Trampling meesteres stevige lul

trampling meesteres stevige lul

Home » Alles over mij » Fantasieën? Alhoewel Ik helemaal niet van wensenlijstjes of sub-lijsten hou en daar ook niet mee werk, geef Ik hier wel aan wat Ik allemaal fijn vind om te doen. Je geeft graag de touwtjes uit handen en je weet wat het is om van pijn te genieten. Kom dan naar Me toe en onderga Mijn passie om pijn toe te brengen. Ik weet wat Ik doe en respecteer je grenzen maar weet ze als geen ander te ontdekken en voorzichtig te verleggen.

Laat Me je vervoeren in de wereld van pijn en durf je te laten gaan. Heb jij het verlangen je seksualiteit uit handen te geven? Wil je aandacht van een mooie Dominante Vrouw die je op slot zet met een door jou mee gebrachte kuisheidsgordel en de sleutel voor je bewaard?

Wil je controle over je seksualiteit op permanente basis? Voor een vast bedrag van Euro per maand, zet ik je met je eigen kuisheidsgordel op slot Met mijn eigen slot en houd de sleutel in Mijn bezit. Voor 25 Euro per week hebben we dan ook iedere dag minimaal 1 keer contact via Whatsapp.

Voor Euro per uur kun je je kuisheid bij Mij combineren met een sessie waarin Ik je duidelijk maak wat je seksueel voorstelt; helemaal niets namelijk. Ook kun je je kuisheid combineren met een cuckold sessie of pijn sessie, zoals hier ook beschreven. Even niets meer te zeggen hebben, even niets meer kunnen, even helemaal van de wereld zijn zonder internet, telefoon of enige andere vorm van communicatie.

Even je leven en zonden overdenken of even helemaal niets hoeven te denken. Dat kan met een eenzame opsluiting sessie bij Mij. Opsluiting kan in een mooie bench die van alle on gemakken is voorzien of in een heel klein kamertje van 1 bij 1 meter. Het kan van 2 uur tot 48 uur. Ik kom dan regelmatig kijken hoe het met je is en je van eten en drinken voorzien.

De vergoeding is dan zeker wat aangenamer. Je kunt bij Mij ook huishoudelijke taken uitvoeren. De badkamer hoort altijd schoon te zijn maar ook de vloeren hebben regelmatig een goede beurt nodig. Ook het dienen of bedienen als huisslaaf of butler zijn activiteiten die Mij soms goed uitkomen. Het is ook erg fijn een SM-massage te geven. Er is een professionele massage tafel waar Ik je bijvoorbeeld op vast kan binden en waar dan erg fijne en soms ook minder fijne dingen kunnen gebeuren.

Dit is ook uitermate geschikt voor beginnende onderdanigen om kennis te maken met overgave. Wil je getraind worden als puppy?

Er is een ruime bench, en Ik leer je met plezier goed naar je Bazin te luisteren. Heb je altijd al een beetje een vrouw willen zijn?

Bij Mij kun je ook terecht met je Travestie fantasieën. Breng wel zelf je eigen dameskleding mee want Ik ben niet in het bezit van een Travestie collectie, maar Ik houd dus wel van het bezig zijn met een leuk sletje. Me tijdens een sessie concentreren op je pik je en ballen kan ook erg leuk zijn. Ook ben Ik in het bezit van een mooie set Sounds, wat dit spel nog leuker kan maken. Tot welke maat kun jij gaan?

Droom je ervan om een Mooie Dominante Vrouw zoals Ik helemaal boven je te hebben of eigenlijk wel op je wil hebben?

Trampling is iets wat Ik ook zo nu en dan erg leuk vind om te doen. Mijn kont was blauw en overal stonden de afdrukken van de cane in mijn huid. Nu een dag later heb ik flink pijn bij het zitten, maar het voelt zo goed!!!!! Een sessie van twee uur was te snel voorbij bij deze Meesteres, een aanrader voor iedere slaaf, of je nu beginnend bent of gevorderd, zij weet er altijd een feestje van te maken.

Ik ga zeker weer terug naar deze geweldige Meesteres om mijn grenzen nog verder te verleggen. Op en top Meesteres. Heb een fijne naalden play van haar mogen ontvangen door mijn zak heen. Ze heeft de boel goed ontsmet en mij op mijn gemak kunnen stellen aangezien ik hier geen ervaring mee had.

Het gevoel van de eerste naald is heel bijzonder , pijnlijk en fijn tegelijk. Super prettig als zij de naalden één voor één zet. Ze houdt constant oogcontact met je om te kijken of het nog goed gaat met je , dat is ook fijn en belangrijk.

Het resultaat was dat er 10 naalden in mijn zak zaten oplopend in dikte vd naald. Ik heb het perfect naar mijn zin gehad met Meesteres-Diva Nikita en raad iedereen aan die iets met sm of naalden heeft bij haar langs te gaan in Rotterdam.

Ik heb nog een paar dagen mogen nagenieten van de blauwe plekken in mijn zak en die zijn nu helaas weer weg , ik ga snel weer langs bij haar voor de volgende sessie. Deze Meesteres-Diva Nikita Wilde is een op en top super Meesteres , ze houdt rekening met je wensen en zoekt echt je grenzen op en tracht daar net een stukje overheen te gaan.

Ze doet niets wat je absoluut niet wil of tegen je wil in. Speelt haar spel met passie en vol respect! Diva Nikita is een zeer slanke dame met best een strenge uitdrukking die echter wel een klein beetje verzacht wordt door olijke pretoogjes en een gemakkelijk loskomende lach. Dat was geen misleiding want zo heb ik haar ook leren kennen tijdens een uurtje spel met klappen. Al enkele malen eerder was ik op de inloopmiddagen bij de studio van Lady Claire geweest en onder de indruk gekomen van 2 bijzonder mooie Meesteressen.

Meesteres Pascalle Delvigne met de zonder meer wulpse welvingen op een strak lichaam en de klassieke schoonheid van een paar hoge jukbeenderen in het gezicht. Diva Nikita is wat kleiner maar nog slanker, iets minder ruim bedeeld aan de voorzijde maar een werkelijk schitterend lief kontje aan de achterzijde!

Op een ongelukkige vrijdagmiddag het verkeer rond Den haag kon ik mij toch overleveren aan de handen handjes van Diva Nikita. Een sessie van ruim een uur waarin zowel lichaam als geest op de proef gesteld werden. Dat maakte allemaal een behoorlijk professionele en ook wel geruststellende indruk. Na de formaliteiten volgen uiteraard de realiteiten en ik moet zeggen dat ik de sessie met Diva Nikita als heel ontspannend heb ervaren. Ik glij niet zo gemakkelijk in de rol van slaaf en meesteres maar met veel humor en geduld slaagt Diva Nikita er toch in de sessie in het juiste spoor te houden.

Een veelheid van verfijnde martelingen en martelinkjes volgden elkaar in snel tempo op en voor mij gold dat de pretoogjes van Diva Nikita de pijn in veel gevallen een stuk draaglijker maakten. Men wordt stevig onder handen genomen maar er is nooit de twijfel of zich achter de maskers wel een mens bevindt. Dat is zeker het geval. Ik had in ieder geval een heel plezierig uur met haar.

Het einde wordt machinaal gebracht en daar ben ik geen liefhebber van. De melkmachine is precies wat het is, een machine. Niets gaat er boven handwerk. Ze heeft mij heerlijk met diverse zwepen en ook op mijn verzoek wat harder dan de vorige keer geslagen omdat ik voor Haar mijn grenzen wil opzoeken en verleggen. Zij heeft een asntal knijpers en klemmetjes op mijn tepels en oorlellen gezet waar na Ze met de paardenzweep mij begon te slaan op borst en bovenlijf.

De zweep weet Zij perfect te hanteren en slaat afwisselend zachtjes en dan weer harder. Heerlijk hoe Ze dat met passie doet. Na de zwepen begon ze met een aantal kaarsen heet vet op binnenzijde van mijn handen te druppelen en ook op mijn tepels die erg gevoelig waren van de klemmetjes. Man het gevoel is heel intens, pijn en genot in 1! Na deze wax behandeling werd het tijd om mijn fantasie te uitvoer te brengen nl het verplicht moeten pijpen en ontvangen van Haar strapon.

Zij deed de strapon voor en nadat Ze deze had voorzien van ern condoom ging Ze op het bed zitten en moest ik geknield voor Haar plaatsnemen waarna Ze mijn hoofd naar de strapon bewoog , ik moest deze voor Haar pijpen en ze bewoog mijn hoofd ritmisch op en neer over de strapon zodat deze in en uit mijn mond gleed.

Damn wat was dat geil en vernederend tegelijk om de strapon van deze Meesteres te mogen pijpen. Daarna werd ik op handen en knieen op het bed gezet waarna ik met mijn handen de strapon met glijmiddel heb ingesmeerd, toen is Mistress-Diva Nikita Wilde achter mijn kont gaan zitten en begin rustig en kalm met een vinger mijn anus te bewerken en toen ik ontspannen was heeft Ze kalm en beheerst mijn kont met Haar strapon geneukt.

Wat een fantasisch gevoel is dat om de Meesteres met een strapon mijn kont te voelen oprekken. Pijn en genot in één beweging. Erg fijn gevoel en ook een enorme vernedering om in je kont te worden genomen door deze Mooie strenge Meesteres. Zij heeft mij anaal ontmaagd en ik ben Haar daar enirm dankbaar voor! Nogmaals dank Meesteres dat U mij. Fantasie heeft laten uitkomen! De reactie van de mensen op straat vond ik wat laf, zij krijgen een dame te zien, en ik kijk naar een Mrs-Diva Nikita en daar hoort nou eenmaal een bepaald uiterlijk bij wat ik wel kan waarderen.

Al met al doet het niets af aan het feit dat ik graag is Uw slaaf wil zijn, Grtz Sander. Ik ben een echte switch en mijn verlangen naar pijn was enorm gestegen…dus ik was er zo gezegd heel erg aan toe om even flink onderhanden genomen te worden. En daar stond Meesteres-Diva Nikita…een heerlijke super mooie verschijning…. Ik keek toe en mijn verlangen groeide. Zo verlegen als ik ben durfde ik zelf niet op haar af te stappen. De barvrouw stelde mij voor aan Meesteres-Diva Nikita en Willem en samen vroegen ze mij om me volledig uit te kleden en mezelf eens even netjes voor te stellen.

Ik deed wat er van mij werd gevraagd. Daarna werd ik over de strafbalk gebogen en werden mijn billen en tepels even flink onderhanden genomen. Aan het einde mocht ik heerlijk klaarkomen en zakte ik door mijn knieën van de ontlading.

Meesteres-Diva Nikita ving me op en ze streelde me…ik voelde me op en top veilig en verlang er nu alweer naar om Meesteres-Diva Nikita te gehoorzamen!! Graag wil U bedanken, dat U uiterst best heeft gedaan dat U mij rustig heeft gekregen , omdat ik al dagen lang voor het optreden behoorlijk nerveus was.

Het optreden en de show welke U had verzonnen bevatte diverse elementen van BDSM waaronder ; Zwepen, kaarsvet, electro, vuur, vernedering, pijn, naalden en nog een aantal meerdere dingen. Voor dat wij het podium opgingen heeft U mij en de andere slaaf onze ballen en penis reeds voorzien van een musketonhaak zodat U daar gaandeweg de show atributen aan kon ophangen.

Geile amateur vrouwen behaard spleetje
trampling meesteres stevige lul

Home » Alles over mij » Fantasieën? Alhoewel Ik helemaal niet van wensenlijstjes of sub-lijsten hou en daar ook niet mee werk, geef Ik hier wel aan wat Ik allemaal fijn vind om te doen.

Je geeft graag de touwtjes uit handen en je weet wat het is om van pijn te genieten. Kom dan naar Me toe en onderga Mijn passie om pijn toe te brengen.

Ik weet wat Ik doe en respecteer je grenzen maar weet ze als geen ander te ontdekken en voorzichtig te verleggen. Laat Me je vervoeren in de wereld van pijn en durf je te laten gaan.

Heb jij het verlangen je seksualiteit uit handen te geven? Wil je aandacht van een mooie Dominante Vrouw die je op slot zet met een door jou mee gebrachte kuisheidsgordel en de sleutel voor je bewaard? Wil je controle over je seksualiteit op permanente basis?

Voor een vast bedrag van Euro per maand, zet ik je met je eigen kuisheidsgordel op slot Met mijn eigen slot en houd de sleutel in Mijn bezit. Voor 25 Euro per week hebben we dan ook iedere dag minimaal 1 keer contact via Whatsapp. Voor Euro per uur kun je je kuisheid bij Mij combineren met een sessie waarin Ik je duidelijk maak wat je seksueel voorstelt; helemaal niets namelijk. Ook kun je je kuisheid combineren met een cuckold sessie of pijn sessie, zoals hier ook beschreven.

Even niets meer te zeggen hebben, even niets meer kunnen, even helemaal van de wereld zijn zonder internet, telefoon of enige andere vorm van communicatie. Even je leven en zonden overdenken of even helemaal niets hoeven te denken. Dat kan met een eenzame opsluiting sessie bij Mij. Opsluiting kan in een mooie bench die van alle on gemakken is voorzien of in een heel klein kamertje van 1 bij 1 meter. Het kan van 2 uur tot 48 uur.

Ik kom dan regelmatig kijken hoe het met je is en je van eten en drinken voorzien. De vergoeding is dan zeker wat aangenamer. Je kunt bij Mij ook huishoudelijke taken uitvoeren. De badkamer hoort altijd schoon te zijn maar ook de vloeren hebben regelmatig een goede beurt nodig. Ook het dienen of bedienen als huisslaaf of butler zijn activiteiten die Mij soms goed uitkomen.

Het is ook erg fijn een SM-massage te geven. Er is een professionele massage tafel waar Ik je bijvoorbeeld op vast kan binden en waar dan erg fijne en soms ook minder fijne dingen kunnen gebeuren. Dit is ook uitermate geschikt voor beginnende onderdanigen om kennis te maken met overgave. Wil je getraind worden als puppy?

Er is een ruime bench, en Ik leer je met plezier goed naar je Bazin te luisteren. Heb je altijd al een beetje een vrouw willen zijn? Bij Mij kun je ook terecht met je Travestie fantasieën. Breng wel zelf je eigen dameskleding mee want Ik ben niet in het bezit van een Travestie collectie, maar Ik houd dus wel van het bezig zijn met een leuk sletje.

Me tijdens een sessie concentreren op je pik je en ballen kan ook erg leuk zijn. Ook ben Ik in het bezit van een mooie set Sounds, wat dit spel nog leuker kan maken.

Tot welke maat kun jij gaan? Droom je ervan om een Mooie Dominante Vrouw zoals Ik helemaal boven je te hebben of eigenlijk wel op je wil hebben?

Trampling is iets wat Ik ook zo nu en dan erg leuk vind om te doen. Mijn kont was blauw en overal stonden de afdrukken van de cane in mijn huid. Nu een dag later heb ik flink pijn bij het zitten, maar het voelt zo goed!!!!! Een sessie van twee uur was te snel voorbij bij deze Meesteres, een aanrader voor iedere slaaf, of je nu beginnend bent of gevorderd, zij weet er altijd een feestje van te maken.

Ik ga zeker weer terug naar deze geweldige Meesteres om mijn grenzen nog verder te verleggen. Op en top Meesteres.

Heb een fijne naalden play van haar mogen ontvangen door mijn zak heen. Ze heeft de boel goed ontsmet en mij op mijn gemak kunnen stellen aangezien ik hier geen ervaring mee had.

Het gevoel van de eerste naald is heel bijzonder , pijnlijk en fijn tegelijk. Super prettig als zij de naalden één voor één zet. Ze houdt constant oogcontact met je om te kijken of het nog goed gaat met je , dat is ook fijn en belangrijk. Het resultaat was dat er 10 naalden in mijn zak zaten oplopend in dikte vd naald. Ik heb het perfect naar mijn zin gehad met Meesteres-Diva Nikita en raad iedereen aan die iets met sm of naalden heeft bij haar langs te gaan in Rotterdam.

Ik heb nog een paar dagen mogen nagenieten van de blauwe plekken in mijn zak en die zijn nu helaas weer weg , ik ga snel weer langs bij haar voor de volgende sessie. Deze Meesteres-Diva Nikita Wilde is een op en top super Meesteres , ze houdt rekening met je wensen en zoekt echt je grenzen op en tracht daar net een stukje overheen te gaan. Ze doet niets wat je absoluut niet wil of tegen je wil in. Speelt haar spel met passie en vol respect! Diva Nikita is een zeer slanke dame met best een strenge uitdrukking die echter wel een klein beetje verzacht wordt door olijke pretoogjes en een gemakkelijk loskomende lach.

Dat was geen misleiding want zo heb ik haar ook leren kennen tijdens een uurtje spel met klappen. Al enkele malen eerder was ik op de inloopmiddagen bij de studio van Lady Claire geweest en onder de indruk gekomen van 2 bijzonder mooie Meesteressen. Meesteres Pascalle Delvigne met de zonder meer wulpse welvingen op een strak lichaam en de klassieke schoonheid van een paar hoge jukbeenderen in het gezicht.

Diva Nikita is wat kleiner maar nog slanker, iets minder ruim bedeeld aan de voorzijde maar een werkelijk schitterend lief kontje aan de achterzijde! Op een ongelukkige vrijdagmiddag het verkeer rond Den haag kon ik mij toch overleveren aan de handen handjes van Diva Nikita.

Een sessie van ruim een uur waarin zowel lichaam als geest op de proef gesteld werden. Dat maakte allemaal een behoorlijk professionele en ook wel geruststellende indruk.

Na de formaliteiten volgen uiteraard de realiteiten en ik moet zeggen dat ik de sessie met Diva Nikita als heel ontspannend heb ervaren. Ik glij niet zo gemakkelijk in de rol van slaaf en meesteres maar met veel humor en geduld slaagt Diva Nikita er toch in de sessie in het juiste spoor te houden. Een veelheid van verfijnde martelingen en martelinkjes volgden elkaar in snel tempo op en voor mij gold dat de pretoogjes van Diva Nikita de pijn in veel gevallen een stuk draaglijker maakten.

Men wordt stevig onder handen genomen maar er is nooit de twijfel of zich achter de maskers wel een mens bevindt. Dat is zeker het geval. Ik had in ieder geval een heel plezierig uur met haar. Het einde wordt machinaal gebracht en daar ben ik geen liefhebber van.

De melkmachine is precies wat het is, een machine. Niets gaat er boven handwerk. Ze heeft mij heerlijk met diverse zwepen en ook op mijn verzoek wat harder dan de vorige keer geslagen omdat ik voor Haar mijn grenzen wil opzoeken en verleggen. Zij heeft een asntal knijpers en klemmetjes op mijn tepels en oorlellen gezet waar na Ze met de paardenzweep mij begon te slaan op borst en bovenlijf.

De zweep weet Zij perfect te hanteren en slaat afwisselend zachtjes en dan weer harder. Heerlijk hoe Ze dat met passie doet. Na de zwepen begon ze met een aantal kaarsen heet vet op binnenzijde van mijn handen te druppelen en ook op mijn tepels die erg gevoelig waren van de klemmetjes.

Man het gevoel is heel intens, pijn en genot in 1! Na deze wax behandeling werd het tijd om mijn fantasie te uitvoer te brengen nl het verplicht moeten pijpen en ontvangen van Haar strapon. Zij deed de strapon voor en nadat Ze deze had voorzien van ern condoom ging Ze op het bed zitten en moest ik geknield voor Haar plaatsnemen waarna Ze mijn hoofd naar de strapon bewoog , ik moest deze voor Haar pijpen en ze bewoog mijn hoofd ritmisch op en neer over de strapon zodat deze in en uit mijn mond gleed.

Damn wat was dat geil en vernederend tegelijk om de strapon van deze Meesteres te mogen pijpen. Daarna werd ik op handen en knieen op het bed gezet waarna ik met mijn handen de strapon met glijmiddel heb ingesmeerd, toen is Mistress-Diva Nikita Wilde achter mijn kont gaan zitten en begin rustig en kalm met een vinger mijn anus te bewerken en toen ik ontspannen was heeft Ze kalm en beheerst mijn kont met Haar strapon geneukt.

Wat een fantasisch gevoel is dat om de Meesteres met een strapon mijn kont te voelen oprekken. Pijn en genot in één beweging. Erg fijn gevoel en ook een enorme vernedering om in je kont te worden genomen door deze Mooie strenge Meesteres. Zij heeft mij anaal ontmaagd en ik ben Haar daar enirm dankbaar voor! Nogmaals dank Meesteres dat U mij. Fantasie heeft laten uitkomen! De reactie van de mensen op straat vond ik wat laf, zij krijgen een dame te zien, en ik kijk naar een Mrs-Diva Nikita en daar hoort nou eenmaal een bepaald uiterlijk bij wat ik wel kan waarderen.

Al met al doet het niets af aan het feit dat ik graag is Uw slaaf wil zijn, Grtz Sander. Ik ben een echte switch en mijn verlangen naar pijn was enorm gestegen…dus ik was er zo gezegd heel erg aan toe om even flink onderhanden genomen te worden.

En daar stond Meesteres-Diva Nikita…een heerlijke super mooie verschijning…. Ik keek toe en mijn verlangen groeide. Zo verlegen als ik ben durfde ik zelf niet op haar af te stappen. De barvrouw stelde mij voor aan Meesteres-Diva Nikita en Willem en samen vroegen ze mij om me volledig uit te kleden en mezelf eens even netjes voor te stellen.

Ik deed wat er van mij werd gevraagd. Daarna werd ik over de strafbalk gebogen en werden mijn billen en tepels even flink onderhanden genomen.

Aan het einde mocht ik heerlijk klaarkomen en zakte ik door mijn knieën van de ontlading. Meesteres-Diva Nikita ving me op en ze streelde me…ik voelde me op en top veilig en verlang er nu alweer naar om Meesteres-Diva Nikita te gehoorzamen!! Graag wil U bedanken, dat U uiterst best heeft gedaan dat U mij rustig heeft gekregen , omdat ik al dagen lang voor het optreden behoorlijk nerveus was.

Het optreden en de show welke U had verzonnen bevatte diverse elementen van BDSM waaronder ; Zwepen, kaarsvet, electro, vuur, vernedering, pijn, naalden en nog een aantal meerdere dingen. Voor dat wij het podium opgingen heeft U mij en de andere slaaf onze ballen en penis reeds voorzien van een musketonhaak zodat U daar gaandeweg de show atributen aan kon ophangen.Draag ik hoge leren laarzen en zie je het soepele, zwarte leer , of heb ik mijn pumps aan en zie je zelfs een stukje van mijn goddelijke voeten? Heb je misschien heel veel geluk en kun je zelfs mijn prachtig gelakte teennagels bewonderen?

Met je blik weer naar de hak terug, zie je hoe het topje van de hakken door het gewicht van de Meesteres stevig op de grond gedrukt wordt, en je stelt je voor hoe ze jou er straks mee gaat tramplen, hoe diezelfde hakken jou zo direct naar beneden zullen drukken. Trampling, dus bovenop je staan, over je heen lopen.

Dezelfde hakken die je nu alleen kunt zien zul je zo direct ook kunnen voelen. Móeten voelen, want als de Meesteres je eenmaal als deurmat of menselijk tapijtje gebruikt, kun je geen kant meer op.

Haar gewicht drukt je naar beneden en hoe langer ze blijft staan, hoe moeilijker het ademen wordt. Je vraagt je af of ze met haar volle gewicht op haar hakken zal gaan staan als ze zich op je buik bevindt, zodat haar hakken helemaal in je buik verdwijnen en je darmen opzij duwen. Zal ze de hakken daarna verplaatsen naar je borst, of naar je tepels, om daar met de scherpe kanten mooie hakafdrukken op je lijf achter te laten? Of misschien zet ze wel de zool van één laars op je lippen, met de opdracht deze helemaal schoon te likken , terwijl de andere voet plagend op zijn plek blijft en een steeds diepere indruk in je huid achterlaat.

Met een ferme stap op je torso blijf ik op één voet staan, de andere in de lucht. Zo zie ik het graag, mijn menselijke vloerkleedjes in de problemen om adem te halen. Of om te zien hoe je allerlei vreemde gezichten trekt, van pijn vertrokken als mijn hakken in je vlees prikken, of knalrood vanwege mijn gewicht waarmee ik je verpletter. Dat alles doe ik natuurlijk niet bij de mensen voor wie trampling nieuw is, of die niet zo goed pijn kunnen verdragen.

Dan gebruik ik het niet als een vorm van marteling. Er is een professionele massage tafel waar Ik je bijvoorbeeld op vast kan binden en waar dan erg fijne en soms ook minder fijne dingen kunnen gebeuren. Dit is ook uitermate geschikt voor beginnende onderdanigen om kennis te maken met overgave. Wil je getraind worden als puppy? Er is een ruime bench, en Ik leer je met plezier goed naar je Bazin te luisteren. Heb je altijd al een beetje een vrouw willen zijn?

Bij Mij kun je ook terecht met je Travestie fantasieën. Breng wel zelf je eigen dameskleding mee want Ik ben niet in het bezit van een Travestie collectie, maar Ik houd dus wel van het bezig zijn met een leuk sletje.

Me tijdens een sessie concentreren op je pik je en ballen kan ook erg leuk zijn. Ook ben Ik in het bezit van een mooie set Sounds, wat dit spel nog leuker kan maken. Tot welke maat kun jij gaan? Droom je ervan om een Mooie Dominante Vrouw zoals Ik helemaal boven je te hebben of eigenlijk wel op je wil hebben? Trampling is iets wat Ik ook zo nu en dan erg leuk vind om te doen. Dat kan zacht en op blote voeten maar ook hard met naald hakken.

Ik gebruik je als voetveeg en toorn hoog boven je uit. Voel Mijn macht en Mijn gewicht op je en draag Me met eerbied. Ook is het heerlijk een man of vrouw aan Mijn voeten te hebben die mijn Laarzen, schoenen of voeten aanbidt. Heb je altijd al wat willen weten wat er anaal mogelijk is?

Soms heb ik echt zin om een man eens flink te nemen met Mijn strap-on. Of wil je meer? Wil je opgerekt worden of zelfs een hele hand erin? Fisting is iets wat Ik goed kan opbouwen bij de juiste klik. Denk jij dat aan te kunnen? Bij volledige overgave is het vaak ook erg leuk om het hele leven in Mijn hand te nemen. Niet als jij dat wil maar wanneer IK dat wil.

Ademcontole is vertrouwen, hoe ver kun je voor Mij gaan? Soms vind Ik het ook erg mooi om je adem te beheersen door met Mijn prachtige bedekte billen op je gezicht te zitten.

Wat een eer om zo dicht bij je Meesteres te mogen zijn! Ben je een miezerig mannetje? Heb je een te kleine pik of een te dikke buik? Schaam je je voor wie je bent of wat je doet? Ik spuug erop en maak je duidelijk dat het waardeloos is en dat je, indien dat überhaupt mogelijk is, er wat aan moet doen.

Heb je straf verdiend, ben je stout geweest of droom je er gewoon van door Mij eens een flink pak op je blote billen te krijgen? Spanking is vaak voor Mij een mooie manier om je wat bij te brengen of om je op te warmen voor meer pijn, verdiend of niet want soms geniet Ik er zelf gewoon van.

Als je niet wil luisteren dan moet je het soms voelen. Face-slapping is voor Mij een ultiem middel om aan te geven dat je Mij niet respecteert, niet goed luistert of dat je beter op moet letten. Home Alles over mij Recensies.

Prive ontvangst hengelo negerin sperma