weekend.

Een ding weten we wel en dat is dat ik tot woensdag bij haar blijft slapen. Dirk had namelijk gebeld dat het twee weken werden in plaats van een week. Carolien was al helemaal blij de ene nacht dat ik bij haar kon blijven maar nu met dit bericht kon het voor haar helemaal niet meer stuk. De oven piept dat hij gereed is en Carolien staat op om de pizza eruit te halen. Wiegelend schud ze met haar kont als ze wegloopt en terwijl ze omkijkt maakt ze haar opgestoken haren los.

In mijn broek voel ik beweging en mijn hart begint te bonzen. Wat een schoonheid, wat een vrouw en dan te bedenken dat er net nog een was waar ze ruzie mee maakte om mij. Alsof ik een of ander superlijf of bijzonder knap ben.

Ik ben gewoon ik en ik heb een goed figuur maar om daar zo om te reageren? Tegen een collega die je waarschijnlijk al een aantal jaren kent? Nee dat snap ik niet helemaal. Maar ik weet wel dat ik Carolien is het vanavond niet dan wel morgen of overmorgen gigantisch ga naaien. Wat een lekker wijf! Of wil jij je mond verbranden?! Kussend en zacht rijdend maakt ze een knoopje van mijn overhemd los terwijl ik haar op haar handen en armen kus.

Met twee losse knoopjes van mijn overhemd laat ze zich iets voorover tegen mij aan zakken. Kussend zoekt ze de opening weer op en wrijft over mijn borst. Ik kus haar terug en voel haar tong langs mijn lippen glijden. Ik zoek haar tong met mijn tong terwijl ik haar over haar rug en benen wrijf. Onze tongen vinden elkaar en gelijk barst er een hevige tongendans los. Van haar mond naar de mijne en terug. Onze handen zoeken overal elkaars lichaam af.

Knedend, wrijvend en soms zacht krabbend zitten we te tongen terwijl Carolien op mijn benen heen en weer rijdt. Ik trek het knoopje van haar jasje los en zie wat ik eigenlijk al wist.

Een mooie zwarte kanten bh heeft ze onder het jasje aan en verder niets. Haar ademhaling wordt ineens heel zwaar als ik langs haar tiet wrijf en het jasje nog verder open duw. Ze kijkt me terwijl ze zelf haar jasje verder uittrekt. Dat ze mooi en lekker zijn?! Net zo lekker als je billen en bovenbenen! Carolien neemt er ook een hap van en knipoogt naar me. Je wordt van mij alleen maar moe en uitgeput! Dat belooft dan een paar heerlijke dagen! Wil je zo misschien nog een kop koffie of wat anders drinken?!

Vanaf de keuken roept ze dat ze even naar boven moet. Na een paar minuten hoor ik haar weer in de keuken waarna het stil wordt. Als ik opkijk zie ik Carolien in de keukenopening staan en mijn pik schiet in de stijve houding. In alleen zwarte kousen op hakken, haar parelketting om en weer de zwarte hoed op haar hoofd kijkt ze me aan. Voor het eerst zie ik haar mooi en netjes getrimde kutje. Tot nu toe heb ik hem alleen maar gevoeld en daarbij had ik wel een idee.

Maar om dan eindelijk haar kutje ook te zien is toch wel een stuk beter. Haar lange benen in het zwarte dunne nylon en dan haar haren weer opgestoken met die zwarte hoed dat maken het toch ook wel geil. Maar de parelketting doet het echt. Dit is echt een supergeil gezicht. Vindt je dat, glundert ze. Of zeg je dit om mij tevreden te houden?! Vanaf de eerste keer dat ik je zag had ik al zoiets van WOW! Dit is echt bloedje geil! Zullen we hem ook maar bevrijden?!

Joost Godfried heeft behoorlijk 'grote sterke handen', merkt ze. Zo lekker als hij haar vlezige delen spreidt en weer naar elkaar toe duwt en tegelijkertijd er flink in knijpt. Er moet toch een enorm grote kabel lopen tussen het kutje en kontje en het brein Er loopt ook een enorme grote kabel terug. Godfried heeft zijn slaapje gehad. Hij is weer wakker.

Hij is weer scherp van geest en hard van lust. Er moeten ook nog wat andere dingen Het kneden en strelen van haar kont is een opmaat. Een vinger in haar anus, zonder spuug of glijmiddel of een waarschuwing vooraf, is het lekkere stevige startsein.

Angélique slaakt een gilletje in de hoogte. Die vinger daar had ze niet verwacht. Ze bolt haar rug. Meteen worden er 2 vingers in haar kutje geduwd en drukt Godfried met zijn duim op haar klitje. Het is altijd aanwezig. Het is soms die oogopslag, het aangekeken worden Nee, Huize Sassenheim, het huis van de schrijver, is geen verkeerde plek, vindt Angélique. Milton staat aan het voeteneinde van het bed. Hij en Angélique kijken elkaar aan. Milton heeft de flogger in zijn hand. Als Godfried klaar is met zijn vingerspel Het zal een pittig gesprek worden.

De vingers verlaten haar openingetjes. Ze krijgt een harde klap op haar kont. Haar billen trillen een klein beetje na. Billen die een klein beetje natrillen na een tik Zijn stem klinkt streng. Angélique wordt er onderdanig geil van. Het is de toon, het timbre, dat haar zo raakt. De eerste ontmoeting met Joost Godfried En dat is nog steeds niet over.

Of als ze hem ziet. Milton heeft een dwingende passieve dominante aanwezigheid. Angélique zit heerlijk gevangen tussen de Dominant en de Uitvoerder. Met deze mannen wil ze die weg bewandelen waar het soms heel duister is Ja, ze zit op rozen.

Daar staat ze dan Haar armen en benen wijd gespreid. Ze buigt haar hoofd even diep omlaag om naar achteren te kunnen kijken. Tussen haar enorme borsten door ziet ze Godfried's rolstoel aan komen rijden. De kleine voorwieltjes komen dicht bij haar enkels. Even lijkt het alsof de tijd stil staat. Ze kijkt nu weer opzij. Hij heeft 1 arm op zijn rug en 1 arm houdt hij voor zich.

Hij knikt aanmoedigend naar haar en lacht een klein lachje. Milton mag haar ook wel eens zwepen, denkt Angélique. De eerste van 20 slagen raakt haar linkerbil. Het was gelijk een harde slag. De tweede van 20 slagen raakt haar in het midden. De slierten van de flogger, met venijnige knoopjes op de eindjes, zoeken hun weg op haar vlees, in haar bilspleet, op haar kutje. Eentje raakte haar precies op haar geile lichtbruine sterretje. Met duizelingwekkende vaart zoeken ze verder hun weg De derde van 20 slagen raakt haar rechterbil.

Het was een hele harde slag. Ze voelde hem tot in haar keel, tot achter haar ogen. Een traan springt over de rand. De rand die verdriet of vreugde verborgen houdt voor de rest van de wereld. Godfried voert het tempo op.

Hij slaat links, rechts en in het midden en herhaalt nu deze volgorde. Angélique kreunt steeds harder. En dan is het ineens voorbij. Kan Pijn je neuken? Dan heeft Pijn haar net geneukt Ze krijgt ze niet.

Ze krijgt wel de hand van Godfried die vanaf de onderkant van haar buik, tussen haar benen door, over haar kutje glijdt en verder door gaat naar achter door haar bilnaad heen Hij speelt zelfs met het spel. In de deuropening draait hij nog even om zijn as. De deur gaat dicht en op slot. Angélique herkent een ondeugende oogopslag.

Bijna alle mannen in haar omgeving hebben die. Komt het door haarzelf? Hebben alle mannen zo'n oogopslag? Maar in ieder geval Godfried heeft ook een enorme ondeugendheid in zijn ogen. Zij kan ook een spel spelen. Milton kijkt niet als versteend. Hij kijkt niet alsof hij water ziet branden. En ineens heeft Milton de flogger in zijn hand De conservatieve, stijve butler, heeft het veld geruimd voor de wreedgeile 'Uitvoerder' Milton geeft haar de zweepslagen die ze daarnet eigenlijk stiekem miste Oh mijn God, denkt Angélique Milton gebruikt het hem gegeven en gegunde podium volledig en op onverwachte wijze.

Hij zit nu op zijn knieën naast haar en doet iets wat nog nooit iemand bij haar gedaan had Het is een sensationeel gevoel! Zijn vingers zijn ook al zeer stimulerend bezig.

Zijn andere hand knijpt in haar grote geile tieten, kneedt haar tepels, die op hun manier de aandacht eisen en krijgen. Ze moet er diep van kreunen Haar hand begint te zoeken naar zijn lul. Ze wrijft over zijn broek en voelt gelijk dat het Milton zelf ook niet onberoerd laat.

Iets geils doen met een ander windt ook op tenslotte. Met 1 hand krijgt Angélique het voor elkaar om zijn knoop en gulp te openen en Milton's harde lul uit z'n broek te krijgen. Angélique schroomt ook niet en begint als een bezetene te rukken aan Milton's harde pik. Milton stopt met het likken en vingeren. Hij hijst Angélique overeind en zet haar op haar knieën recht voor zijn vette erectie. Ja, Milton heeft zijn terughoudenheid ver achter zich gelaten Angélique zuigt Milton gretig af.

Ze was al nooit vies van een harde pik, maar het decor is nu compleet anders: Het zijn de redenen waarom haar tong danst over zijn eikel. Langs zijn randen, langs zijn schacht. Zijn ballen verdwijnen in haar mond.

Zachtjes sabbelt ze aan Milton zaad-knikkers. Haar tong gaat vanachter zijn ballen tergend langzaam omhoog en volgt de weg tot het gaatje van zijn dikke kloppende paarse eikel. Ze kijkt hem strak aan als Angélique haar tong in zijn spuitgaatje duwt Als Milton na een paar minuten goddelijk afzuigen klaarkomt, moeten hij en Angélique tegelijk kreunen.

Al zijn zaad verdwijnt in haar mond. Beiden happen naar lucht Hij omdat hij gruwelijk en vanuit lustige mannelijke dieptes klaarkomt Godfried komt precies op dat moment de badkamer uitgereden en stopt bij 'het stelletje'. Met zijn hand pakt hij Angélique bij haar gezicht en bekijkt haar. Zaad is een geschenk.

Het is geen wegwerpartikel, of iets wat als vanzelfsprekend kan worden aangenomen. Er zit ziel in. Godfried smelt een beetje. De dingen die een Dominant graag ziet bij een subje Hij rijdt gauw weg.

Al lachend kijkt Angélique omhoog naar Milton, langs zijn lul die nog steeds hard is. Ze ziet nog een mooi druppeltje zaad uit zijn eikel komen. De realiteit die Milton op zijn manier waarneemt Heel zachtjes vloekt hij de naam van de Verlosser. Meneer maakt soms van de kleinste dingen groots en meeslepende dingen. Heel de wereld er bij halend Dat dan weer wel. Neem jij je tijd maar. Ik zie je straks wel. Ze komt voldaan overeind. Het zal afkicken worden na deze 4 weken. Ze is er eigenlijk nog maar net en nu al 'verslaafd' aan de gewoontes en de bewoners van het huis.

Ze staat met haar handen in haar zij. Ze zullen wel ongerust zijn Ze loopt naar haar kamer en pakt haar laptop. Omdat er geen bureautje is, gaat ze maar op bed liggen. Lekker hoog met alle kussens in haar rug Dat wordt hier zeer gewaardeerd. Overal wel, maar zeker in dit huis.

Godfried's boek is eigenlijk al af, maar dat hoeven zij niet te weten. Anders moet ze weg hier Ze verzint dat het moeizaam gaat, maar dat er wel perspectief is. De heren moesten eens weten wat voor soort perspectief Niet slecht al met al. Angélique maakt haar mail af en gaat tevreden naar beneden. Ze heeft de hongerige honden een bot toegeworpen. Ze heeft zelf ook wel trek eigenlijk. Ze schuift stil en onderdanig aan bij Godfried aan tafel en neemt wat heerlijke sandwiches.

Angélique heeft al een vermoeden wat er gaat komen. Geestelijk klaarkomen op je angst en geilheid Gaat een uitdaging worden, maar ze knikt ja. Geen zorgen nu, Milton. De cateraar doet ook de aankleding in de hal en de grote woonkamer. U moet aangeven hoe U de aankleding wenst. Angélique volgt opgewekt en nieuwsgierig. Eenmaal in de kelder moest Angélique liggen op een soort tafel die bij een grote houten steunbalk stond.

Haar handen en voeten werden naar achteren getrokken en vastgebonden aan de ringen op de grote dikke houten balk. Ze kreeg ook nog eens een ball-gag in.
Naakte lesbo kleinekutjes