Toilet slaaf gezocht lekker aan je lul trekken

toilet slaaf gezocht lekker aan je lul trekken

Een weekend op de boerenbuiten zou haar zeker wel deugd doen. Celine had haar ogen gesloten terwijl haar mams de auto door het drukke vrijdagavondverkeer loodste. Ze dacht aan de taken die ze nog moest afwerken. Ze dacht ook nog aan het artikel van de schoolkrant die ze moest schrijven Is het zo druk op internaat?

Jij ziet er echt doodmoe uit! Celine kon haar mams moeilijk zeggen dat ze deze week kennis had gemaakt met een nieuwe vriendin, Lous, die ook op internaat verbleef. Ongemerkt hadden ze enkele nachten naar elkaars' kamer kunnen sluipen en hadden ze meermaals tot in de vroege uurtjes naast elkaar knusjes in bed, liggen giechelen en keuvelen. Ze hadden elkaar immers zoveel te vertellen. Precies daardoor had ze wat uurtjes slaap tekort waardoor ze een vermoeide indruk maakte. Daarom had Celine zich voorgenomen om dit weekend eens speciaal vroeg onder de wol te kruipen en wat slaap in te halen zodat ze na het weekend opnieuw fris en vol energie voor de dag zou komen en in staat zou zijn om de nieuwe week te overleven.

Nu verlangde ze naar het moment waarop ze alleen in haar kamer was en onder een warme douche stond. Ook verlangde ze om het schooluniform te vervangen door een wat sportievere outfit.

Gelukkig duurde de rit zoals steeds niet zo lang en kon Celine eventjes later de trap naar haar kamer oprennen. Ze genoot ervan om haar kamer na elke week opnieuw netjes geboend te betreden.

Haar bed was opgemaakt. Enkele knuffels heetten haar welkom en op en onder haar bureau was geen spoor meer te bekennen van de veldslag die ze het voorbije weekend had gevoerd met haar schoolboeken en kladblaadjes. Warempel ook al haar ladekasten waren dichtgeklapt. Toen sloot ze haar deur. Celine draaide zich in het rond en schopte de blauwe schoenen van haar voeten.

Ook haar witte kousjes vlogen weldra door de lucht. Daar stond ze vlak voor de spiegel en bekeek zichzelf. Was ze niet opnieuw wat gegroeid?

Ze zag van zichzelf hoe belachelijk dat schooluniform er uitzag: Wat een preuts juffertje bedacht ze van zichzelf. Daarom besloot ze om zich vlug van dit gehaat schooluniform te ontdoen. Zo gebeurde het dat Celine weldra amper nog gekleed met een miniscuul slipje en een wit bh'tje zichzelf stond gade te slaan voor de spiegel van haar kleerkast.

Haar handen liet ze over haar slanke, zachte billen glijden. Door de wekelijkse uurtjes sport toonden die tekenen van prachtig gevormde spieren. Haar kuitbenen stonden halfbol.

Haar onderbuikje stond plat. Met haar handen wreef ze omhoog en nam ze de twee helften van haar bh'tje vast. Dat cupje mocht er best wezen. Ze schudde er aan en kneep er in. Kom vlug die douche in. Weldra stond Celine poedelnaakt onder het stromende, warme water en wreef zich overvloedig in met badschuim. Wat genoot ze er van, om hier alleen te zijn en ongestoord te kunnen doen waar ze zin in had: Wat ze nu deed kon moeilijk in het internaat.

Een week lang had ze zich moeten beheersen maar nu waren alle remmingen verdwenen. Haar handen gierden over haar jong lichaam. Geen enkel plekje bleef onaangeroerd.

Haar vingers vol badschuim stak ze onbeschaamd tegen haar malse schaamlipjes. Het water kletterde op haar lichtbruine huid. De warmte van het water wond haar nog meer op. Haar vingers gleden verder omhoog en hielden toen halt bij haar kittelaartje. Celine hapte naar adem en begon toen eerst langzaam maar met de minuut nog meer gedreven haar natte vingertjes over haar genotsknobbeltje heen en weer te halen.

Ze liet zich volledig gaan. Niemand kon haar immers nu storen. Hier was ze alleen en kon ze ongeremd haar gangetje gaan.

Zo werd het een vast ritueel dat Celine zich klaarvingerde van zodra ze elke vrijdagavond haar kamer opzocht. Ook die vrijdag gaf ze zich totaal over aan het genot en de intense strelingen. Ook haar twee jonge borstjes werden niet gespaard. Daarnet zaten ze nog verscholen en geklemd onder het witte bh'tje, maar nu groeiden ze uit tot twee volwaardige tietjes, twee heerlijke pompoenen waarin haar vingertjes naar hartelust konden knijpen. Haar tepeltjes priemden weldra begerig vooruit en zaten onder het schuim.

Celine werd gek van het gevoel. Het warme water kwam met zoveel lawaai neer op de vloer van de douchecabine zodat Celine ongestoord kon hijgen en kreunen. Krachtig stootte ze haar vingertjes door haar verlangend kutje. Ze zat gehurkt neer. Haar billetjes stonden wijd uiteen. Haar handen vlogen over haar jong maar begerig lichaam. Yeach, och ja, ja, jaaaaaaaaaa! Alsof er niets was gebeurd, repte Celine zich eventjes later naar beneden.

Het avondeten zat er aan te komen. Celine was nu gekleed in een strakke, blauwe jeans en een beige topje. Zo zag ze er tenminste jeugdig en hips uit. Het jeansbroekje spande om haar bips en terwijl haar paps haar knuffel beantwoordde, maakte hij van de gelegenheid gebruik om even vluchtig haar broekje aan te raken. Voor de zoveelste keer al dit schooljaar! Na wat over en weer gepraat stemden haar ouders er uiteindelijk in dat ze een vriendin mocht uitnodigen. Voor Celine lag het voor de hand dat ze Lous zou opbellen.

Die woonde gelukkig in het naburige dorp en had precies dezelfde taken om af te werken. Dat zou de kans zijn om elkaar ook eens tijdens het weekend te ontmoeten en zo zou Celine haar eigen kamer eens kunnen laten zien.

Zo gezegd zo gedaan. Een uurtje later stopte de blauwgrijze Mercedes van haar vriendin voor de deur. Lous stond ongeduldig met een sporttas in haar ene hand aan te bellen.

Celine vloog naar de voordeur en begroette haar vriendin hartelijk en stelde haar eerst voor. Mijn mams vond het een schitterend idee en ze was in de wolken toen ze vernam dat ik zo'n toffe vriendin had! Eventjes later zaten Celine en Lous op het grote bed in haar kamer.

De sporttas hadden ze naast het bureau gezet. Celine vertelde honderduit over de knuffels en de vele snuisterijen die haar kamer versierden. Lous had ogen te kort. Ze was maar al te blij geweest met de plotse uitnodiging en had zich haastig omgekleed. Lous, ook 16 jaartjes jong, was voorzien van een pak blonde halflange haren die net tot op haar schouders neervielen.

Een diadeem zorgde ervoor dat ze mooi op hun plaats bleven. In haar oren schitterden ronde oorringen. Ook zij had haar schooluniform verwisseld voor een jeansbroek. Het was een groene met wijde pijpen. Daar hield ze van. Een T-shirt vervolmaakte haar outfit. Ze leek wat meer gesteld op een deftig voorkomen dan Celine want haar wangetjes waren ietsje gepoederd en het bloesemparfum kon je niet negeren.

Op haar wipneusje stond een modieus brilletje van Lacoste met blauwgroene tinten die precies pasten bij de blauwgroene oogjes waarmee Lous was geschapen. Ze was de bravigheid zelve en haalde puike resultaten op school. Jongens interesseerden haar niet. Alleen met de vriendschap van enkele vriendinnen, zoals nu met Celine, kon ze overweg. Beide meiden waren zo erg in een druk gesprek gewikkeld zodat ze nauwelijks hoorden dat Helene en Mark aanstalten maakten om er vandoor te gaan.

De koelkast zit vol lekkers! Celine en Lous keken door het venster en zagen hoe de BMW langzaam uit het zicht verdween. Hier zaten ze nu! Het huis voor hen alleen. Celine was in haar nopjes omdat ze Lous had weten te overtuigen het weekend bij haar door te brengen. Zo zou het weekend vlugger passeren en leken de taken niet zo saai. Aangezien ze die vrijdagmiddag lekker warm hadden gegeten op school, volstond een gewone broodmaaltijd voor de avond.

Maar eigenlijk was dat blijkbaar niet zo leuk. Celine had een beter idee. Gewapend met enkele zakken chips en een paar blikjes frisdrank stoven de twee meiden eventjes later blootvoets de trappen op. Zo installeerden ze zich op het tapijt voor het televisietoestel in haar kamer. Een avonturenfilm kondigde zich aan. De avond kon al niet meer stuk. Geboeid zaten ze gezellig bijeen. Celine en Lous, twee beste vriendinnen. Celine had voor de gelegenheid het kamerlicht gedempt en de gordijnen dicht geschoven.

Terwijl de film op het scherm verscheen, grepen ze af en toe in het zakje chips dat voor hen stond of dronken wat van een blikje. Wat een gezellig onderonsje! Lous zat onderuitgezakt en leunde tegen het uiteinde van het bed terwijl Celine op haar buik lag. Haar lange benen achteruit geschoven, steunend op een kussensloop De film bevatte alle ingredienten voor een ontspannen vrijdagavond: Celine en Lous waren blijkbaar uitgepraat. Alleen het geknabbel en het gewriemel van de zakjes chips verstoorde het geluid dat de televisie voortbracht.

Doordat Lous nogal gretig had gedronken, moest ze op een bepaald moment dringend gaan plassen. Ze stond op en rende de kamer uit, gehaast richting het toilet dat zich op de overloop bevond. Ze wilde eigenlijk niets van de film missen.

Ze had nochtans reeds een tijdje haar volle blaas weten op te houden maar nu was het echt wel hoogdringend. Celine bleef zitten en keek verder. De film was halverwege en de spanning kon je op haar gezicht aflezen. Bij het lopen naar het toilet ritste Lous reeds haar jeansbroekje halfopen om zich vlug te kunnen ontlasten van het gespannen gevoel in haar onderbuik.

Net toen ze het toilet bereikte, werd ze ruw tegen de grond gesmakt. Een hand klemde zich om haar mond zodat ze alleen maar een gesmoord gilletje kon laten horen, te zwak om Celine te alarmeren. Door die plotse aanval voelde Lous hoe haar blaas zich ledigde.

Ze plaste haar slipje en jeansbroekje volledig onder. Ze kon er niets aan doen. Ze kon het niet verhinderen dat de warme stralen uit haar kutje stroomde.

Zo hevig was ze geschrokken. Plat op haar buik voelde ze hoe ze zichzelf onderplaste. Verschrikt keek ze omhoog en ontwaarde in het halfduister een gedaante die een cape over zijn hoofd had. Lous lag geklemd op de grond terwijl de hete plas zich een weg zocht tussen haar doorweekte broek. Weerloos lag ze te spartelen maar kon niet beletten dat iemand haar handen stevig vastnam en met een touw samenbond.

Lous wist nauwelijks wat haar was overkomen. Wie had het op haar gemunt? Het huis ademde nochtans stilte en rust uit. Alle toffe plannen voor het weekend vielen nu in duigen. Zo geschrokken als ze was, had ze alle kracht verloren. Doordat ze op een brutale, onverwachte manier werd overmeesterd, kreeg ze een black-out. Alle controle over haar eigen lichaam verdween op slag. Daardoor had ze zich volledig ondergeplast zonder ook maar de moeite te doen om haar urine op te houden.

Ondertussen keek Celine gespannen naar het vervolg van de film en was zich pas na een poosje bewust dat Lous zo lang wegbleef.

De film interesseerde haar nu niet meer. Lous zat te lang weg. Er moest iets gebeurd zijn. Net toen ze wilde opstaan, ontwaarde ze twee zwarte gedaanten die zich vliegensvlug op haar wierpen.

Totaal van streek werd ook Celine overmeesterd. Ze gilde het uit en beet fel van zich af. Maar ze kon niet beletten dat ook haar handen op haar rug werden vastgebonden. Toen werd ze aan haar haren de kamer uitgesleurd. Ze stond vuurrood en vocht om los te komen.

Maar de kerels hadden haar stevig in zijn macht. Een van hen trok snoeihard en vastberaden aan haar haren zodat Celine wel moest volgen. Zo werd ze ruw door de gang getrokken in de richting van de overloop. Daar zag ze meteen Lous op een hoopje liggen en wilde haar tegemoet snellen.

Lous zat nu gehurkt op de grond en had een knevel in haar mond. Verschrikt keek ze toe. Tranen biggelden langs haar wangen. Aan haar voeten kon je een grote, gele plas ontwaren. Daar werd Celine nu naartoe gebracht. Twee donkere gedaanten keken toe terwijl ze op handen en voeten dichterbij werd getrokken door hun derde kompaan. Je wilt toch niet dat het hier begint te ruiken naar de zeik?! Maar kon niets beginnen tegen zoveel overmacht.

Brutaal werd haar gezicht tegen de vloer gedrukt temidden van de grote plas. Ze rook de plas die tegen haar gezicht aanzat. Ze voelde hoe haar maag ineenkromp. Haar hart sloeg op hol. Wat kon ze beginnen tegen zoveel plots geweld?!

Haar lippen vielen uiteen en ze begon toen aan de vloer te likken. Haar tongetje proefde het zoute vocht. Hier zat ze nu de urine op te likken die haar vriendin Lous wellicht had verloren. De mannen keken toe en zagen tot hun grote voldoening dat Celine begonnen was om de plas zeik naar binnen te werken. Eventjes later werd Celine opnieuw aan haar haren getrokken. De meeste plas was eigenlijk al verdwenen maar toch vond een van de kerels het nodig dat haar haardos nog eventjes heen en weer over de vloer werd gewreven om er heel zeker van te zijn dat alle sporen van de felle zeikbeurt verdwenen waren.

Toen werd ze recht getrokken. Daar stond ze nu met knikkende knietjes. Ook Lous werd uit haar hurkzit bevrijd. Haar nat jeansbroekje spande om haar bips en was tot halverwege haar billetjes gezakt.

Met veel moeite kon ze stappen in de richting waarin ze werd geduwd. De stoet zette zich in beweging. Zo kwamen ze aan in de kamer van Celine.

Drie zwarte gedaanten met een cape over hun hoofd en twee bange meisjes. Meteen werd Lous op bed gegooid. Ze plofte neer op haar rug. Haar handen zaten stevig vastgeknoopt. Ze kon geen kant meer uit en keek schichtig toe wat er met Celine zou gebeuren. Een van de mannen nam het woord. Maar een aarzeling in jouw ogen of een weigering in wat we vragen en dit weekend wordt voor jullie beiden een heuse beproeving, een ware hel, begrepen doetje???!

Celine draaide met haar ogen in de richting van het bed waar Lous languit op lag. Ze hapte naar adem. Ze voelde het hevig bonzen van haar hart. Wat voelde ze zich hulpeloos. Wat kon ze ondernemen om hier een einde aan te maken. Ze wist het echt niet.

Dat dit haar nu weer eens moest overkomen! Vaarwel zalig en rustig weekend! Hoe waren die kerels er trouwens in geslaagd om haar huis binnen te geraken? Veel tijd om verder na te denken kreeg ze niet want meteen kreeg ze te horen wat er van haar werd verlangd. Het leek precies een enge nachtmerrie. Was dit echt wat zich hier afspeelde of beleefde ze een nare droom? Ze knipperde nog eens met haar ogen maar voelde toen de beklemmende pijn van het touw om haar polsen en ze smaakte het zoute gevoel op haar tong.

Neen, ze droomde niet. Hoe zou ze zich deze keer hier weten uit te redden? Kon ze iemand alarmeren? Celine werd nu in de richting van het bed geduwd waar Lous op lag. Omdat ze haar handen niet kon gebruiken, zat er voor Celine niets anders op dan haar tanden in de pijpen van de groene jeansbroek te zetten. Met heel veel moeite slaagde ze er in om de twee pijpen omlaag te trekken. Beetje bij beetje schoof de natte broek over de slanke billetjes en knokige knietjes van Lous.

Celine liet niet los en slaagde er na enkele pogingen in om de jeansbroek helemaal uit te trekken. Zo kregen de kerels een prachtig zicht op de lange, ronde benen van het meisje dat zich daarnet had ondergeplast.

Het was die kerels blijkbaar bittere ernst want niets liet Celine blijken dat ze op genade mocht rekenen. Om het ergste te voorkomen, wierp Celine zich toen zonder nadenken op het bed.

Ze schoof haar knietjes tussen de lange benen van Lous zodat ze gemakkelijk met haar hoofd bij het slipje kon. Even aarzelde Celine nog maar deed toen wat ze te horen had gekregen. Het natte slipje stonk en plakte tussen de billetjes van Lous. Het kostte Celine heel wat moeite om het kleine slipje tussen haar tandjes te nemen.

Lous keek toe en zag hoe haar beste vriendin bezig was om haar slipje omlaag te trekken. Wat een vernedering moest het voor haar betekenen! Doordat het slipje echt wel doorweekt was van de warme stralen plas, kon Celine niet voorkomen dat het in flarden scheurde.

De kerels hadden ogen tekort toen ze het witte kleinood hoorden begeven en omlaag zagen schuiven. Een mooi driehoekje donsharen zag eerst het daglicht. Daarna kwam haar kutje open en bloot te liggen.

Wat een lekker gevalletje! Zo'n jong kutje lag hier voor het grijpen. Toen Celine klaar was, liet ze wat er nog overbleef van het slipje los. Maar nog waren de kerels niet tevreden. Je krijgt precies een minuut de tijd zoniet staan wij niet meer in voor de gevolgen!

Celine die er alles voor over had om haar beste vriendin Lous van de ergste beproevingen te sparen, zoog haar mondje toen zonder aarzeling vast aan het kleine kutje dat voor haar lag. Ze wist heel goed tot wat voor vunzige dingen geile kerels in staat waren. Ze had het zelf al ettelijke keren aan den lijve ondervonden wat voor ergs Lous zou kunnen overkomen. De kerels keken benieuwd toe hoe Celine haar tongetje in de natte spleet van haar vriendin probeerde te boren.

Boren was eigenlijk veel gezegd want het kutje lag als een verse mossel helemaal dicht en de schaamlippen kleefden vast aan elkaar. Celine proefde het vele zout waarmee de schaamlipjes waren voorzien. Zachtjes begon ze toen haar tongetje heen en weer te wrijven zodat de schaamlipjes langzaam uiteen weken. Hier zat ze nu haar beste vriendin Lous op te geilen. Hij voelde zijn piemel groeien. Shit hij wilde zijn moeder weer neuken! Ronald voelde dat neuken niet het enige was dat zijn half stijve leuter wilde!

Hij moest eerst even plassen. Zachtjes kroop hij uit bed zonder zijn moeder wakker te maken en sloop naar de deur van zijn kamer. Zachtjes opende hij de deur van zijn kamer glipte de gang op en voorzichtig sloot hij de deur achter zich. Hij luisterde even maar hoorde niets, iedereen sliep nog. God, wat kon die geil kreunen!

Even speelde hij met zijn pik. Vond hij echt een lekker wijf! Ronald liep verder en ging de badkamer in om te plassen. Hij liep naar de Wc en deed de bril omhoog. Het duurde heel even voor de plas kwam. Plassen met een half stijve piemel gaat niet vanzelf. Ronald schrok zich rot! Ronald plaste van schrik naast de pot. Zei Cindy die vlak achter hem ging staan. Terwijl ze haar rechterarm om hem heen sloeg en zijn half stijve leuter pakte zei ze: Kom tante Cindy zal je even helpen met mikken.

Ik heb je vannacht wel gehoord hoor! Ik hoorde haar kreunen! Ik heb je moeder al eens eerder horen neuken maar ik heb haar nog nooit zo hard horen steunen! Ik werd er nieuwsgierig van. Volgens mij heb jij een hele grote pik tussen je benen! Ronald wist niet wat hij moest doen. Zijn natte droom stond hem gewoon boven de Wc af te trekken! Ronald voelde zijn lul keihard worden. Kom grote jongen draai je maar om, dan kan ik je even bekijken. Toen ze met haar handen boven haar hoofd het shirt uittrok kreeg Ronald de prachtige grote borsten van de zeker twintig jaar oudere Cindy te zien.

Cindy tepels waren hard van opwinding. Jeetje, Ronald wat heb jij een lekkere grote dikke lul zeg! Uit de stijve pik van Ronald welde grote druppels geil op.

De druppels liepen langs zijn dikke pik naar beneden over de hand van Cindy. Cindy begon hem te pijpen. Ze genoot van de opgewonden jongens piemel. Terwijl ze hem pijpte trok ze hem af. Ronald keek naar zijn lul die in en uit het geile mondje van zijn veel oudere tante ging. Cindy nam de jongens lul zo diep mogelijk in haar mondje, ze moest natuurlijk wel zijn moeder overtreffen! Cindy nam hem zo diep in haar mond dat de eikel in haar keel verdween en ze daardoor af en toe een beetje moest kokhalzen.

God wat was dat een geil gezicht! Zijn hele pik verdween in haar gulzige mond! Tante Cindy kwam overeind en ging met haar stevige kont op het badkamermeubel zitten.

Ze zette een been op het meubel en spreidde zo haar lange benen voor Ronald. Weet je hoe het moet? Hij ging met zijn hoofd naar haar gleuf en rook er aan. Hij snoof nog eens. Het was een heerlijke geur vol beloftes en passie!

Ronald kuste de mooie poes van zijn tante en werd wild van de opwindende geur en ging helemaal los! Ronald verkende het kutje met zijn tong en sabbelde op haar lipjes. Hij zag haar klitje groeien tot een heerlijk sabelbaar knopje. Bij elke lik voelde hij zijn tante rillen van genot. Plots greep Cindy zijn hoofd en wreef met haar doos over zijn gezicht. Schaamteloos kreunend kwam ze klaar. Cindy trok Ronald overeind en kuste hem passievol op zijn mond. Cindy rook haar eigen geur terwijl ze haar jonge minnaar zoende.

Neuk je tante, neuk mij hard! Kom lekker jong, ram je grote pik diep in mijn kutje, alsjeblieft! Ronald wilde maar al te graag en drukte zijn stijve leuter tegen het nauwe kutje van Cindy. Cindy had geen kinderen en tot nu toe alleen mannen met kleine piemels geneukt, haar kutje was nog superstrak! Het apparaat van Ronald was voor het nauwe gaatje net een maatje te groot. Ronald duwde harder en voelde hoe het kleine kutje zich door zijn lul liet oprekken.

...

Opa en oma hebben seks gratis sex in ede

toilet slaaf gezocht lekker aan je lul trekken

Een weekend op de boerenbuiten zou haar zeker wel deugd doen. Celine had haar ogen gesloten terwijl haar mams de auto door het drukke vrijdagavondverkeer loodste. Ze dacht aan de taken die ze nog moest afwerken. Ze dacht ook nog aan het artikel van de schoolkrant die ze moest schrijven Is het zo druk op internaat? Jij ziet er echt doodmoe uit! Celine kon haar mams moeilijk zeggen dat ze deze week kennis had gemaakt met een nieuwe vriendin, Lous, die ook op internaat verbleef.

Ongemerkt hadden ze enkele nachten naar elkaars' kamer kunnen sluipen en hadden ze meermaals tot in de vroege uurtjes naast elkaar knusjes in bed, liggen giechelen en keuvelen. Ze hadden elkaar immers zoveel te vertellen. Precies daardoor had ze wat uurtjes slaap tekort waardoor ze een vermoeide indruk maakte.

Daarom had Celine zich voorgenomen om dit weekend eens speciaal vroeg onder de wol te kruipen en wat slaap in te halen zodat ze na het weekend opnieuw fris en vol energie voor de dag zou komen en in staat zou zijn om de nieuwe week te overleven. Nu verlangde ze naar het moment waarop ze alleen in haar kamer was en onder een warme douche stond.

Ook verlangde ze om het schooluniform te vervangen door een wat sportievere outfit. Gelukkig duurde de rit zoals steeds niet zo lang en kon Celine eventjes later de trap naar haar kamer oprennen. Ze genoot ervan om haar kamer na elke week opnieuw netjes geboend te betreden. Haar bed was opgemaakt. Enkele knuffels heetten haar welkom en op en onder haar bureau was geen spoor meer te bekennen van de veldslag die ze het voorbije weekend had gevoerd met haar schoolboeken en kladblaadjes.

Warempel ook al haar ladekasten waren dichtgeklapt. Toen sloot ze haar deur. Celine draaide zich in het rond en schopte de blauwe schoenen van haar voeten.

Ook haar witte kousjes vlogen weldra door de lucht. Daar stond ze vlak voor de spiegel en bekeek zichzelf. Was ze niet opnieuw wat gegroeid? Ze zag van zichzelf hoe belachelijk dat schooluniform er uitzag: Wat een preuts juffertje bedacht ze van zichzelf. Daarom besloot ze om zich vlug van dit gehaat schooluniform te ontdoen.

Zo gebeurde het dat Celine weldra amper nog gekleed met een miniscuul slipje en een wit bh'tje zichzelf stond gade te slaan voor de spiegel van haar kleerkast. Haar handen liet ze over haar slanke, zachte billen glijden. Door de wekelijkse uurtjes sport toonden die tekenen van prachtig gevormde spieren. Haar kuitbenen stonden halfbol. Haar onderbuikje stond plat.

Met haar handen wreef ze omhoog en nam ze de twee helften van haar bh'tje vast. Dat cupje mocht er best wezen. Ze schudde er aan en kneep er in. Kom vlug die douche in. Weldra stond Celine poedelnaakt onder het stromende, warme water en wreef zich overvloedig in met badschuim.

Wat genoot ze er van, om hier alleen te zijn en ongestoord te kunnen doen waar ze zin in had: Wat ze nu deed kon moeilijk in het internaat.

Een week lang had ze zich moeten beheersen maar nu waren alle remmingen verdwenen. Haar handen gierden over haar jong lichaam. Geen enkel plekje bleef onaangeroerd. Haar vingers vol badschuim stak ze onbeschaamd tegen haar malse schaamlipjes. Het water kletterde op haar lichtbruine huid. De warmte van het water wond haar nog meer op. Haar vingers gleden verder omhoog en hielden toen halt bij haar kittelaartje.

Celine hapte naar adem en begon toen eerst langzaam maar met de minuut nog meer gedreven haar natte vingertjes over haar genotsknobbeltje heen en weer te halen. Ze liet zich volledig gaan.

Niemand kon haar immers nu storen. Hier was ze alleen en kon ze ongeremd haar gangetje gaan. Zo werd het een vast ritueel dat Celine zich klaarvingerde van zodra ze elke vrijdagavond haar kamer opzocht. Ook die vrijdag gaf ze zich totaal over aan het genot en de intense strelingen. Ook haar twee jonge borstjes werden niet gespaard. Daarnet zaten ze nog verscholen en geklemd onder het witte bh'tje, maar nu groeiden ze uit tot twee volwaardige tietjes, twee heerlijke pompoenen waarin haar vingertjes naar hartelust konden knijpen.

Haar tepeltjes priemden weldra begerig vooruit en zaten onder het schuim. Celine werd gek van het gevoel. Het warme water kwam met zoveel lawaai neer op de vloer van de douchecabine zodat Celine ongestoord kon hijgen en kreunen.

Krachtig stootte ze haar vingertjes door haar verlangend kutje. Ze zat gehurkt neer. Haar billetjes stonden wijd uiteen. Haar handen vlogen over haar jong maar begerig lichaam. Yeach, och ja, ja, jaaaaaaaaaa! Alsof er niets was gebeurd, repte Celine zich eventjes later naar beneden. Het avondeten zat er aan te komen. Celine was nu gekleed in een strakke, blauwe jeans en een beige topje. Zo zag ze er tenminste jeugdig en hips uit.

Het jeansbroekje spande om haar bips en terwijl haar paps haar knuffel beantwoordde, maakte hij van de gelegenheid gebruik om even vluchtig haar broekje aan te raken. Voor de zoveelste keer al dit schooljaar! Na wat over en weer gepraat stemden haar ouders er uiteindelijk in dat ze een vriendin mocht uitnodigen.

Voor Celine lag het voor de hand dat ze Lous zou opbellen. Die woonde gelukkig in het naburige dorp en had precies dezelfde taken om af te werken. Dat zou de kans zijn om elkaar ook eens tijdens het weekend te ontmoeten en zo zou Celine haar eigen kamer eens kunnen laten zien. Zo gezegd zo gedaan. Een uurtje later stopte de blauwgrijze Mercedes van haar vriendin voor de deur. Lous stond ongeduldig met een sporttas in haar ene hand aan te bellen.

Celine vloog naar de voordeur en begroette haar vriendin hartelijk en stelde haar eerst voor. Mijn mams vond het een schitterend idee en ze was in de wolken toen ze vernam dat ik zo'n toffe vriendin had! Eventjes later zaten Celine en Lous op het grote bed in haar kamer. De sporttas hadden ze naast het bureau gezet. Celine vertelde honderduit over de knuffels en de vele snuisterijen die haar kamer versierden.

Lous had ogen te kort. Ze was maar al te blij geweest met de plotse uitnodiging en had zich haastig omgekleed. Lous, ook 16 jaartjes jong, was voorzien van een pak blonde halflange haren die net tot op haar schouders neervielen. Een diadeem zorgde ervoor dat ze mooi op hun plaats bleven. In haar oren schitterden ronde oorringen. Ook zij had haar schooluniform verwisseld voor een jeansbroek.

Het was een groene met wijde pijpen. Daar hield ze van. Een T-shirt vervolmaakte haar outfit. Ze leek wat meer gesteld op een deftig voorkomen dan Celine want haar wangetjes waren ietsje gepoederd en het bloesemparfum kon je niet negeren. Op haar wipneusje stond een modieus brilletje van Lacoste met blauwgroene tinten die precies pasten bij de blauwgroene oogjes waarmee Lous was geschapen. Ze was de bravigheid zelve en haalde puike resultaten op school.

Jongens interesseerden haar niet. Alleen met de vriendschap van enkele vriendinnen, zoals nu met Celine, kon ze overweg. Beide meiden waren zo erg in een druk gesprek gewikkeld zodat ze nauwelijks hoorden dat Helene en Mark aanstalten maakten om er vandoor te gaan. De koelkast zit vol lekkers! Celine en Lous keken door het venster en zagen hoe de BMW langzaam uit het zicht verdween. Hier zaten ze nu! Het huis voor hen alleen.

Celine was in haar nopjes omdat ze Lous had weten te overtuigen het weekend bij haar door te brengen. Zo zou het weekend vlugger passeren en leken de taken niet zo saai. Aangezien ze die vrijdagmiddag lekker warm hadden gegeten op school, volstond een gewone broodmaaltijd voor de avond.

Maar eigenlijk was dat blijkbaar niet zo leuk. Celine had een beter idee. Gewapend met enkele zakken chips en een paar blikjes frisdrank stoven de twee meiden eventjes later blootvoets de trappen op.

Zo installeerden ze zich op het tapijt voor het televisietoestel in haar kamer. Een avonturenfilm kondigde zich aan. De avond kon al niet meer stuk. Geboeid zaten ze gezellig bijeen. Celine en Lous, twee beste vriendinnen. Celine had voor de gelegenheid het kamerlicht gedempt en de gordijnen dicht geschoven. Terwijl de film op het scherm verscheen, grepen ze af en toe in het zakje chips dat voor hen stond of dronken wat van een blikje.

Wat een gezellig onderonsje! Lous zat onderuitgezakt en leunde tegen het uiteinde van het bed terwijl Celine op haar buik lag. Haar lange benen achteruit geschoven, steunend op een kussensloop De film bevatte alle ingredienten voor een ontspannen vrijdagavond: Celine en Lous waren blijkbaar uitgepraat. Alleen het geknabbel en het gewriemel van de zakjes chips verstoorde het geluid dat de televisie voortbracht.

Doordat Lous nogal gretig had gedronken, moest ze op een bepaald moment dringend gaan plassen. Ze stond op en rende de kamer uit, gehaast richting het toilet dat zich op de overloop bevond.

Ze wilde eigenlijk niets van de film missen. Ze had nochtans reeds een tijdje haar volle blaas weten op te houden maar nu was het echt wel hoogdringend. Celine bleef zitten en keek verder. De film was halverwege en de spanning kon je op haar gezicht aflezen. Bij het lopen naar het toilet ritste Lous reeds haar jeansbroekje halfopen om zich vlug te kunnen ontlasten van het gespannen gevoel in haar onderbuik.

Net toen ze het toilet bereikte, werd ze ruw tegen de grond gesmakt. Een hand klemde zich om haar mond zodat ze alleen maar een gesmoord gilletje kon laten horen, te zwak om Celine te alarmeren.

Door die plotse aanval voelde Lous hoe haar blaas zich ledigde. Ze plaste haar slipje en jeansbroekje volledig onder. Ze kon er niets aan doen. Ze kon het niet verhinderen dat de warme stralen uit haar kutje stroomde. Zo hevig was ze geschrokken. Plat op haar buik voelde ze hoe ze zichzelf onderplaste.

Verschrikt keek ze omhoog en ontwaarde in het halfduister een gedaante die een cape over zijn hoofd had. Lous lag geklemd op de grond terwijl de hete plas zich een weg zocht tussen haar doorweekte broek. Weerloos lag ze te spartelen maar kon niet beletten dat iemand haar handen stevig vastnam en met een touw samenbond.

Lous wist nauwelijks wat haar was overkomen. Wie had het op haar gemunt? Het huis ademde nochtans stilte en rust uit. Alle toffe plannen voor het weekend vielen nu in duigen. Zo geschrokken als ze was, had ze alle kracht verloren. Doordat ze op een brutale, onverwachte manier werd overmeesterd, kreeg ze een black-out. Alle controle over haar eigen lichaam verdween op slag. Daardoor had ze zich volledig ondergeplast zonder ook maar de moeite te doen om haar urine op te houden.

Ondertussen keek Celine gespannen naar het vervolg van de film en was zich pas na een poosje bewust dat Lous zo lang wegbleef. De film interesseerde haar nu niet meer.

Lous zat te lang weg. Er moest iets gebeurd zijn. Net toen ze wilde opstaan, ontwaarde ze twee zwarte gedaanten die zich vliegensvlug op haar wierpen. Totaal van streek werd ook Celine overmeesterd. Ze gilde het uit en beet fel van zich af. Maar ze kon niet beletten dat ook haar handen op haar rug werden vastgebonden. Toen werd ze aan haar haren de kamer uitgesleurd.

Ze stond vuurrood en vocht om los te komen. Maar de kerels hadden haar stevig in zijn macht. Een van hen trok snoeihard en vastberaden aan haar haren zodat Celine wel moest volgen. Zo werd ze ruw door de gang getrokken in de richting van de overloop.

Daar zag ze meteen Lous op een hoopje liggen en wilde haar tegemoet snellen. Lous zat nu gehurkt op de grond en had een knevel in haar mond.

Verschrikt keek ze toe. Tranen biggelden langs haar wangen. Aan haar voeten kon je een grote, gele plas ontwaren. Daar werd Celine nu naartoe gebracht. Twee donkere gedaanten keken toe terwijl ze op handen en voeten dichterbij werd getrokken door hun derde kompaan. Je wilt toch niet dat het hier begint te ruiken naar de zeik?! Maar kon niets beginnen tegen zoveel overmacht. Brutaal werd haar gezicht tegen de vloer gedrukt temidden van de grote plas. Ze rook de plas die tegen haar gezicht aanzat.

Ze voelde hoe haar maag ineenkromp. Haar hart sloeg op hol. Wat kon ze beginnen tegen zoveel plots geweld?! Haar lippen vielen uiteen en ze begon toen aan de vloer te likken. Haar tongetje proefde het zoute vocht. Hier zat ze nu de urine op te likken die haar vriendin Lous wellicht had verloren. De mannen keken toe en zagen tot hun grote voldoening dat Celine begonnen was om de plas zeik naar binnen te werken. Eventjes later werd Celine opnieuw aan haar haren getrokken.

De meeste plas was eigenlijk al verdwenen maar toch vond een van de kerels het nodig dat haar haardos nog eventjes heen en weer over de vloer werd gewreven om er heel zeker van te zijn dat alle sporen van de felle zeikbeurt verdwenen waren.

Toen werd ze recht getrokken. Daar stond ze nu met knikkende knietjes. Ook Lous werd uit haar hurkzit bevrijd. Haar nat jeansbroekje spande om haar bips en was tot halverwege haar billetjes gezakt.

Met veel moeite kon ze stappen in de richting waarin ze werd geduwd. De stoet zette zich in beweging. Zo kwamen ze aan in de kamer van Celine.

Drie zwarte gedaanten met een cape over hun hoofd en twee bange meisjes. Meteen werd Lous op bed gegooid. Ze plofte neer op haar rug. Haar handen zaten stevig vastgeknoopt. Ze kon geen kant meer uit en keek schichtig toe wat er met Celine zou gebeuren. Een van de mannen nam het woord. Maar een aarzeling in jouw ogen of een weigering in wat we vragen en dit weekend wordt voor jullie beiden een heuse beproeving, een ware hel, begrepen doetje???!

Celine draaide met haar ogen in de richting van het bed waar Lous languit op lag. Ze hapte naar adem. Ze voelde het hevig bonzen van haar hart. Wat voelde ze zich hulpeloos. Wat kon ze ondernemen om hier een einde aan te maken. Ze wist het echt niet. Dat dit haar nu weer eens moest overkomen! Vaarwel zalig en rustig weekend! Hoe waren die kerels er trouwens in geslaagd om haar huis binnen te geraken? Veel tijd om verder na te denken kreeg ze niet want meteen kreeg ze te horen wat er van haar werd verlangd.

Het leek precies een enge nachtmerrie. Was dit echt wat zich hier afspeelde of beleefde ze een nare droom? Ze knipperde nog eens met haar ogen maar voelde toen de beklemmende pijn van het touw om haar polsen en ze smaakte het zoute gevoel op haar tong. Neen, ze droomde niet. Hoe zou ze zich deze keer hier weten uit te redden? Kon ze iemand alarmeren? Celine werd nu in de richting van het bed geduwd waar Lous op lag.

Omdat ze haar handen niet kon gebruiken, zat er voor Celine niets anders op dan haar tanden in de pijpen van de groene jeansbroek te zetten. Met heel veel moeite slaagde ze er in om de twee pijpen omlaag te trekken.

Beetje bij beetje schoof de natte broek over de slanke billetjes en knokige knietjes van Lous. Celine liet niet los en slaagde er na enkele pogingen in om de jeansbroek helemaal uit te trekken. Zo kregen de kerels een prachtig zicht op de lange, ronde benen van het meisje dat zich daarnet had ondergeplast. Het was die kerels blijkbaar bittere ernst want niets liet Celine blijken dat ze op genade mocht rekenen.

Om het ergste te voorkomen, wierp Celine zich toen zonder nadenken op het bed. Ze schoof haar knietjes tussen de lange benen van Lous zodat ze gemakkelijk met haar hoofd bij het slipje kon. Even aarzelde Celine nog maar deed toen wat ze te horen had gekregen. Het natte slipje stonk en plakte tussen de billetjes van Lous. Het kostte Celine heel wat moeite om het kleine slipje tussen haar tandjes te nemen.

Lous keek toe en zag hoe haar beste vriendin bezig was om haar slipje omlaag te trekken. Wat een vernedering moest het voor haar betekenen! Doordat het slipje echt wel doorweekt was van de warme stralen plas, kon Celine niet voorkomen dat het in flarden scheurde. De kerels hadden ogen tekort toen ze het witte kleinood hoorden begeven en omlaag zagen schuiven. Een mooi driehoekje donsharen zag eerst het daglicht. Daarna kwam haar kutje open en bloot te liggen. Wat een lekker gevalletje!

Zo'n jong kutje lag hier voor het grijpen. Toen Celine klaar was, liet ze wat er nog overbleef van het slipje los. Maar nog waren de kerels niet tevreden. Je krijgt precies een minuut de tijd zoniet staan wij niet meer in voor de gevolgen!

Celine die er alles voor over had om haar beste vriendin Lous van de ergste beproevingen te sparen, zoog haar mondje toen zonder aarzeling vast aan het kleine kutje dat voor haar lag. Ze wist heel goed tot wat voor vunzige dingen geile kerels in staat waren.

Ze had het zelf al ettelijke keren aan den lijve ondervonden wat voor ergs Lous zou kunnen overkomen. De kerels keken benieuwd toe hoe Celine haar tongetje in de natte spleet van haar vriendin probeerde te boren. Boren was eigenlijk veel gezegd want het kutje lag als een verse mossel helemaal dicht en de schaamlippen kleefden vast aan elkaar.

Celine proefde het vele zout waarmee de schaamlipjes waren voorzien. Zachtjes begon ze toen haar tongetje heen en weer te wrijven zodat de schaamlipjes langzaam uiteen weken.

Hier zat ze nu haar beste vriendin Lous op te geilen. Hij voelde zijn piemel groeien. Shit hij wilde zijn moeder weer neuken! Ronald voelde dat neuken niet het enige was dat zijn half stijve leuter wilde!

Hij moest eerst even plassen. Zachtjes kroop hij uit bed zonder zijn moeder wakker te maken en sloop naar de deur van zijn kamer. Zachtjes opende hij de deur van zijn kamer glipte de gang op en voorzichtig sloot hij de deur achter zich. Hij luisterde even maar hoorde niets, iedereen sliep nog.

God, wat kon die geil kreunen! Even speelde hij met zijn pik. Vond hij echt een lekker wijf! Ronald liep verder en ging de badkamer in om te plassen. Hij liep naar de Wc en deed de bril omhoog. Het duurde heel even voor de plas kwam. Plassen met een half stijve piemel gaat niet vanzelf.

Ronald schrok zich rot! Ronald plaste van schrik naast de pot. Zei Cindy die vlak achter hem ging staan. Terwijl ze haar rechterarm om hem heen sloeg en zijn half stijve leuter pakte zei ze: Kom tante Cindy zal je even helpen met mikken.

Ik heb je vannacht wel gehoord hoor! Ik hoorde haar kreunen! Ik heb je moeder al eens eerder horen neuken maar ik heb haar nog nooit zo hard horen steunen! Ik werd er nieuwsgierig van. Volgens mij heb jij een hele grote pik tussen je benen! Ronald wist niet wat hij moest doen. Zijn natte droom stond hem gewoon boven de Wc af te trekken! Ronald voelde zijn lul keihard worden.

Kom grote jongen draai je maar om, dan kan ik je even bekijken. Toen ze met haar handen boven haar hoofd het shirt uittrok kreeg Ronald de prachtige grote borsten van de zeker twintig jaar oudere Cindy te zien. Cindy tepels waren hard van opwinding. Jeetje, Ronald wat heb jij een lekkere grote dikke lul zeg! Uit de stijve pik van Ronald welde grote druppels geil op.

De druppels liepen langs zijn dikke pik naar beneden over de hand van Cindy. Cindy begon hem te pijpen. Ze genoot van de opgewonden jongens piemel. Terwijl ze hem pijpte trok ze hem af. Ronald keek naar zijn lul die in en uit het geile mondje van zijn veel oudere tante ging. Cindy nam de jongens lul zo diep mogelijk in haar mondje, ze moest natuurlijk wel zijn moeder overtreffen!

Cindy nam hem zo diep in haar mond dat de eikel in haar keel verdween en ze daardoor af en toe een beetje moest kokhalzen. God wat was dat een geil gezicht! Zijn hele pik verdween in haar gulzige mond! Tante Cindy kwam overeind en ging met haar stevige kont op het badkamermeubel zitten. Ze zette een been op het meubel en spreidde zo haar lange benen voor Ronald. Weet je hoe het moet? Hij ging met zijn hoofd naar haar gleuf en rook er aan.

Hij snoof nog eens. Het was een heerlijke geur vol beloftes en passie! Ronald kuste de mooie poes van zijn tante en werd wild van de opwindende geur en ging helemaal los! Ronald verkende het kutje met zijn tong en sabbelde op haar lipjes. Hij zag haar klitje groeien tot een heerlijk sabelbaar knopje. Bij elke lik voelde hij zijn tante rillen van genot. Plots greep Cindy zijn hoofd en wreef met haar doos over zijn gezicht.

Schaamteloos kreunend kwam ze klaar. Cindy trok Ronald overeind en kuste hem passievol op zijn mond. Cindy rook haar eigen geur terwijl ze haar jonge minnaar zoende. Neuk je tante, neuk mij hard! Kom lekker jong, ram je grote pik diep in mijn kutje, alsjeblieft! Ronald wilde maar al te graag en drukte zijn stijve leuter tegen het nauwe kutje van Cindy.

Cindy had geen kinderen en tot nu toe alleen mannen met kleine piemels geneukt, haar kutje was nog superstrak! Het apparaat van Ronald was voor het nauwe gaatje net een maatje te groot. Ronald duwde harder en voelde hoe het kleine kutje zich door zijn lul liet oprekken.

...Nuru massage zuid holland gratis date sex

  • Dwergsex nuru massage zuid holland
  • Dan mag die paal diep haar kutje neuken. Ik wist niet hoeveel.
  • Terwijl ze hem pijpte trok ze hem af.
  • Lous kreeg het ontzettend warm. Ik voelde hoe mijn kutje open bleef staan Jan duwde 2 of 3 vingers naar binnen en zei" Zie je wel dat je een geile hoer ben, je ben zo nat en heet als het maar zijn kan". Spuitend kwakt hij zijn lading zaad op haar kont.
  • Toilet slaaf gezocht lekker aan je lul trekken


Man zoekt man sexdate oma komt spuitend klaar


Op zolder gaat oma helemaal los en laat zich een keer flink nemen. Dikke oma denkt dat het een lolly is als ze de buurman flink af pijpt. Deze oma sluit de ogen als al het warme zaad eruit komt.

Geile oma likt flink aan zijn zak als ze aan het pijpen is. Deze jonge jongen wordt flink aan zijn zak gelikt door de geile oma.

Oud wijf neemt hem vol gas in haar mond. Rijpe vrouw smeert zijn lul flink in voor dat ze hem lekker aftrekt. Hij krijgt veel glijmiddel op zijn lul voordat oma hem afwerkt.

Op een hotel kamer gaat oma helemaal los als ze zijn lul insmeert met glijmiddel Deze geile meid word van voor en van achteren keihard genomen! Dit roodharige sletje is zo geil als boter! Ze wil niets liever geneukt worden! Tina wil maar een ding, haar strakke gaatje helemaal gevuld krijgen met sperma! Kijk hoe dit geile sletje met lekkere tieten word geneukt op het dakterras.

Een zakenlunch op het daktteras word een keiharde neukpartij! Lekker geile meid verwent haar vriend eens flink op het dakterras! Dit hoertje mag langskomen bij haar pooier om eens te laten zien wat ze kan. Blonde meid verleidt haar buurman tot een geile neukpartij. Mike heeft een geile slet versierd en neemt haar mee naar zijn apartement.

Tussen het werk door laat deze pooier zich verwennen door zijn eigen hoertje. Na een avondje in Las Vegas is het tijd voor een spelletje in de hotelkamer. Knap sletje heeft een gozer opgedoken en laat zich helemaal suf neuken! Lisa moest haar hotelkamer delen met iemand anders, dat vind ze geen probleem! Bloedgeil escortmeisje verwent getrouwde man in zijn hotelkamer! Miranda laat 2 kerels komen om haar eens echt te laten schreeuwen van genot!

Veronica houd wel van een tiotje, met 2 grote kerels dan natuurlijk! Veronica wil 1 lul om lekker te pijpen en een ander lekker diep in haar kutje!

Knap sletje word door 2 kerels hard genomen en ondergespoten met warm sperma. Dit sletje had dringend geld nodig, onze cameraman weet wel een manier. Evelien is wel aardig wat gewend en ze kan zelfs onze cameraman nog wat leren! Pijpen, neuken en lekker tussen dr tieten genomen worden. Niks is te gek! Dit jonge sletje met haar lekkere kleine tieten weet wel van wanten! Rita heeft al een tijdje geen sex meer gehad en is nu zo geil als boter!

Rita kwam langs voor een fotoshoot, maar al gauw heeft ze geen kleren meer aan! Dit sletje helpt zichzelf met een flinke dildo voor ze keihard geneukt word. Koken kan Hellen niet,sperma slikken en neuken in de keuken is iets heel anders! Na het spelen met haar dildo wil Rianne een echte lul voor in haar kutje!

Mirian laat zich door haar vriendje eens lekker verwennen in de keuken. Door het cammen is Miriam zo geil dat ze haar vriendje neukt in de keuken! Deze piercinglady heeft er zin in, lekker zuigen en neuken in de keuken! Geile tatoolady met clitpiercing zuigt het warme sperma uit een dikke paal! Deze tatoolady heeft 2 klitpiercings en maakt haar vriendje daarmee helemaal gek Straathoertje mag een nachtje overnachten in een hotel, maar voor wat hoort wat!

Geile brunette word lekker geneukt en het zaad stroomt van haar tieten! Brunette word hard geneukt op de bank. Ze maakt het af met een lekkere pijpbeurt Die grote tieten bouncen lekker als ze keihard genomen word op de bank! Inge is altijd bloedgeil in de ochtend. Haar vriend weet hier wel raad mee! Met haar geile pijpmondje en lekkere lichaam verleid ze haar leraar!

Ilse weet wel raad met een dikke paal. Lekker in dat geile pijpmondje van dr! Deze twee lekkere blonde meiden zoenen en likken elkaars lekkere lichaam. Twee supergeile lesbo meiden met lang blond haar likken elkaar in de achtertuin. Mooie blondjes liggen samen bij het zwembad en verwennen elkaar. Twee blonde babes in spijkerbroek staan topless aan de kant van een zwembad.

Twee geile lesbie meiden liggen bij het zwembad en verwennen elkaar met dildo. Lesbie meid ligt op haar rug en haar vriendin likt haar klitje. Mooie brunette ligt op haar rug met haar volle tieten vooruit.

Twee lesbie vriendinnen liggen in de tuin en vingeren elkaar suf. Twee lekkere lesbie meiden met siliconen tieten liggen geil in de achtertuin.

Ze steekt twee vingers diep in haar natte kutje. De meiden hebben plezier. Likkend winden deze meiden elkaar op. Daarna mag de voorbind dildo er in! Lekker blond wijf en aziatische vriendin likken elkaars kutje. Blonde teef doet voorbind dildo om en neukt haar aziatische lesbie vriendin. Mooie aziatische meid laat haar kutje verwennen door blonde vriendin.

Ze trekt de lippen van haar vriendin uit elkaar en begint geil te likken. De vriendinnen van Tarzen zijn geil, als Tarzan er niet is spelen ze met elkaar. Twee blonde sletten verwennen elkaar met een grote dildo in de jungle. Blonde teef steekt haar vinger diep in het natte neukgaatje van haar vriendin. Twee geile meiden verwennen elkaar met grote rode dildo en een tong. Ze ligt op haar rug en haar vriendin likt haar mooi geschoren kutje. Ze ligt met haar benen wijd en haar vriendin ramt de dildo bij haar naar binnen.

Twee goed gevormde meiden laten hun hele lichaam aan de camera zien. Twee hot babes liggen buiten bij het zwembad en verwennen elkaar met een dildo. Wanneer de glazenwasser binnenkomt voor een kopje koffie neukt die de bejaarden!

De glazenwasser neukt de twee oude wijffies suf in de huiskamer. Deze twee oude besjes krijgen een flinke beurt van de jonge knul.

De glazenwasser heeft een extra klusje wanneer die bij deze 60 plussers komt. Geile omas laten zich neuken door een jonge knul in de huiskamer.

Wanneer de glazenwasser deze twee oude omas ziet wil die maar 1 ding Annie en Dinnie bestellen een geile escort man en laten zich sufneuken. Deze twee geile omas mogen om de beurt aan de lul van deze jonge knul zuigen.

Kleinzoon neukt zijn bejaarde oma helemaal aan gort in de keuken. Gespierde jonge knul wordt gepijpt door Oma. Daarna neukt hij haar lekker suf! Jonge knul ramt zijn harde stijve lul in haar oude bejaarde, maar natte, kut! Wanneer de geile glazenwasser in de keuken oma ziet staan, moet ze eraan geloven Wanneer het oude rimpelwijf de jonge knul lekker gepijpt heeft moet ze neuken! Kleinzoon kleed zijn demente oma uit en gaat daarna helemaal los op haar! Deze bejaarde kut ligt geil te relaxen in de duinen, ze pijpt een voorbijganger!

Rijpe vrouw pijpt en laat zich neuken op het strand van Katwijk. Deze geile kale man heeft een sexdate met een bejaarde vrouw op het strand. Oma laat zich neuken op het strand. Kale man spuit zijn zaad in haar gezicht. Deze bejaarde vrouw is zwaar pikverslaafd. Ze pijpt eerste voorbijganger klaar! Ouwe kerel laat zich pijpen op een barkruk door een rijp wijf. Geile kerel zit op zijn barkruk in de keuken en laat zich verwennen door oudje. Oud vrouwtje pijpt een dikke kerel terwijl die op een kruk zit.

Behaarde dikke kerel laat zich lekker geil pijpen door rijpe vrouw. Rijp wijf zit op haar knien en pijpt zijn oude lul. Knal maar tussen die tieten! Oud wijf met rood haar en dikke tieten pijpt een dikke kerel lekker klaar.

Blonde slet laat zich neuken door enorme neger paal. Hij stoot er op los! Blonde vrouw is helemaal verslaafd aan deze veel te grote neger leuter! De blonde babe gaat op zijn 30 centimeter lange lul zitten alsof het niks is. Deze man heeft een extreem grote lul dat ze hem met twee handen moet vasthouden. Deze man heeft een pik van meer dan 30 centimeter. Blonde slet gaat er mee los! Geile teef is extreme lullen verslaafd en pijpt zijn gigantische neukstaaf.

Man met grote lul neukt blonde hoer achterlangs tot ze het wit voor de ogen ziet Twee sletten mogen samen een extreme lul verwennen. Twee geile hoeren rekken hun kut op met een dildo voordat zijn lul er in past. Blondje en brunette verwennen elkaar en een grote neger leuter! Zijn lul is zo groot dat hij bijna niet in haar mond past, Twee geile sletten zijn super fanatiek bezig met het verwennen van een grote lul Meid maakt haar kut wat wijder met dildo waarna zijn grote lul er in past.

Met diepe stoten ramt hij zijn mega lul in haar krappe kutje. Op haar knietjes voorover ramt hij zijn paal er diep achterlangs in. Met flinke zuigkracht zuigt zijn op het topje van zijn extreme pik. Ze rekt zichzelf lekker op voordat hij zijn 30cm lange lul in haar schuift!

Geile blonde slet zuigt als een pikverslaafde aan zijn absurd grote lul. Blonde hoer laat zich flink neuken door een enorme leuter op de bank. Blonde meid pijpt zijn flinke neukstaaf met veel moeite.

Hij past er amper in! Blonde meid stript voor kerel en pijpt daarna zijn grote lul lekker stijf. Zo'n grote lul heeft dit blondje nog nooit gezien. Botergeil pijpt ze er op los! Deze donkere man heeft zon grote lul, dat alle geile blondjes met hem mee willen Blonde hoer pijpt zijn 40 centimeter lange lul waarna hij haar sufneukt!

Hij ligt op zijn rug terwijl deze blonde studente behendig probeert te pijpen. Escort girl krijgt de verrassing van haar leven als ze zijn 40 centimeter ziet! Ze doet haar best om de man met zijn extreme lul het naar zijn zin te maken!

Ze ligt op de bank en wordt fanatiek uitgewoond door een mega neger lul! Met veel moeite steekt ze kreunend zijn grote lul in haar mondje. Evelien is een geile slet die niet weet wat ze ziet met die grote lul!

Doggystijl laat Evelien zich neuken door zijn enorm grote leuter. Met veel moeite schuift ze zijn flinke lul in haar mond. Tot diep in haar keel! Met veel moeite stopt deze slet zijn grote lul in haar poesje en neukt hij haar. Aziatische vrouwen zijn kleine pikkies gewend en nu krijgt ze ineens 40cm! Deze meid heeft een krap kutje en weet niet wat haar overkomt als die er in gaat Aziatische pijphoertje heeft een zwak voor extreme neger lullen.

Deze jonge man heeft een te grote lul en verkracht het meisje bijna! Dit geile hoertje laat zich eerst opwarmen voordat hij hem er in schuift! Als hij zijn lul laat zien weet dit hoertje van schrik niet wat ze moet doen. Ze ligt op de biljarttafel en hij schuift zijn keu bij haar naar binnen! Brunette pijpt zijn grote stijve pik en laat zich daarna neuken!

Deze donkere man heeft een extreme lul die hij hard en diep in het sletje stoot! Ze zit op de biljarttafel en laat zich likken waarna zijn neukstaaf er in gaat! Ze pijpt zijn enorme pik terwijl ze hem met twee handen moet vasthouden! Fanatiek pijpt het oude Poolse wijf in de buitenlucht die man klaar. Bejaard wijf pijpt kerel in de boomgaard.

Daarna ramt die zijn neukstaaf erin! Oma met hoofddoek pijpt fanatiek en wordt daarna gruwelijk hard genomen. Bejaarde oma laat zich neuken in de boomgaard door een jonge knul. Bejaarde vrouw pijpt en laat zich suf neuken door jonge knul. Oma stript voor camera in de badkamer en laat haar kut en kont zien.

Diverse oude wijven gaan uit de kleren voor de camera en laten hun tieten zien. Oude vrouw kleed zich uit en speelt voor de camera met haar bejaarde kut. Dikke oma gaat uit de kleren in de badkamer en laat alles van zich zien. Oude grijze vrouw stript voor de camera en speelt fanatiek met haar bejaarde kut Geile oma stript uit de kleren en vingert zich fanatiek op een fietskruk.

Brunette met lekkere tieten krijgt een enorm geile beurt door negers grote lul! Slet met geile tieten pijpt hem lekker stijf op bed waarna hij dr suf neukt! Met veel moeite krijgt hij zijn grote lul in haar. Hij neukt haar doggystyle! Beachbabe krijgt de kans om een grote lul te verwennen. Beachbabe met lekker paar tieten krijgt een 32cm leuter in haar kutje geramt! Geile stinkhoer pijpt zijn enorme pik waarna ze zich helemaal suf laat neuken!

Geile hoer pijpt zijn 30 centimeter lange lul en laat zich aan gort neuken! Geil hoertje laat zich gruwelijk misbruiken door zijn veel te grote pik!

Brunette schreeuwt het uit als deze man zijn grote lul op alle manieren gebruikt Wijf met vetrollen krijgt de beurt van haar leven, deze kerel heeft een megalul! Geile babe pakt zijn 40cm lange lul en stopt hem tussen haar grote borsten! Hij ligt op zijn rug en zij mag zijn heerlijk grote lul lekker pijpen en likken! Hoe langer ze aan zijn grote lul zuigt hoe groter hij lijkt te worden! Wanneer zij zijn broek losmaakt schrikt ze even, die gaat nooit passen! Geile brunette pijpt zijn grote negerlul en verwent hem tussen haar tieten!

Jong tienermeisje mag de grote lul van deze oudere man pijpen. Geil tienerkutje krijgt een enorme lul diep er in geramt. Ze vind het lekker! Deze donkere man heeft een extreme lul en rijgt er een klein tienermeisje aan!

Tienermeisje krijgt een geile beurt van een oudere man met een extreme pik! Tiener sletje pijpt zijn enorme pik en krijgt hem daarna in haar behaarde kutje! Rijpe rooie slet zit op haar knie�n en pijpt twee jonge knullen lekker klaar.

Rijpe rooie slet zit op haar knie�n en laat zich vol met zaad spuiten. Rijpe dikke slet zit op haar knie�n en pijpt twee jonge knullen klaar. Rijpe slet pijpt twee jonge knullen met diepe halen klaar en laat ze komen.

Dit blonde studentje is behendig met het verwennen van stijve lullen! Geil blond studentje krijgt zijn 40 cm lange lul tot diep in haar baarmoeder! Dit geile blonde tienermeisje laat zich neuken met diepe halen door 40cm lul! Geile blonde neukslet zuigt aan zijn eikel omdat zijn pik niet in haar mond past Dit blonde sletje pijpt zijn enorme pik en laat zich daarna door hem neuken.

Grote lul neukt blondje in de badkuip fanatiek achterlangs. Enorme pik neukt blond lekkertje in de badkuip helemaal aan gort! Blonde teef moet zijn enorme slurf met twee handen over haar borsten aftrekken!

Deze man onteerd het geile blondje door zijn joekel diep in haar kut te rammen! Geile huisvrouw pijpt de man zijn lange lul waarna ze hem in haar kut krijgt! Deze twee geile blanke meiden mogen met de grote donkere lul spelen! Onze acteur met enorme lul van 40 centimeter heeft 2 meiden nodig om te pijpen Deze twee geile studentes moeten samen een lul van 40 centimeter klaarmaken!

Twee dames spelen met elkaar en pijpen om de beurt zijn enorme neukstaaf! Opa heeft geen viagra pillen nodig om zijn vrouw nog even lekker te verwennen. Ouwe vent laat zijn pik zuigen door zijn vrouw. Daarna neukt hij haar keihard. Oma is jarig en om te vieren neukt opa haar keihard. Zuigen kan oma ook nog. Dit sletje weet dat ze met haar tieten een pik lekker snel kan laten spuiten.

Haar dikke tieten voelen aan ,alsof hij zijn pik in een nat kutje schuift. Dikke tietenslet masseert een lange piemel tussen haar tieten spuitend klaar. Daarom trekt ze geil al het zaad uit die grote genotsknots. Geile studente verdient centen bij door lekker aan een stijve pik te trekken Strakke meid met geil lichaam rukt lekker een dikke piemel spuitend klaar. Blonde tienermeid ligt op de bank en schuift een grote dildo er diep in! Geile blonde tienerslet pijpt zijn stijve staaf waarna ze zich laat neuken.

Amateur tienermeisje pijpt een stijve neukstaaf en laat zich daarna neuken. Blonde tiener amateur pijpt zijn harde pik en laat zich volspuiten. Amateur tiener blondje pijpt er flink op los en komt onder zijn zaad.

Deze geile tienerslet is zwaar verslaafd aan stijve lullen en ze pijpt hem hard. Annie is een geile rijpe vrouw die nog altijd graag aan een pik sabbelt.

Als haar buurman even langskomt is Annie niet meer te houden. Ze moet een pik! Rijpe Annie mag vandaag de buurman met haar mondje lekker lang afzuigen.

Annie wil na een dag hard werken wel eens even een dikke pik in haar bek. Jonge oma weet wel raad met de stijve pik van de altijd geile buurman. Rijpe slet zuigt zachtjes de pik van de buurman tot op de laatste druppel leeg. Geile mamma neukt met een dildo. Gelukkig komt er ook een echte pik helpen. Na een geile avond laat moeders zich lekker neuken door een geile buurman.

Natgemaakt door een vibrator, laat ze haar kut hard afpalen door een echte pik. Moedertje met siliconen is verslaafd aan een harde staaf in haar natte poes. Dit strakke moedertje laat zich neuken ,niet zo zachtjes maar keihard. Wat en mazzelpik is dit zeg! Hij mag 2 lekkere jonge grietjes op zn pik zetten.

Geile meisjes delen samen een pik en neuken deze om de beurt klaar Samen zuigen 2 meisjes een pik hard. Daarna neuken ze om de beurt de zaadstaaf. Botergeile tienersletjes pijpen 1 pik,maar neuken deze ook spuitend klaar. Gelukkig delen deze tienersletjes alles. Dus ook een dikke neukstaaf delen ze! Tijdens een erotische fotosessie verleid Ebony de fotograaf tot keiharde sex. Meisje met een pondje meer laat haar dikke kutje afneuken door een dikke pik.

Kijk zelf hoe deze vette slet een vent klaarmaakt als een echte porno-actrice. Bill heeft een leuke meid gescoord. Na wat likken neukt hij haar natte spleetje. Tijdens het neuken smeekt Martina hem om al zijn zaad in haar bek te kwakken. Bill neukt een geile blonde meid gek. Zijn lading zaad beland in haar bek. Met haar mooie dikke tieten wordt ze buiten plat op de grond gelikt en geneukt.

Heerlijke babe met grote bos hout ,wordt buiten op de grasmat keihard afgepaald. Blonde slet laat haar kutje likken en afneuken door een geile neger in de tuin. Buiten in de tuin pijpt ze een pik ,laat haar kut likken en neukt ze anaal.

Kreunend laat ze kut likken. Daarna mag hij haar kut en kont uitboren. OP de tuinstoel wordt haar kutje gelikt ,in haar kontje krijgt ze een negerpik. Lekkere blonde sexslet laat zich bruut misbruiken in haar eigen achtertuin.

Ze laat zich likken op bed en daarna mag deze amateur spelen met de lul! Amateur sloerie laat zich neuken op het bed waar oma in overleden is! Geile roodharige amateurslet pijpt zijn zaadstaaf en wordt geneukt!

Hij stift de roodharige amateur helemaal suf in haar natte kutje. Geil amateur sletje laat zich verwennen op bed. Hij ramt zijn neukstaaf erin! Heerlijke latina laat haar heerlijke kutje volpompen door dikke neukstaaf. Spaanse slet laat haar kutje likken om vervolgens haar kut af te neuken. Eerst wil ze die dikke knots zuigen ,daarna laat ze haar kutje afnaaien. Lekkere latina zuigt dikke neukstaaf,neukt hard en laat haar bek volspuiten.

Heerlijke jonge meid laat zich in het weekend keihard doorneuken. Jonge roodharige amateurslet laat haar krappe neuksleuf keihard neuken. Haar kleine tietjes schudden in het rond als ze die piemel klaarneukt Lekkere meid met cup dd Trekt lekker aan een pik en laat deze hard spuiten.

Alex laat zijn pik voor een paar extra centen afrukken door een mooie meid. Mooi gevormde tiener laat trekkend het zaad over haar bek heen spuiten. Klein en fijn aziatisch meisje, neukt op bed een pik lekker geil klaar. Lekkere japanse meid zuigt heerlijk een pik. Daarna wordt haar kutje gepaald. Lekkere spleetoog door 2 man gepakt. Op een pik zitten en neuken tegelijk. Lekker chinees meisje neukt met een dildo, maar ook nog met 2 andere gasten. Slank asian meisje laat kutje verwennen. Lekker beffen en dan op die pik neuken.

Heerlijk meisje met kleine tietjes,kan een grote pik in haar krappe kutje kwijt. Lekkere tiener met cup A tietjes, krijgt een harde dikke paal in haar kut. Lekker meisje laat haar tietjes likken en haar kutje lekker afneuken.

Vol goede zin begint ze die pik te zuigen. Eenmaal hard krijgt haar kut die pik. Meid met tepelpiercing wil pik in haar kutje voelen. Zuigend maakt ze hem klaar. Jonge geile tienerslet krijgt thuis bijles van een wel erg geile leraar. Na haar bijbaantje wil Daisy maar 1 ding. Neuken haar collega wil wel helpen. Geile Daisy pijpt en neukt haar buurman op alle manieren spuitend klaar.

Bij gebrek aan een vriendje belt Daisy haar buurjongen op. Razendsnel gaan haar heupen op en neer. Ze wil er gewoon keihard een pik in. Van pijpen wordt ze zo nat,dat het niet lang duurt voordat ze die pik neukt. Geile amateurslet zit op hem en trekt fanatiek zijn lul klaar. Amateurbeelden waarin een slet een gast zijn pik aftrekt. Geile amateurslet zit bovenop hem en trekt hem als een malle klaar.

Echt hollands blondje laat zich close-up neuken door een geile cameraman. Na veel flirten mag Hans mee naar de slaapkamer,om een hollanse meid te pakken. Ze heeft hem eindelijk zover gekregen,en laat zich dan ook beffen en neuken. Heerlijke hollandse tiener sabbelt en zuigt op een dikke genotsknots. Geen geile meiden in nederland..?

Nou dan heb je deze zaadslet nog niet gezien! Marianne krijgt na een pijpbeurt een keiharde pik diep in haar kale kut. Lekker wijf laat 2 pikken spuiten. Ze wordt geneukt in haar bek en haar kut.

Lekkere slet zuigt een dikke pik af en laat haar strakke kut afpalen. Samen neuken ze een sletje helemaal gek met een pik in haar kut en in haar bek. Samen neuken gaat vervelen dus roepen ze de hulp in van de geile buurman. Samen misbruiken ze een lekker wijf. Op een tafel neuken ze haar helemaal gek. Samen met een maat mag hij een geile slet keihard in elk gat afneuken. Sletje van de straat neukt blanke neukstaaf keihard in alle standjes. Van de straat geplukt en gewoon keihard afgeneukt op een hotelbed,wat een slet.

Gangsletje wil graag op het hotelbed een pik in haar hoerige kut krijgen. Meisje van de straat laat haar kutje door een pik en een dildo neuken. Getinte meid laat zich van alle kanten afneuken en krijgt daarna een lading zaad Ze neukt haar kutje zelf met een mega dildo,daarna een echte spuitende pik. Hij wordt gezogen en geneukt door 2 bloedmooie wijven! Samen zuigen deze tieners een pik hard. Daarna neuken ze die pik klaar. Deze lulverslaafde tieners zuigen en neuken een dikke zaadstaaf spuitend klaar.

Lekkere lesbische sletjes pijpen en neuken een dikke zaadpaal klaar. Bij gebrek aan een vibrator mag Mark deze heerlijke potten allebei afneuken.

Wat een geile meiden! Ze neuken samen bloedgeil een dikke piemel klaar. Samen likken ze elkaar,totdat ze een dikke pik mogen zuigen en neuken. Met hun kale kutjes laten deze 2 lekkere meiden een dikke zaadstaaf klaarkomen. Esther is een blonde babe met grote tieten. Wie wil haar nou niet lekker neuken. Blonde Esther is een lekkere blonde meid die verzot is op keiharde sex. Geile Esther wordt betrapt door haar zwager met een dildo in haar kut.

Als ze klaar met een dildo is gaat ze vrolijk verder met een echte vleeslollie. Lekkere strakke babe met grote tieten laat Marcel zijn pik hard spuiten. Methaar strakke figuur neukt Marcel zijn pik spuitend klaar op die babe. Na schooltijd is het geen tijd voor huiswerk Supergeil tienersletje geniet van een dikke pik in haar krappe tienerkutje..

Anette laat haar nieuwe clitpiercing zien. Haar vriend begint gelijk te likken. Blonde Anette is een wilde meid. Na een lange dildo mag een pik haar kut vullen. Pijpend vingert Anette haar kutje nat,zodat er gelijk een dikke pik in kan. Terwijl ik gevingerd werd door Jos begon zij m'n bloesje los te maken. Ze nam de klemmen en zette die op m'n tepels. Steeds strakker draaide ze die aan intussen naar m'n gezicht kijkend toen ik dacht dat ik het niet meer uit kon houden van de pijn en haar toe wilde schreeuwen dat ze moest stoppen hield ze al uit haar eigen op.

Ik besefte dat dit niet de eerste keer was dat ze dit spelletje speelde en huiverde. Ze duwde mij nog verder naar achter zodat ik met volledig gestrekte armen stond en kroop onder me. Ze begon me over m'n tieten te likken naar m'n navel en weer terug steeds zachtjes aan m'n tepels trekkend. Ze bleef likken en kussen steeds dichter naar m'n kut. Ineens hield ze jammer genoeg op en pakte het zweepje. Langzaam streek ze over m'n tieten naar m'n navel en door naar m'n kut.

Zachtjes streek de zweep over m'n clitoris en speelde met het belletje ik voelde de sappen uit m'n kut lekken. Niets interesseerde me meer en ik liet me volkomen gaan. Jos likte ondertussen m'n geile kutsappen op en had blijkbaar last van de buttplug die nog steeds in m'n kont stak zachtjes trok hij die er uit.

Jan nam hem aan en liep er mee naar het toilet blijkbaar om hem te wassen toen hij terug kwam zette hij de buttplug voor me op de bar en zij dat ik hem in m'n mond moest nemen. Ik probeerde de buttplug in mijn mond te nemen kokhalzend lukte me dat en ik voelde me toch wel een beetje trots. Wie had dat nu ooit van mij verwacht dat ik me zo kon laten gaan, ikzelf eigenlijk wel het minst. Jos was opgehouden met likken en in eens voelde ik een felle tik van de zweep aan de binnenkant van m'n benen en nog een en nog een de een na de ander volgde dan links dan rechts.

Ik probeerde er aan te ontkomen door m'n benen zover mogelijk te spreiden en achter uit te stappen. Het gevolg was dat ik met wijd gespreide benen en een volledig gestrekt lichaam stond. Ze liep naar Jan en fluisterde wat in z'n oor Jan knikte en keek mij vragend aan. Ik sloeg m'n ogen neer en knikte, ik wist dan wel niet wat mij te wachten stond maar ik wilde onder geen beding dat ze op hielden. Ze begon ritmisch tegen m'n klit en belletje te slaan. Zachtjes maar net genoeg om het heel goed te voelen, langzaam begon m'n klit te gloeien.

Een aantal mensen om ons heen hadden voldoende moed verzameld en nu voelde ik overal handen. In m'n nek aan m'n tieten en benen.

Jos duwde nu 4 vingers in m'n kut die er door mijn kutsappen vrij gemakkelijk in gleden. M'n clitoris gloeide onder het onophoudelijk slaan het meisje hield op en kwam onder mij vandaan ze pakte de dildo van haar riem en ze bevestigde die doormiddel van riemen vast voor haar eigen kutje. Ze ging achter me staan en Jos trok z'n vingers uit m'n kut.

Zij wreef langzaam de dikke dildo over m'n gloeiende klit en liet hem toen langzaam m'n geile kut in glijden. Ze haalde hem in en uit m'n natte kut en ik werd nog geiler en probeerde terug te duwen om hem maar zover mogelijk naar binnen te krijgen. Ze trok de dildo uit m'n kut en Jos kwam weer achter me zitten. Nu probeerde hij z'n hele hand in m'n poesje te duwen. Langzaam m'n poesje tot het maximale oprekkend duwde hij.

Ik dacht dat ik uit zou scheuren maar ineens schoof z'n hand m'n kutje in. Hij hield op met duwen en liet mij langzaam aan m'n volledig opgevuld kutje wennen. Hij draaide z'n hand en bewoog hem op en neer langzaam ontspande ik en nu kon Jos z'n hand in en uit bewegen. Hij zakte door z'n knieën en het meisje ging over z'n arm staan. Nu voelde ik die gladde dildo tussen m'n billen en zonder pardon ramde ze de dildo in m'n kont.

M'n gaatje was gelukkig al opgerekt door de buttplug en zonder veel problemen voelde ik de dildo m'n darmen in glijden. Haar hand gleed via m'n buik naar m'n gloeiende clitoris en ze begon aan het belletje te trekken Ondertussen mij in m'n kont neukend.

Dit kan ik iedereen aanbevelen, in alle gaatjes op gevuld worden met wel 10 handen die je lichaam strelen. Ik kwam klaar en niet z'n beetje ook , Ik beet de buttplug bijna doormidden de scheuten schoten door m'n kut en tepels. Ik dacht dat m'n klitje uit m'n kut getrokken werd en rillend stond ik na te genieten en bij te komen. Jan schoof ieder een opzij en bevrijde mij van de handboeien. Eindelijk kon ik weer gewoon gaan staan en strekte m'n lichaam.

Het meisje bleef er bij staan en stelde zich voor als Anneke. Ze maakte mij een compliment voor m'n onderdanigheid. Ik zei dat dit voor mij de eerste keer was en dat ik niet wist dat ik m'n eigen zo kon laten gaan en er nog van kon genieten ook.

We raakten in een gesprek over wat wel en niet kon en waar het kon. Ze zei dat ze zo gekleed als nu ook wel bij het nieuwe meer had gezeten en dat ze daar heel geile herinneringen aan had over gehouden.

Anneke pakte onder het gesprek mijn hand en duwde die in haar kruis. Het gesprek ging gewoon door en ik wreef over het rubber slipje. Nu zat het slipje toch wel in de weg en toen ik naar beneden keek zag ik dat het helemaal tussen haar kale schaamlippen zat. Wel een geil gezicht dacht ik maar ik trok het kruisje tussen haar schaamlippen uit en deed het opzij.

Ze werd steeds heter en op een gegeven moment trok ze mij naar de knuffelhoek, trok haar slip uit en ging liggen met haar benen wijd gespreid. Ze wees op haar kale kut en zei " kom op slaafje ik wil dat je me de hemel in beft". Ik ging gebukt voor haar staan en begon haar op te geilen. Ik likte haar klit en schaamlippen en stak m'n tong diep in haar kut.

Ik proefde haar kutsappen en werd zelf ook weer geil. Ik stak m'n hand tussen m'n benen en begon ook met m'n eigen kut te spelen. Jan die achter me stond sloeg m'n rokje omhoog zodat hij en ieder ander die achter me stond dat goed konden zien. Ik likte Anneke of dat ik nooit anders gedaan had. Ik knabbelde aan haar klit en liet een vinger in haar kontje glijden. Ze schokte op en neer en trok m'n hoofd tegen haar kut.

Ik stikte bijna maar ging door. Ik likte diep in haar kut en begon op haar klit te bijten steeds harder. Ze kwam gillend klaar en ik bleef op haar klit bijten. Ze zakte achterover en liet me bijten. Toen ze bij gekomen was duwde ze m'n hoofd opzij en ik liet haar klit los. Toen we weer aan de bar zaten zei ze dat het lang geleden was dat ze zo lekker klaar gekomen was. Anneke had haar slipje niet aangetrokken en stond gewoon in haar blote kont met ons verder te praten.

Jan wreef af en toe over haar kale kutje en ze deed of dat de gewoonste zaak van de wereld was. Op het eind van de avond wisselde wij telefoonnummers uit en beloofde dat we zouden bellen als we weer hier heen wilde gaan.

We gingen naar de garderobe en vroegen onze jassen. De jongen in de garderobe vroeg of wij het naar ons zin hadden gehad en ik antwoordde dat we een heel geile avond hadden gehad en dat we zeker terug zouden komen.

Jan verdween met onze jassen over zijn arm naar buiten, nu moest ik hem wel volgen in deze doorzichtige kleding. Ik ging naar buiten en rilde er waaide een fris windje en ik voelde die over m'n hete kutje blazen.

Op dit late uur waren er bijna geen mensen meer op straat. Ik liep naar de auto en voelde hoe de wind telkens m'n rokje omhoog blies. Jan stond bij de auto en deed of hij de autosleutels niet kon vinden. Er kwamen twee jongens aan en Jan bleef net zo lang treuzelen tot ze bij ons waren.

Jan deed de auto open en ik stapte vlug in. Ik hoorde de een tegen de ander zeggen "zag je dat, die griet liep in haar blote kont en je kon dwars door dat rokje heen kijken ". Ze bleven staan kijken. Jan stapte ook in en startte de auto. Ik wipte omhoog en trok m'n rokje tot m'n middel omhoog. De jongens bleven staan kijken. Nu spreidde ik m'n benen en beurde m'n billen zo hoog mogelijk omhoog. Omdat we onder een lantaarnpaal stonden hadden de jongens een goed zicht op m'n kale geringde kut.

Ik stak een vinger in m'n kale kutje en zwaaide naar ze. Jan reed weg en ik zag de jongens ons heel verbaast nastaren. Thuis gekomen moest ik van Jan weer zonder jas de straat over en ik was blij dat ik nergens licht zag branden. Want ik vond dat de buurt toch niet hoefden te weten hoe geil ik er nu bij liep. Binnen gekomen schonk Jan nog een borrel in en vroeg hoe ik het gevonden had. Ik antwoordde dat ik niet wist dat ik m,n eigen zo ongegeneerd geil kon gedragen en dat ik een hele leuke geile avond had gehad.

Ik vond wel dat hij dat van die piercings had kunnen overleggen en dat ik blij was dat het over was. Ik had wel wat rust verdiend vond ik. Jan lachte en zei" ik ben blij dat je het zogoed naar je zin gehad heb maar denk maar niet dat het nu voorbij is want je bent tot morgen 3 uur tot mijn beschikking en geen minuut eerder ben jij er af. Ik begreep dat Jan nog het een en ander voor mij in petto had en zei dat ik mij helemaal naar zijn wensen zou zetten. Jan zei dat ik m'n eigen moest gaan wassen en naakt op bed moest gaan liggen.

Toen ik klaar was kwam Jan naar boven. Door mij te vingeren kwam ik weer op temperatuur en werd nat tussen m'n benen. Jan pakte de massage olie en begon m'n hele lichaam in te smeren. M'n borsten en billen en kale kutje wat extra aan dacht gevend smeerde hij zoveel olie op me dat ik wel een paling leek. Hij liet z'n vingers in m'n kut en kont glijden en ik kreunde van genot. Nu ging hij op mij liggen en gebruikte zijn lichaam om de olie uit te smeren. Zijn pik gleed over m'n klit en ik schokte op en neer.

Jan duwde z'n pik in m'n kut en begon me te neuken. Ik gilde het uit "Neuk me geile bok neuk me kapot. Jan liet een hand onder m'n billen glijden en stak een vinger diep in m'n kont. Ik voelde z'n pik over z'n door de dunne wand gescheiden vinger glijden. Hij zei tegen mij dat ik op m'n knieën moest gaan zitten. En begon me toen in m'n kontje te neuken.

Ondertussen vingerde hij m'n kale kut en met zijn andere hand trok hij aan m'n tepels. Jan smeerde zijn zaad uit over m'n kale kut en lag hijgend bij te komen. Toen hij terug kwam zag ik dat hij twee ijzeren stangen met op het einde leren boeien in zijn hand had. Ik begon te vermoeden dat ik niet zo'n gemakkelijke nacht zou hebben als ik wel zou willen en ja hoor Jan maakte de boeien vast aan m'n polsen en enkels.

Zodat ik met wijd opengesperde benen en armen lag. Om m'n middel deed hij een riem waaraan de achter kant nog een dun riempje vast zat. Op m'n buik zat een gesp aan de riem vast. Jan pakte nu de dikste buttplug van 6 cm dik en smeerde die in met glijmiddel. Gehinderd door de stangen deed ik dat en ik lag weer helemaal rond gebogen voor hem klaar. Jan smeerde m'n kontgaatje ook in en begon dat monster in m'n darmen te persen Heel langzaam gleed dat monster in m'n darmen, m'n kontgaatje tot het maximale oprekkend.

Toen de buttplug naar Jan z'n zin zat pakte hij dat monster van een vibrator [ 7 cm dik en 28 cm lang ] en begon die ook in te smeren met glijmiddel.

Ik schokte omhoog en de vibrator gleed over m'n schaamlipjes. Glad van het glijmiddel en jan z'n sperma bood m'n geile kut niet veel weerstand. Ik zag dat deze zware jongen m'n schaamlipjes opzij drukte en langzaam naar binnen glijden. Steeds dieper en dieper 5 nee 10 cm jan bleef drukken 15 cm en nog bleef Jan drukken 20 cm, m'n kutje verzwolg dat monster.

Jan drukte door tot dat er nog maar 3 cm uit m'n kale kutje stak , dat betekend dat er 25 cm heftig trillende vibrator in m'n kale kutje stak. Het leek wel een bijennest, zo prikten m'n totaal opgerekte schaamlippen en zo klonk m'n kut. Jan trok de riem over de vibrator en maakte hem vast aan de gesp op m'n buik en zei dat ik zo moest blijven liggen.

Toen zette hij het raam op het inbrekershaakje open liet de gordijnen open en ging naar de logeerkamer. Welterusten riep hij nog en deed de deur dicht. Daar lag ik dan armen en benen wijd gespreid en nog helemaal rond. Ik wilde m'n benen omlaag doen maar daardoor spande de riem zich en de vibrator verdween nu helemaal in m'n kut. De vibrator zat nu tot aan m'n baarmoeder en ik voelde m'n hele onderlichaam vibreren. Weer werd ik geil en weer kwam ik klaar.

Ik probeerde een zo gemakkelijk mogelijke houding te vinden om te slapen. De gemakkelijkste houding was nog op m'n zij liggend met m'n benen zo hoog mogelijk opgetrokken en met aan de staven vastgebonden arm en been hoog boven het bed. Toen ik voor de zoveelste keer wegzakte hoorde ik wat op het balkon en ik gluurde door m'n wimpers.

Ben stond op het balkon naar mij te kijken. Hij had een pyjama aan. Ben vond het waarschijnlijk wel een geil gezicht om mij zo te zien liggen want hij stak z'n hand in z'n broek en begon met z'n pik te spelen. Na een tijdje trok hij zijn pyjama broek uit en stond ongeremd met z'n pik te spelen. Nu zag ik zijn mooie jongens pik. Nou ja jongenspik, eigenlijk kon je hem best tot de volwassenen rekenen want hij had een mooie grote pik met een zware zak hangen.

Ik deed m'n ogen open en hij schrok toen hij dat zag. Maar omdat ik niet begon te schreeuwen vond hij zijn moed weer terug en vroeg door het openstaande raam of hij wat voor me moest doen.

Hij wilde de politie wel waarschuwen of zo. Ik moest er niet aan denken en toen ik uit allemacht hem verzekerde dat het niet nodig was en dat ik dit uit vrije wil deed glimlachte hij begrijpend en begon zich opgeilend aan mijn naakte lichaam weer af te trekken. Zijn hoofd werd langzaam rood en met een diepe zucht spoot hij zijn sperma door het op een kier staande raam over m'n lichaam heen. Ben trok z'n pyjama broek weer aan en zei " tot de volgende keer buurvrouw" en verdween weer.

De batterijen in de vibrator waren bijna op want hij trilde nog maar amper. Uiteindelijk viel ik in slaap. Jan was binnen gekomen en had mij een venijnige klap op m'n bil gegeven "wakker worden het is half acht " riep jan en "PETS " weer een klap op m'n bil.

Nu er zijn leukere manieren om wakker te worden maar weinig effectievere. Ik draaide mij op m'n rug en strekte m'n benen. De riem tussen mijn benen spande zich weer en duwde de vibrator weer in m'n kale kut. Ik voelde de riem over m'n clitoris schuiven en trok mijn benen gauw weer omhoog zo brandde m'n klitje. Ik keek naar m'n kale kutje waar nog steeds de vibrator in stak en zag dat m'n klit en m'n schaamlippen op de plaats van de piercings rood en opgezet waren.

Jan maakte mij liefdevol los en zei tegen mij dat ik de vibrator en de buttplug er zelf in de badkamer uit moest halen. In de badkamer trok ik eindelijk de dingen uit m'n kont en kut, ze bleven wijd open staan. Van die dingen verlost moest ik gelijk op het toilet gaan zitten en ik stroomde leeg. Vermoeid nam ik een douche en waste mij. Ik kon geen water op m'n kale kutje verdragen zo brandde de piercings.

Toen ik terug kwam in de slaapkamer vertelde ik dat tegen Jan en hij zei dat hij dat wel op kon lossen. Ik moest op bed gaan liggen en op m'n tanden bijten omdat dit pijnlijk maar wel noodzakelijk was. Na vijf minuten ebde de pijn weg en hield ik een zacht tintelend gevoel over.

Jan masseerde m'n pijnlijke lichaam en na een half uur voelde ik mij weer een stuk beter en trok een ochtendjas aan om te ontbijten. Jan gaf mij aan de ontbijttafel een envelop en zei die pas te openen als hij weg was want hij ging naar kantoor. Toen Jan de deur uit was opende ik de envelop en las het briefje waarop stond. Vanochtend mag je doen wat je wilt. Scheer alleen je kutje weer spiegelglad Om 1 uur precies verwacht ik je bij mij op kantoor.

In de logeerkamer liggen de kleren die je aan mag trekken al klaar. Voor dat je naar mij komt breng je nog de fotorolletjes weg naar de 1 uur service om de hoek bij de zaak. Ik keek op de klok en zag dat het negen uur was en besloot om nog naar bed te gaan. Het was twintig minuten rijden met m'n auto naar de zaak dus als ik de wekker op half twaalf zette had ik genoeg tijd.

Ik ging naar bed en sliep gelijk in. Ik waste m'n eigen en schoor m'n kutje weer spiegelglad. Vlug at ik een boterham en ging kijken wat voor kleren voor me klaar hingen.

In de logeerkamer hing een bontjasje voor mij klaar. Ik had daar al zo vaak om gevraagd maar nu had Jan hem als beloning hem voor mij gekocht. Ik trok hem aan en bewonderde mij in de spiegel. De bontjas reikte net over mijn billen en stond mij heel erg goed. Ik was heel erg in m'n sas en besloot om het Jan verders zo goed mogelijk naar zijn zin te maken. Tenslotte bleef ik zelf ook niet koud onder zijn geile opdrachten. Op het bed lagen nog een halve rode beha, enkele rode zelf panty’s en drie bellen.

De beha duwde mijn borsten omhoog en lieten de tepels vrij. Toen ik de panty’s aan trok zag ik dat er geen kruis in zat en m'n kale kutje stak mooi af tegen de rode panty’s. Tenslotte hing ik de bellen aan mijn clitoris en kutringen en ik was klaar om te gaan.

Ik liep naar beneden om m'n autosleutels te pakken. De bellen sloegen bij elke stap tegen elkaar en rinkelde vrolijk. Ik wilde m'n sleutels van het kastje pakken waar ik ze altijd neer leg maar tot mijn schrik zag ik ze niet.

Ik rende het huis door en zocht overal maar kon ze nergens vinden. Ik begreep dat Jan ze meegenomen had en dat hij wilde dat ik zo met de bus meeging. Ik keek op de klok en zag dat het al kwart over twaalf was. Ik rende naar buiten en zag de bus net om de hoek van de straat verdwijnen. Goede raad was duur wat nu gedaan.

Ik kon dat nooit meer op tijd halen want de volgende bus vertrok pas over een uur. Ik keek om en zag Ben naast zijn brommer staan lachen. Dat was mijn kans en ik zei dat ik dat heel erg zou waarderen.

Ben keek heel erg verbaast want hij wist dat ik een auto had. Hij wist niet hoe gauw hij zijn brommer op de standaard moest zetten en zei tegen mij dat ik maar even mee moest lopen naar de schuur omdat hij daar nog wel een helm had. Mijn moeder gaf hem als oudere vrouw wat meer rust in zijn leventje. Die geheimzinnigheid bleef de eerste nacht. Toen ik wakker werd, Daan zichzelf aankleedde, bekeek ik eens zijn krachtige lijf. Ik drong aan, hoorde hem uit over zijn ruige leven.

Daan verraadde uiteindelijk zichzelf. Hij kon een dealer niet betalen, moest het geld bij elkaar schrapen. Ik vulde aan; "toen deed je het voor peon. Hij keek mij aan. Ja precies schandknaap Sico. Ik was eigenlijk helemaal niet verbaast. Op een parkeerplaats toen wij stopten liet Daan zien hoe een meisje tippelde.

In een cabine stapte. Daan wees mij erop. Kijk Sico dat meisjes verwend die chauffeur. Inderdaad, de gordijnen van de cabine gingen gelijk dicht. Daan zou het mij laten zien.

Die avond toen wij stopten, hij had langer doorgereden dan eigenlijk mocht, slenterde Daan na het eten de grote parkeerplaats over. Zag wel dat veel chauffeur belangstelling voor hem hadden. Ik liet Daan geen moment uit het oog. Toen die even sprak met een chauffeur beide samen wegglipten. Beide liepen ze via een bospad naar een rustig plek. Dan man pakte poen. Ineens schoten ze samen de bosjes in. Ik hield hem in de gaten. Maar kon niet goed zien wat hij daar deed. Na een kwartiertje passeerde de man mij.

Daan kwam rustig rokend aanlopen. Hij graaide in zijn broekzak, gaf mijn honderd euro. Drukte dat in mijn hand. Heb ik maar even voor jou verdiend, omdat jij zo lui bent. Ik pakte het geld aan. In bed vroeg ik hem; " wat heb jij er dan voor gedaan. De man bevredigd Sico. Vrouwen tippelen op mij, maar ook kerels. Wat dan vroeg ik. Daan keek mij strak aan. Ben ik aantrekkelijk Sico of niet. Daan vertelde hoe hij als junk had geleefd.

Wat hij had gedaan voor poen. Uiteindelijk was hij Cold Turkey afgekickte. Ik was onder de indruk van zijn verhaal. Hoe vaak ruk jij je af Sico. Elke morgen antwoordde ik. Kun jij niet klaarkomen als ik erbij ben Sico. Ik haalde mijn schouders op. Daan vertelde dat hij mij die keer, dat ik thuiskwam, wel had zien gluren bij de slaapkamer. Dat wel had opgemerkt. Toen wist jij het al toch, dat ik jou moeder neukte.

Zo naast hem in het chauffeurs nest. Hoe hij poen scoorde. Dit aan mij had geven. Die poen is toch niet smerig hé.

Daan duwde het dekbed weg. Legde zijn hand op mijn stijve lul. Door zijn openheid zijn verhalen had ik een stijve. Met twee handen trok hij resoluut mijn onderbroek uit. En daar lag ik dan in volle glorie. Zonder verder iets te zeggen begon Daan te pijpen. Even aarzelde ik, maar legde gelijk mijn hand op zijn achterhoofd. Zonder blikken of blozen pijpte Daan. Ik kronkelde, sloot mijn ogen. Speelde met mijn tepels ballen. Toen ik bijna klaarkwam, heel opgewonden rusteloos werd, zachtjes kreunde, stelde Daan dat keer op keer uit.

Totdat ik helemaal in het spel zat. Stamelde of meer smeekte Daan " ik kom zo klaar". Heftig kreunde ik, ohoDaan ik kom zo klaar.

Maar Daan, met al zijn ervaring, speelde met me. Hij had mij totaal in zijn macht. Voor de eerste keer in mijn leven leerde ik hoelang ik kronkelend maar ook met zo'n geil geweldig gevoel in mijn lijf, sidderde, dat klaarkomen zo verdomd geil kon zijn.

Mijn hand, duwde ik opgewonden in zijn onderbroek. Kronkelde sidderde, gaf mij totaal gewonnen toen Daan met mij begon te vrijen. Ik kronkelde in het chauffeursbed. Lag te genieten als nooit tevoren. Ik neukte hem in zijn geile bek. Daan voelde gewoon dat ik bijna klaarkwam. Toen ik het niet meer uithield, liet Daan mij klaarkomen. Ongekend heftig kwam ik klaar. Nadat Daan mij totaal uit pijpte, verzuchte die alleen, " nu kun jij lekker voldaan slapen Sico '. Toen ik wakker werd die ochtend, lag ik helemaal tegen hem aan.

Of eigenlijk half bovenop hem. Nadat ik dat vlot had gedaan, de trainingsbroek snel weer uittrok, kroop ik weer bij hem. Hij legde zijn hand over me heen, haalde mij weer aan, zo sliep ik weer in. Eigenlijk spraken wij er niet meer over.

Na uren rijden stopte Daan. Pakte zijn spullen en de mijne. Zo gingen wij douchen. Niet in twee douchen, nee samen naast elkaar onder de douche. Hij waste mijn rug, kont. Hele gesprekken samen onder het eten. Maar ik pakte het door hem verdiende geld, was hem voor. Betaal jij tegenwoordig Sico.

Die avond zaten wij buiten te roken. Een paar chauffeurs, maar ook personen auto's stopten. Kerels liepen rond op de parkeerplaats opzoek naar geile passanten. Ze keken naar Daan en mij. Daan had een strak shirt aan. Zijn gespierde armen, bovenlijf oogde bewondering. Hij had ook een knappe kop. Blijf maar zitten Sico, toen hij opstond.

Een man in een personen auto stapte gelijk uit.