Wijd open kut borsten kneden

wijd open kut borsten kneden

Seniorensex zaadkont


wijd open kut borsten kneden
Natte cut sex niederlande

  • Kutjes parade ouderevrouwensex
  • Terwijl ik de man steeds wilder begon te pijpen kwam ik voor de eerste keer klaar die avond.
  • 522
  • Klussen in natura strak tiener kutje

Hardcore jose neuken


Ik pakte de video camera en sloot die aan op de flatscreen zodat haar kut nu ook nog levensgroot werd geprojecteerd. Iemand zei waarom maak je geen foto’s? Kun je die op het internet zetten zodat iedereen die dat wil de kut van je vrouw kan bekijken. Die gedachte maakte me bloedgeil en ik begon deze foto’s te maken. Hier ligt ze dan, mijn eigen vrouw, volslagen naakt, benen wijd, de schaamlippen goed te bekijken maar ik wilde iedereen en ook op het net meer van haar kut laten zien dus..

Ze smeekte me haar deze intense vernedering niet aan te doen maar ik vroeg mijn vrienden wat ze er van zouden vinden als ik mijn vrouw zo ten toon zou stellen en dat wilden ze wel eens zien!.

Het leek me een heerlijke vernedering voor mijn vrouw als niet ik maar een van de gasten haar de kut zou opentrekken en ik zei tegen de 21 jarige zoon van een vriend wat hij moest doen. Ga naast haar staan en trek de schaamlippen eens open zodat je de clitoris van mijn vrouw kunt laten zien, dat deed hij en daarna zei ik hem trek haar de kut nu nog verder open zodat ook de binnenste schaamlippen wijd opengesperd worden.

Mijn vrienden juichten toen mijn vrouw zo werd getoond, ze bekeken haar tot diep in de vagina! Ik gaf de jongen nu een klem en zei zet een poot vast op haar linkerschaamlip, trek haar de kut nu weer net zo wijd open en zet de klem vast. De kut van mijn vrouw was nu enorm ver opengesperd en we bekeken haar met genoegen, bespraken haar clitoris en de schaamlippen en natuurlijk hoe wijd en diep haar kut eigenlijk wel is. Na haar een poosje zo bekeken te hebben vroeg ik mijn vrienden of ze ook de billen en anus van mijn vrouw eens wat beter wilden bekijken.

Dat leek hen wel wat, dus legden we mijn vrouw op een zij en ik liet haar een been wat optrekken zodat haar billen beter konden bekeken en haar billen gingen ook wat van elkaar en de anus kon nu ook goed bekeken worden.

Nu ze toch op een zij lag zei ik een vriend dat hij een been van mijn vrouw zo hoog mogelijk moest optillen zodat ook haar schaamlippen tesamen met haar anus konden worden bekeken, zo werden alle meest intieme plekjes van mijn eigen vrouw aan mijn vrienden getoond en deze zijn nu dus ook op het internet te zien. Een geweldige vernedering voor mijn vrouw maar ik genoot van elke minuut! Nadat we haar zo hadden bekeken liet ik haar de schaamlippen nog even opentrekken en haar ook op die manier lekker bekijken.

Op de foto is wel te zien dat ze, ondanks dat ze zich nog steeds verzetten en zelfs even had gehuild toen we zo haar kut ten toon stelden, van binnen nat begint te worden, klaarblijkelijk is de vernedering toch wel iets dat haar geil maakte. Aangezien ik haar nog dieper in haar vagina wilde laten bekijken liet ik de andere jongeman de binnenste schaamlippen van mijn vrouw uit elkaar trekken en de anderen verdrongen zich om het bed om haar tot diep IN haar kut te bekijken, dit is wat ze zagen de kut van mijn vrouw tot heel diep IN har lichaam!

Aangezien we wel een poosje van die aanblik wilden genieten hielden we haar benen nog steeds wijd boven haar hoofd en liet ik de klem weer plaatsen waarbij haar de schaamlippen tot het uiterste werden uit elkaar getrokken zodat ze volledig gespreid werd getoond en bekeken! De man probeerde me nu met een hand vast te houden en met de ander ging hij onder mijn t-shirt omhoog. Ik voelde zijn hand mijn bh omlaag trekken zodat mijn toch al flinke borsten onder het stof vandaan sprongen.

Met een wrede greep begon hij mijn borsten te kneden. Ik was bang en voelde zijn vingers om mijn tepelhof draaien. Met een wilde ruk probeerde ik me te bevrijden, maar dit had geen enkele zin. Integendeel, met zijn vingers kneep hij nu keihard in mijn tepel waardoor ik bijna in mijn broek pieste van de pijn. Hij trok nu mijn bh omlaag tot op mijn middel en bond hiermee mijn handen op mijn rug vast.

Daarna pakte hij onder mijn kin het t-shirt vast en trok het met een stevige ruk van mijn lijf af. Ik stond nu met mijn bovenlijf naakt voor hem. Wat een prachtige memmen, zei hij, die ga ik eens in mijn mond nemen.

Hij had het nog niet uitgesproken of ik voelde zijn natte tong over mijn linker tepel glijden. Automatisch begon ik me met mijn hele lichaam te verzetten. Mijn tepel schoot uit zijn mond en mijn tieten sprongen voor zijn gezicht op en neer.

Hij duwde zijn gezicht tussen mijn tieten in en scheen ervan te genieten hoe mijn borsten tegen zijn gezicht aan klotsten. Toen pakte hij plotseling mijn tieten van onderen stevig vast en duwde ze omhoog, zodat ik ze niet meer kon bewegen.

Het leek alsof ze op een presenteer blaadje gereed stonden voor consumptie. Ik voelde zijn lippen zich vastzetten op mijn tepelhof, zijn tong likte mijn tepel zodat, zonder dat ik het wou, mijn tepel begon te groeien. Hij zoog mijn tepel steeds verder zijn mond in en masseerde hem met zijn tong. Toen hij los liet was het resultaat duidelijk te zien.

Hij had er een torentje aan gezogen van wel twee centimeter hoogte dat stijf vooruit wees. Nu begon hij mijn andere tepel te bewerken. Tegen mijn wil in begon ook deze tepel van vorm te veranderen. Met zijn tanden knabbelde hij zachtjes op de stijve tepel. Daarna pakte hij in elke hand een borst en begon erin te kneden. Af en toe pakte hij tussen duim en wijsvinger een tepel vast, trok eraan en liet hem dan weer los. Mijn tieten leken zodoende op punttieten die bij het loslaten weer hun ronde vorm terug kregen.

De man scheen ervan te genieten hoe hij mij kon bewerken. Hij zag ook de angst in mijn ogen, en dat scheen hem nog gekker te maken. Hij ging op zijn knieen voor me zitten, keek me lachend in de ogen waarna hij brutaal met zijn hand in mijn kruis greep. Mijn benen duwden zich automatisch hard tegen elkaar aan zodat hij zijn hand niet verder tussen mijn benen kon bewegen. Open je benen, zei de man, anders zal ik je tepels zo plat als een dubbeltje knijpen.

Hij had het nog niet gezegd, of hij pakte stevig mijn beide tepels vast en draaide ze grof op en neer. Ik gehoorzaamde en deed mijn benen een beetje uit elkaar. Dit was schijnbaar niet ver genoeg, want de man begon harder in mijn linker tepel te knijpen.

Ik begreep wat hij bedoelde en spreidde mijn benen zo ver dat de voeten op de grond wel een meter uit elkaar stonden. Zo moeten we het hebben, antwoordde hij en liet mijn tepel weer los.

Hij streek nu met zijn wijsvinger van bovenaan de rits van mijn spijkerbroek langzaam omlaag en verdween tussen mijn benen. Door het stof heen voelde ik zijn vinger steeds korter in de buurt van mijn vagina komen. Ik kreeg een rilling door mijn hele lijf toen hij mijn kut toucheerde. Ik wilde protesteren maar dacht toen aan de pijn in mijn tepels, die hij me kon bezorgen.

Hij bleef met zijn vinger over mijn broek wrijven totdat hij plotseling opstond. Ik maak je handen los, want weglopen kun je toch niet, zei hij. Ik was blij dat mijn handen weer vrij waren want de bh had flinke striemen op mijn polsen achter gelaten. Jij gaat me nu een live-show presenteren, en denk eraan dat dat een onvergetelijke belevenis voor me wordt, anders zul je er spijt van krijgen, zei hij weer.

Ik kon me voorstellen wat hij bedoelde met spijt krijgen en besloot het spelletje mee te spelen. Ik had immers geen andere keus. Ik deed drie stappen achteruit en begon aan mijn act. Ik gleed met met handen langzaam over mijn lichaam omhoog totdat ik beide borsten tegenkwam. Ik duwde ze omhoog en kneedde er zachtjes in. Met mijn tong maakte ik draaiende bewegingen rond mijn lippen en tipte er af en toe mee tegen mijn nog steeds stijf staande tepels.

Ik spreidde mijn benen weer ver open en daalde langzaam met mijn hand omlaag naar mijn kruis. Over het stof heen begon ik mijn kut te masseren. Ik zag de man vol ongeduld naar mijn kruis kijken en besloot te beginnen met het uittrekken van mijn broek. Langzaam trok ik de rits omlaag en opende ik de knoop van mijn broek. Het lichtrose stof van het slipje was nu duidelijk zichtbaar.

Ik besloot de broek nog aan te laten en schoof mijn hand onder het slipje in. Ik deed net alsof ik mezelf aan het vingeren was, maar in werkelijkheid wreef ik alleen maar over de buitenkant van mijn kut. Om het echt te laten lijken begon ik er zachtjes bij te kreunen. Het scheen de man wel te bevallen, want ik zag dat hij over zijn broek heen zijn lul aan het masseren was. Toen echter kreeg hij me door en zei dat hij het beter kon zien wanneer mijn broek uit was.

Hij kwam naar me toe en trok mijn broek naar beneden. Ga nou maar door met je show, zei hij. Nu stond ik alleen nog maar met mijn slipje aan voor de man, met mijn hand nog steeds op mijn kut liggend.

Ik besefte dat ik er het beste aan deed om gewoon door te gaan. Ik haalde mijn hand uit het slipje, trok het slipje flink omhoog zodat het stof bijna geheel tussen de naad van mijn kont verdween.

Toen draaide ik me om en ging uitdagend staan draaien met mijn achterste. Ik zag aan de gezichten van de man dat mijn kut zo nu en dan zichtbaar voor hen werd.

Mijn hand verdween weer in het slipje en wreef er weer mee over mijn kutje. Plotseling werd het slipje van mijn lijf getrokken door de man. Hij pakte me vast, zette me op het bureau en trok mijn benen ver uit elkaar. Mijn kut stond nu plotseling wagenwijd open en ik voelde de begerige blik van de man ernaar staren. Laat nou maar nog eens je vingerpartij zien, riep hij me lachend toe. Ik stak mijn vinger in mijn mond om hem zodoende goed nat te maken, haalde toen diep adem en begon met zachte bewegingen mijn poes binnen te dringen.

Ik sloot mijn ogen en probeerde net te doen alsof ik alleen in de kamer was en mezelf een lekkere beurt wilde geven. Al vlug had ik de hele vinger naar binnen gewerkt. Mijn kut was ondertussen al aardig nat geworden zodat vanzelf een tweede vinger naar binnen gleed. Hou je ogen open en kijk me aan terwijl je je vingert, hoorde ik hem roepen. Ik deed mijn ogen weer open en keek recht in de begerige ogen van de man die inmiddels een flinke bult in zijn broek hadden gekregen. Ik voelde dat het niet lang meer zou duren tot hij me ging pakken.

Door weer te gaan hijgen probeerde ik dat moment nog zo lang mogelijk te rekken. Met beide handen trok ik nu mijn kutlippen zo ver mogelijk uit elkaar zodat ze mijn kittelaar ook konden zien.

Ik wil geneukt worden in alle gaten die ik heb,ik heb gewacht op voorbijgangers en jullie zijn de gelukkige,dus wanneer komen jullie vrienden? Ik ben jullie slet,gebruik me neuk me hoe jullie willen,mijn lichaam is voor jullie" Dat heeft die 2 zo geil gemaakt dat ze binnen no time naakt waren,ik werd verzocht om te staan en voorover te bukken,ik nam de lul van de ene in mijn mond en de andere was mijn kutje aan het likken.. Oooooohhhhhhh wat was dat lekker Ik legde mijn handen op zijn heupen zodat hij ook mee kon bewegen en ik ook houvast had,ik begon te trillen op mijn benen,zo goed kon hij beffen,man man man wat was dat lekker..

Hij stond op en stootte zijn lul in een keer in mijn hoerenkut,en hij had een dikke lul Werd nu in 2 gaten geneukt Ik kwam heftig schokkend klaar,maar zij gingen door met stoten totdat zij ook hun zaad konden spuiten in mijn mond en diep in mijn kut,ik slikte alles door en het was ook best lekker,lekker zoet ; Ik ging liggen en de ene man die mij net in mijn mond had geneukt gaat boven op mij liggen en begint mij te zoenen,ik zoen terug en doe mijn mond open,met zijn handen kneed hij mijn grote borsten,hij knijpt en draait aan mijn tepels.

Hij zakt naar beneden en gaat mijn tepels likken en bijten,vervolgens legt hij mijn benen op zijn schouders en gaat mijn kutje likken,zijn ene hand op mijn borst. De andere gaat op mijn gezicht zitten en duwt zijn lul in mijn mond,ik leg mijn hooft iets naar achter zodat zijn lul ook makkelijker mijn mond en keel in kan glijden..

Ik word hier tijdens het schrijven al heel erg nat van Daar lig ik dan,aan de ene kant wordt ik gebeft aan de andere kant in mijn mond geneukt,voor de tweede keer op een ander manier,ik begin weer te trillen en kom heftig klaar,hij richt zich en stoot zijn lul in mijn kut Ze komen allebei na elkaar spuitend klaar Toen zag ik in mijn ooghoek 4 mannen aankomen

wijd open kut borsten kneden